ĐORĐE IVANOVIĆ OPTIMISTA: Vidim Partizan u finalu Lige Evrope
Foto: Partizan.rs

NOVAJLIJA CRNO-BELIH

ĐORĐE IVANOVIĆ OPTIMISTA: Vidim Partizan u finalu Lige Evrope

Fudbal -

Pojačanje iz Spartaka veruje da crno-beli mogu do same završnice evrotakmičenja

Veliko pojačanje Partizana Đorđe Ivanović izjavio je da crno-beli ove sezone mogu da se plasiraju u finale Lige Evrope, napominjući da to nije nemoguća misija i da ova ekipa ima kvalitet za tako nešto.

- Jedan san već sam pretvorio u javu potpisom za Partizan. Idemo dalje. Daj da ovaj predivan period mog života potraje što duže, da osvojimo duplu krunu, za početak da prođemo Plzenj, a onda... Voleo bih da budemo uspešni i u narednoj eliminacionoj rundi, odemo u četvrtfinale, polufinale... Glupo je da kažem finale, mada bih i to voleo. Da ne preterujem, svašta je moguće. Ako sam kao tinejdžer verovao da ću zadužiti crno-beli dres, zašto bih sputavao misli koje sežu sve do završnice kontinentalnog takmičenja - rekao je Ivanović za Mocart sport.

foto: partizan.rs

On je svestan da će njegova uloga u Partizanu biti totalno drugačija u odnosu na onu koju je imao u Spartaku.

- U Spartaku se sve vrtelo oko mene. Davao sam i nameštao golove. Ovde je drugačije. Oko mene su sve dobri igrači, ekipa će da izbaci individualca. Ako to budem ja - super. U suprotnom, zaslužiće neko drugi, nikakav problem.

Đorđe Ivanović priznao je da ne voli da bude centru pažnjei.

- Ne volim da sam u centru pažnje, međutim, u ovom klubu to ne biraš. Uvek si u žiži interesovanja. Stižu čestitke sa svih strana, iako se meni čini kao da sam i dalje u Spartaku. Jeste, na ovo sam čekao otkad igram fudbal, a sad kad sam ostvario san, nisam nafuran, niti sam podigao nos, kamoli podlegao euforiji. Samo odjednom imam „više prijatelja“. Nisu mi potrebni oni koji se dugo nisu javljali, znam ko me je podržavao i pre nego što je ova ludnica počela, to su prijatelji za ceo život - zaključio je Ivanović.

M. N. - Foto: Partizan.rs

Nada se Mundijalu

ŽELIM DA IGRAM U RUSIJI

Novi fudbaler Partizana Đorđe Ivanović jesenas je debitovao za reprezentaciju Srbije, napominjući da bi mu bila velika čast kad bio dobio poziv da otputuje na Mundijal u Rusiju sredinom godine.

- Biti u okruženje asova kakvi su Ivanović, Kolarov i mnogi drugi predstavlja za tebe čast i osećaš se privilegovanim. To nema cenu. Zato je jedan od ciljeva ovog proleća, osim kolektivnih uspeha sa Partizanom, da izborim mesto na mundijalskom spisku - poručio je Ivanović.

Proletos

ŽESTOK SUKOB S ILIĆEM

Đorđe Ivanović, pored sjajnih igara, u žižu javnosti dospeo je i posle sukoba sa Sašom Ilićem. Bilo je to na prethodnom meču Spartaka u Humskoj, kada se Ivanović kao kapiten Subotičana žestoko sukobio s legendarnim kapitenom Partizana. Sudbina je htela da njih dvojica sada budu saigrači.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Sa navijačima lakše, bez Kange teže. Ovako će Zvezda nadomestiti njegov izostanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track