VELIKA ČETVORKA SFRJ U ANTALIJI Dizdarević: Želimo da organizujemo mečeve dobronamernih ekipa bivše Jugoslavije
Foto: Kurir sport / Aleksandar Radonić

PRIJATELJSKI TURNIR

VELIKA ČETVORKA SFRJ U ANTALIJI Dizdarević: Želimo da organizujemo mečeve dobronamernih ekipa bivše Jugoslavije

Fudbal -

Klubovi tokom priprema u Turskoj mogli bi da organizuju takmičenje 'velike četvorke', koji bi sigurno privukao ogromnu medijsku pažnju, a o svemu tome govorio je i Emir Dizdarević, vlasnik agencije "Cooltour", koja godinama unazad organizuje pripreme u Turskoj klubovima sa prostora bivše Jugoslavije.

Dizdarević je podsetio koliko bi ovakvi turniri bili značajni.

"Nakon dugogodišnjeg rada naše agencije, mi želimo i dalje da organizujemo utakmice svih ekipa dobronamernih sa prostora bivše SFRJ. Nikada ni jednu ekipu nismo stavljali u prvi, drugi, treći ili četvrti položaj. Sve je do sada bilo korektno sa naše strane i milsim da je u Antaliji moguće organizovati ovako nešto. Nikada nisam rekao da je neka navijačka grupa napravila nešto loše i da zbog toga ne mogu da igraju u Antaliji neki turnir poput onoga što smo se mi trudili da organizujemo. Mi smo dobri domaćini i drugim ekipama", rekao je Emir Dizdarević koji je podsetio i koji su klubovi sa prostora bivše Jugoslavije igrali prijateljske utakmice.

" Mi smo organizovali da Hajduk igra sa Partizanom, Dinamo sa OFK Beogradom, Crvena zvezda je igrala sa Slovencima i Bosancima. Nikada nismo imali probelma organizacijske prirode i svi dobronamerni ljudi i navijači iz svih klubova mogu da dođu ovde i sa naše strane biće dočekani nakorektnije. To su poruke pomiranje svih ljubavi koji vole sport", zaključio je Dizdarević.

kurir.rs / kurir sport

foto: Kurir sport/Aleksandar Radonić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Sa navijačima lakše, bez Kange teže. Ovako će Zvezda nadomestiti njegov izostanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track