DRAGIŠA BINIĆ: Odluka UEFA je od ogromne važnosti za srpski fudbal i sport
Foto: Nebojša Mandić

ZVEZDI SKINUTA SUSPENZIJA

DRAGIŠA BINIĆ: Odluka UEFA je od ogromne važnosti za srpski fudbal i sport

Fudbal -

Član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije zadužen za regularnost Dragiša Binić rekao je da mu je drago što će Crvena zvezda igrati pred publikom protiv CSKA i da je odluka o ukidanju suspenzije od ogromne važnosti.

"Drago mi je što će Crvena zvezda igrati pred punim stadionom. Ova odluka je od ogromne važnosti za srpski fudbal i srpski sport jer je pred nama još jedna utakmica u kojoj će atmosfera biti spektakularna", naveo je Binić.

Apelaciona komisija Evropske fudbalske unije (UEFA) uvažila je žalbu Crvene zvezde pa će taj klub pred punim stadionom dočekati CSKA Moskvu u Ligi Evropa.

Zvezda je prvo bila kažnjena jednom utakmicom igranja pred praznim tribinama, ali je to preinačeno u uslovno na dve godine.

"Odluka je i nova potvrda da FSS i predsednik našeg saveza imaju odličnu poziciju i veliki ugled u UEFA, nikad veći i značajniji od trenutnog. Ne bi smelo da se zaboravi da je u prošlosti bilo sličnih problema i sa Partizanom, pa je ponovo ishod bio pozitivan", kazao je Binić.

On je naveo da će podrška navijača mnogo značiti za Zvezdu i da veruje da crveno-beli imaju dovoljno snage i kvaliteta da naprave korak dalje u Evropi.

Zvezda će 13. februara na stadionu "Rajko Mitić" dočekati CSKA u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evropa, dok će se revanš igrati osam dana kasnije u Moskvi.

kurir.rs / Beta

foto: Nebojša Mandić

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Sa navijačima lakše, bez Kange teže. Ovako će Zvezda nadomestiti njegov izostanak

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track