Pripreme u antaliji

(KURIR TV) LAGANI TRENING PRED ZENIT: Zvezda spremna za generalnu proveru za CSKA!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju poslednju utakmicu na pripremama u Turskoj protiv ruskog giganta Zenita.

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su lagani trening pred strašnju utakmicu protiv Zenita!

Biće to generalna proba za crveno-bele pred meč protiv CSKA iz Moskve 13. februara u Beogradu u okviru šesnaestine finala Lige Evrope.

foto: FK Crvena Zvezda

Utakmica između Crvene zvezde i Zenita počinje sutra od 16.30 sati po srpskom vremenu, na terenima hotela "Kalista", uz direktan prenos na TV kanalu Arena sport.

Zenit predvodi italijanski trener Roberto Manćini, a očekuje se da klub iz Sankt Peterburga zaigra u najjačem sastavu.

Reprezentativci Rusije golman Lodigin, Smoljnikov, Kuzatov, Šatov i Kokoriv, te stranci Argentinci Drijusi, Ridjoni, Kraneviter, Mamana i Paredes, Ekvadorac Noboa, Italijan Krišito, kao i naš Bane Ivanović konkurišu za tim.

Mada, ako je verovati ruskim medijima Paredes, Krišito, Ivanović i Noboa rade već nekoliko dana po individualnom programu zbog sitnijih povreda. Nisu igrali u utakmicama protiv slovačkog Slovana (0:0) i litvanskog Stumbrasa (2:0), pa nije realno ni da se pojave u meču protiv Crvene zvezde.

foto: FK Crvena Zvezda

Trener crveno-belih Vladan Milojević odradio je lagani trening sa svojim fudbalerima koji je trajao nešto više od 90 minuta. Radile su se motoričke vežbe, dok su fudbaleri imali taktički trening, da bi pred kraj izvodili slobodne udarce.

foto: FK Crvena Zvezda

Aleksandar Pešić, prvi napadač ekipe u odsustvu Ričmonda Boaćija, nije trenirao, pošto se požalio na manju povredu, pa je stručni štab iz predostrožnosti odlučio da ga poštedi. U pun trenažni proces, posle povrede prepona, vratio se Abraham Frimpong, sa kojim je individualno radio pomoćnik Vlada Janković.

- Noga je dobro, mogu bez problema da treniram. Radio sam individualno sa trenerom Ivanom Vučetićem i vratio sam se u ekipu. Svako od nas 27 koliko nas je na pripremama želi u prvih 11, pa tako i ja - rekao je Abraham Frimpong i dodao:

- Za CSKA se treba dobro pripremiti, ali fudbal je to, imamo šansu da prođemo. Treba da se pokažemo.

foto: FK Crvena Zvezda

Abraham Frimpong fura istu frizuru kao njegov cimer Ričmond Boaći koji je u Beogradu na terapijama. Treći iz ekipe Gelor Kanga prešao je u Spartu iz Praga.

- Nedostaje mi Kanga, bili smo baš dobri prijatelji - kazao je Frimpong.

Aleksandar Radonić, foto: FK Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV SPORT! BOBI ČARLTON U BEOGRADU! 60 godina od odlaska Bezbijevih beba!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track