JOVIĆ ASISTENT: Dortmund slomio Hamburger u drugom poluvremenu, četvorke Ajntrahta i Hofenhajma
Foto: EPA/DAVID HECKER

BUNDESLIGA

JOVIĆ ASISTENT: Dortmund slomio Hamburger u drugom poluvremenu, četvorke Ajntrahta i Hofenhajma

Fudbal -

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda pobedili su danas na svom terenu ekipu Hamburga sa 2:0 u utakmici 22. kola nemačke Bundeslige.

Borusija je povela u 49. minutu, a strelac je bio Miši Batšuaji, dok je konačan rezultat postavio Mario Gece u 92. minutu.

Borusija je prekinula seriju od tri uzastopna remija i upisala desetu pobedu od početka šampionata i sada je treća na tabeli sa 37 bodova. Na drugoj strani, Hamburg na pretposlednjem, 17. mestu sa 20 bodova manje.

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su na svom terenu Keln sa 4:2.

Strelci za Ajntraht bili su Ante Rebić, Marko Rus, Simon Falate i Marijus Volf, dok je oba pogotka za Keln postigao Simon Terode. Asistent kod prvog gola domaćina bio je srpski fudbaler Luka Jović.

Ajntraht je na četvrtom mestu na tabeli Bundeslige sa 26 bodova, dok je Keln posle 15. poraza i dalje poslednji sa samo 13 osvojenih bodova.

Fudbaleri Ajntrahta u narednom kolu dočekuju Lajpcig, a Keln ekipu Hanovera.

Hofenhajm je istim rezultatom, 4:2, slavio protiv Majnca na svom terenu. Ekipa Hofenhajma sada je osma na tabeli sa 31 bodom, dok je Majnc 16. sa 20.

Fudbaleri Herte su u gostima pobedili Bajer Leverkuzen sa 2:0, dok je dok je Hanover na domaćem terenu savladao Frajburg sa 2:1.

(Beta, Foto: EPA/DAVID HECKER)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(Kurir TV) Zvezdu protiv Armanija bodri najbolja mačka u gradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja