PRIČA O JEDNOM VREMENU

(KURIR TV) STAZAMA ŠAMPIONA: Srbija videla dokumentarac o Draganu Džajiću

Fudbal -

U Beogradu je premijerno prikazan film Džajić - Stazama šampiona", novinara Sabahudina Topalbećirevića "o fudbaleru, direktoru, predsedniku i zatvoreniku Draganu Džajiću"

1 / 12 Foto: Damir Dervišagić

Emotivna priča o jednom od najboljih jugoslovenskih fudbalera svih vremena, Draganu Džajiću, njegovim počecima, uspesima i teškim životnim iskušenjima.

Uz gromoglasni aplauz u dupke punoj sali Jugoslovenske kinoteke Zvezdina zvezda nije krio emocije.

- Hvala svima koji ste došli. Nemam puno šta da kažem, cela moja priča stala je u ovaj film - između ostalog je rekao Džajić tokom obraćanja publici.

Autor filma, novinar Sabahudin Topalbećirević, u produkciji Al Jazeera Balkans, napravio je priču o dečaku sa Uba, legendi Crvene zvezde, osvajaču titule prvaka Evrope i sveta, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

To je film o fudbaleru, tehničkom direktoru, predsedniku i zatvoreniku, u kojima je Džajić otkrio i detalje o kojima ranije nije govorio.

Promociji su pored glavnog junaka prisustvovali i Zdravko Čolić, Vuk Drašković, Dragan i Dušan Savić, Vladica Popović, Ljupko Petrović, Vladimir Petrović - Pižon, Velizar Đerić, Uroš Zeković, Zvezdan Terzić, Vladan Milojević, Dragoslav Šekularac i mnogi drugi.

Kurir sport Foto: Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track