ZORAN TOŠIĆ ZNA KAKO SE POBEĐUJE VIKTORIJA: Već sam dao gol Plzenju!
Foto: Dado Đilas

PROLEĆE U EVROPI

ZORAN TOŠIĆ ZNA KAKO SE POBEĐUJE VIKTORIJA: Već sam dao gol Plzenju!

Fudbal -

Crno-beli sutra (21.05) u šesnaestini finala Lige Evrope dočekuju češki klub, koji je Bambi sa CSKA eliminisao 2013. godine

Protiv Plzenja po Bambijevom receptu. Fudbaleri Partizana u svojim redovima imaju igrača sa zlata vrednim iskustvom.

Zoran Tošić već je jednom punio mrežu češkog tima koji sutra uveče (21.05, stadion JNA) dolazi na megdan crno-belima u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Tošić je Viktoriji uzeo meru u dresu CSKA 2013, kada je zablistao golom i asistencijom.

- Sećam se dobro te utakmice. Drugo kolo grupne faze Lige šampiona, umesto u Moskvi, domaćini smo bili na stadionu Zenita, teren na našem nije bio spreman. Slavili smo u meču u kome sam najpre poravnao rezultat, a deset minuta kasnije asistirao Keisukeu Hondi za preokret - prisetio se Tošić.

On ističe da je ključno da mreža Partizana ostane prazna na meču u Humskoj, kako bi rasterećeni mogli na revanš u Češku.

- Plzenj je klub koji niti menja mnogo, niti menja često. Oslanja se na proverene snage, godinama igra u istom ili sličnom sastavu. Što duže budemo držali mirnom našu mrežu, to su nam veće šanse za pozitivan rezultat. Jasno nam je da gol u gostima u ovoj fazi takmičenja vredi duplo. Najbitnije je da mrežu sačuvamo netaknutom u Beogradu, a tek onda da navalimo ka suparničkoj - rekao je Bambi i dodao:

- Ima Partizan dosta kvalitetnih igrača u ofanzivi, sposobnih da ugroze gol - zaključio je Tošić.

Hrisula Kurompilija

LEPA GRKINJA SUDI PARTIZANU

Atraktivna Grkinja Hrisula Kurompilija (40) biće četvrti sudija na sutrašnjoj utakmici između Partizana i Plzenja. Ona dolazi zajedno sa još pet kolega sa poznatim arbitrom Anastasiosom Sidiropulosom na čelu. Hrisula je već jednom sudila srpskom timu, i to baš protiv Plzenja 2015, kada je Vojvodina poražena na „Karađorđu“ rezultatom 2:0 u borbi za nokaut fazu lige Evrope.

Kurir / A. V.

Foto: Dado Đilas

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li su beogradski navijači razmaženi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track