(FOTO) SMRT IH JE SPOJILA: Volela ga je i pre nego što je postao slavan i bogat fudbaler! Evo kako joj je on vratio
Foto: Pritnscreen/Instagram

DIRLJIVA LJUBAVNA PRIČA

(FOTO) SMRT IH JE SPOJILA: Volela ga je i pre nego što je postao slavan i bogat fudbaler! Evo kako joj je on vratio

Fudbal -

Argentina je proključala nakon svadbe Lionela Mesija, a tada se u medijima pojavio i izvesni bivši dečko njegove supruge Antonele.

Iako je u medijima do sada objavljivano da je 'La Negra', kako su Antonelu zvali u rodnom Rosariju, bila jedino s Mesijem i da je to ljubav iz dečačkih dana, ona je imala aferu sa jednim momkom u Rosariju dok je Mesi bio u Barseloni kao još mladi fudbaler.

?

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Sve ovo objavio je rođak Antonele Rokuzo, sada gospođe Mesi, sa kojom on ima dva sina. Ispričao je i kako su se upoznali, kao i da su imali prekid odnosa dok je on otišao u Španiju, ali i da je ona u to vreme imala vezu sa drugim momkom, pa je čak objavio i njegove fotografije sa Antonelom.

Kada su se Mesi i Antonela upoznali, ona je imala samo osam godina. Mesi je bio fasciniran, pitao je odmah 'Ko je to?' kada ju je video. Kasnije mu je ona pisala pisma, a u jednom mu je napisala da će jednog dana da budu vereni.

Lepa Antonela bila je stidljiva devojka, i do njenih studija nikada nije ušla ni u kakvu vezu sa Mesijem. Kada je Lionel odlučio da se preseli u Barselonu i tamo pokuša da započne uspešnu sportsku karijeru, Antonela je bila šokirana - nije shvatala da bi on zapravo mogao da ode iz rodnog Rosarija u Argentini, u kojoj su zajedno rasli i u kojoj se rodila njihova ljubav.

Honeymoon❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

2007. godine, Antonela je imala smrtni slučaj koji je izuzetn teško podnela, a Lionel je odmah doleteo u Rosario kako bi je utešio. Tada je shvatila da i on nju voli istom snagom kao i ona njega, pa je odlučila da upiše koledž u Barseloni i preseli se kod Lionela.

Vrlo brzo su dobili prvo dete, zatim i drugo, a na leto 2017. svoju ljubav su, nakon 10 godina veze, krunisali brakom.

Prelepa svadba oduševila je argentinsku i svetsku javnost, a skromna mlada sa jednostavnom šminkom, svedenom haljinom i opuštenom frizurom, odmah je "kupila" javnost.

❤️

A post shared by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

Svako ko poznaje Antonelu kaže da je i dalje ostala ona skromna devojka iz Rosarija, iako sada ima milione pratilaca na društvenim mrežama i novca koliko god poželi.

kurir.rs / kurir sport

foto: Printskirn/IG

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track