(FOTO) RAJ NA ZEMLJI ZA MUŠKARCE: Od sada utakmice Bajerna možete gledati uživo iz kreveta uz bocu omiljenog pića
Foto: Printscreen

i to je moguće

(FOTO) RAJ NA ZEMLJI ZA MUŠKARCE: Od sada utakmice Bajerna možete gledati uživo iz kreveta uz bocu omiljenog pića

Fudbal -

Fudbalski klub Bajern pre nekoliko dana potpisao je ugovor o saradnji sa eminentnim lancem hotela ''Marriot''.

Marriot trenutno poseduje više od 6.500 nekretnina u 127 zemalja sveta i nema sumnje da će i ovo biti odlična reklama za njih.

Na Alijanc Areni će biti montirana soba iz koje će moći direktno da se posmatraju utakmice. Soba će se nalaziti u uglu stadiona i biće opremljena kao najmodernije iz hotela sa pet zvezdica.

Cena jedne ulaznice u ovu posebnu ložu još nije poznata, ali spekuliše se da će biti ravnopravna ceni prenoćišta u predsedničkim apartmanima.

Soba će biti opremljena najsavremenijim nameštajem i mini barom i ostalim pogodnostima, koje nude najluksuzniji hoteli današnjice. Zamislite da ležite u krevetu i pijete omiljeno piće, dok kroz providno staklo posmatrate kako ispred vas trče najveće fudbalske zvezde današnjice.

"Počastvovan sam što su dva vodeća svetska brenda - Bajern i jedan od najboljih svetskih hotela sklopili ugovor o partnertstvu. To je vodeći svetski hotelski lanac, a Bajern jedan od najvećih klubova u svetu sporta. Ubeđen sam da je ovo savršeno ukomponovano partnerstvo. Posebno mi je drago što će naši navijači imati koristi od toga", izjavio je Karl Hajnc Rumeninge, predsednik Bavaraca.

Ugovor je potpisan do kraja sezone 2019/2020 ali ukoliko se ispostavi kao profitabilno za oba giganta, nema sumnje da će doći do produžetka saradnje.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track