PIKSI SA AMBASADOROM RISTIĆEM: Fudbalska legenda na proslavi Dana državnosti Srbije u Parizu
Foto: Promo

uveličao prijem

PIKSI SA AMBASADOROM RISTIĆEM: Fudbalska legenda na proslavi Dana državnosti Srbije u Parizu

Fudbal -

Proslavljeni fudbaler Dragan Stojković Piksi i njegova supruga Snežana pojavili su se u javnosti posle duže pauze na prijemu koji je povodom Dana državnosti Republike Srbije u Parizu organizovao ambasador Rajko Ristić sa suprugom Majom.

1 / 11 Foto: Promo

Stojkovići su proslavili državni praznik sa domaćinima na koktelu koji je proglašen za jedan od najvećih događaja godine u diplomatskom svetu prestonice Francuske. Na gala prijamu ambasador Ristić sa suprugom ugostio je 750 zvanica od čega 75 ambasadora, među kojima su bilii najviši predstavnici Rusije, SAD, Italije, bivših republika SFR Jugoslavije kao i velikog broja zemalja Južne Amerike, Azije iAfrike.

Prijam je okupio ivelikibroj predstavnika medija aliikulturne idruštvene elite Pariza kao iistaknute predstavnike srpske dijaspore pa su tako u rezidenciji srpski praznik proslavili akademik Vladimir Veličkovic, književnik Patrik Beson sa partnerkom, Živka Pak, predsednik grupe prijateljstva Francuska-Srbija u francuskom parlamentu i mnogi drugi.

Kurir sport

Foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PIKSI PRODAVAO FORE KINEZIMA: Legendarni fudbaler Zvezde još jednom pokazao zašto ga smatraju božanstvom fudbala u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track