Stojković o Zvezdinoj kapitenskoj traci : Ostvarila mi se životna želja
Foto: FK Crvena Zvezda

presrećan

Stojković o Zvezdinoj kapitenskoj traci : Ostvarila mi se životna želja

Fudbal -

Fudbaler Crvene zvezde Filip Stojković je na utakmici protiv Javora poneo kapitensku traku, čime mu se kako je rekao, ostvarila životna želja.

– U Omladinskoj školi Crvene zvezde nosio sam kapitensku traku, naučio sam koliku težinu sa sobom nosi zvanje kapitena u ovako velikom klubu. Zato nisam krio radost na utakmici, ostvarila mi se životna želja što sam bio kapiten Zvezde. Sada želim da osvojim titulu sa u crveno-belom dresu i mogu sebe da smatram presrećnom osobom – rekao je Stojković.

Zvezdin bek zadovoljan je kako je njegova ekipa izgledala u premijernom meču u prolećnom delu sezone.

– Presrećan sam što smo otvorili sezonu pobedom, što ponovo nismo primili gol i odigrali odličnu utakmicu. Postavili smo sebi kao prvi cilj da se dobro pokažemo na premijeri u prolećnom delu sezone i mislim da možemo da budemo zadovoljni. Drago mi je što smo nastavili tamo gde smo stali, što su Pešić i Adžić ponovo pokazali da su nezaustavljiv tandem za protivničke igrače i što su upisali nove pogotke.

Nakon uspešnog starta domaćeg prvenstva fudbalere Crvene zvezde očekuje revanš meč šesnaestine finala Lige Evrope protiv ekipe CSKA.

– Ima vremena do meča, imamo još da se pripremamo. Bio bih presrećan da prođemo dalje, kao i svi navijači Crvene zvezde. Znamo za šta se borimo i to ćemo i pokazati na terenu – poručio je Stojković.

Kurir sport

Foto: Crvena zvezda

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO: Navijači - podele, kazne, baklje... Dokle?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track