(VIDEO, FOTO) DETE PARTIZANA U FIRENCI: Vlahović danas predstavljen u Fiorentini
Foto: Printscreen

transfer bomba

(VIDEO, FOTO) DETE PARTIZANA U FIRENCI: Vlahović danas predstavljen u Fiorentini

Fudbal -

Novi fudbaler Fiorentine Dušan Vlahović rekao je danas da je srećan i ponosan što će igrati za taj klub i da će dati sve od sebe da opravda poverenje.

Vlahović je iz Partizana prešao u Fiorentinu, a danas je predstavljen u Firenci. On će sa novim saigračima početi da trenira 16. marta, a od 1. jula će zvanično postati fudbaler tog italijanskog kluba.

"Srećan sam i ponosan što sam došao u klub, čast mi je da igram za Fiorentinu. Želim da postignem mnogo golova i obradujem navijače Fiorentine. Ne volim da opisujem sebe rečima, više volim da pokažem šta znam na terenu. Jedna od mojih prednosti je što dobro igram levom nogom, ali trudiću se da napredujem", rekao je Vlahović, preneo je sajt Fiorentine.

On je dodao da je gledao Fiorentinu u prošlosti i da mu se svidjala igra Stevana Jovetića, koji je takodje igrao u Partizanu.

"Naravno svidjalo mi se i kako igraju Luka Toni i Batistuta, njihovi kvalteti me inspirišu i naporno ću raditi kako bih sledio njihov primer", naveo je 18-godišnji Vlahović.

Beta

Foto: Printscreen/Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Evo šta Zvezdaši traže posle poraza u Moskvi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track