ZA NJOM SU FUDBALERI SEKLI VENE, A ONA JE UZDISALA ZA SAVIĆEVIĆEM: I dalje patim za Dejom, bio je moj genije!
Foto: Dragan Kadić, Printscreen, Printscreen Instagram

SEKS BOMBA NE KRIJE SVOJA OSEĆANJA

ZA NJOM SU FUDBALERI SEKLI VENE, A ONA JE UZDISALA ZA SAVIĆEVIĆEM: I dalje patim za Dejom, bio je moj genije!

Fudbal -

Italijanska seks bomba, Klaudija Romani žali za vremenom kad je Milanom harao Dejan Savićević o kome i dalje mašta u svojim snovima.

Za nju je fudbal neodvojivi deo života. Tako je još od 14. aprila 1982. godine. Italijanka Klaudija Romani, model, zaštitno lice brojnih poznatih svetskih magazina, dama koja je u više navrata bila na listama najseksepilnijih žena na svetu, rijaliti zvezda, devojka sa licencom profesionalnog fudbalskog sudije...

Klaudija, koja je od 2010. godine stanovnik Majamija, objasnila je kako se razvila njena ljubav prema fudbalskom klubu Milano, koja joj je prva asocijacija kada čuje imena Dejana Savićevića i Siniše Mihajlovića, šta zamera Silviju Berluskoniju, kako gleda na činjenicu da se fudbalska reprezentacija Italije nije plasirala na Svetsko prvenstvo.

"Mislim da ceo svet zna da sam veliki navijač Milana. I sad znam šta ćete da kažete, to je ekipa koja ima mnogo problema proteklih godina. Milan je klub koji sa pravom nosi epitet velikana. Samo pogledajte broj titula koje smo osvajali i sve će vam biti jasno. Ma verujte mi, vratićemo se mi ponovo na velika fudbalska vrata", kaže optimistično Klaudija.

Italijanska lepotica osvrnula se na vreme kada je Milanom harao crnogorski "genije", Dejan Savićević.

"E, to su bili dani... Dejo... Joj, on je i dalje moj genije! Bio je fantastičan igrač. Kreativac. Baš kako mu nadimak i kaže - genije! Nisam imala čast da ga upoznam".

Getting chilly in #Miami .. Winter look on .. by @ulora_photography

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

Klaudija se prisetila i ne tako davnog vremena kada je Milano sa klupe vodio Siniša Mihajlović.

"Siniša je bio sjajan! Ne, ne mislim da je mogao bilo šta više da uradi. Vodio je tim koji je samo na papiru bio dobar. Ali opet ću da ponovim, verujem da će se moj Milan vratiti tamo gde mu je mesto".

Uz konstataciju da joj, kao i svim Italijanima, neopisivo teško pada činjenica da "azuri" neće igrati na Mundijalu u Rusiji, Klaudija je priznala i da će navijati za Englesku, a ne otpisuje ni Srbiju.

Could never get enough of this place .. #balmoralisland ??????

A post shared by Claudia Romani (@claudia_romani) on

"Niste imali sreću kada vam je upao Brazil u grupu! Pa ko ima sreću kada mora da igra protiv njih. Ali fudbal je čudo, zato ga i obožavam. Svašta može da se dogodi".

Na kraju, otkrila nam je i da su joj rekli kako liči na Srpkinje.

"Pre nekoliko godina sam bila u Srbiji ali sam se zadržala baš kratko. Bilo mi je prelepo, nemam šta da krijem. Ispričaću vam nešto što ne znaju mnogi. Kada sam studirala na internacionalnom koledžu u Engleskoj, kolege su mi često pričale da ličim na devojku iz Srbije!".

kurir.rs / Alo Sprint

foto: Printskrin/IG, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SEKSI RUSKINJA ZAPALILA MUŠKU MAŠTU: Milioni UZDIŠU za njom! I vi ćete kada je budete videli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja