MILOJEVIĆU, OSTANI: Zvezdaši traže samo jedno od uprave
Foto: Reuters

Zahtev

MILOJEVIĆU, OSTANI: Zvezdaši traže samo jedno od uprave

Fudbal -

Klub hoće da po svaku cenu zadrži trenera Vladana Milojevića posle uspeha u Evropi, ali je on i dalje rezervisan jer ne želi da doživi sudbinu Miodraga Božovića

Crvena zvezda na sve načine pokušava da zadrži trenera Vladana Milojevića!

Kako Kurir saznaje, generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pred sebe je postavio zadatak da sadašnjeg šefa stručnog štaba Vladana Milojevića zadrži u klubu. Ugovor trenera i kluba ističe u junu, a rukovodstvo posle fantastičnih uspeha u Evropi i činjenice da su crveno-beli trenutno prvi u Superligi i u igri za domaći kup čini sve da zadovolji zvezdašku javnost. Navijači su svoje rekli, jasno su poručili upravi da Vladan Milojević mora da ostane.

Lični uslovi trenera i njegovog stručnog štaba nisu problem, Zvezdan Terzić je i ranije rekao da je ček spreman i da Vladan Milojević samo treba da stavi svoj potpis na ugovor do juna 2020. godine. Milojević trenutno zarađuje nešto manje od 300.000 evra po sezoni, a novi ugovor bi bio mnogo izdašniji. Ono što brine čelnike Crvene zvezde jesu ponude koje Milojević ima iz inostranstva. Grčki mediji pisali su o zainteresovanosti Olimpijakosa, PAOK i Panatinaikosa.

foto: Fonet, AP

Sam Vladan Milojević je prilično rezervisan, iako je poznat kao zvezdaš do koske, zbog čega ga navijači i vole. Međutim, kako saznaje Kurir, Milojević je čovek koji tri puta meri i jednom seče. Nije sporno koliko voli Crvenu zvezdu, ali ne želi da mu se desi ono što se dogodilo njegovom prethodniku Miodragu Božoviću. Grof je bio obožavan u vreme kad je klub napravio seriju od 22 pobede zaredom i imao 32 boda viška u odnosu na Partizan. A onda se desila kriza rezultata i sve se okrenulo protiv njega, pa je morao da ode - jasan je naš izvor.

Kurir / A. Radonić

Foto: Reuters, Fonet, AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Zvezda i Partizan ovu šansu ne smeju da propuste! Dokle smo stigli u Evropi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track