PRIČA OD KOJE JE PLANETA ZANEMELA: Neznanac je upao u auto slavnog fudbalera i zatražio 3.500 evra! Ono što se desilo nakon toga ostaviće vas u blagom šoku
Foto: AP

I TO SE DEŠAVA

PRIČA OD KOJE JE PLANETA ZANEMELA: Neznanac je upao u auto slavnog fudbalera i zatražio 3.500 evra! Ono što se desilo nakon toga ostaviće vas u blagom šoku

Fudbal -

Legendarni kamerunski fudbaler Samjuel Eto otkrio je detalje iz svog života kojima je oduševio javnost!

Priča koja je ceo svet ostavila bez daha dogodila se pre 11 godina kada je jedan mladić uleteo u automobil slavnog kamerunskog fudbalera i zatražio mu 3500 evra da ostvari snove.

Te 2007. godine Eto je bio na vrhuncu karijere u Barseloni i sa suprugom je 'pobegao' u toplije krajeve, daleko od očiju javnosti.

Međutim, ipak ga je neko prepoznao. Mladić koji je znao da je reč o slavnom fudbaleru, kada ga je ugledao, uleteo je u njegov auto.

"Ne želim da vas napadnem. Saslušajte me molim vas, a posle slobodno zovite policiju zbog provale u vasš automobil", potpuno ljubazno je izgovorio mladić, dok je Eto odlučio da mu da šansu i sasluša ga.

Momak je bio po zanimanju sobar, koji je imao san koji bi mu doneo drugi posao, ali ne i novac da ostvari to što je zamislio. Kada je ugledao Kamerunca došao je na ideju da pozajmi novac od njega.

"Uzmi ovaj ček na 3.500 eura, daj mi svoj broj i uzmi moj. Vratiću se za godinu dana i, ako uspeš da dupliraš taj novac, onda ću stvarno da ti pomognem", ispričao je slavni fudbaler.

Eto je rekao kako je mladić izašao iz autamobila vrlo motivisan, kao i da je ostvario svoje planove.

Obećanje je ispunio, nakon godinu dana se vratio na mesto gde je upoznao. Tamo je stajao mladić koji mu se pohvalio kako je ostvario sve svoje planove. Otvorio je kompjutersku radnju i kupio dva taksija.

Eto je bio ponosan na mladića koji je sa samo 3500 evra uspeo da ostvari snove i zaposli čak 25 ljudi.

"On me tako oduševio svojim pristupom da nijednog trenutka nisam razmišljao da li da mu pomognem", priznao je Eto.

kurir.rs / kurir sport

foto: AP

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: Da li se stvara front protiv Partizana i Zvezde?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track