MATINJO: Nemanja Matić digao Englesku na noge!
Foto: Reuters

Šou murinja posle evrogola Srbina

MATINJO: Nemanja Matić digao Englesku na noge!

Fudbal -

Slavni trener Mančester junajteda prekinuo intervju našeg fudbalera i u šali mu se obratio: „Nadam se da nisi bio najbolji igrač na ovoj utakmici“

Nemanja Matić digao Englesku na noge!

Pobedonosni evrogol u 90. minutu za Mančester junajted protiv Kristal palasa (3:2) u ponedeljak doveo je Srbina u žižu javnosti na Ostrvu. Britanski mediji našeg reprezentativca nazivaju „herojem Junajtedovog trijumfa u Londonu“, a posebno apostrofiraju njegov odnos s trenerom Žozeom Murinjom.

foto: Profimedia

Kada je posle utakmice davao intervju za Skaj sport, Portugalac je na trenutak prekinuo Matićevo izlaganje, pa su njih dvojica napravili šou uživo.

- Ovo je bio moj prvi gol za Mančester junajted! Znam da to nije moj posao, ali nekada moram da postignem pogodak. Srećan sam što smo ovim golom osvojili tri boda - rekao je uz osmeh Matić.

foto: Profimedia

Legendarni Džejmi Karager je iz studija pitao Matića da li je namerno šutirao tako da lopta „beži“ od golmana Vejna Henesija.

- Ne! Samo sam pokušao da šutiram, a u tim trenucima nemate vremena da razmišljate. Samo sam razmišljao da pogodim, srećan sam što je lopta završila u mreži - pričao je Matić, a onda se začuo Žoze Murinjo u pozadini:

- Nadam se da nisi bio najbolji igrač na utakmici - upitao je na sebi svojstven i šaljiv način Portugalac.

- Ne, ne, nisam ja - odgovorio je Matić šefu, koji mu je odmah i čestitao.

foto: PrintScreen

Treće poluvreme

SRBI RAZMENILI DRESOVE

Matićeva bomba s više od 25 metara proletela je pored Luke Milivojevića. Kapiten Kristal palasa bio je nemoćan, ali to ga nije sprečilo da razmeni dres s reprezentativnim saigračem.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track