PANINIMANIJA: Počelo štampanje albuma i sličica za Mundijal u Rusiji
Foto: Reuters

POČINJE

PANINIMANIJA: Počelo štampanje albuma i sličica za Mundijal u Rusiji

Fudbal -

Konačno će u pravom, originalnom Panini albumu svoje mesto imati i reprezentacija Srbije, pa će prvi put posle 2010. i Svetskog prvenstva u Južnoj Africi naši ljubitelji fudbala imati dodatni motiv da grozničavo otvaraju kesice

Počinje „paninimanija“! U toku je štampanje albuma i sličica za Mundijal u Rusiji, a u nekim zemljama se čuveno navijačko štivo već našlo i u prodaji.

Konačno će u pravom, originalnom Panini albumu svoje mesto imati i reprezentacija Srbije, pa će prvi put posle 2010. i Svetskog prvenstva u Južnoj Africi naši ljubitelji fudbala imati dodatni motiv da grozničavo otvaraju kesice i popunjavaju stranice najnovijeg izdanja legendarnog izdavača.

foto: Printscreen

U međuvremenu vam donosimo i prve fotografije albuma „FIFA World Cup Russia 2018“, zbog kojeg će mnoge supruge, devojke, roditelji, tetke i ujaci imati dodatne glavobolje, jer će znatan deo novca otići na sličice Ronalda, Nejmara, Mesija, Ivanovića, Kolarova, Matića, Stojkovića, ali i na silne duplikate.

Među kolekcionarima biće i nervoze, neke sličice vredeće malo bogatstvo, a punom parom radiće i popularne „menjaže“. Prema nekim procenama, ranije je bilo potrebno oko 100 evra da bi se popunio album, a sada ćete, najverovatnije, morati da izdvojite i više novca s obzirom na veći broj sličica u albumu od ove godine.

foto: Printscreen

Paninijev album za Rusiju 2018. u našoj zemlji pojaviće se na kioscima do kraja ovog meseca. Kako su nam rekli u kompaniji koja distribuira Paninijeve proizvode za našu zemlju, tačan datum još nije poznat, ali je sigurno da ćete ga moći kupiti već u martu.

Kurir / P. Gajić

Foto: Reuters, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track