RADOMIR ANTIĆ NEMA DILEMU: Jokanović je spreman za Čelsi!
Foto: Profimedia, Filip Plavčić

Ocena

RADOMIR ANTIĆ NEMA DILEMU: Jokanović je spreman za Čelsi!

Fudbal -

Fulam igra najbolji fudbal u svojoj istoriji, a Slaviša Jokanović može da radi u bilo kojoj ligi na svetu

Slaviša Jokanović trenutno je najbolji srpski fudbalski trener, tvrdi Radomir Antić.

Popularni Antara, jedini čovek na svetu koji je trenirao tri najveća španska kluba - Real, Barselonu i Atletiko, oduševljen je rezultatima koje postiže Slaviša Jokanović sa Fulamom u engleskom Čempionšipu. Poslednjih dana mediji s Ostrva spekulišu da je Srbin ozbiljan kandidat za trenera Čelsija.

- Obradovao sam se što su neki ljudi videli dobrog trenera u Slaviši Jokanoviću! Posle utakmice sa Vulverhemptonom sam ga zvao i čestitao mu na pobedi. Ima nešto što ga izdvaja od drugih. Jokan je spreman za Premijer ligu! Svakako! Može da radi u bilo kojoj najjačoj ligi u Evropi - rekao je za Kurir Radomir Antić i dodao:

- Navijači Fulama su rekli da otkad postoji klub nisu igrali bolji fudbal. To je činjenica. To je pohvala koja prija. Jokanov Fulam deluje nadmoćno u svim linijama i u svim fazama igre.

Radomir Antić odlično poznaje Slavišu Jokanovića, na njega gleda kao na sina i ističe njegovu fudbalsku filozofiju.

- Jokan je jedinstven, iza njega stoji način kako gleda na fudbal. Dobro ga poznajem, mi smo komšije u Madridu i iskreni prijatelji. Bio je kvalitetan igrač, a fudbal doživljava na poseban način, sa autoritetom. Kad to postigne jedan trener, onda je to više od igre. Više od samog rezultata. Videti Fulam kako sada igra, prija za oko - jasan je nekadašnji selektor reprezentacije Srbije.

Partizan ga nije cenio

BIO I OSTAO GOSPODIN

Slaviša Jokanović jedini je trener Partizana koji je uspeo da odbrani duplu krunu. Ipak, zbog sukoba s tadašnjim čelnicima morao je da napusti klub.

- Otišao je kao gospodin, jer je uvek to bio! I danas i ranije. Drago mi je zbog svega što mu se sada dešava - kazao je Antić.

Kurir / Aleksandar Radonić

Foto: Filip Plavčić, Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT: FSS trenira strogoću. Imaju li ove kazne smisla?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track