(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SCENA U KINI: Velika zvezda svetskog fudbala za dlaku izbegla smrt na terenu! Saigrač mu spasao život
Foto: Prinstcreen Youtube

zastrašujuće

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVA SCENA U KINI: Velika zvezda svetskog fudbala za dlaku izbegla smrt na terenu! Saigrač mu spasao život

Fudbal -

Nikolas Gaitan, bivši fudbaler Atletiko Madrida, koji sad nosi dres kineskog Dalijan Jinfanga, doživeo je danas pravu životnu dramu za vreme utakmice.

U prvom meču 3. kola kineske Super lige između Dalijana i Peking Guana dogodila se scena koju niko ne želi da vidi na fudbalskim terenima.

Niko Gaitan je nakon jednog, na prvi pogled naivnog duela, pao na zemlju i nekoliko sekundi nepomično ležao. Meč je nastavljen kao da se ništa nije dogodilo, ali Gaitanov saigrač Karasko prvi je shvatio ozbiljnost situacije.

Pritrčao je Argentincu i odmah mu izvadio jezik kako se ovaj ne bi ugušio, dok je Niko u tim trenucima vodio životnu bitku.

Shvativši ozbiljnost situacije, svi igrači su brzo pritrčali da pomognu, a na terenu se za nekoliko sekundi stvorila lekarska ekipa. Ispostavilo se da je od siline udarca pao na zemlju i izgubio svest.

Na kraju je sve prošlo kako treba, lekarska ekipa je dobro odradila svoj deo posla.

Tragedija je izbegnuta ali Dalijan nije uspeo da izbegne ubedljiv poraz. Peking je slavio rezultatom 3:0 i naneo treći uzastopni poraz Dalijanu.

Kurir sport

Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Delije ponovo u Pioniru? Evo šta Omić kaže o odlasku u Unikahu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track