LUKA JOVIĆ PAO SA KUĆE I JEDVA OSTAO ŽIV: Šokantno otkriće Kurira o povredi srpskog reprezentativca!
Foto: Printscreen

niko ne zna kako

LUKA JOVIĆ PAO SA KUĆE I JEDVA OSTAO ŽIV: Šokantno otkriće Kurira o povredi srpskog reprezentativca!

Fudbal -

Luka Jović, srpski fudbalski internacionalac iz redova madridskog Reala, nije se povredio na treningu, već padom sa zida kuće tokom boravka u Beogradu, saznaje Kurir iz dobro obaveštenih izvora!

Jović je polomio petnu kost desnog stopala i sledi mu oporavak od najmanje tri meseca.

- Povredio se baš, jedva je živ ostao! Pao je s jednog zida, ne znam kako da ti objasnim, a nije mi baš ni jasno kako je to uspeo. Uglavnom, sve se slučajno desilo - kaze za Kurir izvor blizak porodici Jović.

I baš u trenutku dobijanja ove informacije u Španiji se oglasio madridski lekar Hoze Gonzales, specijalista sportske medicine i nekadašnji član medicinskog tima Atletiko Madrida. On je za tamošnje medije izrazio sumnju da se povreda Luke Jovića desila prilikom kućnog treninga, kao što je prvobitno saopšteno.

- Kost koju je Jović polomio podržava čitavu tezinu tela i prilično je otporna na spoljne sile. U ogromnoj većini slučajeva, do loma nastaje usled teške, nasilne traume ili pada sa velike visine. Povreda se u početku konsoliduje mirovanjem i fizioterapijama. Ukoliko period rehabilitacije bude išao po planu, znaće se i kolika će biti pauza - rekao je Gonzales.

foto: Profimedia

U Realu kipte od besa: Zašto si lagao za povredu?

Ljudima iz Reala posebno smeta činjenica da je Jović pokušao da prevari sve u klubu, pa se, kako pišu španski mediji "povredio na prvom treningu".

Medicinskoj službi Madriđana nije mnogo trebalo da utvrdi da je povreda starija - još iz Beograda. Kada se na to doda i izjava Lukinog oca Milana da se igrač povredio dok je radio po planu i programu kluba, razumljivo je zbog čega su u "kraljevskom klubu" ljuti.

foto: Profimedia, Privatna Arhiva

Lukin otac Milan za Kurir: Real zabranio da pričamo

Da bismo dobili potvrdu informacije o Lukinom padu s terase i raspitali se šta se zapravo desilo pozvali smo njegovog oca Milana.

- Molim da me raztumete, ali ne mogu ništa da pričam. Od kluba je stiglo naređenje da niko, pa ni Luka, ne sme ništa da kaže - rekao nam je Milan.

Kurir sport / Gojko Filipović / Ljilja Stanišić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track