PODRŠKA: Vučić na tribinama sa Jankovićem, Vulinom i Antićem!
Foto: Tanjug

Vicepremijer doneo sreću

PODRŠKA: Vučić na tribinama sa Jankovićem, Vulinom i Antićem!

Fudbal -
Prvi potpredsednik Vlade meč Zvezde i IBV posmatrao s tribina u društvu oca Anđelka, Aleksandra Vulina, Aleksandra Antića i Saleta Jankovića

Lepše mu je na tribini nego u loži!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nije mogao da propusti spektakl na Marakani.

Kao veliki zvezdaš meč protiv islandskog IBV nije posmatrao iz svečane lože, već je bio na tribini u društvu oca Anđelka.

S njima dvojicom prvi ovosezonski meč crveno-belih gledali su i predsednik Skupštine Grada Beograda Aleksandar Antić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Aleksandar Vulin, kao i nekadašnji trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković.

Razloga za radost bilo je mnogo, jer su igrači trenera Slaviše Stojanovića i pored nešto lošije igre uspeli da savladaju nedorasli islandski IBV i s kapitalnom prednošću od dva gola odlaze na revanš naredne nedelje na sever Evrope.

Dolazak Aleksandra Vučića okupljeni navijači pozdravili su s oduševljenjem, a neki su čak izrazili želju da se slikaju s njim.

Naravno, prvi potpredsednik Vlade bez razmišljanja je izašao u susret pristalicama kluba s Marakane, koje su kao i obično napravile sjajan ambijent na našem najvećem stadionu i tako još jednom pomogli svom klubu u vrlo važnom susretu.S. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track