ALBERTA NAĐA ŠUTNULA I DRUGA ŽENA! Bivšem fudbaleru se raspao i drugi brak!
Foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

Ekskluzivno

ALBERTA NAĐA ŠUTNULA I DRUGA ŽENA! Bivšem fudbaleru se raspao i drugi brak!

Fudbal -

Albert Nađ, samo mesec i po dana nakon što ga je bivša supruga Jelena optužila da ju je tukao i pokušao da siluje pred decom, razvodi se i od druge supruge Mirne, ekskluzivno saznaje Kurir.

Albert Nađ, samo mesec i po dana nakon što ga je bivša supruga Jelena optužila da ju je tukao i pokušao da siluje pred decom, razvodi se i od druge supruge Mirne, ekskluzivno saznaje Kurir.Dizajnerka, iako je tokom Albertovog najtežeg perioda sve vreme bila uz njega, više nije mogla da se nosi s pritiskom, pa je rešila da stavi tačku na njihov trogodišnji brak. Nađ je mirno prihvatio njenu odluku, a dogovorili su se da se sporazumno razvedu. Već su podneli zahtev za okončanje braka i čekaju da budu pozvani na prvo ročište, koje još uvek nije zakazano.Sve joj se smučilo- Mirni je pukao film, sve joj se smučilo. Iako je s Albertom imala divan brak prepun ljubavi, više nije mogla da izdrži sve što se u poslednje vreme događa. Nije više mogla da trpi pritisak koji je stvorila Adijeva bivša žena, koja ga je optužila za zverska dela. Zbog problema je zapostavila sebe, ali i prijatelje. Razmišljala je šta da radi i na kraju je shvatila da je najbolje rešenje da se razvedu - priča naš dobro obavešteni izvor.

Ovim povodom pozvali smo Alberta, ali je njegov broj bio nedostupan. Kontaktirali smo i s Mirnom, ali nam je ona, nakon što je saslušala pitanje, spustila slušalicu. Ponovo smo je pozvali i ona je tada potvrdila naša saznanja.- Vaša informacija je tačna. Podneli smo zahtev za sporazumni razvod braka. Ne mogu više da izdržim pritisak njegove bivše žene. Za mene je sve ono bilo psihičko maltretiranje, koje ne traje samo ova dva meseca već godinama. Napravila mi je pakao od života. Verujem da je njoj dosadno kad se bavi izmišljotinama, ali ja nemam vremena za to. Albert joj je ostavio milion evra u nekretninama, pa joj sad smetaju moja firma i brend - revoltirano govori Mirna.Iako je odlučila da se razvede, Mirna kaže da Alberta i dalje ludo voli.Najteža odluka- On je divan suprug i otac, ali za nas je najbolje da se rastanemo. Sigurna sam da ćemo ostati prijatelji i da ćemo zajedno odgajati našu ćerku Helenu. I dalje ga mnogo volim. Za mene je ovo najteža odluka u životu, ali za naše dobro je najbezbednije ovako - smatra Mirna i ističe da od fudbalera neće tražiti alimentaciju.- Sve što imam sama sam stekla. Znam da Albert sad nema novca, ali sam sigurna da će, kad ga ponovo bude imao, pomoći svojoj deci. Za njega ću uvek biti tu i šta god da mu treba pomoći ću mu - završava Mirna.

BRUTALNO Jelena poželela smrt nađovoj ćerki ĐUBRE JEDNO, DABOGDA HELENI KOVČEG KUPOVAONesuglasice u braku između Alberta i Mirne kulminirale su posle pretećih poruka koje je Jelena Nađ poslala bivšem mužu, a koje je Kurir ekskluzivno objavio.- Đubre jedno raspalo, mađarsko, cigansko. To što si moju Janu, bedniče, uskratio za 19.000, dabogda dao Heleni za kovčeg. A daćeš, majku ti mrtvu raspalu je.em. Jana ti je poručila da te je precrtala i da si go.no koje joj se ne sme obratiti više - poručila je Jelena bivšem, a onda mu zapretila zatvorom:- Sada ćeš da vidiš dokle ću ići. U zatvor ću te strpati, go.no jedno, nećeš znati gde je levo - glasi jedna od poruka.

Jelena se tu nije zaustavila.- Videćeš čije si dete našao da za.ebavaš i lažeš i zbog koga dete pati. Dabogda svaka njena suza živu ranu na Heleninom telu otvorila, a tebi na otvorenom srcu. Mrzim te, gmaze jedan, i bogu se molim da te uzme i zemlja kosti izbaci tako zlobnom. Je.aće te u zatvoru Delije kao konja - napisala je Jelena bivšem mužu, nakon čega ga je u javnosti optužila za zverska dela.

Traži alimentacijuJELENA PODNELA KRIVIČNU PRIJAVUAlbert je u braku s prvom ženom Jelenom bio 15 godina. Razveli su se pre šest godina, a trenutno se nalaze na sudu jer je ona podnela krivičnu prijavu zbog neisplaćenih alimentacija od 800 evra mesečno za njihovo troje dece Nemanju (20), Nikolu (16) i Janu (9). Jelena je tek nedavno prvi put javno progovorila i ispričala da ju je fudbaler tukao u braku i pokušao da je siluje, dok je fudbaler u ispovesti za Kurir rekao da je razlog njihovog razvoda to što ga je prevarila sa saigračem iz Partizana. Adija se nedavno javno odrekao njegov najstariji sin.

Danas u KURIRU pročitajte još

* SRBI UHAPŠENI SA 3 TONE KOKAINA: Bela roda razbila nekoliko najopasnijih grupa Evrope!* DEČAK (8) SA ZLATIBORA NIJE PREŽIVEO VEŠANJE: Preminuo učenik koji se zadavio kaišem!* LEPA BRENA O PORODIČNOM NASILJU: Bobi bih odsekla ruku kad bi me udario!* MAČETOM ISKASAPIO DRUGA IZ DETINJSTVA: Šapčanin Edo Bajrić (22) ubijen u obračunu sa komšijama* MISTERIJE I ZAVERE! ZLI KLOVNOVI: Satanistička zavera ili plan iluminata?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track