AZIS POSVETIO PESMU NAPADAČU PARTIZANA: Božinov je moje malo mače

Bugari ne kriju svoja osećanja

AZIS POSVETIO PESMU NAPADAČU PARTIZANA: Božinov je moje malo mače

Fudbal -
Božinov i Azis ponovo su u centru pažnje bugarske javnosti!

Nekoliko meseci pošto su novine punile vesti o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi, situacija je otišla i korak dalje. Poznati pevač najavio je da će snimiti pesmu posvećenu fudbaleru Partizana.

Izlivi nežnosti i milovanje... Pevač Azis i fudbaler Valeri Božinov u ljubavnom zanosu
Izlivi nežnosti i milovanje... Pevač Azis i fudbaler Valeri Božinov u ljubavnom zanosu

Pesma je već dobila naziv koji mnogo govori.- Odlučio sam! Moja sledeća pesma zvaće se „Malo mače“ i biće posvećena Valeriju Božinovu - napisao je kontroverzni pevač i dodao srce.

Da li će Azis zaista snimiti numeru posvećenu Božinovu ili je reč o prozivanju fudbalera zbog skandala u kojem se nedavno našao, ne zna se. Naime, poznati napadač razmenjivao je poruke preko jedne aplikacije za dopisivanje s anonimnom devojkom i pozvao je na seks.- Malo mače, da li si za seks - pitao je Božinov nepoznatu devojku. Potom je insistirao na tome da viđenje bude hitno, jer mora na pripreme na Kipar, gde ostaje 16 dana. Posle 40 minuta ubeđivanja devojka je popustila. E, sad, postoji mogućnost da je Azis, ljubomoran zbog ovog dopisivanja, rešio da snimi pesmu posvećenu čoveku kog voli. Tu ljubav je više puta i javno isticao. Izgleda da ni fudbaler nije ostao imun na to, jer su medije u komšiluku preplavile njihove zajedničke fotografije iz noćnog provoda. Čak se Bugari izneli uverenje da su devojke samo paravan Božinovu, jer on zapravo voli muškarce. Međutim, pre će biti da je Valeri samo jedan slobodniji tip za kog se lepe i žene i muškarci. Da li je on baš sve probao, to nije poznato...

Reč osumnjičenogVALERI: U ŠALI SAM ZVAO NA SEKSU intervjuu za jedan bugarski časopis Valeri Božinov govorio je o „malom mačetu“. Dobili smo pojašnjenje kad i o kome to Bugarin govori.- Termin „malo mače“ koristim već dugo, nije to od juče. To govorim stalno, ne samo određenim devojkama. Ko me poznaje, može to da potvrdi. Evo, čak me i saigrači iz Partizana zovu „malo mače“ - rekao je Valeri.Kad je reč o dopisivanju u kojem poziva devojku na seks, napadač Partizana kaže:- Radim šta hoću! Volim da komuniciram s lepim devojkama, to ne krijem. A što se tog dopisivanja tiče, pa rekao sam to u šali. Živimo u 21. veku. Imam, naravno, seksi razgovore, ali to je nešto što nikad neće ugledati svetlost dana, to je stvar intime.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track