BALKANSKI KLAN Bilić: Nemanja, čekam tu večeru
Foto: Reuters, Beta

Doneo novu titulu Čelsiju

BALKANSKI KLAN Bilić: Nemanja, čekam tu večeru

Fudbal -

Pre meča s Totenhemom Matić mi je rekao da me vodi na klopu ako uzmemo bod ili tri „pevcima“, kaže hrvatski stručnjak na klupi Vest Hema

Fudbaleri Vest Hema savladali su Totenhem minimalnim rezultatom 1:0 i u petak uveče, verovatno rešili pitanje novog šampiona Engleske, budući da Čelsi sutra uveče praktično ima meč loptu protiv ekipe Midlzbroa na svom Stamford bridžu.Upravo zbog tog trijumfa srpski reprezentativac Nemanja Matić moraće da vodi na večeru menadžera „čekićara“ Slavena Bilića, koji je uspeo da „otkine“ tri boda ekipi s Vajt hart lejna, pa lider na tabeli i dalje ima tri poena više uz već pomenutu utakmicu manje, na kojoj bi sve osim pobede Konteovog tima bio veliko iznenađenje.- Ne, nisam dobio nikakvu čestitku od Antonija Kontea, ali mi je zato pre utakmice Nemanja Matić poslao poruku. On je strašan momak, skroman i fantastičan igrač. Poručio je da će platiti večeru ako uzmemo bod ili pobedimo, jer je njima svejedno da li Totenhem ostane bez jednog ili sva tri boda. On je to rekao, a ja ću to sa zadovoljstvom prihvatiti - poručio je odmah po okončanju meča na Stadionu London trener Vest Hema.Inače, i bez Matićeve ponude Slaven Bilić je u duelu protiv Totenhema imao veliki motiv da trijumfuje. Pre svega zbog ogromnog rivaliteta koji vlada između ova dva kluba, a zatim i zbog pisanja ostrvskih medija da mu je svaki naredni meč eliminacionog karaktera i da svaki eventualni neuspeh može da ga košta posla.

SRPSKO-HRVATSKA PRIJATELJSTVAMLADEN KRSTAJIĆ - IVAN RAKITIĆIako je srpski defanzivac mnogo stariji od reprezentativca Hrvatske, kad je 2007. godine mladi Rakitić stigao u Šalke, Krstajić ga je prihvatio kao stariji brat, a čak su jednom prilikom kažnjeni zbog zajedničkog odlaska na koncert Mileta Kitića.FILIP KOSTIĆ - ALEN HALILOVIĆTokom igranja u nemačkom Štutgartu srpski reprezentativac je nastupao zajedno s Hrvatom Alenom Halilovićem i bili su nerazdvojni. Kad su ga nemački novinari jednom prilikom pitali kako se njih dvojica slažu, Kostić je odgovorio:- Alen mi je kao brat.MARKO PANTELIĆ - JOSIP ŠIMUNIĆZajednički staž u Herti iz Berlina zbližio je Marka Pantelića i Josipa Šimunića. Njihov prijateljski odnos je išao toliko daleko da je hrvatski fudbaler odlučio da napusti Hertu kad je čuo da Pantela neće ostati u klubu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja