BEBI-BUM U CRVENOJ ZVEZDI 4 igrača u nekoliko dana postali očevi: Znamo šta ste radili prošlog leta!
Foto: Instagram

Nestvarno

BEBI-BUM U CRVENOJ ZVEZDI 4 igrača u nekoliko dana postali očevi: Znamo šta ste radili prošlog leta!

Fudbal -

Dojučerašnji i aktuelni stranci s Marakane, Portugalac Vijeira, Argentinac Ibanjez, Kostarikanac Ruiz i Francuz Le Talek, u razmaku od nekoliko dana postali očevi

Sad znamo šta su bivši i sadašnji fudbaleri Crvene zvezde radili pre devet meseci, pre famoznog dvomeča s bugarskim Ludogorecom.

Luis Ibanjez
Luis Ibanjez

Portugalac Ugo Vijeira i Argentinac Luis Ibanjez istog dana su postali očevi, šest dana kasnije Kostarikanac Džon Ruiz i poslednji u nizu Francuz Damijen le Talek.

Džon Ruiz
Džon Ruiz

Prija im Beograd

Zanimljivo, sva četvorica fudbalera Crvene zvezde su stranci i izgleda da im je prijao boravak u Beogradu. Očigledno je da su posle utakmice s malteškom La Valetom i pred najvažniji dvomeč u Evropi sa bugarskim Ludogorecom mir i pažnju tražili kod svojih lepših polovina. Rezultat je impozantan, četiri nova života - tri sina i jedna ćerkica.

Porodilište na MarakaniMožemo samo da pretpostavimo šta bi bilo da je Crvena zvezda, kojim slučajem, izbacila Ludogorec i izborila jesen u Evropi... Kakav bi to tek onda bio bebi-bum, kako kod igrača tako i kod navijača.

Nema stajanjaSTIŽU RODE I KOD KATAIJAJoš jedan član prošlogodišnje generacije Crvene zvezde uskoro će postati otac. Aleksandar Katai i njegova devojka Tea Crnčević dobiće dete za koji mesec. Fudbaler svaki gol u dresu Alavesa proslavlja sa prstom u ustima, dok njegova izabranica na društvene mreže kači fotke na kojima pokazuje trudnički stomačić.

Aleksandar Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track