BEKALI VEĆ OTPISAO PARTIZAN: Steaua ima najjači tim otkako je igrala u finalu Kupa šampiona
Foto: AP

Vidi proleće u Ligi šampiona

BEKALI VEĆ OTPISAO PARTIZAN: Steaua ima najjači tim otkako je igrala u finalu Kupa šampiona

Fudbal -
Kontroverzni vlasnik kluba iz Bukurešta kontrirao svima koji veruju da je Steauin tim slab

Vlasnik Steaue Điđi Bekali tvrdi da njegov klub ima najbolji tim u poslednjih 26 godina i da će, ne samo eliminisati Partizan, već i dočekati proleće u Ligi šampiona.

"Kladim se u ovaj tim. Tvrdim to pred svima vama novinarima, stručnjacima i navijačima, koji kažu da Steaua nema kvalitet", rekao je Bekali.

Steaua je na startu sezone izgubila u nacionalnom Superkupu od Targu Mureša (0:1), zatim je u prvenstvu remizirala kao domaćin sa Petrolulom (0:0), onda kao gost savladala Panduri (3:0), a u prethodnom kolu je, doduše sa drugim timom, osvojila samo bod u Bukureštu protiv Kluža (1:1). U međuvremenu je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisala Trenčin. Posle pobede 2:0 u Slovačkoj, Rumuni su u revanšu strahovali do poslednjeg trenutka, ali su prošli dalje uprkos porazu (2:3).

"Ovo je najbolji tim od 1989. godine. Vi ste svedoci ovoga što sam rekao. Mislim da je (trener) Mirel Radoji napravio snažnu ekipu. Ne samo jaku da pobedi Partizan, nego i da igra u Ligi šampiona na proleće. Videćemo da li sam u pravu. Ako vidite jaku Steauu protiv Partizana, ja ču napraviti još jaču", kategoričan je Bekali.

Podsetimo, Steaua je 1986. bila prvak Evrope, pobedom na penale protiv Barselone, a tri godine kasnije izgubila je u finalu Kupa šampiona od Milana (0:4).

Steaua i Partizan igraće prvi meć trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u sredu u 20.30 u Bukureštu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track