BEZ POJAČANJA: Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za prolećni deo sezone
Foto: Saša Pavlić

Prozivka

BEZ POJAČANJA: Fudbaleri Crvene zvezde počeli pripreme za prolećni deo sezone

Fudbal -
Sa 26 bodova više od najbližih pratilaca u Superligi fudbaleri Crvene zvezde su počeli pripreme za prolećni deo sezone.

Novih fudbalera za sada nema, a ranije je najavljeno da će crveno-beli ove zime pokušati da angažuju samo francuskog vezistu iz ruske Mordovije, Damijena Le Taleka, i jednog štopera, a uz ta dva pojačanja, ekipi će biti priključeno i nekoliko igrača iz omladinskog pogona koji su već imali priliku da osete atmosferu prvog tima (Luka Adžić, Luka Ilić, Nikola Jovanović i Marko Mijailović).

U Zvezdu su se još pre pauze iz subotičkog Spartaka vratili Marko Marinković i Dušan Živković, a poznato je i da ima nekoliko bivših prvotimaca koje trener Miodrag Božović ne vidi u svojim planovima, pa je izvesno da će grupa igrača opet biti ustupljena drugim klubovima.

Dozvolu da malo zakasne zbog dugog puta iz Južne Amerike i Portugala dobili su Luis Ibanjez, Bruno Matos i Ugo Vijeira.

Prozivci su se odazvali golmani Damir Kahriman, Marko Trkulja, Jovan Vitić, Nemanja Supić i Filip Manojlović, kao i igrači Marko Petković, Aleksandar Luković, Zoran Rendulić, Slavoljub Srnić, Saša Stojanović, Luka Jović, Marko Grujić, Idan Vered, Savo Pavićević, Mamadu Mbodj, Vukašin Jovanović, Nemanja Ahčin, Miloš Cvetković, Petar Orlandić, Mičel Donald, Mihailo Ristić, Nenad Gavrić, Dušan Andjelković, Aleksandar Katai, Srdjan Plavšić, Predrag Sikimić, Dušan Živković i Marko Marinković. Ekipa će se od 14. do 28. januara spremati u slovenačkom Kopru, pa od 31. januara do 14. februara u mestu Pafos na Kipru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track