BIĆE OPET KOMEDIJE: Blaž Slišković se vratio u Zrinjski
Foto: Fonet

„Aj tinks... rezultat iz real“

BIĆE OPET KOMEDIJE: Blaž Slišković se vratio u Zrinjski

Fudbal -

Normalno je što sam hit na internetu, pa i ja bih se smejao da čujem da neko tako loše govori engleski, iskren je Baka

Bosanski fudbalski stručnjak Blaž Slišković pre nekoliko dana ponovo je imenovan na mesto trenera Fudbalskog kluba Zrinjski, gde je u prethodna dva mandata više ostao upamćen po čuvenom pričanju na engleskom jeziku nego po ostvarenim rezultatima.Tom prilikom on je izgovorio ono čuveno „Aj tinks“ i „rezultat iz real“, a ti snimci pregledani su milion puta na Jutjubu i gotovo da nema osobe koja se iole interesuje za fudbal a koja nije odgledala tu izjavu, koja je, kako je popularni Baka priznao, nastala kao splet nesrećnih okolnosti.

Štipaju me za zadnjicu- Mogao sam bolje da se izrazim tom prilikom, ali na snimku se ne vidi kako me prijatelji štipkaju za zadnjicu i dekoncentrišu me. Bio sam uzbuđen jer je Zrinjski ostvario dobar rezultat. To je bio trenutak istine i nemam problem ukoliko se neko nasmeje dok gleda taj snimak. Sad sam odličanTo je normalno, pa i ja bih se smejao da čujem da neko tako loše govori engleski - rekao je u razgovoru za Kurir pre nekoliko godina Blaž Slišković i dodao:- U školi sam učio engleski, ali pošto sam fudbal igrao u Francuskoj i Italiji, ta dva jezika sam naučio sjajno, dok engleski nisam forsirao. Ipak, to je prioritetni jezik u trenerskom poslu i mogu da kažem da sam ga naučio vrlo dobro.Tom prilikom Baka je s novinarom Kurira pričao i na engleskom i potvrdio da je znanje ovog jezika usavršio, a za poslednjih nekoliko godina verujemo da je naučio da ga govori još bolje, kao i da će na evropskoj sceni imati mogućnost da to i dokaže.

OptimistaZRINJSKI ĆE BITI ŠAMPION BIHEkipa Zrinjskog trenutno zauzima prvo mesto na tabeli najjače lige u BiH, a zadatak Blaža Sliškovića je da bod prednosti nad Željezničarom pokuša da sačuva ili još uveća i tako u svom trećem mandatu u klubu osvoji šampionsku titulu.- Naravno da verujem da možemo da osvojimo šampionat, jer da nije tako, sigurno ne bih ni dolazio u Zrinjski. Ova ekipa je prošle godine bila šampion i moj glavni zadatak je da ih vratim u željeni ritam nakon nekoliko loših rezultata - rekao je o imenovanju na mesto trenera Blaž Slišković.

Konstantin Radulović

Foto: HŠK Zrinjski Mostar

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track