BIVŠA ŽENA OPTUŽUJE: Veljović štiti Nađa
Foto: Aleksandar Jovanović

Albertova bivša

BIVŠA ŽENA OPTUŽUJE: Veljović štiti Nađa

Fudbal -

Jelena Nađ, koja je juče podnela još jednu krivičnu prijavu zbog neisplaćenih alimentacija, kaže da je njen predmet zaturen jer iza fudbalera stoji bivši direktor policije

Jelena Nađ podnela je juče još jednu krivičnu prijavu protiv bivšeg supruga Alberta Nađa.Ona ga sada tereti za neplaćanje alimentacije za njihovo troje dece Nemanju (20), Nikolu (17) i Janu (9) u periodu od decembra 2015. do danas.Jelena, koju smo juče zatekli u Trećem osnovnom tužilaštvu, tvrdi da je njen predmet namerno zaturen. Ona kaže da Alberta štiti bivši direktor policije Milorad Veljović i da se zbog toga njen slučaj uvek vraća na početak.Predmet u zemlju propao- Danas sam došla u tužilaštvo iz dva razloga. Želim da vidim gde se zaturio moj predmet za neplaćanje alimentacije za period od 2014. do kraja 2015, što iznosi 28.700 evra. Drugi razlog je taj što sam podnela još jednu krivičnu prijavu jer Albert svojoj deci nije platio alimentaciju ni 2016. u iznosu od 6.900 evra - kaže Jelena i nastavlja:- Mog predmeta nigde nema. Kao da je u zemlju propao. Odem na pisarnicu i tamo mi kažu da idem kod tužioca. Odem kod njega, a on me vrati na pisarnicu. I tako ukrug. Interesantno je to što tužilac koji vodi istražni postupak za nasilje u porodici vodi i postupak za neplaćanje alimentacije - kaže Jelena, koja tvrdi da njen bivši muž ima debela leđa.Nađ nedostupan- Alberta i dalje štiti neki moćnik. U policiji sam već rekla da sve ove godine nisam smela da progovorim o nasilju jer sam znala da mi niko ne bi verovao. Posebno, jer je moj bivši muž u tom momentu bio prijatelj s Miloradom Veljovićem. I da sam otišla da podnesem prijavu, ona bi bila sklonjena - poručuje Jelena.Pozvali smo Nađa za komentar, ali njegov broj nije bio dostupan.

OdbijenPOLICIJA NE SASLUŠAVA NAĐEVOG SINAJelena Nađ kaže da je policija odustala od saslušanja najstarijeg sina Nemanje.- Tolika se hajka digla oko nasilja u porodici, i ništa. Iz policije me više niko nije zvao, a odbili su da saslušaju mog sina Nemanju. I on je trebalo da da iskaz, pa su to povukli. Samo su nas obavestili da ne dolazi. Rekli su mi da on ne mora u to da se petlja i da čekaju odgovor iz Centra za socijalni rad, pa će videti da li ima potrebe da on bilo šta govori - kaže Jelena.

VeljovićPOZNAJEM ALBERTA!Milorad Veljović potvrdio je za Kurir da poznaje Alberta Nađa, ali tvrdi da mu nikada nije pomagao oko bračnih problema s bivšom suprugom Jelenom.- Alberta poznajem, ali mnogo bolje ga poznaje čovek koji je bio šef mog kabineta. Nikad nisam ništa znao o njegovom privatnom životu. Ne znam ni ko mu je žena, ni kad se razveo. Od čega sam ja mogao da ga štitim kad ne znam ni kakve probleme čovek ima. Verujte da pojma nemam - kaže Veljović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track