BJEKOVIĆ POSLE NEUSPEHA PARTIZANA U EVROPI: Nikad više sa Zekom i Ćuretom
Foto: Dado Đilas

Zaratili

BJEKOVIĆ POSLE NEUSPEHA PARTIZANA U EVROPI: Nikad više sa Zekom i Ćuretom

Fudbal -

Kad je Ćurković izjavio da nema dogovora, pozvao sam Zečevića i rekao: "Ne dolazim na sastanak, sa mnom se niko neće zajebavati", kaže kandidat za predsednika Partizana.

Eliminacija Partizana iz Evrope, po svemu sudeći, trebalo bi da ubrza proces imenovanja novog rukovodstva u Humskoj, a Nenad Bjeković, kao glavni kandidat za mesto predsednika crno-belih, kaže da ga je poraz od Poljaka mnogo zaboleo.

Kako gledate na novu bruku Partizana u Evropi?

"To je više od neuspeha, mada onaj ko prati Partizan nije iznenađen. Radi se neplanski, ne zna se ko odlučuje. Ne smatram da je u pitanju loša namera, već neznanje i okreće mi se želudac zbog toga".

Da ste danas predsednik, da li biste smenili trenera i sportskog direktora?

"Promenio bih ih već u Poljskoj. Nedavno smo razgovarali, posavetovao sam ih, ali me očigledno nisu poslušali. Ako si doveo pet bombi u januaru, zašto u junu dovodiš deset? Dođe igrač, koji se u svlačionici hvali platom, a ne igra kvalifikacije. To je nekorektno".Smeta li vam izjava Miloša Vazure da Evropa nije prioritet?

"Prioritet Partizana je svako takmičenje u kojem učestvuje. Svake godine moramo da igramo Evropu, borimo se za titulu i kup".Zamera vam se da prečesto sedite u kafani?

"Imam prijatelje, viđam se s njima i normalno je da sednemo da popijemo nešto. Kad budem bio predsednik, biću na stadionu. Zamera mi se i što ne idem na stadion, a što da idem da sedim po hodnicima?"

Kad ćete se preseliti u Humsku?

"Verujem da će skupština biti pre septembra, ali ne tvrdim".Šta je bilo posle famoznog sastanka na kojem je dogovoreno postanete predsednik?

"Bili smo prisutni Odalović, Stanojević i ja sa jedne, odnosno Ćurković, Zečević i Jovičić sa druge strane. Našli smo rešenje i složili se da se opet vidimo, a onda Ćurković izjavi da ništa nije dogovoreno. Bili smo cimeri, deca nam se druže i nisam mogao da verujem! Pozvao sam Zeku i rekao: 'Ne dolazim na sastanak, sa mnom se niko neće zajebavati'. To je kraj, s njima više ne mogu da radim. Pričaju da sam pretio nekome, a ako nađu nekoga kome sam pretio, nikad više na stadion neću kročiti. S druge strane, oni su zaključavali ljude i pretili", završio je Bjeković.

Nije zvezdomrzacCRVENA ZVEZDA NIJE SRPSKI SIMBOLOko 40 godina sam u Partizanu, uvek sam ulazio u klinč da sam zvezdomrzac, što nije tačno. Zvezda je imala prednost u odnosu na Partizan, a ja sam samo branio interese kluba, dok ovi sadašnji to ne rade. Evo, Miloš Vazura je glasao da se poveća broj stranaca u ligi. Pa ako je to tako, ajde da ugasimo omladinske škole. Ako Zvezda može tako da funkcioniše - svaka čast. Kako to da nacionalni simbol ima devetoricu? To nije pametno ni dobro za naš fudbal. I šta će da se desi sad ako ne uđu u Ligu šampiona?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track