BLAMAŽA Dragoslav Šekularac: Motkom oterati sve iz Zvezde!

Fudbalsku legendu dotukao poraz od Kairata

BLAMAŽA Dragoslav Šekularac: Motkom oterati sve iz Zvezde!

Fudbal -
Nikad brži poraz na evrosceni: Dragoslav Šekularac kaže da neko treba da odgovara zbog toga što nema rezultata i što je klupski dug veći od 50 miliona evra

Zvezdin poraz od kazahstanskog Kairata na Marakani (0:2) dotukao je legendu srpskog fudbala Dragoslava Šekularca. Šeki za Kurir kaže da se ne seća kada je njegov voljeni klub igrao ovako rano u Evropi, već u prvom kolu kvalifikacija, a pogotovo se ne seća da su crveno-beli ikad izgubili na startu međunarodnog takmičenja.Druga Zvezdina zvezda smatra da mnoge stvari na Marakani ne funkcionišu i da neko treba da odgovara za loše stanje u klubu. On je poručio da ovim igračima i treneru treba dati šansu još šest meseci da se vidi šta će da urade, pa ako rezultati ne budu dobri, „treba ih oterati motikom“.

- Očigledno da za Evropu trenutno nemamo kvalitet i zbog toga treba novom treneru dati još šest meseci šanse da vidimo šta će da urade u domaćem šampionatu. On je ovde tek mesec dana i za poraz od Kairata ne treba kriviti igrače i trenera, ali ako ne budu ništa uradili u prvom delu prvenstva, onda ih sve treba oterati motikom - počeo je razgovor Šekularac i nastavio:- Zvezda ima dugovanja od preko 50 miliona evra i, što je najgore, niko ne odgovara za takvo stanje. Neću nikog da imenujem, ali stanje u Zvezdi je katastrofalno i to je svima jasno. Takođe, poslednje dve godine napravljeno je mnogo grešaka i smatram da neki treba da dobiju otkaz ili da sami odu ako imaju morala.Dragoslav Šekularac smatra da je Kairat pokazao kako se igra danas fudbal, napominjući da bi tako i Zvezda trebalo da igra.- Klub iz Kazahstana je zasluženo pobedio, igrao je bolji fudbal, ali to je naša realnost i to treba reći navijačima. Naravno da mi je krivo kao velikom navijaču Zvezde sve što proživljamo poslednjih godina i zbog toga neko treba da odgovara - zaključio je Šekularac.

Tragičar Savo PavićevićNISAM MOGAO DA SPAVAMDefanzivac Crvene zvezde Savo Pavićević, koji je već u trećem minutu meča sa Kairatom dobio crveni karton, kaže da nije mogao da spava. - Udario me je Goku u duelu kada sam isključen. Boli me i zbog toga idem na pregled - utučen je bio Pavićević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track