BLOG UŽIVO: Durent završio sezonu, opet ide na operaciju
Foto: AP

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Durent završio sezonu, opet ide na operaciju

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:35 - Durent završio sezonu, opet ide na operacijuKošarkaš Oklahome Kevin Durent završio je sezonu, pošto će morati da ide na operaciju desnog stopala, objavio je večeras generalni menadžer Tandera Sem Presti. Durentu će se presaditi kost u desnom stopalu početkom sledeće nedelje i očekuje se da će mu za povratak trebati između četiri i šest meseci. Presti je prošle nedelje objavio da je Durent sklonjen sa spiska igrača. Zvanično najkorisniji igrač NBA lige operisan je 23. februara i tada je trebalo da mu se olakšaju bolovi i nelagodnost u desnom stopalu, koji su izazvani kada mu je u oktobarskoj operaciji ugrađen šraf. Oklahoma je posle toga pomerala procene o povratku na teren iz nedelje u nedelju, da bi trener Skot Bruks sredinom marta rekao da će se Durent vratiti "za nedelju ili dve". Igrač je nakon toga pojačao treninge i čak je učestvovao u pojedinim delovima treninga sa ostatkom tima i igrao povremeno tri na tri, ali bolovi u stopalu nisu prestali, tako da je uklonjen sa spiska igrača. Durent je ove sezone odigrao 27 utakmica, sa prosekom od 25,4 poena, 6,6 skokova i 4,1 asistenciju po meču.

21:10 - Mlada reprezentacija Srbije poražena od ŠveđanaMlada fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras u prijateljskoj utakmici u Novom Sadu od selekcije Švedske sa 1:0. Strelac jedinog pogotka bio je Išak u 35. minutu. Mladi fudbaleri Srbije (igrači do 21 godine) razočarali su na debiju novog selektora Mladena Dodića. Igrali su slabo i neorganizovano, kako u odbrani, tako i u napadu, pa su stvorili malo povoljnih prilika pred protivničkim golom. Odlučila je velika greška defanzivca Aleksandra Pantića. Kada je pokušao da vrati loptu golmanu Marku Dmitroviću, prikrao se Išak i plasirao je u mrežu. Bila je ovo pretposlednja provera Dodićevih izabranika pred učešće na prvenstvu Evrope, od 17. do 30. juna u Češkoj. Generalnu probu imaće protiv Italije 30. marta u Beneventu.

20:15 - Troicki i Agut predali meč u dubluSrpski teniser Viktor Troicki i Španac Roberto Bautista-Agut završili su učešće već u prvom kolu dublova na masters tirniru u Majamiju pošto su večeras predali meč francuskom paru Nikola Mau /Eduar Rože-Vaselan. Francuzi su dobili prvi set sa 6:3, Troicki i Agut u drugom su poveli sa 1:0, a potom odustali od dalje borbe. Troicki u subotu startuje u singl konkurenciji, a njegov prvi riival je Italijan Simone Boleli, trenutno 47. na ATP listi.

19:35 - CSKA posle preokreta savladao NižnjiKošarkaši CSKA iz Moskve pobedili su danas u gostima Nižnji Novgorod sa 86:82 (26:26, 16:29, 25:7, 19:20) u utakmici 12. kola Grupe F Top 16 faze Evrolige. Nižnji je ovim porazom ostao bez šansi da se plasira u četvrtfinale Evrolige, a CSKA je ostao na liderskom mestu u Grupi F, koje deli sa turskim Fenerbahčeom. CSKA je do trijumfa predvodio Soni Vims sa 21 poenom, dok je Saša Kaun dodao 16, a srpski reprezentativac Miloš Teodosić je postigao 13 poena, uz četiri asistencija. U ekipi Nižnjeg najefikasniji je bio Tejlor Ročesti sa 21 poenom, dok je Trej Tompkins dodao 13. Nižnji je bio nadomak iznenađenja posle prvog poluvremena. Oni su tokom druge četvrtine imali 15 poena prednosti, međutim, CSKA je početkom treće deonice napravio seriju 19:5, kojom su došli do preokreta. Od tog trenutka, Moskovljani su sve vreme bili u vođstvu, koje su očuvali do kraja susreta i tako došli do 10. trijufma u Top 16 fazi Evrolige.

19:15 - Valverde: Atletik ulazi u istoriju ako pobedi na Nou KampuTrener fudbalera Atletik Bilbaa Ernesto Valverde veruje da njegov tim može da pobedi Barselonu u finalu španskog Kupa kralja, bez obzira što će meč biti odigran na Nou Kampu."Meni sve više odgovara to finale zato što znamo nivo i kvalitet protivnika koji će igrati kod kuće. Tako je lepo znati da imamo šansu da osvojimo trofej, iako smo svesni da je Barselona favorit", rekao je Valverde, a prenosi "El Mundo Deportivo".Trener Baskijaca naveo je da su šanse Katalonaca još više porasle nakon što je određeno da se finale igra na Nou Kampu."Kada je postalo poznato mesto odigravanja finala ta prognoza je samo ojačana. Međutim, mogućnost da pobedimo Barselonu na njenom terenu daje nam šansu da uđemo u istoriju", poručio je Valverde.Finalna utakmica Kupa kralja na programu je 30. maja.

18:49 - Čelsi nudi Laciju 29 miliona funti za AndersonaBritanski list "Telegraf" piše da je Čelsi spemio ponudu za ofanzivnog vezistu Lacija Felipea Andersona od čak 29 miliona funti. Ovaj 21-godišnji Brazilac je stigao u Rim 2013. godine iz Santosa, a ugovor sa Lacijom mu ističe 2020. Igra na poziciji ofanzivnog veznog, ove sezone je veoma efikasan, postigao je devet golova u Seriji A i prvi je strelac tima.

17:52 - Sterling odbio nedeljnu platu od 140.000 evraFudbaler Liverpula Rahim Sterling ne želi da obnovi ugovor pod uslovima koje mu je ponudila uprava kluba, prenosi londonski "Dejli Mejl". List tvrdi da je 20-godišnji engleski reprezentativac dobio ponudu prema kojoj bi zarađivao 140.000 evra nedeljno, ali da je on to odbio. Kako je podsetio "Dejli Mejl", sadašnja Sterlingova nedeljna plata iznosi 50.000 evra. Ove sezone taj napadač je u dresu "crvenih" sa Enfilda odigrao 43 utakmice i postigao 10 golova. Za reprezentaciju Engleske Sterling do sada ima 13 nastupa.

17:14 - UEFA kaznila Dinamo delimičnim zatvaranjem stadionaUEFA je kaznila danas Dinamo iz Kijeva delimičnim zatvaranjem stadiona za četvrtfinalnu utakmicu Lige Evropa protiv Fjorentine, zbog rasizma njegovih navijača tokom meča sa Evertonom. Kako je saopštila UEFA, dva sektora Olimpijskog stadiona u Kijevu, na kojima su smešteni najvatreniji navijači Dinama, biće zatvorena za prvu četvrtfinalnu utakmicu Lige Evropa protiv Fjorentine, 16. aprila, zbog "rasističkog ponašanja" ukrajinskih navijača tokom prošlonedeljne revanš utakmice osmine finala protiv Evertona (5:2). Uefa nije precizirala zbog čega je kaznila Dinamo. Takođe, Dinamo je kažnjen i sa 15.000 evra jer su njegovi navijači tokom utakmice sa Evertonom palili baklje, ali i jer su prekršena pravila o bezbednosti, pošto su na pojedinim delovima stadiona stepenice bile blokirane.

15:42 - Hjuz produžio ugovor sa StoukomMenadžer Stouka Mark Hjuz produžio je danas ugovor sa tim engleskim klubom do leta 2018. godine. Hjuz je Stouk preuzeo 2013. i predvodio ga prošle sezone do 10. mesta u Premijer ligi."Oduševljan sam zbog produžetka saradnje. Evidento je da ekipa ima prostora za napredak i svi želimo da vidimo koliko daleko može da ode. Ova sezona je teža nego prošla zbog povreda ključnih fudbalera, ali smo uprkos tome kompetentni i verujem da možemo da nadmašimo prošlogodišnji rezultat", rekao je Hjuz za klupski sajt.On je tokom trenerske karijere vodio Kvins Park Rendžers, Fulam, Mančester Siti, Blekburn i reprezentaciju Velsa. Stouk se trenutno nalazi na 10. mestu na tabeli sa 42 osvojena boda.

15:32 - Suarez: FIFA me je tretirala kao huliganaFudbaler Barselone Luis Suarez izjavio je da ga je Svetska fudbalska federacija (Fifa) tretirala kao huligana, kada je odlučivala o incidentu u kojem je ugrizao za rame reprezentativca Italije Đorđa Kjelinija, tokom utakmice na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Suares je prošlog juna, tokom utakmice Urugvaja i Italije na Svetskom prvenstvu u Brazilu, za rame ugrizao Kjelinija, zbog čega ga je Fifa suspendovala na četiri meseca iz svih fudbalskih aktivnosti. On se žalio Sudu za sportsku arbitražu, koji je potvrdio suspenziju, ali mu je dozvolio da trenira sa ekipom. Suarez se u oktobru vratio na teren. "Suspenzija je jedna stvar, ali (na početku suspenzije) nisam smeo ni da treniram sa ekipom. Tretirali su me kao huligana. Tokom letnjeg odmora u Urugvaju plašio sam se da odem da gledam utakmicu svog nećaka u mlađim kategorijama", rekao je Suarez15:11 - Agent Ćavija odbio da komentariše informaciju da fudbaler nastavlja karijeru u KataruAgent fudbalera Barselone Ćavija odbio je da komentariše navode da će njegov klijent na kraju sezone napustiti španski klub i potpisati veliki ugovor sa katarskim El Sadom. Ćavi (35) je od 1998. godine odigrao 751 utakmicu za Barselonu, ali ove godine nije standardan u ekipi trenera Luisa Enrikea, zbog čega mediji spekulišu da bi mogao da napusti Kamp Nou. Ćaviju je, navodno, El Sad ponudio trogodišnji ugovor vredan 10 miliona evra, uz opciju produženja na još godinu dana, a njegov agent Ivan Koreča odbio je to da komentariše. Ćavi je 2000. godine debitovao za reprezentaciju Španije, odigrao je 133 utakmica i postigao 12 golova, a iz državnog tima povukao se po završetku Svetskog prvenstva u Brazilu prošlog leta.

14:40 - Halilhodžić debitovao pobedom na klupi JapanaBosansko-hercegovački trener Vahid Halihodžić uspešno je danas debitovao na klupi Japana, pošto je njegova selekcija u prijateljskom meču pobedila Tunis rezultatom 2:0. Utakmica je odigrana u Oiti pred 34.777 gledelaca, a golove za domaćina postigli su Šinđi Okazaki u 78. i Keisuke Honda u 83. minutu. Halihodžić je Japan preuzeo pre dve nedelje od Havijera Agirea, koji je prethodno otpušten zbog umešanosti u nameštanje utakmica tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine. On je prethodno vodio reprezentaciju Alžira sa kojom je prošle godine izborio plasman u drugu fazu Mundijala u Brazilu.

14:20 - Markizio ne igra za Italiju protiv BugarskeFudbalski reprezentativac Italije Klaudio Markizio propustiće utakmicu protiv Bugarske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope u Francuskoj 2016. godine zbog povrede mišića. Još nije poznata težina povrede, ali kako prenosi Tutotsport, Markizio će duže vreme biti odsutan sa terena. Ovo bi moglo da predstavlja veliki udarac za Juventus, pošto torinski klub neće moći da računa na Pola Pogbu u četvrfinalu Lige šampiona protiv Monaka. Pored Markizija, reprezentaciju Italije napustili su Aleksandro Florenci i Manuel Paskval. Italija posle četiri utakmice ima 10 osvojenih bodova i nalazi na deobi prvog mesta kvalifikacione grupe H sa reprezentacijom Hrvatske. Utakmice između Bugarske i Italije igra se sutra od 20.45 u Sofiji.

13:39 - Eklston: VN Italije pod znakom pitanja?Vlasnik F1 Berni Eklston stavio je danas do znanja da bi i ovogodišnja Velika nagrada Italije na stazi u Monci mogla da ispadne iz kalendara, baš kao i trka u Nemačkoj. Eklston je na pitanje novinara da li bi legendarna Monca mogla da bude žrtva kao i nemačka trka, odgovorio da "se ne može uvek imati ono što se želi". "Ono što ode, otišlo je. Mnoge stvari želeli bismo u životu, ali ne možemo da ih imamo, jer ne možemo da ih priuštimo", rekao je Eklston uoči Velike nagrade Malezije na stazi Sepang. On je naglasio da bi "bilo strašno" da Evropa izgubi i svoje preostale trke u Formuli 1 i da bi to praktično značilo da se više ne radi o svetskom šampionatu. Ranije ovog meseca otkazana je ovogodišnja trka za VN Nemačke koja je trebalo da bude održana na stazi u Hokenhajmu 19. jula.

13:10 - Anri: Ostavite Ibrahimovića na miruLegendarni francuski fudbaler Tijeri Anri poručio je svojim sunarodnicima da ostave napadača Pari Sen Žermena Zlatana Ibrahimovića na miru. Švedski fudbaler se našao na udaru kritika poslednjih nedelja, zbog svoje izjave posle utakmice sa Bordoom, u kojoj su njegovi ’Sveci’ poraženi sa 3:2. Ibrahimović se potom izvinio zbog svojih komentara, istakavši da nije tako mislio, a Anri ističe da Šveđanin zaslužuje više poštovanja. "Zlatan je sjajan momak. Neverovatno je ljubazan, zajedno smo se mnogo smejali. Ljudi u Francuskoj bi trebalo da se odluče šta žele. Prvo su se žalili zato što nema dovoljno velikih zvezda u Ligi 1, a sada imaju igrača kakav je Ibrahimović, ali se žale na njega", naglasio je Anri.

Foto: AP
Foto: AP

12:38 - Podolski: Da li treba da odustanem?Napadač Intera Lukaš Podolski odgovorio je kritičarima na čijem je udaru zbog svojih igara od prelaska iz Arsenala pre dva meseca. Nemački fudbaler posebno se našao na meti pojedinih italijanskih medija, koji su njegov transfer proglasili najgorim ove sezone. Međutim, Podolski je najavio da će dati sve od sebe na terenu i pokušati da podigne formu. "Ljudi stalno pominju šta italijanski mediji pišu o meni. Šta mogu da kažem o tome? Treba li da iskopam sebi rupu i odustanem od igranja fudbala?", istakao je Podolski.

12:10 - Di Mateo zove Kediru u ŠalkeTrener fudbalera Šalkea Roberto di Mateo rekao je danas da su igraču Real Madrida Samiju Kediri vrata tog nemačkog kluba uvek otvorena. Nemački fudbaler je ranije ove nedelje saopštio da će na leto napustiti Real, a mediji već spekulišu gde bi mogao da nastavi karijeru. Jedan od klubova koji se pominje u medijima je i Šalke. "Za Kediru su vrata uvek otvorena. Svaki trener bi ga želeo u svom timu. Mnogo klubova ga želi, tako da mislim da će biti veoma teško da ga dovedem u Šalke", rekao je Di Mateo.

11:50 - Mvila prešao u DinamoČlan Rubina iz Kazanja i bivši fudbaler Rena Jan Mvila karijeru će nastaviti u moskovskom Dinamu. Mvila, koji je u januaru napustio Inter za koji je igrao na pozajmici, trenirao je danas prvi put sa Moskovljanima, iako još zvanično nije potpisao ugovor. On će se u novom klubu pridružiti svom zemljaku Matjeu Valbueni. Dinamo trenutno zauzima peto mesto u ruskoj ligi. Dvadesetčetvorogodišnji Mvila vrhunac dosadašnje karijere ostvario je u Renu u periodu od 2009. do 2013, kada je na 126 utakmica postigao dva gola.

11:38 - Ajdara pauzira do kraja sezoneDefanzivac Njukasla Francuz Masadio Ajdara propustiće ostatak sezone zbog povrede desnog kolena. Ajdara je operisan i ne igra od 28. februara kada se povredio u pobedi svog tima protv Aston Vile rezultatom 1:0. Ajdara se pridružio Njukaslu iz Nansija u januaru 2013. kada je postao četvrti Francuz, od ukupno petorice, koji je u tom prelaznom roku došao na Sent Džejms park. Ajdara je za Njukasl igrao na 30 utakmica, a za Nansi je od 2010. do 2013. nastupao na 40 mečeva.

11:21 - Skols: Bejl je savršen za Mančester junajtedBivši fudbaler Mančester junajteda Pol Skols rekao je da bi igrač Real Madrida Geret Bjel bio savršen za klub sa Old traforda. Bejl je prošle godine došao u Real iz Totenhema i već u prvoj sezoni je sa "kraljevskim klubom" osvojio Ligu šampiona i Kup kralja. Međutim, ove sezone Velšanin je pod velikim pritiskom, na meti je kritika, a navijači ga često "časte" zvizdučima. Poslednji incident dogodio se posle prošlonedeljnog poraza Reala od Barselone kada su navijači nasrnuli na njegov automobil. Sve ovo podgreva spekulacije da bio Bejl mogao da se vrati u Premijer ligu. "Osećam da bi Bejl bio savršen za Mančester junajted. Kao veliki navijač Junajteda voleo bih ga vidim na Old Trafordu. Uvek sam verovao da se Bejl prirodno uklapa u Junajted", napisao je Skols u svojoj kolumni u Ivning Standardu. 11:00 - Park: Žao mi je što sam razočarao navijačeBivši olimpijski šampion u plivanju Park Tae-Hvan iz Južne Koreje, koji je suspendovan na 18 meseci zbog korišćenja dopinga, rekao je danas da mu je žao što je razočarao svoje navijače. Međunarodna plivačka federacija (FINA) saopštila je ranije ove nedelje da je Park bio pozitivan na testosteron prilikom kontrole u septembru 2014. godine. Suspenzija Parku važiće retroaktivno, odnosno od dana pozitivnog nalaza na testu i trajaće do 2. marta 2016. godine. "Žao mi je što sam razočarao svoje navijače i sve u Južnoj Koreji... Imaću vremena da duboko razmislim o svemu... Poslednjih nekoliko meseci su bili pakao za mene. Bilo mi je veoma teško, imao sam osećaj da umirem", rekao je Park.10:44 - Radnički želi pobedu protiv JugaTrener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović rekao je da je njegova ekipa ispunila cilj plasmanom na fajnal-for regionalne Triglav lige, ali da se ambicije kluba iz Kragujevca tu ne završavaju. Radnički u derbiju poslednjeg kola regionalne Triglav lige dočekuju sutra dubrovački Jug. I Radnički i Jug su već osigurali učešće na fajnal-foru, samo je pitanje sa koje pozicije će na njega otići. Dubrovčani će najverovatnije zauzeti drugo mesto, ali u slučaju pobede u Kragujevcu i kiksa Primorja na svom bazenu protiv Mornara, za šta postoje male šanse, mogu i do prvog, koje donosi domaćinstvo završnog turnira. S druge strane, Radničkom odgovara i bod, jer bi tako osigurali treće mesto i izbegli Primorje u polufinalu. Na toj poziciji ostaće i u slučaju poraza, ali pod uslovom da Jadran iz Herceg Novog ne trijumfuje protiv Partizana na Banjici. "Ova utakmica je još jedna u nizu izuzetno lepih za nas i vaterpolo u Kragujevcu. Svi znamo ko je Jug u evropskom i svetskom vaterpolu. Mislim da ćemo i mi i oni malo skrivati karte, jer nas najverovatnije očekuje polufinalni duel na fajnal-foru. Ispunili smo cilj plasmanom na završni turnir, ali je sigurno da se naše ambicije tu ne završavaju", rekao je Stevanović.

10:20 - Nemci bez Belarabija i Badštubera protiv GruzijeNapadač nemačke fudbalske reprezentacije Karim Belarabi i defanzivac Holger Badštuber neće igrati u nedelju protiv Gruzije u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, saopštio je pomoćnik selektora Tomas Šnajder. Igrač Bajera iz Leverkuzena Belarabi biće odsutan zbog prehlade, dok će Badštuber, koji se vratio posle dvoipogodišnjeg odustva zbog povrede u remiju od 2:2 protiv Australije u sredu, pauzirati iz predostrožnosti. Nemačka je u dosadašnjim kvalifikacijama u grupi D osvojila svega sedam bodova iz četiri utakmice, koliko i Irska i Škotska, dok je Poljska prva sa deset bodova. Šnajder je potvrdio da će u predstojećem meču braniti golman Manuel Nojer koji zbog blage upale kolena u sredu nije igrao. Kapiten Bastijan Švajnštajger takođe će zaigrati prvi put za "pancere" od finala Mundijala u Brazilu 2014. kada je Nemačka osvojila četvrtu titulu šampina u istoriji.

10:05 - Francuzima zlato na SP u ŠangajuFrancuski klizači Gabrijela Papadakis i Gijom Siseron osvojili su zlatnu medalju u konkurenciji plesnih parova na prvenstvu sveta u Šangaju. Najmlađi svetski šampioni u poslednjih 49 godina, 19-godišnja Papadakis i 20-godišnji Siseron došli su do zlata zahvaljujući briljantnom slobodnom programu kojim su uz muziku Mocarta osvojili ukupno 184,28 bodova. Srebro je pripalo Amerikancima Medison Čok i Evanu Bejtsu sa 181,34 bodova, a bronza Kanađanima Ketlin Viver i Enđuu Pojeu sa 179,42 boda.

09:45 - Nejmar: Ovo nije osveta za 1998.Napadač Barselone Nejmar predvodio je u petak uveče Brazil do ubedljive pobede nad Francuskom u Parizu, ali ističe da to nije osveta za 1998. Francuzi su pre 17 godina razbili Brazilce u finalu Svetskog prvenstva sa 3:0, upravo na Sen Deniju. "Ovo nije osveta, mnogo vremena je prošlo. Sada igraju drugi igrači, ova utakmica nema nikakve veze sa 1998. godinom. Posle SP je bilo teško, ali okrenuli smo novu stranicu", rekao je Nejmar.

09:24 - Šarapova eliminisana u drugom kolu MajamijaRuska teniserka Marija Šarapova završila je učešće na turniru u Majamiju, pošto je u drugom kolu izgubila od zemljakinje Darije Gavrilove sa 7:6 (7:4), 6:3. Šarapova je kao drugi nosilac bila slobodna na startu turnira. "Sanjam da pobedim Mariju od svoje 12 godine, kada sam je videla kako osvaja Vimbldon. Ona mi je bila moj idol i ne samo meni, već svim teniserkama u Rusiji", rekla je Gavrilova. Gavrilova ima 21 godinu, trenutno je 97. igračica na svetu, a za nastup na turniru u Majamiju dobila je specijalnu pozivnicu. Njena naredna protivnica biće Japanka Kurumi Nara. Turnir na Floridi igra se za nagradni fond od 5,38 miliona dolara.

08:55 - Milvoki bolji od IndijaneU noći između četvrtka i petka u košarkaškoj NBA ligi odigrana je samo jedna utakmica - Milvoki je na svom terenu savladao Indijanu sa 111:107. Košarkaši Milvokija su posle prve četvrtine imali čak 19 poena prednosti (34:15). Indijana je, međutim, do kraja uspela da se vrati u meč, ali ne i da preokrene rezultat. Naime, Pejsersi su imali poslednji napad na utakmici, Džordž Hil je 1,9 sekundi pre kraja meča šutirao za tri poena i za produžetak, ali lopta nije htela u koš. Najefikasniji u drugoj uzastopnoj pobedi Milvokija bio je Ersan Iljasova koji je postigao 34 poena, od čega 17 u prvoj četvrtini. Njega su dobro pratili Kris Midlton sa 17, Janis Andedokumpo je dodao 16, dok je Majkl Karter Vilijams postigao 13 poena. U redovima Indijane najbolji je bio Si Džej Majls sa 26 poena, Džordž Hil je postigao dva poena manje, dok je Si Džej Votson imao učinak od 23 poena.08:30 - Bertans ponovo pokidao ligamente?Košarkaš Laboral Kuće Davis Bertans drugi put za manje od dve godine doživeo je povredu prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Bertans se povredio sinoć na utakmici Top 16 faze Evrolige između Armanija i Laborala (99:85) prilikom prodora na koš. "Nažalost, Bertans je pokidao ligament i odsustvovaće sa parketa šest do osam meseci", napisao je na Tviteru Bertansov agent Arturs Kalnitis. Bivši košarkaš Partizana povredio je desno koleno sredinom juna 2013. godine u četvrtoj utakmici finala plej-ofa srpske Superlige. Letonac je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 11 poena uz 2,8 skokova.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track