BLOG UŽIVO: Ager ne igra protiv Srbije
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Ager ne igra protiv Srbije

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:52 - Jovan Novak u Cedeviti?Kako prenose pojedini hrvatski mediji, mladi srpski košarkaški reprezentativac Jovan Novak trenira sa ekipom zagrebačke Cedevite i veoma je blizu potpisivanja ugovora sa ovim hrvatskim evroligašem.

22:55 - Conga i Monfis predvode Francuze u finalu Dejvis kupa Teniska reprezentacija Francuske nastupiće u najjačem sastavu u finalu Dejvis kupa sa Švajcarskom od 21. do 23. novembra u Lilu. Selektor ‘Petlova’ Arno Klemon za taj duel očekivano je pozvao Žo-Vilfrida Congu, Gaela Monfisa, Rišara Gaskea i Žilijena Benetoa, dok će Žil Simon biti zamena.Francuzi će u tom finalu igrati za svoju prvu ‘Salataru’ od 2001. godine, a očekuje se da će na drugoj strani za glavne rivale imati Rodžera Federera i Stanislasa Vavrinku. Francuska je u polufinalu pobedila Češku sa 4:1, dok je Federer predvodio Švajcarsku do drugog finala u istoriji pobedom nad Italijom.

22:00 - Vila i Totenhem kažnjeni zbog nesportskog ponašanja igračaFudbalski savez Engleske (FA) kaznio je premijerligaše Aston Vilu i Totenhem sa po 20.000 funti zbog nesportskog ponašanja igrača na njihovom međusobnom meču. Klubovi su priznali da nisu uspeli da obezbede kontrolu ponašanja igrača prema propisima, saopštio je FA.Na utakmici na Vila Parku 2. novembra došlo je do gužve na terenu nakon što je napadač domaćeg tima Kristijan Benteke zaradio crveni karton. Aston Vila je do 84. minuta vodila sa 1:0, ali je Totenhem sa igračem više napravio preokret u poslednjih šest minuta i slavio rezultatom 2:1.Posle 11 odigranih kola Totenhem zauzima 12. poziciju na tabeli sa 14 bodova, dok je Aston Vila četiri mesta niže sa samo dva boda iznad zone ispadanja.

21:05 - Ager ne igra protiv SrbijeKapiten fudbalske reprezentacije Danske Danijel Ager neće igrati protiv Srbije zbog povrede prepona zadobijene na prvenstvenom meču Brondbija protiv Hobroa u nedelju.

20:15 - Bekamov sin i zvanično potpisao za ArsenalSin Dejvida Bekama Bruklin potpisao je kratkoročni ugovor sa Arsenalom. Videćemo kako će se razvijati karijera sina jednog od najboljih "pakera" svih vremena. On je sa njima već trenirao, a pošto ima 15 godina, ne može profesionalno da se obaveže Vengerovoj ekipi.

19:40 - Đovinko ne ide nigde pre junaPosle mnogih medijskih priča koje su selile Sebastijana Đovinka na ostrvo, ali i u Fiorentinu i Torino, njegov agent je istupio sa objavom kako omaleni Italijan neće ići nigde do juna."Ovde nema nikakvih vesti i novosti. Đovinko je skoncentrisan samo na Juventus u ovom trenutku. On je ovde pod ugovorom do juna, tako da pre sredine naredne godine se ništa neće znati", rekao je Andrea D'Amiko.

19:05 - Lukas Podolski nije srećan u ArsenaluKako pišu mnogi engleski mediji, ukoliko Lukas Podolski ne bude počeo da dobija više šansi kod Arsena Vengera u Arsenalu, moraće da se preseli iz ovog kluba u januaru. Možda ne bude ni morao da ide daleko, pošto bi, prema nekim informacijama, Hari Rednap želeo da vidi ovog igrača u redovima svog KPR.18:22 - Boni će potpisati novi ugovor sa SvonsijemČim se bude vratio sa reprezentativne pauze,kako pišu velške novine, Vilfrid Boni će potpisati novi ugovor sa Svonsijem. Fudbaler iz Obale Slonovače je u formi ove sezone, postigao je četiri gola i zabeležio jednu asistenciju u Premijer ligi do sada.17:52 - Krajinović uspešan na startu čelendžera u BrešiSrpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao na čelendžer turniru u Breši, pošto je u prvom kolu posle velike borbe pobedio Italijanu Luku Vanija sa 7:6 (7:5), 6:7 (5:7), 7:5. Krajinović je postavljen za četvrtog nosioca i njegov naredni protivnik je Ilja Marčenko iz Ukrajine.

17:11 - Region istočne Srbije uskladio statut sa aktima FSSSkupština Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije na današnjoj sednici u Nišu donela je odluku o usaglašavanju statuta sa statutom FŠ."Jednoglasno je doneta odluka da se statut Regiona istočne Srbije uskladi sa statutom FSS tako da nisu tačne informacije, koje su se pojavile u nekim medijima", rekao je Tanjugu potpredsednik FSS Goran Milanović.Na nedavnoj sednici skupštine FSS doneta je odluka da se nakon izglasanog poverenja rukovodstvu ne može ponovo glasati najmanje godinu dana.

16:30 - Arnautović: Niko nije favorit protiv Partizana u PioniruTrener košarkaša rumunskog Asesofta Vladimir Arnautović rekao je da nijednoj ekipi, pa tako ni njegovoj, ne može da se pripiše status favorita protiv Partizana u hali Pionir. "Niko ne može da bude favorit protiv Partizana na njegovom terenu, to je tim koji svake godine iznedri dobre igrače za reprezentaciju Srbije i proda ih za velike pare klubovima širom Evrope. Prolaze kroz težak period, zabeležili su četiri poraza u Evrokupu i ovo je za njih meč od vitalne važnosti", rekao je Arnautović. On je dodao da se nada da će sjajna atmosfera koju stvaraju navijači Partizana dodatno motivisati njegove igrače. Za ambijent u Pioniru čuo je i jedan od retkih Rumuna u timu Asesofta Levente Zijarto. "Dolazimo sa velikim respektom prema tradiciji koju Partizan ima u evropskoj košarci, ali i čvrsto rešeni da zabeležimo novu pobedu. Svesni smo da neće biti lako, ali sve dobre stvari se teško ostvaruju. Radujemo se što ćemo igrati pred navijačima Partizana, čuli smo mnogo lepih stvari o njima", rekao je Zijarto.

16:05 - Elče opet želi KrasićaSrpski reprezentativac Miloš Krasić mogao bi karijeru da nastavi u španskom Elčeu. Krasić se posle pozajmice u Bastiji vratio u Fenerbahče, ali nije odigrao nijedan minut za turski klub. Elče je letos želeo da pozajmi Krasića, ali dogovor nije postignut. Interesovanje za srpskog fudbalera pokazala je i ruska Lokomotiva iz Moskve. Krasić ima 30 godina, 46 puta je igrao za reprezentaciju Srbije, a vrhunac karijere doživeo je 2010. godine kada je igrao na Svetskom prvenstvu i iz CSKA prešao u Juventus.

15:40 - Maroko diskvalifikovan sa Kupa afričkih nacijaAfrički kup nacija iduće godine neće biti održan u Maroku i ta zemlje je diskvalifikovana sa finalnog turnira, saopštila je Afrička fudbalska konfederacija (CAF). Šampionat je trebalo da bude održan u Maroku 2015, ali je ta zemlja zatražila da se takmičenje odloži za godinu dana zbog epidemije ebole i opasnosti od širenja te bolesti. CAF je naveo da je dobio ponude nekoliko država za organizaciju turnira, koji će se održati od 17. januara do 8. februara. Prema podacima Svetske zdravstvena organizacije na teritoriji zapadne Afrike do sada je od virusa ebole umrlo više od 13.000 ljudi.

15:16 - Novi poraz Zimonjića i Nestora u LondonuSrpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor zabeležili su novi poraz u konkurenciji dublova i gotovo ostali bez šanse za plasman u polufinale završnog turnira sezone u Londonu. Zimonjić i Nestor su u 2. kolu B grupe izgubili od francuskog para Žilijen Beneto/Eduar Rože-Vaselan sa 6:4, 5:7, 10:4. Srpsko-kanadska kombinacija nalazi se na poslednjem mestu na tabeli sa dva poraza i set količnikom 0-4. U drugom meču iste grupe sastaju se Španci Marsel Granoljers/Mark Lopes i Marselo Melo (Brazil)/Ivan Dodig (Hrvatska).

14:45 - Srbija nosilac na žrebu za EP za odbojkašiceŽenska seniorska reprezentacija Srbije biće nosilac grupe na EP, koje će se 2015. godine održati u Belgiji i Holandiji, saopštio je CEV. Pored Srbije, status nosioca dobila je i selekcija Rusije, a izabranice selektora Zorana Terzića mečeve će igrati u holandskom Apeldornu ili Ajndhovenu. Žreb za EP održaće se sutra u 14 sati u Antverpenu. Srbiju će na žrebu predstavljati predsednik OSS i prvi potpredsednik CEV-a, Aleksandar Boričić. Plasman na EP do sada su izborili Belgija i Holandija, Rusija, Nemačka, Srbija, Hrvatska, Italija, Turska, Poljska, Češka, Bugarska, Mađarska i Rumunija. Svi učesnici šampionata biće poznati nakon treće runde kvalifikacija u kojima se sastaju Francuska - Slovenija, Azerbejdžan - Slovačka i Ukrajina - Belorusija. EP u Holandiji i Belgiji biće održano od 25. septembra do 4. oktobra 2015. godine.

14:31 - Ruski klubovi u problemu zbog ukrajinske krizeRuski fudbalski klubovi suočavaju se sa velikim finansijskim problemima zbog sukoba u Ukrajini i pada rublje. Vrednost rublje pala je ove godine za četvrtinu u odnosu na evro i trećinu u odnosu na dolar, zbog sankcija EU, zabrinutosti oko ukrajinske krize i pada izvoznih cena ruske nafte i gasa. Probleme s novcem sada imaju i fudbalski klubovi, a najviše Rostov, koji je na jugozapadu Rusije, geografski najbliži ukrajinskoj krizi. Klub je prošle godine osvojio Kup Rusije, a sada se nalazi u zoni ispadanja. Izvor blizak Rostovu rekao je da "igrači nisu primili platu četriri meseca, u julu, avgustu, septembru i oktobru". Najmanje devet od 16 klubova iz ruske prve lige primaju deo ili sva sredstva od regionalnih vlada, dok su ostala tri u vlasništvu kompanija koje kontroliše država, kao što je Gasprom, koji finansira Zenit iz Sankt Peterburga.

14:14 - Jorgensen najavio kraj igračke karijereBivši fudbalski reprezentativac Danske Martin Jorgensen najavio je da će do kraja godine završiti igračku karijeru. Jorgensenu ugovor sa Arhusom ističe u januaru, a pre toga nosio je dresove Udinezea i Fiorentine. "Ostvario mi se dečački san koji sam imao još kao sedmogodišnji dečak koji je igrao fudbal u Romgardu. Imao sam sreću i privilegiju da se takmičim na najvišem nivou i igram protiv mnogih talentovanih fudbalera", rekao je 39-godišnji Jorgensen. On je za reprezentaciju Danske odigrao 102 utakmice i postigao 12 golova. Sa nacionalnim tim učestovao je na tri Svetska prvenstva i dva šampionata Evrope.

14:00 - Mažić sudi Škotima i IrcimaNajbolji srpski sudija Milorad Mažić deliće pravdu na utakmici između Škotske i Republike Irske u kvalifikacijama za Ep 2016. godine, saopšteno je na sajtu UEFA. Mažiću će pomagati Mirovan Ristić i Dalibor Đurđević, za četvrtog sudiju određen je Dejan Petrović, dok će iza golova biti Danilo Grujić i Dejan Filipović. UEFA je Mažiću poverila težak zadatak, s obzirom na rivalitet koji vlada na Ostrvu, a izuzetak nisu dueli Škotske i Irske. Mažić je prethodno sudio utakmicu između Norveške i Italije, dok je u ovogodišnjog Ligi šampiona delegiran na mečevima Apoel - Ajaks i Olimpijakos - Juventus. Utakmica između Škotke i Republike Irske igra se u petak od 20.45 na stadionu Seltik Park u Glazgovu.

13:48 - FIS suspendovao Vanesu Mej na 4 godineMeđunarodna skijaška federacija (FIS) suspendovala je violinistkinju Vanesu Mej na četiri godine, pošto je učestvovala u nameštaju rezultata kako bi se kvalifikovala za ZOI u Sočiju ove godine. FIS je naveo da su rezultati četiri trke veleslaloma u januaru u Sloveniji bili namešteni i naveo brojne primere kršenja pravila kako bi se Vanesi Mej pomoglo da lažno popravi svoje rezultate. "Da nije varala, Vanesa Mej ne bi uspela da se takmiči na Zimskim olimpijskim igrama", navodi se u saopštenju. Poznata violinistkinja se u Sočiju takmičila za Tajland pod imenom Vanesa Vanakorn, a za tu priliku uzela je prezime svog oca. Ona je dve veleslalomske trke, u kojoj je učestvovalo 67 skijašica, završila na poslednjem mestu. Takođe, FIS je zbog varanja kaznio pet zvaničnika trka u Sloveniji, suspenzijama od jedne i dve godine.

Foto: AP
Foto: AP

13:31 - Čelnici CAF-a odlučuju o Kupu nacijaČelnici Afričke fudbalske konfederacije (CAF) sastali su se danas u Egiptu povodom problema sa organizacijom Kupa afričkih nacija, nakon što je Maroko odbio da bude domaćin tog takmičenja zbog straha od širenja virusa ebole. Izvršni komitet (CAF) jutros je počeo sastanak, a najverovatnije će sutra biti doneta odluka o održavanju Kupa afričkih nacija. CAF je odbio zahtev Maroka da se odloži turnir za 2016. godinu i želi da pronađe novog domaćina tog takmičenja, koje bi trebalo da se održi od 17. januara do 8. februara sledeće godine. Međutim, još četiri zemlje, Južna Afrika, Egipat, Sudan i Gana, nagovestile su da ne žele da budu organizatori tog turnira.

13:10 - Gvardiola vodi Amerikance na SP 2022.Trener minhenskog Bajerna Pep Gvardiola mogao bi na SP u Kataru 2022. godine da vodi reprezentaciju Sjedinjenih Američkih Država. Čelnici fudbalskog saveza SAD planiraju da uskoro stupe u kontakt sa Gvardiolom i ponude mu saradnju. Španskom stručnjaku ugovor sa Bajernom ističe 2016. godine i zasada se nije izjašnjavao o budućim planovima. Gvardiola je prošle sezon preuzeo Bajern od Jupa Hajnkesa i Bavarce predvodio do titule prvaka Nemačke, rekordnih sedam utakmica pre završetka šampionata. Pre toga bio je trener Barselone sa kojom je od 2008. do 2012. godine osvojio 14 trofeja - tri šampionske titule, dve Lige šampiona, dva Superkupa Evrope, dve titule klupskog prvaka sveta, dva Kupa kralja i tri Superkupa Španije.

12:46 - Anćeloti: Di Marija je gubio kontroluTrener Reala Karlo Anćeloti izjavio je da je Anhel Di Marija umeo da izgubi kontrolu na terenu dok je igrao za taj klub. Di Marija je letos iz Reala prešao u Mančester Junajted za 75 miliona evra, iako je bio najzaslužniji za osvajanje Lige šampiona. "Di Marija je mogao da ubrza meč poput munje svojom energijom, ali je takođe nekada umeo da izgubi kontrolu, promašujući bitna dodavanja. Ljudi bi trebalo dvaput da razmisle pre nego što kažu da Hames ne može da bude zamena za ulogu Di Marije“, rekao je Anćeloti.

12:18 - Vidićev agent: Pogrešio samo jednomAgent fudbalera Intera Nemanje Vidića, Silvano Martina, tvrdi da nisu fer kritike kojima je izložen njegov klijent. Vidić je posle 8 godina napustio Mančester Junajted i preselio u Inter, koji već nedeljama beleži loše rezultate. Italijanski mediji i navijači Intera krive Srbina za većinu grešaka u odbrani. "Otkako je Vidić stigao u Italiju napravio je samo jednu grešku, protiv Palerma. Dobio je veliku odgovornost. Kritike su loše ciljane, on je sjajan igrač, najbolji štoper u Seriji A. Inter pati, Vidić takođe pati. Ne zaslužuje da se tako priča o njemu sve vreme. Kad god se dogodi nešto pogrešno njega krive. Možda jer je najbolji defanzivac u ekipi, vreme će pokazati da je on dobar Interov potez", zaključio je Vidićev menadžer.

11:50 - Stevanović: Radnički ide na pobedu i u RumunijiTrener vaterpolista Radničkog Uroš Stevanović poručio je da Kragujevčani neće braniti prednost od pet golova protiv Oradee u revanš utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za plasman u Ligu šampiona. Radnički je u prvom meču savladao višestrukog šampiona Rumunije rezultatom 13:8. "U svakoj utakmici idemo na pobedu, pa će tako biti i ovog puta. Bolja smo ekipa od Oradee. Malo smo loše otvorili prvi meč, ušli opušteno i dekoncentrisano, ali smo kasnije pokazali razliku u kvalitetu. Sigurno nećemo braniti prednost, a ako izgubimo šest razlike i ne zaslužujemo prolaz u Ligu šampiona", rekao je Stevanović. Revanš meč trećeg kola kvalifikacija za LŠ Oradea - Radnički igra se sutra od 19.45 sati.

11:31 - Ibrahimović ponovo najbolji igrač ŠvedskeNapadač Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović po deveti put u karijeri osvojio je nagradu za najboljeg igrača Švedske. Nagrada, koju dodeljuju časopis "Aftonbladet" i Fudbalski savez Švedske, Ibrahimoviću je pripala osmi put zaredom, a samo je 2006. godine laureat bio Fredi Ljundberg. Ibrahimović je nagradu posvetio dvojici preminulih igrača iz ove zemlje - Klasu Ingesonu i Pontusu Segerstremu, kao i pokojnom bratu, koji je u aprilu preminuo od raka. "Imao sam brata koji je preminuo pre nekoliko meseci. Postoji život pored fudbala, koji je mnogo važniji od svega ovoga. Neka počivaju u miru", rekao je Ibrahimović.

11:10 - Gvardiola: Nikada više neću trenirati BarselonuTrener Bajerna iz Minhena Pep Gvardiola rekao je da više nikada neće trenirati Barselonu, pošto je njegov ciklus u tom fudbalskom klubu "zaista završen". Gvardiola je između 2008. do 2012. godine predvodio Barselonu i za to vreme osvojio tri šampionske titule, po dve Lige šampiona, Kupa kralja, Superkupa Evrope i Svetskog klupskog prvenstva i tri Superkupa Španije. Gvardiola je rekao da će se jednog dana sa suprugom vratiti da živi u Barselonu, ali da neće trenirati taj fudbalski klub. "Neću više trenirati Barselonu. Mislim da u životu postoje ciklusi, a moj u Barseloni je završen. Moja supruga tamo radi i planiramo da jednog dana zajedno živimo u Barseloni", rekao je Gvardiola.

Foto: AP
Foto: AP

10:43 - Krojf: Baloteli u mladosti nije dobio adekvatno vaspitanjeLegendarni holandski fudbaler Johan Krojf rekao je da Mario Baloteli nije kriv za problematično ponašanje, jer u mladosti nije dobio adekvatno vaspitanje. Baloteli je ovog leta iz Milana prešao u Liverpul za 20 miliona funti, ali nije opravdao očekivanja navijača i menadžera Brendana Rodžersa. "On se ne ponaša lepo i moramo da se pitamo zašto. Problem nije Mario, već vaspitanje koje je dobio. Da je podizan na određen način, ne bi se sada ponašao ovako", rekao je Krojf. Baloteli je ove sezone odigrao 12 utakmica i postigao samo dva gola za Liverpul.

10:15 - Dru Gordon nastavlja karijeru u FiladelfijiBivši košarkaš Partizana Dru Gordon karijeru će nastaviti u Filadelfiji, saopšteno je na sajtu ovog NBA ligaša. Gordon je tokom leta igrao za Filadelfiju, prošlog meseca je potpisao prosfesionalni ugovor, ali je ubrzo prebačen u razvojni tim. On će u ekipi zameniti Malkolma Tomasa, koji nije mnogo igrao na početku sezone zbog gripa i povrede kolena. "Nisam imao prevelika očekivanja. Moj zadatak je bio da igram za razvojni tim, ali dobio sam poziv i sada sam ponovo fokusiran na Sikserse", rekao je 24 -godišnji krilni centar. Gordon je studirao na univerzitetima UCLA i Novi Meksiko, a za Partizan je igrao tokom prvog dela sezone 2012/2013, kada je u Evroligi prosečno beležio 9,1 poen i 7,5 skokova po utakmici.

09:50 - Marej: Mnogo teže posle porazaBritanski teniser Endi Marej izjavio je da će mu biti mnogo teže da se nađe u polufinalu Mastersa u Londonu, posle poraza u prvom kolu. Marej je izgubio na startu od Keija Nišikorija. "Teže je kvalifikovati se kada izgubite prvi meč, to je prilično očigledno. Ali da, za razilku od drugih turnira, imate priliku da prođete dalje. Moram da pobedim sledeća dva meča, i to da ih pobedim ubedljivo, ukoliko želim da prođem. To će biti nezgodno jer je očigledno da je Miloš igrao odlično prošle u Parizu, a Rodžer stalno igra dobro na ovom turniru. Tako da ću definitivno morati da igram bolje, ako želim u polufinale", dodao je Britanac.

09:24 - Mojes preuzeo SosijedadBivši menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes preuzeće ekipu Real Sosijedada, potvrdio je španski klub. Mojes je sa Sosijedadom dogovorio saradnju do leta 2016. godina, a zavanična promocija zakazana je za danas. On će na klupi tima iz San Sebastijana zameniti Hagobu Arasatea, koji je prošle nedelje dobio otkaz zbog očajnog satrta sezone u Primeri. Sosijedad se nalazi na 15. mestu na tabeli i predstoji mu borba za opstanak u eliti. Škotski stručnjak je bez angažmana otkako je u aprilu ove godine dobio otkaz u Junajtedu, a pre toga vodio je Preston i Everton.

08:55 - Lebron Džejms doneo pobedu KlivlenduU nastavku prvenstva američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Klivlend je jutros na svom terenu savladao Nju Orleans sa 118:111, a najveće zasluge za pobedu domaćina pripadaju triju Lebron Džejms, Kajri Irving, Kevin Lav. Kombinovano, ova trojka suparniku je ubacila 86 poena, od čega Džems i Irving po 32, a Lav 22. Džejms je, pritom, ostvario prvi "tripl-dabl" u sezoni pošto je košgeterskom učinku dodao 12 skokova i deset asistencija. Vrlo produktivan bio je i Irving koji je uz 32 koša imao i devet asistencija, a zanimljiv podatak je da su Irving i Džejms u trećoj deonici postigli 30, od ukupno 34 poena Klivlenda! U poraženom timu prednjačio je Rajan Anderson koji je, kao i Džejms, odnosno Irving, utakmicu završio sa 32 koša. Uz njega zapaženu rolu imao je i Entoni Dejvis sa dvocifrenim učinkom u dve kategorije - uz 27 poena, 14 puta je bio najviši u skoku. U ostalim mečevima postignuti su sledeći rezultati: Indijana - Juta 97:86, Njujork - Atlanta 85:91, Čikago - Detroit 102:91 i LA Klipers - San Antonio 85:89.

http://www.youtube.com/watch?v=CBootIwJTIY

08:30 - Biševac u timu 13. kola francuske ligeReprezentativac Srbije i član Liona Milan Biševac našao se u najboljem timu 13. kola francuske Lige 1. Lion je pobedio je ekipu Gengama, 3:1, a Biševac je asistirao za prvi gol. Najviše igrača u timu kola ima Pari Sen Žermen koji je slavio u derbiju sa Olimpikom iz Marseja, trojicu, Lion i Tuluz po dvojicu. Tim 13. kola Lige 1: Enejama (Lil) - Orije (PSŽ), Biševac (Lion), David Luiz (PSŽ), Sirijeks (Tuluz) - Hamuma (Sent Etjen), Verati (PSŽ), Veretu (Nant), Fekir (Lion) - Ben Jeder (Tuluz), Talo (Bastija)

08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track