BLOG UŽIVO: Samo čudo može da spreči finale Kupa kralja Barselona - Sevilja
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO: Samo čudo može da spreči finale Kupa kralja Barselona - Sevilja

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:39 - I Ukrajina u četvrtfinalu EP u futsaluFutsal reprezentacija Ukrajine pobedila je Mađarsku 6:3 u meču Grupe B na EP u Beogradu i tako uz Španiju obezbedila učešće u četvrtfinalu. Te dve reprezentacije u poslednjoj utakmici u grupi odlučiće o pobedniku. Inače, Grupa B se u nokaut fazi ukršta sa Grupom A u kojoj se takmiči reprezentacija Srbije. Mađari su imali veliku podršku navijača u "Areni", ali im to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz od kvalitetnijeg rivala.

23:06 - Samo čudo može da spreči finale Kupa kralja Barselona - SeviljaFudbaleri Barselone su u sredu demolirali Valensiju 7:0 u prvom meču polufinala španskog Kupa kralja, a danas je Sevilja deklasirala Seltu 4:0 (1:0) na svom "Sančez Pishuanu". Dakle, samo čudo može da spreči da se finalu sastanu branilac trofeja Barselona i Sevilja.Andalužani su do ubedljive pobede došli najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu Kevinu Gameiru, koji je prethodno, kod rezultata 0:0 promašio penal. U strelce su se upisali i Rami i Kron-Deli.

22:44 - Lokomotiva lako pobedila Unikahu, Bamberg bolji od BarseloneKošarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su večeras u Malagi Unikahu sa 82:64 (16:16, 18:16, 26:15, 22:17), u utakmici šestog kola Grupe E Top 16 faze Evrolige. Lokomotivu je do trijumfa predvodio Malkom Delejni sa 21 poenom i sedam asistencija, dok je Entoni Rendolf postigao 18, a Donte Drejper i Kris Singlton dodali su po 11. U ekipi Unikahe istakao se Mindaugas Kuzminskas sa 16 poena, dok je Edvin Džekson ubacio 11. Srpski košarkaš Nemanja Nedović je za 11 minuta na parketu postigao pet poena uz dve asistencije. Lokomotivi je ovo četvrta pobeda u šestom meču u Top 16 fazi Evrolige, pa su se sada osamostalili na drugom mestu Grupe E, dok Unikaha ima skor od dva trijumfa i četiri poraza. U Grupi F Bamberg je sa 74:70 savladao Barselonu, pa je tako došao do treće pobede u Top 16 fazi, dok je katalonski klub pretrpeo četvrti poraz. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Janis Strelnijeks sa 16 poena, a jedan manje postigao je Darijus Miler. U ekipi Barselone istakao se Džastin Doleman sa 19 poena, dok su po 10 postigli Aleks Arbines i Pau Ribas.

22:15 - Novi Pazar i Sapovnela odigrali bez golovaFudbaleri Novog Pazara i Sapovnele iz Gruzije odigrali su večeras 0:0 u prijateljskoj utakmici u Antaliji.Novopazarci od pre dva dana treniraju u ovom turskom letovalištu, a do 14. februara odigraće još četiri kontrolna susreta. Takmičenje u Super ligi Srbije nastaviće se 20. februara, a Pazar će u 23. kolu igrati protiv Rada u Beogradu. Novi Pazar je 12. u elitnom rangu sa 24 boda, šest manje od osmoplasiranog Javora, koji je poslednji tim u zoni plej-ofa.

21:44 - Lacio kažnjen zbog rasizma navijačaLacio je kažnjen zbog nedoličnog ponašanja navijača. Biće zatvoren deo tribine na "Olimpiku", a rimski klub će morati da plati i novčanu kaznu. Lacio je u sredu kao domaćin poražen od Napolija 0:2, a meč je na kratko bio prekinut zbog rasističkih ispada navijača rimskog kluba uperenih protiv gostujućeg igrača Kalidua Kulibalija. Disciplinska komisija odredila je kaznu od dva meča bez publike na sektorima na severnoj tribini, kao i novčanoj kazni u iznosu od 50 hiljada evra.

21:06 - Zidan potpisao novi ugovor sa Real MadridomTrener fudbalera Real Madrida Zinedin Zidan potpisao je novi ugovor sa tim klubom, koji će ga na Santjago Bernabeu zadržati do 2018. godine, preneli su španski mediji. Zidan je u januaru na klupi "kraljevskog kluba" zamenio Rafaela Beniteza, a pre toga je godinu i po dana bio trener Kastilje, drugog tima Reala. Kako prenosi Marka, Zidan je potpisao ugovor do leta 2018. godine, koliko je važnio i njegov ugovor sa Kastiljom. Zidan je dobio povišicu, ali nije pregovarao o plati, već je prihvatio ono što mu je klub ponudio, piše Marka. Real Madrid je, posle 22 odigrana kola, treći na tabeli Primere sa 47 bodova, odnosno ima bod manje od drugoplasiranog Atletiko Madrida, a četiri manje od lidera na tabeli, ekipe Barselone.

20:22 - Neverovatno, Tešeira ide u Kinu za 48 miliona evraBrazilski fudbaler Aleks Tešeira preći će iz Šahtjora u kineski Đijangsu Suning za 48 miliona evra! To tvrdi veliki broj svetskih medija. Za Tešeiru su tokom minulog prelaznog roka bili zainteresovani mnogi veliki evropski klubovi, uključujući i Liverpula, koji je ponudio 36 miliona. Šahthor je sve to odbio. Ipak, ponudu Kineza nije mogao da odbije. Đijangsu je u proteklih mesec dana hteo, ali nije uspeo da angažuje Luiza Adrijana, Fredija Gvarina i Radamela Falkaa. Ovu šansu ne želi da propusti.

19:41 - Jagodina pobedila ŠahtjorFudbaleri Jagodine ostvarili su prvu pobedu na pripremama u Antaliji, pošto su minimalnim rezultatom savladali kazahstanski Šahtjor. Jagodina je do pobedonosnog gola stigla posle prekida i udarca Mileta Savkovića. Lopta je posle šuta iz slobodnog udarca zakačila igrača u živom zidu, prevarila golmana i završila u mreži. Ekipa Jagodine do sada je odigrala tri utakmice na pripremama, ostvarila pobedu, remi i poraz, a sledeću utakmicu igraće u petak, kada će joj na megdan izaći Lokomotiva iz Plovdiva.

19:11 - Vojvodina prokockala dva gola prednostiFudbaleri Vojvodine igrali su nerešeno 2:2 (2:0) protiv slovačke ekipe Zlate Moravce u prijateljskom meču odigranom u Beleku. Strelci za crveno-bele bili su Sosa u 31. minutu autogolom i Pavkov u 36, dok su golove za Slovake postigli Tavamba u 63. i Kuzma u 67. Utakmica je bila zanimljiva, moglo je da bude još golova na obe strane, a ekipi trenera Nenada Lalatovića ostaje da žali što je ispustila dva gola prednosti.

18:29 - Martin Kaseres propušta ostatak sezoneFudbaler Juventusa Martin Kaseres propustiće ostatak sezone zbog povrede ahilove tetive, saopštio je danas taj italijanski klub. Urugvajski fudbaler je sinoć na nosilima i u suzama napustio teren tokom utakmice protiv Djenove, a odmah se pretpostavilo da je reč o teškoj povredi. ; "Martin Kaseres je prošao niz testova, koji su potvrdili da je pokidao ahilovu tetivu. Sutra će biti operisan", saopštio je danas Juventus. Ova informacija praktično znači da će Kaseras propustiti ostatak sezone, a možda je sinoć odigrao u poslednji meč u dresu Juventusa pošto mu ugovor sa šampionom Italije ističe na leto. Martin Kaseres je u Juventusu od 2012. godine, a pre toga je nastupao za Sevilju, Barselonu, Viljareal i Defensor.

17:53 - Aranitović: Vratiću se još jačiKošarkaš Mega Leksa Aleksandar Aranitović rekao je danas da veruje da će se nakon duže pauze zbog povrede ligamenata kolena vratiti još jači i dodao da će biti spreman za narednu sezonu. ; "Očekuje me operacija i duži oporavak, ali verujem da ću se iz ove povrede vratiti još jači i biti spreman za narednu sezonu", rekao je Aranitović za klupski sajt. On je doživeo povredu ligamenata kolena na meču protiv Cedevite u Jadranskoj ligi, zbog čega ga očekuje duža pauza. Aranitović se povredio u 28. minutu utakmice prilikom šuta za tri poena nakon čega je izašao iz igre i više se nije vraćao na teren. "Svakako mi je bilo vrlo teško kada su mi saopšteni rezultati pregleda, ali kao sportista uvek morate da budete pripremljeni za ovakve stvari. Dobio sam zaista veliku šansu u Megi i zbog toga sam izuzetno zahvalan treneru (Dejanu) Milojeviću, kompletnom stručnom štabu, saigračima i uopšte, svima u klubu. Tokom cele sezone smo imali problema sa povredama i pored toga smo postigli sjajan rezultat", rekao je on. Ovaj 18-godišnji košarkaš je ove sezone u Jadranskoj ligi prosečno po utakmici igrao 20 minuta, a beležio je 5,6 poena i 2,8 skokova. Aranitović je bio pozvan da ove sezone učestvuje i na velikom i prestižnom medjunarodnom kampu "Košarka bez granica" koji će se održati od 12. do 14. februara u Torontu tokom NBA Ol-star vikenda. Sa juniorskim timom Mege je pobedio na turniru u Rimu gde je proglašen za najboljeg igrača, i kvalifikovao se za fajnal-ejt juniorske Evrolige u Berlinu

17:25 - Navijači Liverpula protestuju zbog cene ulaznicaGrupa navijača Liverpula planira protest na predstojećem meču na Enfildu sa Sanderlendom, zbog povećanja cene ulaznica za novu glavnu tribinu.Grupa nezadovoljnih predložila je navijačima da napuste svoja mesta u 77. minutu utakmice zbog cene karte od 77 funti za sledeću sezonu.Ove sezone ulaznica za glavnu tribinu košta 59 funti, a SOS je već izdao saopštenje u kojem izražava bes zbog povećanja cene bez objašnjenja od vlasnika kluba. Direktor kluba Ian Ajr je najavio da će 64% sezonskih karata zadržati trenutnu cenu ili će biti snižene, a biće smanjena i cena 45% dnevnih karata.16:35 - Bugarin osmo pojačanje čačanskog BorcaDrugoplasirani tim Superlige, čačanski Borac promovisao je još jedno pojačanje u zimskom prelaznom roku.U Čačak je stigao 27-godišnji bugarski internacionalac Ilijan Jordanov, koji će pojačati konkurenciju na krilnim pozicijama.U dosadašnjoj karijeri nastupao je za Botev, Ljubimec 2007, Lokomotivu iz Plovdiva, Levski i Denizlispor, a u redove Borca dolazi iz Lokomotive.On se u sredu priključio ekipi na priopremama na Ohridu, gde je Borac doživeo poraz od surduličkog Radnika (2:0). Pre Jordanova, Borac su ove zime pojačali i Miloš Krstić, Ivan Todorović, Mario Maslać, Miroljub Kostić, Milorad Balabanović, Lazar Jovanović i Boris Bulajić, a došlo je i do promene na klupi, pošto je Milorada Kosanovića nasledio Ljubiša Stamenković.

15:45 - Povreda naterala Krajinovića da preda meč u SofijiFilip Krajinović je odustao od meča drugog kola ATP turnira u Sofiji sa prvim nosiocem Robertom Bautista-Agutom. Srpski teniser je, naime, zbog kontuzije desnog ramena bio prinuđen da bez borbe preda meč Špancu.Krajinović je u prvom kolu nadmetanja u Sofiji pobedio 113. igrača sveta, Marsela Ilhana iz Turske, u tri seta, 6:3, 3:6, 6:4.

15:03 - Aldervild: Imamo neophodno samopuzdanje u borbi za tituluFudbaler Totenhema Tobi Aldervild rekao je da njegov tim ima neophodnu dozu samopuzdanja da bi se upustio u borbu za titulu u Premijer ligi. Totenhem je u utorak savladao Norič u gostima sa 3:0 i trenutno zauzima treće mesto u šampionatu sa 45 bodova, pet manje od lidera Lestera. "Najvažnija stvar je da u ovom timu nema heroja. Svaki igrač želi da da sve od sebe i da napreduje. Kada neko napravi grešku, drugi je tu da mu pomogne. Verujemo da možemo da pobedimo svakog i to nije arogancija već poverenje u tim. Imamo i kvalitet i mlade momke koji su spremni da naprave razliku i bore se za titulu", rekao je 26-godišnji belgijski fudbaler. On je tri puta osvajao šampionsku titulu sa Ajaksom i jednom sa madridskim Atletikom. Narednu utakmicu fudbaleri Totenhema odigraće u subotu od 16 sati na Vajt Hart Lejnu protiv Votforda.14:33 - Troicki u četvrtfinalu turnira u SofijiSrpski teniser Viktor Troicki plasirao se danas u četvrtfinale turnira u Sofiji pošto je pobedio 134. igrača sveta Danijela Brandsa iz Nemačke u dva seta, 6:4, 6:3. Drugi nosilac na turniru, 25. teniser sveta Troicki pobedio je za 65 minuta, a za pobedu mu je bilo dovoljno da napravi po jedan brejk u oba seta. Troicki će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Filipa Kolšrajbera iz Nemačke i bosanskog tenisera Damira Džumhura. Troicki je do sada pet puta igrao protiv 34. tenisera sveta Kolšrajbera i ostvario jednu pobedu i to u njihovom prvom duelu, 2008. godine na Ju Es openu, kada mu je Nemac predao meč. Sa 79. teniserom sveta Džumhurom Troicki do sada nije igrao.14:09 - FSS se kandiduje za domaćina U19 prvenstva EvropeFudbalski savez Srbije (FSS) saopštio je da će se kandidovati za dobijanje domaćinstva Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina. Kako se navodi na sajtu FSS, posle pohvala za organizaciju EP za igrače do 17 godina 2011. i domaćinstva EP u futsalu, Savez želi novi izazov. "Lepo lice Beograda i Srbije otišlo je u svet, a Fudbalski savez i Beograd pokazali su se kao pravi domaćini i dobri organizatori velikog takmičenja pod kapom UEFA. Dovoljno da se napravi iskorak i pokaže interesovanje za dobijanje novog, atraktivnog takmičenja, a čelni ljudi FSS žele u Srbiju da dovedu najbolje mlade igrače do 19 godina". Prvenstvo Evrope za igrače do 19 godina održava se ove godine u Nemačkoj, od 11. do 24. jula, a FSS želi do kraja februara da aplicira za sledeće domaćinstvo završnice narednog šampionata.

13:47 - Suares: Nejmar ostaje u BarseloniFudbaler Barselone Luis Suares rekao je da je siguran da će njegov saigrač Nejmar ostati u Barseloni, uprkos spekulacijama o odlasku. Dugotrajni razgovori o novom ugovoru za Nejmara pokrenuli su spekulacije da će Brazilac otići iz Barselone pošto su Mančester junajted i Real Madrid već spremili ponude za brazilskog reprezentativca. Nejmarov otac i agent rekao je da je jedan klub poslao ponudu od 144,4 miliona funti, ali nije želeo da otkrije o kome se radi. Nejmar učestvuje u sudskom postupku povodom navodnih nepravilnosti oko njegovog transfera iz Santosa u Barselonu 2013. godine, a kako su preneli španski mediji, po završetku tog procesa Brazilac bi mogao da napusti Španiju. Suares je rekao da svi u klubu podržavaju Nejmara, koji će sutra napuniti 24 godine. "Siguran sam da će Nejmar ostati. Klub ga podržava i verujem da će ostati ovde mnogo godina", rekao je Suares.13:20 - Revanš Fjuri - Kličko na jahti za 120 miliona dolara?Svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji Tajson Fjuri potvrdio je danas da je dobio ponudu šeika iz Dubaija da revanš sa Ukrajincem Vladimirom Kličkom održi na jedoj od jahti za 120 miliona dolara. Fjuri je u obavezi da pristane na revanš sa Kličkom, koji se očekuje do leta, a bogati šeici ponudili su da meč bude na jednoj luksuznih jahti pred 120 ljudi, a svaki od njih bi platio milion dolara. "Postoji pet opcija za mesto borbe, ali nadam se da neće ponovo biti Diseldorf. Radije bih se borio u Abu Dabiju ili Kataru, ali još uvek pregovaramo. Postoji šansa da bude i na jahti", rekao je Fjuri. Pored Katara, Abu Dabija i Diseldorfa, potencijalne lokacije borbe su londonski Vembli i Dablin.12:58 - Nevil: Najgore fudbalsko iskustvoTrener Valensije Gari Nevil rekao je da mu je bilo žao navijača tog kluba tokom utakmice sa Barselonom u Kupu kralja. Barselona je u sredu na svom stadionu pobedila Valensiju 7:0 u prvom meču polufinala Kupa kralja. "Ovo je bila tužna noć. Veoma mi je žao zbog navijača Valensije. Patili su i to je ono što me najviše boli", rekao je Nevil i dodao: "Trenutno mi je najbitnije da ekipa bude dovoljno spremna za Betis. Ovo što sam video spada u moja najgora fudbalska iskustva. Imao sam ih kao igrač, sada i kao trener. Bolno je. Bili smo potpuno nemoćni protiv fantastičnog protivnika. Ovaj rezultat je neprihvatljiv".

12:20 - "MediGroup" podržao Beogradski maratonPartner Beogradskog maratona ove godine biće prvi zdravstveni sistem u Srbiji "MediGroup", a saradnja podrazumeva preventivne preglede za učesnike u maratonu, polumaratonu i Trci zadovoljstva. "MediGroup" podseća da su preventivni pregledi preduslov za redovnu fizičku aktivnost, dobru formu i kvalitetan život, pa je zbog toga kreirao poseban paket "Čekiraj se" kako bi se proverilo zdravlje uoči trke. Načelnik internog odeljenja Opšte bolnice "MediGroup" Prof. dr. Goran Rađen ističe značaj bavljenja sportom. "Svedoci smo prave epidemije, pre svih kardiovaskularnih oboljenja, pa je zato neophodno proveriti svoje zdravlje. Hodanje i trčanje značajno doprinosi prevenciji oboljenja. Beogradski maraton je visoko kotiran u svetu i značajna promocija", rekao je Rađen. Beogradski maraton, 29. po redu, održaće se 16. aprila.

11:50 - Klop vraća Markovića u LiverpulSrpski fudbaler Lazar Marković, trenutno na pozajmici iz Liverpula u Fenerbahčeu, vratiće se narednog leta na Enfild. Kako se navodi, menadžer "crvenih" Jirgen Klop odbio je ponudu turskog kluba za otkup ugovora vrednu 20 miliona funti, isto onoliko koliko je Liverpul platio za njegov transfer iz Benfike. Liverpul bi naredne sezone mogao da ima tropjicu Srba u timu, pošto stiže i Marko Grujić, trenutno na pozajmici u Zvezdi, a moguće je da im se pridruži i Neven Subotić iz Dortmunda.11:13 - D'Alesandro se vratio u River PlatuNekada jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Andres D'Alesandro vratio se u matičnu River Platu, objavio je argentinski klub. D'Alesandro među "milionere" dolazi iz brazilskog Internasionala na pozajmicu do kraja sezone. Sada već 34-godišnji vezni igrač, kojem su predviđali blistavu karijeru, nije ispunio velika očekivanja, iako je ranije igrao za San Lorenco, Saragosu, Portsmut i Volfsburg. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 28 utakmica i dao tri gola.11:00 - Juniori Mege pod novim imenom nastupaju na završnom turniru EvroligeJuniori Mege učestvovaće pod novim imenom Mega Bemaks (Bemadž) na završnom turniru košarkaške Evrolige u Berlinu. Kako se navodi u današnjem saopštenju Mege, crnogorska građevinska kompanija odlučila je da sponzoriše ekipu igrača koji su veliki potencijal dokazali i na međunarodnoj sceni osvajanjem prvog mesta na Evroliginom kvalifikacionom turniru u Rimu krajem prošle godine. "Sve ovo za juniorski tim Mege biće obaveza više da pokuša da se na 'fajnal-ejtu' Evrolige u Berlinu u žestokoj konkurenciji upusti u borbu za najviši plasman", navodi se u saopštenju Mege. Megu će na završnom turniru u Berlinu u maju predvoditi novi trener juniora Miodrag Rajković.

10:53 - FIFA RANG LISTA: Srbija deli 51. mesto sa JamajkomFudbalska reprezentacija Srbije na najnovijoj rang listi FIFA napredovala je četiri pozicije i sada, zajedno sa selekcijom Jamajke, deli 51. mesto na svetu. Srbija i Jamajka imaju po 590 bodova, samo bod manje od Norveške. Na vrhu nije bilo promena, vodi Belgija, ispred Argentine, Španije i Nemačke. Peti je Čile, slede Brazil, Portugalija, Kolumbija, Engleska i Austrija, rival Srbije u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu. Kada su u pitanju ostali rivali Srbije, Vels je na 17. mestu, Republika Irska na 30, Gruzija na 120. i Moldavija na 155. mestu. Sledeća lista biće objavljena 3. marta.

10:40 - Milan nudi 30 miliona evra za VaskezaItalijanski fudbalski reprezentativac i član Palerma Franko Vaskez od leta najverovatnije igraće u Milanu. Kako se navodi, Milan će za transfer jednog od najboljih veznih igrača Serije A izdovojiti oko 30 miliona evra i tako početi sa pravljenjem tima koji bi naredne sezone mogao da napadne Skudeto. Vaskeza žele Juventus i Napoli, ali su po svemu sudeći "rosoneri" bili najuporniji i na kraju pobedili u trci sa rivalima. Vaskez, inače rođeni Argentinac, ranije je igrao za Rajo Valjekano i Belgrano iz domovine, dok za Azure ima dva meča.10:28 - Kanjisares traži ostavku NevilaBivši golman Valensije Santjago Kanjisares zatražio je ostavku Garija Nevila i izvinjenje zbog ubedljivog poraza od Barselone (7:0). Barselona je ubedljivo slavila na Nou Kampu, a četvorostruki strelac bio je Luis Suares, a tri gola postigao je Lionel Mesi. Nevil je početkom decemebra preuzeo Valensiju i još nema pobedu sa ekipom sa Mestalje. Bivši kapiten Mančester junajteda rekao je posle utakmice da neće podneti ostavku. Kanjizares, koji je od 1994. do 1998. godine osvojio dve šampionske titule sa Valensijom i nacionalni Kup, rekao je da Nevil mora da prihvati odgovornost za jedan od najmračnijih dana u klupskoj istoriji. "Taj poraz je najgori otkako znam za klub. Čekam ostavku trenera, kao i izvinjenje. Možda sam neupućen, ali iznenađen sam što do sada to nije uradio, mislio sam da je pošten", naveo je Kanjisares.

10:05 - Del Potro se oporavio, igra posle skoro godinu danaSvojevremeno četvrti teniser sveta Huan Martin del Potro vratiće se na teren posle povrede i skoro godinu dana pauze. Argentinac se se oporavio od povrede zgloba ruke i prijavio za turnir u Delrej Biču, koji se počinje 15. februara. Nekadašnji osvajač US Opena (2009) prošle godine odigrao je samo dva turnira, poslednji u martu u Majamiju, a zbog čestih povreda morao je da ide tri puta na operaciju. "Znam da su svi nestrpljivi da me vide na terenu, ali samo tražim još malo vremena. Naredni turnir biće deo rehabilitacije", rekao je del Potro. Ovaj 27-godišnji teniser trenutno se nalazi na 1.041. mestu na ATP listi, ali mnogi organizatori najavili su da će dobiti specijalne pozivnice za učešće na turnirima.

09:40 - Kari ubacio 51 poen za pobedu Voriorsa 09:21 - Vidal došao pijan na trening 08:55 - FIFA: Aleks Ferguson podržao Infantina 08:35 - Dušebajev napustio klupu Mađarske 08:20 - Falkao ne igra za Čelsi u Ligi šampiona OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track