BLOG UŽIVO: Pobeda Radničkog, poraz Zvezde
Foto: Vkradnicki.com

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Pobeda Radničkog, poraz Zvezde

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Alonso ne zna gde ćeVozač Ferarija Fernando Alonso rekao je da nije potpisao za Meklarena i da još ne zna za koga će voziti sledeće sezone. Njegov četvorogodišnji ugovor sa Ferarijem ističe na kraju ove sezone."Razmatram i dalje šta je najbolje za moju karijeru. Ništa još nije odlučeno, iako imam ideju šta bih voleo da radim", rekao je Alonso.Alonso je bio u Meksiku, odakle će otputovati za Sao Paulo, na trku za Veliku nagradu Brazila, pretposlednju u ovoj sezoni Formule 1. Ovaj 33-godišnji Španac je trenutno šesti na tabeli vozača, sa 167 bodova zaostatka za liderom Luisom Hamiltonom.23:15 - Pobeda vaterpolista Radničkog nad Branikom, poraz Crvene zvezde u DubrovnikuVaterpolisti Radničkog zabeležili su pobedu, dok je Crvena zvezda poražena u utakmicama 5. kola regionalne Triglav lige.Radnički je kod kuće u Kragujevcu u okviru A grupe rutinski slavio protiv mariborskog Branika rezultatom 19:4 ( 4:2, 5:0, 6:0, 4:2) i zadržao maksimalan učinak, dok je Crvena zvezda u B grupi na gostovanju u Dubrovniku izgubila od domaćeg Juga sa 12:7 (3:2, 4:0, 2:1, 3:4).To je drugi poraz mladog tima crveno-belih u dosadašnjem delu takmičenja.22:45 - EL: Nova "stotka" Reala Košarkaši Real Madida "pregazili" su i ekipu Dinamo Sasarija, kao i u minulom kolu Nižnji Novgorod, i ubacili im skoro identičan broj poena kao Rusima. Ekipa trenera Pabla Lasa savladala je goste sa Sardinije u okviru 4. kola A grupe Evrolige rezultatom 115:94 uz odlične partije čak osmorica igrača "kraljevskog kluba" koji su imali dvocifreni indeks korisnosti.Felipe Rejes je bio najefikasniji sa 17 poena, po 15 su postigli Noćioni, Kerol i Ljulj, Rodriges je ubacio 6, uz 12 asistencija, Gustavo Ajon je dodao 14 poena... U poraženom sastavu najbolji je bio bosanskohercegovački internacionalac Miroslav Todić sa 20 poena, Dajson je postigao 16, Sosa 15, a Logan poen manje. Italijanski predstavnik je i dalje bez pobede u prva četiri kola.

22:05 - M'Vila kasnio, dobija "po džepu"Fudbalski klub Inter odlučio je da kazni svog fudbalera Jana M'Vilu zbog kašnjenja na trening, prenose mediji u Francuskoj. M'Vila će biti finansijski kažnjen jer je zakasnio sa povratkom klupskim obavezama čitav jedan dan.Defanzivni vezista iz Francuske izjavio je u svoju odbranu da je propustio let iz Pariza i da je zbog toga kasnio sa povratkom. Iznos kazne za M'Vilu još nije poznat.21:20 - Anćeloti: Previše se priča o Baloteliju, nije samo on kriv za loše rezultateTrener fudbalera Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da je suviše lako okriviti samo Marija Balotelija za loše rezultate Liverpula i dodao da su problemi engleskog kluba kompleksniji. "Prviše se priča o Baloteliju. On je kvalitetan igrač koji se našao u timu koji trži rešenja u igri nakon što je izgubio Suareza. Problem Liverpula nije samo Baloteli, to je složena situacija", rekao je Anćeloti za italijanske medije. "Naravno, Baloteli mora da pomogne timu, ali ne možete svu krivicu da bacite na njega", dodao je trener Reala.

20:30 - FIFPro spreman da bojkotuje SP 2022.Međunarodna asocijacija profesionalnih fudbalera, FIFPro, spremna je da bojkotuje SP 2022. u Kataru ukoliko se bude održavalo na leto, kada su velike vrućine.“U takvim vremenskih uslovima nemoguće je igrati. Zdravlje igrača je oduvek bilo važnije od komercijalnih interesa”, rekao je generalni sekretar FIFPro Teo van Segelen. 19:35 - Mgladbah ostao bez jednog napadačaBorusija Menhengladbah neće moći da računa na napadača Maksa Krusea za meč Lige Evrope protiv Apolona iz Limasola zbog povrede mišića.

18:44 - FS Vojvodine odložio skupštinu; Simović: Nastavak agonijeFudbalski savez Vojvodine (FSV) odložio je danas sednicu skupštine zakazanu za petak zbog, kako je saopštio, potrebe obavljanja javne rasprave o izmenama i dopunama statuta saveza, pojave nestatutartnog izbora i zamene delegata i sprečenosti jednog broja delegata da prisustvuje sastanku. Time je, po svemu sudeći, produbljen jaz u ovoj fudbalskoj organizaciji, u kojoj već duže vreme postoji inicijativa za smenu rukovodećeg kadra.Nakon otkazivanja skupštine FSV oglasio se predsednik superligaša Spartaka iz Subotice, Dragan Simović, koji je ocenio da je takav potez saveza "nastavak agonije vojvođanskog fudbala"."Vrh aktuelnog rukovodstva, uvidevši da je u velikoj manjini, odlučio je da na volšeban način otkaže skupštinu, a na kojoj je planirano da donese nelegalnu i antistatutarnu odluku da se oroči poverenje skupštinske većine na godinu dana. Desila se jedna, vrlo pozitivna stvar, a to je zrelost delegata širom Vojvodine koji su prepoznali da se propadanje vojvođanskog fudbala mora pod hitno zaustaviti. Pozivam sve iskrene fudbalske radnike na jedinstvo i akademsko ponašanje u zajedničkom cilju, a to je ozdravljenje fudbala u Vojvodini"", poručio je Simović.

17:56 - Bošković objavio širi spisak za EPSelektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je danas širi spisak igračica za učešće na predstojećem prvenstvu Evrope.Vicešampionke sveta okupiće se na startu priprema u Beogradu, a na Boškovićevom spisku je 28 rukometašica: Nina Kolundžić (Vojvodina), Sanja Radosavljević (Radnički), Katarina Krpež (Erd, Mađarska), Jelena Popović (Nant, Francuska), Jelena Trifunović (Podravka, Hrvatska), Katarina Stepanović (Radnički), Andrea Lekić (Vardar, Makedonija), Jelena Živković (Podravka, Hrvatska), Sanja Damnjanović (Viborg, Danska), Ivana Popović (Jagodina), Anđela Janjušević (Radnički), Jovana Risović (Radnički), Sanja Rajović (Lokomotiva, Hrvatska), Maja Luković (Krim, Slovenija), Marija Petrović (Naisa), Tamara Georgijev (Jagodina), Dijana Radojević (Jagodina), Sara Garović (Kosalin, Poljska), Biljana Bandelijer (Nica, Francuska), Katarina Tomašević (FTC, Mađarska), Ana Kačarević (Naisa), Jelena Nišavić (Radnički), Ivana Milošević (Radnički), Jovana Stoiljković (Nant, Francuska), Kristina Liščević (Mec, Francuska), Dragana Cvijić (Budućnost, Crna Gora), Marija Lojpur (Segedin, Mađarska) i Marina Dmitrović (Ankara, Turska).Konačan sastav za šampionat, koji će od 7. do 21. decembra zajednički organizovati Hrvatska i Mađarska, Bošković će odrediti do 5. novembra.Srpske rukometašice igraće u D grupi prvenstva Evrope, u Osijeku, sa selekcijama Francuske, Crne Gore i Slovačke.

17:02 - Honda: Dva razloga zbog serije loših rezultata MilanaFudbaler Milana Kejzuke Honda rekao je danas da postoje dva razloga za tri vezane utakmice bez pobede njegove ekipe. "Prvi je fizičko stanje ekipe, jer smo izneli veoma intenzivan program do ovog trenutka. Drugi je to što ima više pritiska i što su nas protivnici upoznali", rekao je Honda italijanskim medijima. Milan je prošlu sezonu završio na osmom mestu u Seriji A, a ovu je počeo sa nižim ambicijama. Honda je postigao šest pogodaka na prvih sedam utakmica, tokom kojih je njegova ekipa zabeležila samo jedan poraz. Reprezentativac Japana nije bio strelac u poslednja tri susreta, od kojih je u poslednjem Milan izgubio od Palerma sa 2:0 na svom terenu. Milan će u sledećem kolu gostovati trećeplasiranoj Sampdoriji.

16:29 - Kosovo kao nezavisna država u Bakuu ako je prizna MOKKosovo će učestvovati kao nezavisna država na prvim Evropskom igrama u azerbejdžanskom Bakuu ako je prizna Međunarodni olimpijski komitet (MOK) sledećeg meseca. Tu informaciju je preneo predsednik Evropskog olimpijskog komiteta (EOC) Patrik Hiki tokom sastanka Udruženja nacionalnih olimpijskih komiteta u Bangkoku. MOK je krajem oktobra provizorno priznao Kosovo, a puno priznanje biće predloženo na zasedanju koje će se u decembru održati u Monaku. Hiki je, takođe, rekao da će na takmičenjima u Bakuu učestvovati i Jermenija, i pored spora sa Azerbejdžanom oko teritorije Nagorno-Karabah.

15:51 - Klaudio Pisaro nekoliko nedelja van terenaFudbaler Bajern Minhena Klaudio Pisaro propustiće nekoliko nedelja zbog povrede butine, objavio je danas nemački klub. Ovaj 36-godišnji napadač se povredio na treningu ove nedelje, a prema prvim procenama mogao bi da odsustvuje do kraja godine. Pisaro se pridružio Bastijanu Švajnštajgeru, Holgeru Badštuberu, Haviju Martinesu i Tijagu Alkantari na listi povređenih igrača Bajerna.

15:13 - De Jong želi da ostane u MilanuFudbaler Milana Najdžel De Jong rekao je da bi voleo da produži ugovor, uprkos interesovanju Mančester Junajteda. De Jongu ugovor sa "rosonerima" ističe narednog leta i tu situaciju želi da iskoristi menadžer Junajteda Luj van Gal, koji ga je trenirao u reprezentaciji Holandije. "Produžetak mog ugovora je pitanje za direktora Adrijana Galijanija. Srećan sam u Milanu i nemam ništa protiv da još ostanem u klubu. Nadam se da ću uskoro produžiti saradnju", rekao je De Jong. Ovaj 29-godišnji vezista je već igrao u Mančesteru, ali u gradskom rivalu Sitiju, iz kojeg je 2012. godine prešao u Milan.

14:51 - Bejl se vraća u startnu postavu RealaVelški reprezentativac Geret Bejl vratiće se u startnu postavu Rela narednog vikenda protiv Rajo Valjekana, rekao je trener Madriđana Karlo Anćeloti. Bejl je zbog povrede trbušnog mišića bio odsutan mesec dana, ali je sinoć u finišu meča Lige šampiona protiv Liverpula dobio šansu."Odigrao je 30 minuta i bio je dobro. Mislio sam da je bilo suviše rano da se vrati u prvu postavu, ali u subotu će biti starter", rekao je Anćeloti, a prenosi Rojters.Bejl je u dosadašnjem delu sezone odigrao pet mečeva. Utakmica 11. kola Primere Real - Rajo Valjekano igra se u subotu od 20 sati na stadionu Santjago Bernabeu.

14:30 - Murinjo kritikovao trenera LiverpulaMenadžer Čelsija Žoze Murinjo kritikovao je odluku kolege iz Liverpula Brendana Rodžersa da na meču Lige šampiona protiv Real izvede rezervni sastav i odmori najvažnije igrače za subotnji duel sa "plavcima" u Premijer ligi. Rodžers je protiv Madriđana na klupi ostavio kapitena Stivena Džerarda, Marija Balotelija, Džordana Hendersona, Dejana Lovrena i Rahima Sterlinga. "Ukoliko je Liverpul odlučio da odmori nekoliko igrača protiv evropskog šampiona to je Rodžersova briga, ne moja. Moje mišljenje je da ako ne mogu da pobedim, radije ću ostati kući. Moj tim će protiv najačih ekipa uvek igrati u najboljem sastavu", rekao je Murinjo.

14:11 - Tatjana Ječmenica nova selektorka FED kup selekcije SrbijeNekadašnja teniserka Tatjana Ječmenica imenovana je za selektora FED kup selekcije, saopštio je Teniski savez Srbije (TSS). Ječmenica, nekada 72. igračica na WTA listi, nasledila je Dejana Vraneša, ali se praktično vratila na poziciju selektora, s obzirom na to da je svojevremeno predvodila FED kup tim Srbije i Crne Gore (2005-2006). Komisija TSS u sastavu: Toplica Spasojević (predsednik UO TSS), Aleksandar Bolić (sportski direktor TSS), Slobodan Vojinović (predsednik Stručne komisije TSS), Radmilo Armenulić (počasni član TSS) i Milan Čonkić (bivši selektor) dala je prednost Ječmenici u odnosu na preostala dva kandidata - Biljanu Veselinović i Vuka Tapuškovića.

13:46 - Navijači Sitija će zviždati himni Lige šampionaNavijačka grupa Mančester sitija zatražila je od ostalih navijača koji će na stadionu u sredu gledati fudbalsku utakmicu protiv CSKA Moskve, da okrenu leđa i žvižde himni Lige šampiona. "Grupa 1984" zatražila je od navijača na stadionu Itihad da okrenu leđa i zvižde himni Lige šampiona jer ih Evropska fudbalska unija (UEFA) "loše tretira". Navijači Sitija su nezadovoljni jer nisu uživo mogli da gledaju utakmicu u Moskvi, u prošlom kolu, zbog suspenzije stadiona CSKA. UEFA je, podsetimo, kaznila ruski klub zbog rasističkog ponašanja navijača. Engleski navijači su pre objavljivanja kazne već napravili plan putovanja za utakmicu koja je odigrana 21. oktobra u Moskvi. Njima je bio zabranjen ulaz na stadion, a ljuti su jer je na tribinama ipak bilo oko 300 navijača ruskog tima, koji su ušli na novinarske akreditacije ili sponzorske ulaznice. UEFA je tada saopštila da nisu prekršena njena pravila, ali "Grupa 1894" nije zadovoljna tim objašnjenjem, pogotovo jer im troškovi puta neće biti nadoknađeni.

12:43 - MOK diskvalifikovao tekvondistu zbog dopinga na OI mladihMeđunarodni olimpijski komitet (MOK) diskvalifikovao je zbog dopinga jednog tekvondistu koji se takmičio na Olimpijskim igrama mladih u Nandžingu u avgustu. MOK je saopštio da je tekvondista bio pozitivan na zabranjeni dijuretik furosemid tokom Igara u Nanđingu. MOK nije otkrio ime, ni nacionalnost diskvalifikovanog sportiste, jer je on - ili ona. u vreme takmičenja bio maloletan. Disciplinska komisija MOK-a zatrazila je od Svetske tekvondo federacije i od nacionalnog olimpijskog komiteta diskvalifikovanog sportiste da pruže više informacija o ovom slučaju i eventualnoj umešanosti trenera, lekara i ostalih članova medicinskog tima.

12:16 - Pizaro pauzira nekoliko nedeljaIskusni napadač Bajerna Klaudio Pizaro pauziraće nekoliko nedelje zbog povrede butnog mišića, saopštio je klub iz Minhena. Najefikasniji stranac u istoriji Bundeslige, kome je ovo drugi "mandat" u redovima Bavaraca povredio se na treningu u ponedeljak. On je ove sezone odigrao devet utakmica i postigao jedan gol za tim Pepa Gvardiole. Za reprezentaciju Perua odigrao je 71 meč i postigao 19 golova.

12:05 - Inter dovodi BorinijaNapadač Liverpula Fabio Borini mogao bi u zimskom prelaznom roku da pređe u Inter. Borini je bio na meti Intera i ovog leta, ali je odbio ponudu neroazura kako bi izborio mesto u timu Brendana Rodžersa. Ipak, 23-godišnji fudbaler nije uspeo u tome, pošto je ove sezone, u svim takmičenjima, zabeležio samo šest nastupa za Liverupul. Inter želi da se ugleda na Juventus i Milan i poveća broj italijanskih igrača, kako se ne bi ponovila situacija od prošlog vikenda kada je u porazu od Parme (2:0) u startnoj postavi od domaćih fudbalera bio samo Andrea Ranokija.

11:50 - FIFA proširila suspenziju TavekijuMeđunarodna fudbalska federacija (FIFA) proširila je na svetski nivo šestomesečnu suspenziju koju je Evropska fudbalska unija (UEFA) zbog rasizma izrekla predsedniku Italijanske fudbalske federacije Karlu Tavekiju. Tavekio je tokom izborne predsedničke kampanje rasistički komentarisao prisustvo afričkih fudbalera u italijanskoj ligi, zbog cega mu je UEFA izrekla suspenziju od šest meseci. UEFA je suspenziju izrekla mesec dana pošto je Tavekio u avgustu izabran za predsednika Italijanske federacije. FIFA je saopštila da "Tavekio ne može da obavlja nikakvu funkciju kao zvanicnik FIFA tokom šest meseci", počev od 7. oktobra. Tavekio će moći da prisustvuje izbornom Kongresu FIFA u maju, kada će biti izabran predsednik te organizacije.

11:11 - Policija sprečila studente da prekinu Blaterovo predavanjeŠvajcarska policija intervenisala je na Univerzitetu u Cirihu gde su studenti pokušali nasilno da prekinu predavanje predsednika Međunarodne fudbalske federacije Sepa Blatera. Policija je bacila najmanje jednu dimnu bombu kako bi rasterala između 50 i 100 studenata koji su pokušali da uđu u salu gde je prvi čovek FIFA držao predavanje na temu "Fudbal kao skola života". Studenti su ispred zgrade Univerziteta istakli transparent na kojem je pisalo "Oterajte Blatera". Javni prevoz u blizini ETH univerziteta bio je u prekidu oko dva sata. Blater planira da konkuriše za peti mandat za predsednika FIFA sledeće godine.

10:50 - Sanjol na meti kritika zbog rasističkih izjavaTrener francuskog fudbalskog prvoligaša Bordoa Vili Sanjol na meti je kritika, zbog rasističkih izjava u kojima je afričke fudbalere ocenio snažnim, ali nedovoljno inteligentnim. Bivši defanzivac Francuske i Bajerna rekao je u intervjuu za lokalni list da je prednost afričkih igrača u činjenici da "nisu skupi, ali su spremni da se bore na terenu". "Fudbal međutim, nije samo stvar fizičke snage, već i tehnike, inteligencije i discipline", rekao je Sanjol. Sanjolovu izjavu kritikovala je i Međunarodna liga za borbu protiv rasizma i antisemitizma (LICRA). Bordo je, međutim, stao uz Sanjola, a predsednik kluba Žan Luj Trio rekao je sa su "Sanjolove izjave zlonamerno protumačene".

10:29 - Jovičić: Partizan do kraja godine dobija novog predsednikaPotpredsednik fudbalskog kluba Partizan Mile Jovičić rekao je da će crno-beli sigurno do kraja godine dobiti novog predsednika. "Mandat članovima stare skupštine ističe 21. decembra i do toga roka, u skladu sa svim aktima kluba, biće pripremljena i održana skupština. Ni u jednom terminu se ne kasni i sve radimo smišljeno i organizovano, vodeći pre svega računa o ekipi", rekao je Jovičić. Aktuelni predsednik Partizana Dragan Đurić nedavno je najavio da će se do kraja godine povući sa te funkcije. "Skupština koja će birati novog predsednika je izbornog karaktera. Na toj skupštini se preko kandidacionih zborova tokom novembra bira nova Skupština. I ona bira novog predsednika, jer ne može stari saziv da bira novog predsednika. To bi bilo apsurdno", dodao je Jovičić. On je rekao da ne može da kaže koliko će biti kandidata, ali je istakao da Partizanu treba "dobar i ozibljan čovek". Na novinarsko pitanje da li sebe vidi kao kandidata za predsednika, Jovičić je rekao da ne razmišlja o tome.

10:05 - Kanavaro preuzeo GvangžuBivši kapiten fudbalske reprezentacije Italije Fabio Kanavaro imenovan je za novog trenera kineskog Gvangžua. Kanavaro će na klupi Gvangžua zameniti Marćela Lipija, koji je nakon osvajanja treće uzastopne titule u nacionalnom prvenstvu preuzeo ulogu tehničkog direktora. Kineski klub je na Tviteru okačio sliku bivšeg defanzivca Juventusa i Reala na aerodromu uz poruku "Fabio Kanavaro, dobrodošao u Gvangžu". Kanavaro je za reprezentaciju Italije odigrao 136 utakmica i 2006. godine osvojio titulu prvaka sveta. Pre dolaska u Kinu radio je kao pomoćni trener u Al Ahliju iz Dubaija, gde je 2011. završio igračku karijeru.

09:40 - Anćeloti: Ronaldu je suđeno da obori rekord Lige šampionaFudbaler Reala Kristijano Ronaldo nije uspeo u utorak protiv Liverpula da obori rekord po broju golova u Ligi šampiona, ali trener Madriđana Karlo Anćeloti je uveren da će se to dogoditi. Italijan je istakao da je Portugalcu suđeno da obori taj rekord. "Dobro smo igrali iako nismo mogli da postignemo drugi gol. Kristijano je imao mnogo pokušaja, ali nije imao sreće, a i Minjole je dobro branio. Siguran sam da će oboriti rekord, to će se dogoditi pre ili kasnije jer mu je to suđeno“, rekao je Anćeloti.09:15 - Murinjo: Čelsi je meni više od poslaMenadžer Čelsija Žoze Murinjo našao se na meti kritika jer je rekao da su navijači na Stamford Bridžu previše tihi. Portugalac je kazao da je možda malo preterao, ali da je to učinio iz ljubavi. "Mislim da svi u Čelsiju znaju da volim ovaj klub i koliko želim da se klub poboljša i da ja budem deo njegove budućnosti. Kada svi to znaju, mislim da i trenutak kritike mora da bude analiziran drugačijim očima, očima nekoga ko zna zašto sam se vratio u Čelsi, zašto sam ovde srcem i zašto želim ovde dugo da ostanem", rekao je Murinjo i dodao: "Ovo za mene nije samo posao, više je od toga jer je u pitanju Čelsi. Možda sam malo preterao, ali zamišljam sebe na tribinama kako gledam Čelsi i želeo bih da zaigram, da pomognem. Ako sam navijač, pitao bih se čime mogu da pomognem, to je moj pogled.08:48 - Klop: Rekao sam igračima da uživajuTrener Borusije Jurgen Klop nije krio zadovoljstvo posle trijumfa nad Galatasarajem sa 4:1 kojim je njegov tim prošao u osminu finala Lige šampiona. "Rekao sam svojim igračima da uživaju. To je važno, jer moramo da osetimo i neke lepe stvari jer nas pet dana deli od sledeće utakmice u Bundesligi", istakao je Klop i dodao: "Galatasaraj je igrao bolje nego u Istanbulu, ali smo se mi dobro branili. Bio sam zadovoljan strukturom tima, blizu smo pravih trenutaka za šut na gol i voleo bih kada bismo tu sposobnost zadržali. Postigli smo neke sjajne golove i čak i kada smo primili jedan nisam bio zabrinut. Video sam da je moj tim odličan i možemo da uživamo u ovoj pobedi".

08:30 - Harden doneo novu pobedu HjustonuKošarkaši Hjustona zadržali su maksimalan učinak na početku nove sezone NBA lige, pošto su u noći između utorka i srede u gostima pobedili Majami sa 108:91, a novi trijumf zabeležio je i Čikago, koji je sa 98:90 savladao Orlando. Hjuston je upisao i petu pobedu u sezoni u isto toliko utakmica, i tako zabeležio najbolji start još od 1996. godine. "Roketse" su do trijumfa nad Majamijem predvodili Džejms Harden i Dvajt Hauard sa "dabl-dabl" učincima. Harden je postigao 25 poena, imao je i 10 asistencija i devet skokova, dok je Hauard postigao 26 poena i zabeležio 10 uhvaćenih lopti. S druge strane, u ekipi Majamija, kojoj je ovo prvi poraz u sezoni, istakao se Kris Boš sa 21 poenom i osam skokova. Indijana je pretrpela i treći poraz u dosadašnje četiri utakmice. Oni su na svom parketu poraženi od Milvokija sa 81:87. Milvoki je do trijumfa predvodio Brendon Najt sa 23 poena, dok se u ekipi Indijane istakao Kris Koplend sa 19. Vašington je u gostima pobedio Njujork sa 98:83, Toronto je kod kuće pobedio Oklahomu sa 100:88, a Nju Orleans je, takođe na svom parketu, trijumfovao protiv Šarlota sa 100:91.

Foto: AP
Foto: AP

08:00 - PREGLED SPORTSKIH DOGAĐAJA KOJI SU OBELEŽILI PRETHODNI DAN MOŽETE VIDETI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track