BLOG UŽIVO: Van Persi se dogovorio sa Fenerbahčeom
Foto: Reuters

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Van Persi se dogovorio sa Fenerbahčeom

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

20:49 - Nove dve bronze za Srbiju na EP u StrazburuSrpske reprezentativke u tekvondou Miljana Stefanov i Nevena Jokanović osvojile su danas bronzane medalje na Evropskom prvenstvu za kadete u Strazburu. Stefanov je do medalje došla u kategoriji do 41 kilograma, a Jokanovićeva u kategoriji do 51 kilograma. Ovo je treća bronza za Srbiju na EP u Strazburu, pošto je u petak treće mesto osvojila i Teodora Jović u konkurenciji do 37 kilograma. Od ostalih srpskih takmičara Stefan Milić (do 53) je izgubio u borbi za medalju od Azerbejdžanca Junija sa 13:5, a u četvrtfinalu su poraženi Aleksandra Perišić (do 47) i Mateja Vučinić (do 57). Na startu takmičenja neuspehe su doživeli Jovana Atlagić (do 44) i Luka Stanojlović (do 49). "Zadovoljan sam uspehom mojih takmičara. Mislim da su mogli da doguraju do finala. Nevenina protivnica iz Francuske je postala prvak Evrope, dok je Miljanina osvojila drugo mesto. Obe takmičarke imale su po tri borbe do medalje i veoma kvalitetne protivnice", rekao je Mario Dujić, trener Eurošpeda iz Vršca, kluba u kom treniraju obe kadetkinje.

20:32 - Karlović postavio rekord pobedom nad CongomIvo Karlović plasirao se u osminu finala Vimbldona pobedom nad Žo-Vilfredom Congom, čime je oboren veteranski rekord londonskog grend slema. Pobedio je hrvatski teniser Francuza posle skoro tri sata igre sa 7:6 (3), 4:6, 7:6 (2), 7:6 (9), i sa 36 godina i 134 dana postao najstariji učesnik osmine finala Vimbldona. Time je oboren rekord legendarnog Nikole Pilića iz 1976. godine, a tada je u borbi za četvrtfinale od Splićanina bio bolji Rosko Taner. Karlović je najbolji grend slem učinak imao 2009. baš na Vimbldonu ulaskom u četvrtfinale, a sada će se za taj plasman boriti protiv pobednika meča Andreas Sepi - Endi Marej.

20:00 - Troicki protiv Pospišila za plasman u četvrtfinaleProtivnik srpskog tenisera Viktora Troickog u osmini finala Vimbldona biće Kanđanin Vašek Pospišil. Pospišil je posle više od tri sata velike borbe pobedio Britanca Džejmsa Varda sa 6:4, 3:6, 2:6, 6:3, 8:6. Troicki je ranije danas savladao Nemca Dastina Brauna sa 6:4, 7:6 (7:3), 4:6, 6:3. Biće to prvi međusobni susret srpskog i kanadaskog tenisera. Pospišil ima 25 godina i trenutno je 56. igrač na svetu.

19:37 - Van Persi se dogovorio sa FenerbahčeomRobin Van Persi se dogovorio sa turskim Fenerbahčeom. Kako piše Gardijan, 31-godišnji Holanđanin postigao je dogovor sa turskim klubom, ostaje još samo da se dogovore Mančester junajted i Fenerbahče oko visine obeštećenja. Van Persi je prethodne sezone postigao 10 golova za "đavole" i imao je dosta problema sa povredama zbog čega je izgubio mesto u startnoj postavi ekipe koju sa klupe predvodi njegov sunarodnik Luj Van Gal. Bivši fudbaler Liverpula i Van Persijev zemljak, Dirk Kujt, navodi se kao jedan od najbitnijih faktora oko dovođenja centarfora Mančester junajteda. Takođe i supruga 31-godišnjeg napadača izrazila je želju za preseljenjem u toplije krajeve.

18:31 - Fejsal Mulić još dve godine u Minhenu 1860Srpski fudbaler Fejsal Mulić rekao je danas da je srećan što se potpuno oporavio od povrede leđa i da će sledeće sezone pokušati da sa svojim klubom Minhenom 1860 izbori plasman u Bundesligu. "Odsustvao sam tokom proleća zbog povrede, hvala Bogu, pa je sada sve u redu. Srećan sam u Minhenu, uslovi su fantastični. Ovde sam dobio priliku da se dokažem, iskoristio je i nisam razmišljao o drugim ponudama. Želimo da se vratimo u elitnu Bundesligu, u kojoj je klub poslednji put igrao u sezoni 2003/04", rekao je Mulić.Mulić (20) je tokom nedelje produžio ugovor sa Minhenom 1860 na još dve godine.

18:18 - Zimonjić i Matkovski u osmini finala Vimbldona posle preokretaSrpski teniser Nenad Zimonjić i Poljak Marcin Matkovski plasirali su se danas u osminu finala Vimbldona u konkurenciji dublova. Zimonjić i Matkovski su u drugom kolu napravili preokret i posle tri sata i 15 minuta pobedili britansko-francusku kombinaciju Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan sa 6:7 (4:7), 2:6, 7:6 (7:3), 6:4, 6:3. Njihovi protivnici u narednoj rundi biće pobednici meča Pjer Herbert/Nikolas Mau (Francuska) - Žil Miler (Luksemburg)/Aisam Kureši (Pakistan). Srpskog tenisera nešto kasnije očekuje meč drugog kola u miksu zajedno sa Jarmilom Gajdošovom iz Australije.

18:07 - Denis najbrži na startu Tur de FransaAustralijski biciklista Ron Denis pobednik je prve etape ovogodišnjeg, 102. izdadnja najprestižnije trke na svetu Tur de Fransa, koja je danas počela u Holandiji. Denis je individualni hronometar u dužini od 13,8 kiliomtera prešao za 14 minuta i 56 sekundi. On je ostvario prosečnu brzinu od 55,4 kilometra na sat, što je ujedno i rekord na Tur de Fransu kada je ova disciplina u pitanju. Prethodni rekord držao je Kris Bordman, koji je 1994. godine zabeležio prosečnu brzinu od 55,2 kilometra na sat. Drugo i treće mesto sa pet, odnosno šest, skundi zaostatka zauzeli su specijalci za individualni hronometar Britanac Toni Martin i Švajcarac Fabijen Kanćelara. Branilac titule Vićenco Nibali iz Astane stazu je završio za 15.39 minuta, 15 sekundi brže od Španca Alberta Kontadora i 18 sekundi ranije u odnosu na Kolumbijca Naira Kintane. Naredna etapa vozi se sutra od Utrehta do Neltje Jansa i duga je 166 kilometara.

17:52 - Kafu: Brazila se više niko ne plašiBivši brazilski fudbaler Kafu rekao je danas da reprezentacija njegove zemlje više nije u stanju da izazove strah kod svojih protivnika.Fudbaleri Brazila eliminisali su u četvrtfinalu Kopa Amerika od Paragvaja, samo godinu dana pošto su u polufinalu Svetskog prvenstva na svom terenu ubedljivo izgubili od Nemačke sa 7:1. "Brazilu danas nedostaje posvećenost i želja. Ovi igrači nemaju poštovanje prema dresu koji nose. Zbog fudbala kakav igramo protivnici nas se više ne plaše", rekao je Kafu, prenosi portal goal.com. U finalu Kopa Amerika večeras se sastaju domaćin Čile i Argentina. "Čuvati Lionela Mesija je gotovo nemoguće, ali Čile se neće predati. Njihova snaga je u timskoj igri, igraju kod kuće, u dobroj su formi... To je finale i mogu da odluče sitnice poput jedne izgubljene lopte, prekida, penala", kazao je Kafu.

17:19 - Kros: Možemo da osvojimo sve trofejeFudbaler Real Madrida Toni Kros rekao je danas da njegova ekipa prošle sezone nije opravdala očekivanja i da je zato sada odlučna u tome da u predstojećoj sezoni osvoji sve trofeje.Real je prošlu sezonu završio na drugom mestu u Primeri, iza Barselone, eliminisan je u polufinalu Lige šampiona, a pre toga je ispao i iz Kupa kralja. I pored lošije sezone, nemački reprezentativac i dalje je zadovoljan svojom odlukom da napusti Bajern iz Minhena prošlog leta. "Imamo tim koji može da osvoji sve trofeje. To bi bilo sjajno... I dalje mislim da sam doneo dobru odluku o dolasku u Real. Srećan sam ovde, moja prva godina u Madridu je bila dobra i sada se nadam trofejima", rekao je Kros za španski AS.

17:06 - Federer i Čilić u osmini finala VimbldonaŠvajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas u trećem kolu savladao Australijanca Sema Grota sa 3:1, po setovima 6:4, 6:4, 6:7 i 6:2.Federer će u osmini finala igrati protiv Španca Roberta Bautiste Aguta. U četvrtu rundu Vimbldona plasirao se i hrvatski teniser Marin Čilić, koji je eliminisao Amerikanca Džona Iznera sa 3:2 u setovima. Čilić će u osmini finala igrati protiv još jednog Amerikaca, Denisa Kudle. Pored Fedrera i Čilića, u osmini finala će igrati i srpski teniser Viktor Troicki, koji je ranije danas pobedio Nemca Dastina Brauna. Troicki će u četvrtom kolu igrati protiv boljeg iz duela Britanca Džejmsa Vorda i Vaseka Pospišila iz Kanade.

16:42 - Poceko u CedevitiNekadašnji italijanski reprezentativac i doskorašnji trener Varezea Đanmarko Poceko će u narednoj sezoni raditi kao pomoćnik Veljku Mršiću u stručnom štabu zagrebačke Cedevite. Tu informaciju danas je i zvanično potvrdio klub iz Zagreba, koji će i u novoj sezoni predstavljati Hrvatsku u Evroligi. Podsetimo, Poceko i Mršić su svojevremeno zajedno igrali u Varezeu i od tada datira njihovo prijateljstvo.

16:17 - Euzebio - prvi sportista koji počiva u portugalskom Nacionalnom panteonuPosmrtni ostaci legendarnog portugalskog fudbalera Euzebija, koji je preminuo prošle godine, premešteni su u portugalski Nacionalni panteon, pa je tako "crni panter" postao prvi sportista koji počiva pored najslavnijih ličnosti Portugala. Portugalci su tako još jednom odali počast jednom od najboljih svetskih fudbalera svih vremena. Euzebio je umro početkom januara 2014. i sahranjen je na lisabonskom groblju, ali je portugalski parlament ranije ove godine doneo odluku da njegovi posmrtni ostaci budu premešteni u Panteon. Kovčeg s posmrtnim ostacima Euzebija, umotan u portugalsku zastavu, prenet je juče kočijom u Panteon.

16:00 - Pareho u Valensiji do 2020. godineKapiten fudbalera Valensije Danijel Pareho produžio je danas ugovor s tim klubom do 2020. godine. "Ovo je jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Ovo je ono što sam želeo, ceo svet je to znao... Bio sam siguran da ćemo postići dogovor. Uvek sam govorio da nema kluba u kome bih bio srećniji", rekao je Pareho za sajt kluba."Imamo sjajan tim i mislim da možemo da budemo optimisti što se budućnosti tiče", dodao je on. Pareho je u Valensiju došao 2011. godine iz Hetafea, a pre toga je nastupao za Kvins Park Rendžers i Real Madrid. On je do sada za Valensiju odigrao 149 utakmica u svim takmičenjima i postigao 18 golova.

15:32 - Hamiltonu pol pozicija na stazi SilverstonVozač Mercedesa Luis Hamilton startovaće sa pol pozicije na trci za Veliku nagradu Britanije, koja se vozi sutra na stazi Silverston u okviru šampionata Formule 1. Britanac je do osme pol pozicije ove sezone stigao posle najboljeg vremena u kvalifikacijama - 1:32.248 minuta. Drugi je bio njegov timski kolega Nemac Niko Rozberg, dok će iz drugog reda startovati vozači Vilijamsa Brazilac Filipe Masa i Finac Valteri Botas. Velika nagrada Britanije na programu je sutra od 14. sati. Rezultati: 1. Luis Hamilton (Velika Britanija, Mercedes) - 1:32.248 2. Niko Rozberg (Nemačka, Mercedes) - 1:32.361 3. Felipe Masa (Brazil, Vilijams) - 1:33.085 4. Valteri Botas (Finska, Vilijams) - 1:33.149 5. Kimi Raikknen (Finska, Ferari) - 1:33.379 6. Sebastijan Fetel (Nemačka, Ferari) - 1:33.547 7. Danil Kvjat (Rusija, Red Bul) - 1:33.636 8. Karlos Sainc junior (Španija, Toro Roso) - 1:33.649 9. Niko Hulkenberg (Nemačka, Fors Indija) - 1:33.673 10. Daniel Rikardo (Australija, Red Bul) - 1:33.943

14:47 - Podolski prešao u GalatasarajNemački fudbaler Lukaš Podolski karijeru će nastaviti u Galatasaraju, potvrdio je danas turski klub. Uprava Galatasaraja saopštila je da je Podolski stigao u Istanbul i da će sa igračem sklopiti ugovor čim prođe lekarske preglede. Podolski je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Interu, pošto je zbog velike konkurencije izgubio mestu u Arsenalu. On je tokom karijere nastupao za Keln i Bajern iz Minhena, a za ekipu Arsenala zabeležio je 82 nastupa i postigao 31 gol. Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 125 utakmica, 48 puta se upisao u listu strelaca i sa "pancerima" prošle godine osvojio titulu prvaka sveta u Brazilu.

14:25 - Lukajić još dve godine u IgokeiSrpski košarkaški trener Željko Lukajić produžio je ugovor sa Igokeom na još dve godine.Lukajić je u Igokeu došao pre šest meseci i sa klubom iz Aleksandrovca osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine i nacionalni Kup."Očekuje nas veliki posao od kojeg ne bežimo. Sledi pravljenje ekipe koja će od početka sezone biti spremna da odgovori zadanim ciljevima, a isto tako da nastavimo sa stvaranjem mladih igrača koji će u budućnosti biti nosioci igre prvog tima", izjavio je Lukajić.

14:10 - Kecmanović slavio u prvom kolu juniorskog VimbldonaMladi srpski teniser Miomir Kecmanović uspešno je startovao na Vimbldonu u konkurenciji juniora, pošto je u prvom kolu savladao Britanca Fina Basa sa 3:6, 6:3, 6:1. Kecmanović je do pobede došao posle preokreta i 80 minuta borbe. Naredni protivnik srpskom teniseru biće Finac Patrik Niklas-Salminen, koji je bio bolji od Nam Hong-Lija iz Vijetnama sa 6:3, 6:4.

14:00 - Voždovac poražen od KarpatijaFudbaleri Voždovca su u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremima u Sloveniji izgubili od ukrajinskog Karpatija sa 2:1.Izabranici trenera Bratislava Živkovica vrlo dobro su se držali protiv ukrajinskog tima, koji je poveo sjajnim udarcem Daušvilija sa 30-ak metara u 12. minutu. Sedamnaest minuta kasnije, posle kornera Adamovića, Sikimić je glavom smestio loptu u mrežu rivala i poravnao rezultat. Ipak, posle izjednačene igre, Karpati su obezbedili trijumf u drugom poluvremenu, takođe pogotkom glavom, i to od strane Stanenka. Za dva dana beogradski klub će odigrati meč sa drugim timom Dinama iz Moskve

13:46 - Boban: Ibrahimović ne treba MilanuBivši fudbaler Milana Zvonimir Boban rekao je da tom klubu nije potreban Zlatan Ibrahimović i da je napravljen dobar posao dovođenjem Karlosa Bake i Luiza Adrijana.Ibrahimović je igrao u Milanu od 2010. do 2012. godine pre nego što je prešao u Pari Sen Žermen, a mediji u Italiji već neko vreme Šveđanina ponovo povezuju sa tim italijanskim klubom. "U ovom trenutku Ibrahimović nema šta da donese Milanu. Verujem da to ne bi bio dobar potez ni za Zlatana ni za Milan. On mnogo košta, a rizik je da zatvori prostor Baki... Adrijano je napadač koji se jako dobro kreće. S njim i Bakom Milan može da igra u formaciji 4-4-2", rekao je Boban.

13:20 - Odbojkaši sigurni sa AustralijomSrpski odbojkaši pobedili su Australiju sa 3:1 u Melburnu u prvoj utakmici poslednjeg vikenda Svetske lige. Izabranici Nikole Grbića su protiv Australijanaca slavili sa 25:22, 25:21, 29:31 i 25:18, posle jednog sata i 47 minuta igre.Naredna utakmica između Australije i Srbije igra se u nedelju, a naš tim je već prošlog vikenda izborio mesto na finalnom turniru, koji se igra u Rio de Žaneiru od 15. do 19. jula.

13:00 - Odbojkašice Srbije izgubile i od Brazila na Gran priju Podmlađena ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u drugoj utakmici prvog vikenda A grupe I divizije Gran prija: Brazil je pobedio našu selekciju sa 3:0, po setovima 25:20, 25:15 i 25:19, posle 79 minuta igre.Blanka Buša je bila najefikasnija u našoj selekciji sa 10 poena, dva manje osvojila je Tijana Malešević, a sedam Marta Drpa.

12:20 - Reprezentacija Portugalije protiv Palminih tigrovaNa tradicionalnom 18. kik boks turniru u Končarevu kod Jagodine, koji svake godine na seosku slavu Ivanjdan, 7. jula, organizuje Kik boks klub "Palmini tigrovi", nastupiće reprezentacija Portugalije.Selekciji Portugalije suprostaviće se reprezentativci Srbije iz KBK "Palmini tigrovi" koje predvodi Aleksandar Konovalov. Gledaoci će videti šest vrhunskih mečeva u disciplini lou kik, tvrde u "Palminim tigrovima".Za "Palmine tigrove", uz Konovalova, boksovaće Danijel Bogdanović, Boban Marinković, Predrag Mijajlović, Mihajlo Jovanović i Nemanja Pantelić.Reprezentatcija Portugalije boksovaće u sastavu: Hiorge Arande, Igor Filipe, Renato Kanelas, Zzao Francisko, Gonkalo Pimenta i Luis Leite.Turnir počinje u 20,30 sati, ulaz je slobodan, a u zabavnom programu, pre i posle mečeva, nastupiće pevač Haris Džinović.

11: 35 - Rozberg najbrži na oba treninga Vožač Mereceda Nemac Niko Rozberg ostvario je najbrža vremena na treninzima pred trku za Veliku nagradu Velike Britanje.Rozberg je na stazi Silverston bio najbrži i na jutranjim i popodnevnim treninzima.Nemac je na prvom treningu ostvario 0,07 sekundi brže vreme od klupskog kolege Britanca Luisa Hamiltona, dok je na poslepodnevnom treningu vozač Feraija Finac Kimi Raikonen bio drugi, a njegov klupski kolega Sebastijan Fetel iz Nemačke treći.Lider u generalnom plasmanu, Hamilton, koji je na drugom treningu bio četvrti, je preko radija iz boldia timu poručio da "ne može brže da ide".Na stazi Silverston će se danas od 14.00 održati kvalfikacije, a u istom terminu u nedelju na programu je trka za Veliku nagradu Velike Britanije.

11:03 - Sampaoli: Nećemo menjati stil igre protiv Argentine, napašćemo ihSelektor fudbalske reprezentacije Čilea Horhe Sampaoli rekao je da njegov tim neće menjati napadački stil igre u finalu Kopa Amerike protiv Argentine."Pripremali smo se kao za prethodne mečeve. Naravno da uzimamo u obzir narednog protivnika, ali nećemo menjati sistem igre. Pokušaćemo da uspostavimo dominaciju. Ovaj stil igre nas je doveo do finala i ne želimo da odustanemo od njega", rekao je Sampaoli na konferenciji za medije, prenosi agencija AFP.On nije želeo da otkriva na koji način će pokušati da zaustavi fantastičnu četvorku "Gaučosa" - Lionela Mesija, Havijera Pastorea, Serhija Aguera i Anhela di Mariju."Razgovarali smo sa igračima o nekim našim problemima i šta moraju uvek da imaju na umu kako bismo imali dobru utakmicu", rekao je Sampaoli.Čile nikada nije pobedio Argentinu u Kupu Amerike i pokušaće da osvoji prvu titlu u ovom takmičenju, koje se igra još od 1916. godine. Sa druge strane Argentina juri 15. pehar, a prvi posle 1993. godine.Finale između Čilea i Argentine igra se u subotu od 22 sata po srednjeevropskom vremenu na Nacionalnom stadionu u Santjagu.

10:25 - Rondo novi plejmejker Sakramento KingsaPosle svađe sa trenerom Dalasa, 29-godišnji plejmejker Rejdžon Rondo rešio je da NBA karijeru nastavi u Sakramento Kingsima. Rondo je posle nesuglasica sa Rikom Karlajlom prihvatio poziv "kraljeva" da narednih godinu dana bude njihov član. On će za to vreme zaraditi deset miliona dolara. Istovremeno, Kingsi su mu ispunili želju "da se dovede dobar šuter", pa je trogodišnji ugovor dogovorio Marko Belineli, doskorašnji član San Antonio Sparsa, koji će za taj dogovor dobiti 18 miliona dolara.

09:55 - Bartomeu: Barsa želi TuranaPredsednik Barselone Đozep Bartomeu potvrdio je da planira da dovede igrača Atletiko Madrida Ardu Turana.Turski internacionalac je već potvrdio da napušta Kamp Nou ovog leta, a šampion Španije je favorit da ga dovede.On je u nekoliko navrata istakao da još uvek nije potpisao za Barsu, ali je Bartomeu, koji pokušava da dobije novi mandat na čelu Barse, potvrdio da ga želi. „On je veoma dobar igrač. Ima veliki kvalitet i savršeno se uklapa u ono što Luis Enrike želi. Rekao sam upravi kluba da ga dovedu. Na taj način ćemo dobiti ekipu koja je sposobna da osvoji sve trofeje sledeće sezone“, rekao je Bartomeu.

09:10 - Jankovićeva, Troicki i Zimonjić na terenu Šestog dana takmičenja na londonskom Vimbldonu Srbija će imati četvoro predstavnika, saopštili su organizatori.Prvi će na teren izaći Vikotor Troicki koji od 12 sati i 30 minuta igra meč trećeg kola protiv Nemca Dastina Brauna, koji je napravio najveće iznenadjenje na turniru do sada pošto je eliminisao Španca Rafaela Nadala.Braun je 102. igrač na svetu, a u glavni žreb je došao iz kvalifikacija. Jelena Janković se u trećem kolu sastaje sa Petrom Kvitovom iz Česke. Meč Janković - Kvitova drugi je na centralnom terenu, gde program u 14 sati otvaraju Švajcarac Rodžer Federer i Sem Grot iz Australije Kvitova brani titulu u Londonu i postavljena je za drugog nosioca. Nenad Zimonjić će u subotu morati dva puta da izlazi na teren. Prvo će oko 14 sati u paru sa Poljakom Marcinom Matkovskim igrati protiv britansko-francuske kombinacije Dominik Inglot/Rože Eduar Vazelan, a nešto kasnije sa Jarmilom Gajdošovom u miksu. Protivnici Zimonjića i Gajdošove biće četvrti nosioci Bob Brajan iz SAD i Karolin Garsija iz Francuske. Na Vimbldonu počinju i takmičenja u konkurenciji juniora i juniorki. Srpski teniser Miomir Kecmanović u 12 sati igra meč prvog kola protiv domaćeg igrača Fina Basa.08:40 - Gudjonsen u Šiđiažuang Ever BrajtomuBivši napadač Barselone i Čelsija Islanđanin Ejdur Gudjonsen potpisao je ugovor sa kineskim superlgašem Šiđiažuang Ever Brajtom, prenela je agencija Hsinhua.Tridesetšestogodišnji vezni igrac nastupao je prethodne sezone za engleskog drugoligašsa Bolton Vondererse.Ever Brajt zauzima osmo mesto u prvoj sezoni u kineskoj Superligi.Kineski superligaški klubovi "odrešili su kesu" poslednjih dana, pošto je Evergrande iz Gvangžua za Brazilca Paulinja dao 15 miliona dolara, a sličnu sumu je za Senegalca Demba Ba izdvojio Šangaj Šenhua.08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track