BLOG UŽIVO: Olimpijakos posle preokreta pobedio Himki u Evroligi
Foto: Euroleague.net

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO: Olimpijakos posle preokreta pobedio Himki u Evroligi

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:21 - Drama u Areni: Azerbejdžan pobedio ČeškuNajuzbudljiviju utakmicu dosadašnjeg toka EP u futsalu u "Areni" odigrali su Azerbejdžan i Češka - 6:5. Azeri su vodili 2:0, 3:1, 4:3 i 5:4 i Česi su svaki put uspevali da izjednače. Ipak, pobedu Azerbejdžanu doneo je Rafael 20 sekundi pre kraja. Azerbejdžan je završio takmičenje u grupi sa dva boda, dok će Češka u nedelju pokušati da priredi senzaciju i savlada prvaka Evrope Italiju, ali će to biti izuzetno teško.

23:07 - Laboral šokirao RealKošarkaši Laboral Kuče pobedili su večeras na svom terenu Real Madrid sa 77:68 (19:19, 22:18, 18:12, 18:19), u utakmici šestog kola Grupe F u Top 16 fazi Evrolige i ostvarili četvrtu pobedu. Najefikasniji u ekipi iz Baskije bio je Fabijen Kozer sa 15 poena i pet skokova, Jaka Blažič postigao je 13, a Davis Bertans 11 poena. Janis Burusis utakmicu je završio sa sedam poena i 14 skokova. U ekipi Real Madrida Serhio Rodriges bio je najefikasniji sa 18 poena, a Giljermo Ernangomes postigao je 13 poena uz osam skokova. Laboral je tako ostvario četvrtu pobedu u grupi, a treću uzastopnu i nalazi se na deobi prvog mesta na tabeli sa CSKA i Himkijem, a aktuelni prvak Evrope Real Madrid na petom mestu ima pobedu manje. U sedmom kolu Laboral će 11. februara na svom terenu igrati protiv Brose Basketsa, a Real u Moskvi protiv Himkija.

22:46 - Olimpijakos posle preokreta pobedio Himki u EvroligiKošarkaši Olimpijakosa u Pireju su savladali Himki u utakmici 6. kola Grupe F TOP 16 faze Evrolige - 89:77. Crveno-beli su do trijumfa došli posle velikog preokreta u drugom poluvremenu. Najzaslužniji za uspeh domaćina bio je Printezis sa čak 30 poena i devet skokova, dok su Spanulis i Heket dodali po 14 poena. Kod gostiju najbolji su bili Rajs sa 14, Ogastin sa 13, Monija sa 12... Na tabeli Grupe F vode CSKA, Himki i Laboral Kuča sa 4-2, Brose, Real Madrid i Olimpijakos imaju skor 3-3, Barselona 2-4 i Žalgiris 1-5.

22:28 - Borusija Menhengladbah ubedljiva protiv VerderaFudbaleri Borusije Menhgengladbah pobedili su večeras na svom terenu Verder iz Bremena sa 5:1, u prvoj utakmici 20. kola Bundeslige, prekinuli niz od dva poraza i popeli se na četvrto mesto na tabeli. Borusija je povela u 12. minutu golom Larsa Štindla, a posle toga dva gola je postigao Andreas Kristensen, u 31. i 50. minutu. Klaudio Pizaro postigao je gol za Verder u 56. minutu iz jedanaesterca, a tri gola prednosti domaćima vratio je Rafael u 70. minutu iz penala. Konačan rezultat postavio je Havar Nortvajt u 87. minutu. Ekipa iz Menhengladbaha je tako prekinula niz od dva poraza i popela se na četvrto mesto na tabeli sa 32 boda. Verder je pretrpeo 11. prvenstveni poraz i nalazi se u opasnoj zoni, na 16. mestu na tabeli sa 19 bodova.

20:55 - Kari predvodi trojkaše na Ol staruObelodanjen je i spisak učesnika takmičenja u šutiranju trojki na predstojećem NBA Ol star vikendu, koji će se u Torontu održati 13. i 14. februara. To su: Džejms Harden (Hjuston), Kris Boš (Majami), Stef Kari (Golden Stejt), Kajl Louri (Toronto), Kris Midlton (Milvoki), Klej Tompson (Golden Stejt), Džej Džej Redik (Klipersi), Devin Buker (Finiks).Ovo takmičenje se održava od 1986. godine kada je pobedio Leri Bird koji je jedini uz Krega Hodžsa osvajao ovo priznanje tri puta. Predrag Stojaković je osvajao ovo takmičenje dva puta, a najviše poena je postigao Stef Kari u jednom krugu, čak 27 od 34.

20:13 - Kazahstan pobedio Hrvatsku i došao na domak četvrtfinala EPReprezentacija Kazahstana pobedila je Hrvatsku 4:2 (3:1) u utakmici Grupe C na Evropskom prvenstvu u futsalu u Beogradu i plasirala se u četvrtfinale. U šestom i sedmom minutu viđena su tri gola. Kazahstanci su poveli preko Daglasa Juniora, izjednačio je Matošević, a Sulejmenov je ponovo doveo Kazahstan u vođstvo. Usledila su dva gola Žamakulova za 4:1, a Suton je samo ublažio poraz "vatrenih". U prvom meču Grupe C Rusija je savladala Kazahstan 2:1. Poslednju utakmicu u grupi odigraće Rusija i Hrvatska u nedelju. Za očekivati je da "zbornaja" opravda ulogu favorita i nađe se među osam najboljih u Evropi. Za to joj je dovoljan i poraz od jednog gola razlike. Hrvatima je potrebna pobeda od dva gola razlike da bi eliminisali Ruse i našli se u četvrtfinalu.

19:47 - Karolina Voznijacki nosi zastavu Danske na Olimpijskim igrama u Rio de ŽaneiruBivša prva teniserka sveta Karolina Voznijacki nosiće zastavu Danske na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru ovog leta. Danski olimpijski komitet saopštio je danas da je 25-godišnja Voznijacki "jedna od najuspešnijih teniserki" u protekloj deceniji pa će biti tek treća žena koja će nositi zastavu Danske na Olimpijskim igrama. Voznijacki je na svom Tviter profilu navela da joj se "ispunio san". Olimpijske igre održaće se od 5. do 21. avgusta u Rio de Žaneiru.

18:57 - Troicki u polufinalu turnira u Sofiji protiv KližanaSrpski teniser Viktor Troicki izborio je plasman u polufinale turnira u Sofiji, pošto je za sat vremena i 14 minuta pobedio 15. nosioca Filipa Kolšrajbera - 6:3, 6:4. U oba seta drugom nosiocu bio je dovoljan po jedan brejk, jer je bio siguran na svoj servis. Nemac je imao četiri šanse da napravi brejk, ali nijednu nije iskoristio.Naš teniser imao je 15 asova i odličnu realizaciju na prvi servis od 81 odsto. Troickom je ovo prva pobeda protiv Kolšrajbera posle šest i po godina. Nemački teniser, trenutno 34. igrač na ATP listi, u periodu između US opena iz 2008. i ovogodišnjeg turnira u Sofiji, imao je čak četiri vezana trijumfa. Protivnik Troickog u polufinalu biće Slovenac Martin Kližan, koji je pobedio Italijana Andreasa Sepija 6:4, 6:3.

17:47 - Afrička fudbalska konfederacija podržala kandidaturu šeika SalmanaAfrička fudbalska konfederacija (CAF) podržala je danas kandidaturu šeika Salmana bin Ebrahima el Kalife iz Bahreina za predsednika Medjunarodne fudbalske federacije (Fifa). Predsednik Azijske fudbalske konfederacije šeik Salman je tako uz generalnog sekretara Evropske fudbalske unije (Uefa) Švajcarca Djanijna Infantina najozbiljniji kandidat na predsedničkim izborima u Fifi, koji će se održati 26. februara. Očekuje se da će šeik Salman i Infantino dobiti podršku Fifinih članica sa svojih kontinenata, a najveća kontinenatalna konfederacija Fife sa 54 zemalja Afrika mogla bi da presudi na izborima. ; Iako je CAF objavio da će podržati šeika Salmana, to ne obavezuje ostale afričke zemlje da glasaju za njega, ali se očekuje da će član vladajuće porodice Bahreina dobiti njihovu podršku. "CAF je odlučio da u potpunosti podrži kandidaturu šeika Salmana bin Ebrahima el Kalife", rekao je potpredsednik CAF Suketu Patel na konferenciji za novinare koja je trajala oko minut u luksuznom hotelu u Kigali. Novinarima nije bilo dozvoljeno da postavljaju pitanja. CAF je tako odlučio da na predsedničkim izborima ne podrži jedinog afričkog kanidata Tokija Seksvejla. Južnoafrički biznismen bi zbog toga mogao da odustane od kandidature. Za predsednika Fife kandidovali su se jordanski princ Ali i bivši visoki funkcioner Fife Francuz Žerom Šampanj.

17:03 - Pep o Sitiju i Bajernu: Ja sam kao ženaPep Gvardiola kaže da neće imati problem za pripremu posla u Mančester sitiju dok obavlja funkciju trenera Bajerna.Španac kaže da može da radi više stvari u isto vreme kao žena.Gvardiola će završiti ovu sezonu u minhenskom klubu, a od leta će preuzeti Mančester siti i preći u Premijer ligu. „Ja sam kao žena, mogu da radim više stvari u isto vreme, mogu da kontrolišem obe situacije, mogu da mislim na obe situacije. To nije problem, imam veliki talenat za to“, rekao je Gvardiola. On je otkrio da ne želi mnogo da govori o Sitiju dok se ne završi sezona. „Razgovarao sam prvi put sa Sitijem u maju ili junu. Višeću reći kada budem u Mančesteru.“16:25 - Simeone: Ja sam kriv što Džekson nije uspeoTrener Atletiko Madrida Dijego Simeone rekao je da preuzima odgovornost što Džekson Martines nije uspeo da se nametne na Visente Kalderonu. Kolumbijac je stigao iz Porta za 35 miliona evra, ali nije pružao očekivane partije, pa je prodat kineskom Gvangžou za 42 miliona.„Ja sam odgovoran kada igrač ne igra dobro. Džekson nije imao ni sreće, a ni šansu da nam pruži ono najbolje i osećam se krivim. To je deo igre, a ja neću menjati taktiku. Njegov odlazak je bio najbolja odluka i za nas i za njega“, rekao je Simeone. Martines je u Atletiku postigao samo tri gola na 22 utakmice.15:40 - Aleksa Radanov potpisao za Zvezdu do 2019.Talentovani srpski košarkaš Aleksa Radanov potpisao je u petak trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom.Radanov je u ponedeljak napunio 18 godina i sada je potpisao prvi profesionalni ugovor u karijeri. Aleksa je tako nakon Aleksandra Aranitovića, drugi košarkaš iz vrlo talentovane generacije rođene 1998. godine crveno-belih koji je potpisao višegodišnji ugovor sa crveno-belima. Radanov je potekao u mlađim kategorijama kluba, osvajao je prvenstvo Srbije za kadete i juniore sa Crvenom zvezdom, a već nekoliko sezona je i član reprezentativnih selekcija naše zemlje. Aleksa Radanov, koji je rođen 1.februara 1998. godine, nastupa trenutno u razvojnom timu KK Crvena zvezda, ekipi FMP, a za prvi tim crveno-belih debitovao je 8.marta 2015. godine, kada je sa nekoliko sjajnih poteza i asistencija, pokazao veliki potencijal koji će imati priliku da pokaže u godinama koje dolaze u Crvenoj zvezdi.

15:00 - Pršić: Euforija vodi do iznenađenja protiv PortugalijeFutsal reprezentativac Srbije Marko Pršić izjavio je da ekipa želi da iskoristi euforiju posle pobede nad Slovenijom (5:1) i pred punom Arenom iznenadi Portugaliju. Srbija i Portugalija u subotu u direktnom duelu odlučivaće o prvom mestu A grupe, što je prema Pršićevom mišljenju jako važno kako bi kasnije bio lakši put ka jednoj od medalja. "Posle pobede nad Slovenijom i celom euforijom mislim da možemo da iznenadimo Portugaliju. Oni jesu favoriti, imaju najboljeg igrača na svetu Rikardinja, ali i mi imamo svoje adute. Pred punom Arenom sve je moguće", rekao je Pršić. Pršić, strelac gola protiv Slovenije, ističe da 11.000 gledalaca daje vetar u leđa i da svaki igrač zbog toga daje više od svojih mogućnosti. "Gledao sam meč Portugalije protiv Slovenije i mislim da nisu pružili onoliko koliko mogu. Mozemo da se nosimo sa njima, a puno toga zavisi od nas i kako uđemo u meč. Mnogo bi nam značila pobeda, znamo kakvi su Španci, a bilo bi lakše sa Ukrajincima jer smo tu favoriti", dodaje futsaler Ekonomca.

14:15 - Venger: Kineski novac je briga za Premijer liguMenadžer Arsenala Arsen Venger zabrinut je kako da bi sve veće ulaganje kineskih klubova moglo da utiče negativno na Premijer ligu. Zimski prelazni rok, koji u Kni traje do 26. februara doneo je nekoliko senzacionalnih transfera od kojih je poslednji prelazak Aleksa Tešeire iz Šahtjora u Đangsu za 50 miliona evra. Prethodno su Ramires iz Čelsija i Džekson Martines iz Atletiko Madrida takođe otišli u kinesku ligu. Plate koje nude kineski klubovi teško mogu da isprate i najbogatiji evropski klubovi, a Venger smatra da bi uskoro svi najbolji igrači iz Evrope mogli da odu u Aziju. "Da, naravno da bi Premijer liga trebalo da bude zabrinuta. Deluje da Kina ima finansijsku moć da preseli kompletnu ligu iz Evrope u Kinu. Dovoljno smo dugo u ovom poslu da znamo da je ovo posledica ekonomske moći. Da li će oni zadržati želju? Setimo se da je pre nekoliko godina Japan počeo nešto slično i usporio je. Ne znam koliko su Kinezi ozbiljni, ali ako postoji politička želja, trebalo bi da budemo zabrinuti", rekao je Venger.13:55 - Božović: Le Talek pojačanje, Babunski pokazao kvalitetTrener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović izjavio je da je izuzetno zadovoljan pojačanjima za prolećni deo sezone. Lider Superlige u pauzi prvenstva angažovao je Francuza Damijena Le Taleka iz ruske Mordovije, Makedonca Davida Babunskog iz Barselone B i Brazilca Edsona iz Sao Paola. "Od prvog treninga se videlo da je Le Talek pojačanje. Biće mu potrebno još malo vremena da se fizički spremi jer je u zaostatku nekih desetak dana zbog pauze koju je imao u Mordoviji. Igraće defanzivnije, da bi i Donald mogao da se priključuje u ofanzivi. Babunski je pokazao kvalitet i sada mogu da kažem da nismo pogrešili što smo ga doveli", rekao je Božović za sajt kluba.

13:00 - Džikić veruje u pobedu protiv ZadraTrener košarkaša Partizana Aleksandar Džikić rekao je danas da veruje da će energija i želja njegove ekipe u predstojećoj utakmici protiv Zadra biti na zadovoljavajućem nivou kako bi crno-beli upisali veoma važnu pobedu u Jadranskoj ligi."Mi smo se tokom prošle sedmice bavili najviše sobom zbog nekih zdravstvenih problema. Pokušali smo da iz trenažnog procesa izvučemo maksimum. Nije bilo lako jer smo imali problema, pre svega, na poziciji pleja, jer su i Aleksandar Cvetković i Džamar Vilson tek juče trenirali sa timom. Generalno, nastupićemo kompletni, a u kakvom stanju videćemo", rekao je Džikić. Partizan sutra od 21 čas u hali Pionir dočekuje Zadar u utakmici 23. kola Jadranske lige. "Drugo pitanje za utakmicu sa Zadrom je - kako će se ekipa ponašati u situaciji da je postavljena pred imperativ pobede, jer bi pobeda završila tu priču o opstanku, što je naš prvi cilj. Kako će igrati pred punom dvoranom, kako će igrati u utakmici kad se nešto mora? Ostaje da vidimo. Verujem da će nam energija koju ćemo da potrošimo na terenu i želja za pobedom pomoći da u subotu krajni rezultat bude u našu korist", dodao je Džikić. Crno-beli su 10. na tabeli regionalnog takmičenja skorom od devet pobeda i 13 poraza, a trijumfom u utakmici protiv Zadra napravili bi odlučujući korak ka opstanku u ligi.12:01 - Karadžić: FSS za Infantina na izborima za predsednika FIFAPredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je da će nacionalni savez na izborima za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA) podržati Italijana sa švajcarskim državljanstvom Đanija Infantina. "FSS je jedan od pet evropskih nacionalnih saveza koji je pokrenuo inicijativu da Infantino bude predložen za funkciju predsednika FIFA. Duboko verujem da ta činjenica adekvatno svedoči o našim planovima, kao i značaju kojeg zauzimamo u pokrenutoj misiji da dosadašnji generalni sekretar UEFA bude izabran na mesto prvog čoveka svetskog fudbala", izjavio je Karadžić. On je dodao da se Infantino profesionalnim, stručnim i dugogodišnjim radom istakao kao moderan i kvalitetan fudbalski radnik, u potpunosti spreman da zauzme najviše mesto u najpopularnijem svetskom sportu. "Zbog svega navedenog, FŠ snažno stoji na uverenju da je Infantino najbolji kandidat za izbor na mesto predsednika FIFA", zaključuje Karadžić.11:30 - Umaru ide u Kinu za 1,2 miliona evraFudbaler Partizana Abubakar Umaru karijeru će nastaviti u kineskom Čančung Jataiju, potvrdio je sportski direktor Ivica Iliev beogradskim izveštačima sa priprema na Kipru. Uprava crno-belih prihvatila je ponudu vrednu 1,2 miliona evra od kluba, kojeg sa klupe vodi bivši trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović. Abubakar je već igrao u Kini, za Janbin i Gvanžu RF, odakle je posle prešao u Crvenu zvezdu, a potom OFK Beograd, Vojvodinu i Beveren. Kamerunac napušta Partizan posle jedne polusezone i samo 20 utakmica, na kojima je postigao devet golova.10:55 - Dilejni otkrio: Život profesionalaca nije lakAmerički plejmejker Malkolm Dilejni otkrio je na zbog čega živog profesionalnih košarkaša nije baš lak. Dilejni je na društvenim mrežama okačio fotografiju rasporeda Lokomotive iz Kubanja u proteklih devet dana. U pitanju je takozvani mini ciklus u okviru kojeg je Lokomotiva odigrala tri utakmice na gostovanjima i ostvarila dve pobede uz poraz u Beogradu. "Ljudi ne razumeju koliko nam je teško bilo u proteklih devet dana", napisao je Dilejni ispod fotografije. Lokomotiva je prvo 28. januara stigla u Beograd gde je dan kasnije poražena od Crvene zvezde. Već 30. januara igrači Lokomotive su bili u Astani gde je temperatura bila 20-ak stepeni niža nego u Beogradu, a onda su odleteli za Malagu i tako ponovo doživeli temperaturni šok jer je u španskom gradu temperatura bila iznad 15 stepeni.10:26 - Erikson: Teško je odbiti kineski novacBivši selektor Engleske, a sada trener fudbalera Šangaja, Sven Goran Erikson ocenio je da je ponude kineskih klubova teško odbiti. U poslednjih nekoliko dana kineske fudbalske klubove pojačali su vrhunski igrači poput Ramiresa, Džeksona Martinesa i Aleksa Tešeire. "Ne možete ignorisati činjenicu da je novac u svakom poslu primarni faktor. U azijskoj ligi šampiona nekada su dominirali klubovi iz Japana, Južne Koreje i Australije, ali je Gvangžu osvajio dve titule u poslednje tri godine", rekao je Erikson. "Kineska Super liga je liga u nastajanju i zato klubovi ciljaju velika imena. Tek će ih biti u budućnosti... Fudbal ovde napreduje sve vreme, a Kinezi su veoma ambiciozni i kada je reč o reprezentaciji", dodao je on. Erikson je istakao da klubovi u gradovima poput Šangaja nemaju mnogo problema s privlačenjem velikih imena, ali je priznao da je kulturni šok najveći problem.

10:00 - Tešeira u Kini za 50 miliona evraNajbolji fudbaler Šahtjora Aleks Tešeira prešao je u bogati kineski klub Djangsu za 50 miliona evra. Sjajni brazilski vezista u Kini će zarađivati 10 miliona evra po sezoni i tako postati jedan od najplaćenijih igrača sveta. Ujedno, Djangsu je ovim transferom srušio novi rekord u Aziji, samo dva dana nakon što je Džekson Martinez potpisao za Gvanžu Evergrande za 42 miliona. Tešeiru su u zimskom prelaznom roku želeli Liverpul i Čelsi, ali je kineski klub ponudio znatno više novca i dobio veliko pojačanje. Ovaj 26-godišnji fudbaler je ove sezone u ukrajinskom prvenstvu postigao 22 gola na samo 15 utakmica.09:45 - PL: Augero i Kuman najbolji u januaruFudbaler Mančester sitija Serhio Aguero proglašen je za najboljeg igrača Premijer lige u januaru. Aguero je u januaru postigao pet golova na četiri utakmice i tako osvojio nagradu za igrača meseca, prvi put ove sezone. Argentinac je bio strelac na mečevima protiv Votforda, Kristal Palasa i Vest Hema. Aguero je u trci za najboljeg u januaru pobedio igrača Sanderlenda Džermejna Defoa, koji je takodje postigao pet golova, zatim Roberta Firmina iz Liverpula, fudbalera Totenhema Delija Alija, golmana Lestera Kaspera Šmahjela i defanzivca Sautemptona Virgila van Dajka. Za najboljeg trenera Premijer lige u januaru proglašen je menadžer Sautemptona Ronald Kuman. Njegova ekipa je prošlog meseca upisala tri pobede na četiri meča, od čega je jedna nad Mančester junajtedom na Old Trafordu. Za ovu nagradu su, pored Kumana, bili nominovani i trener Totenhema Maurisio Poketino, Manuel Pelegrini iz Mančester sitija i menadžer Vest Hema Slaven Bilić.09:19 - Alveš: Gvardiola će imati uspeha u Premijer ligiFudbaler Barselone Dani Alveš rekao je da veruje da će njegov bivši trener Pep Gvardiola imati uspeha u Premijer ligi. Alveš je u Barselonu stigao 2008. godine iz Sevilje za 30 miliona evra. U svojoj prvoj sezoni u Barseloni, Alveš je osvojio tri trofeja - u Primeri, Kupu kralja i Ligi šampiona. Nakon toga osvojio je još četiri titule u španskom prvenstvu i po dve u Ligi šampiona i Kupu kralja. Jedna od centralnih figura u tim uspesima Barselone svakako je bio trener Pep Gvardiola, koji će ovog leta napustiti klupu Bajerna iz Minhena i preći u Mančester siti. "Mislim da on ne voli Bajern, jer želi revoluciju od samog početka. On će to uraditi u Mančester sitiju. Neka se ostali pripreme na to", kazao je Alveš. Gvardiola je s Bajernom tokom prethodne tri sezone osvojio dve titule u Bundesligi, nemački Kup, Superkup Evrope i Svetsko klupskog prvenstvo.09:00 - Adem Ljajić: Nadam se da ću ostati u InteruSrpski fudbalski reprezentativac Adem Ljajić izjavio je da bi voleo da ostane u Interu. Ljajić je član Rome, a igraće do kraja sezone na pozajmici u Interu. "Nadam se da ću ostati u Interu, ali je još prerano donositi neke zaključke i odluke. Ono što je važno, ekipa igra dobro. Dobro se slažem sa svima u Interu. Imam dobar odnos sa navijačima, saigračima, svima...", rekao je Ljajić, koji je za Inter odigrao 20 utakmica i postigao tri gola.

08:39 - Lejkersi pobedili Nju OrleansKošarkaši LA Lejkersa pobedili su u gostima ekipu Nju Orleansa 99:96 u noćašnjem meču NBA lige. U pobedničkom timu najbolji je bio Kobi Brajant sa 27 poena. U poraženom timu bolji od ostalih bio je Entoni Dejvis sa 39 poena. U ostalim noćašnjim utakmica postignuti su sledeći rezultati: Detroit - Njujork 111:105, Feniks - Hjuston 105:111 i Portland - Toronto 103:110.08:12 - Kaseres zbog povrede pauzira do kraja sezoneFudbaler Juventusa Martin Kaseres propustiće ostatak sezone zbog povrede Ahilove tetive, saopštio je taj italijanski klub. Urugvajski fudbaler je u sredu uveče na nosilima i u suzama napustio teren tokom utakmice protiv Đenove, a odmah se pretpostavilo da je reč o teškoj povredi. "Martin Kaseres je prošao niz testova, koji su potvrdili da je pokidao Ahilovu tetivu. U petak će biti operisan", saopštio je Juventus. Ta informacija praktično znači da će Kaseras propustiti ostatak sezone, a možda je odigrao u poslednji meč u dresu Juventusa pošto mu ugovor sa šampionom Italije ističe na leto. 08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track