BLOG UŽIVO Klop u svom stilu: A da igramo sa Vest Hemom ujutru?!
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO Klop u svom stilu: A da igramo sa Vest Hemom ujutru?!

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:19 - Viljareal u naletu, pala i GranadaViljareal i osmu utakmicu uzastopno nije zabeležio poraz. Danas su na svom terenu savladali Granadu rezultatom 1:0, a strelac jedinog gola bio je Bruno iz penala u 55. minutu meča. Domaći su bili bolji rival na ovom meču, ali nisu pokazali ništa posebno što se tiče igre u napadu. Imali su jednu dobru priliku preko Soldada u prvom poluvremenu koju nisu iskoristili, a u drugom su postigli gol iz jedine prave prilike, iz penala. Sa druge strane, Granada ima za čim da žali, imali su par dobrih prilika u prvom poluvremenu koje nisu iskoristili, posebno mislimo na one pokušaje Saksesa. "Žuta podmornica" je četvrta sa 44 boda, koliko ima i trećeplasirani Real, koji tek treba da odigra meč 22. kola. Granada je 16, sa 20 bodova.

23:07 - Olimpija pobedila Tajfun u slovenačkom okršajuKošarkaši Olimpije pobedili su večeras u Ljubljani Tajfun sa 77:69 (22:11, 14:28, 19:15, 22:15) u poslednjoj subotnjoj utakmici 22. kola regionalne Jadranske lige. Olimpija je ovim trijumfom odmakla ekipama sa začelja tabele, dok Tajfunu predstoji velika borba za opstanak u Jadranskoj ligi. Olimpiju je do pobede predvodio Zak Rajt sa 23 poena, dok je Davan Robinson dao 17. ;U ekipi Tajfuna istakao se Sandi Čebular sa 18 poena, a Domen Bratož postigao je 12. Ljubljanskoj ekipi je ovo deveta pobeda u regionalnom takmičenju, pa sada zauzima šesto mesto, dok je Tajfun 13. sa skorom 7/15.

22:39 - Roma prekinula crni niz, pobedila FrozinoneFudbaleri Rome pobedili su večeras na svom terenu Frozinone sa 3:1 u poslednjoj subotnjoj utakmici 22. kola italijanske Serije A. Strelci za Romu bili su Radja Naingolan u 18, Stefan El Šaravi u 48. i Miralem Pjanić u 84. minutu, dok je jedini gol za Frozinone postigao Danijel Kijofani u 24. Roma je tako pred svojim navijačima okončala niz od četiri utakmice bez trijumfa, pa je nakon 22 odigrana meča na petom mestu sa 38 bodova, dok je Frozinone 19. sa 16.

22:04 - Klop u svom stilu: A da igramo sa Vest Hemom ujutru?!Liverpul i Vest Hem igrali su 0:0 u četvrtom kolu FA kupa, pa im sledi novi meč, u Londonu. S obzirom na to da "crveni" imaju obaveze i u prvenstvu i u Liga kupu (igraju finale) i Ligi Evrope, trener Jirgen Klop je prokomentarisao:"Ne znam gde će se naći prostor za novi meč sa Vest Hemom. Možda možemo da igramo ujutru, a onda da ponovo igramo popodne. Imamo i meč sa Evertonom za koji takođe treba da se pronađe termin“, rekao je Klop i istakao da njegova ekipa nije imala sreće da postigne gol. "Imali smo bolje šanse, ali ipak moramo ponovo da igramo. Vest Hem je kvalitetan tim, igra dobro u ligi. Sve smo pokušali, nedostajajlo nam je sreće".

21:22 - Milica Nikolić osvojila drugo mesto na džudo kupu u BugarskojReprezentativka Srbije u džudou Milica Nikolić zauzela je danas drugo mesto na prvom ovogodišnjem Evropskom openu u Sofiji u kategoriji do 48 kilograma. Nikolićeva, džudistkinja Crvene zvezde, ostvarila je tri pobede. U meču kojim je otvorila učešće na prvenstvu u Sofiji protiv Ruskinje Anastasije Pavlenko trijumfovala je "vazari" tehnikom, a zatim i iponom za pobedu.Pobednički niz nastavila je u duelu ;sa Rumunkom Monikom Ungureanu, a u polufinalu je savladala Izraelku Minsker Noa "vazari" tehnikom, dok je u neizvesnom finalu poražena od Ruskinje Marije Persidsakaje "Borbu za zlato sam sasvim sigurno trebalo bolje da odradim, ali sledeći put ja pobedjujem. Ipak ne mogu ;da budem nezadovoljna ostvarenim. Srebro u odličnoj konkurenciji zaista vrhunskih takmičarki je odličan ;rezultat", rekla je Nikolić. Aktuelna šampionka Evrope do 23 godine je rezultatom u Sofiji osvojila i 60 bodova za olimpijsku normu. "Svesna sam šta znače ovakvi rezultati u olimpijskoj godini. Ipak ja ne sabiram bodove, fokusirana sam na svako takmičenje i na vrhunski rezultat. Sve ostalo dolazi samo po sebi istakla", rekla je Nikolić.

20:48 - Štutgart nastavio seriju pobeda i protiv HamburgaFudbaleri Štutgarta pobedili su danas na svom terenu Hamburg sa 2:1 u poslednjoj subotnjoj utakmici 19. kola nemačke Bundeslige, čime su zabeležili treći uzastopni prvenstveni trijumf kojim su izašli iz zone ispadanja. Štutgart je poveo autogolom Arona Hanta u 66. minutu, koji nije uspeo da odbrani jedan udarac rivala posle kornera. Hambrug je u 75. stigao do izjednačenja, a strelac je bio Artjom Rudnevs, medjutim, novu prednost domaćinu, a i šesti trijumf u sezoni doneo Artem Kravec u 88. na dodavanje Aleksandru Maksima. Štutgart zauzima 15. mesto sa 21 bodom, dva više od Verdera, prvog tima u zoni ispadanja, dok je Hamburg 11. sa 22.

20:24 - Pobede Atletik Bilbaa i MalageFudbaleri Atletik Bilbaa pobedili su danas u gostima Hetafe sa 1:0, dok je Malaga slavila sa 2:1 protiv Eibara u utakmicama 22. kola španske Primere. Atletik se prilično mučio protiv Hetafea na gostovanju, ali je ipak uspeo da zabeleži drugi uzastopni prvenstveni trijumf i tako ostane u vrhu tabele prvenstva Španije. Jedini gol na utakmic postigao je Inaki Vilijams u 24. minutu. Hetafe je utakmicu završio sa desetoricom igrača na terenu, pošto je Huan Kala u sudijskoj nadoknadi vremena dobio crveni karton. Atletik zauzima peto sa 34 boda, dok je Hetafe 11. sa 26. Slična utakmica vidjena je i na severu Španije u Eibaru, gde je Malaga protiv istoimenog kluba iz tog grada prekinula seriju od dva uzastopna poraza. Prednost Malagi u 45. minutu doneo je Huanpi, da bi pitanje pobednika rešio 34-godišnji Paragvajac Roke Santa Kruz u sudijskoj nadoknadi vremena. U poslednjim sekundama utakmice Eibar je smanjio zaostatak, a strelac je bio Borha Baston. Malaga je posle ovog trijumfa 10. sa 27 bodova, dok je Eibar sedmi sa 33.

20:04 - Remi Atalante i SasuolaFudbaleri Atalante i Sasuola odigrali su večeras nerešeno u Bergamu nerešeno 1:1 u utakmici 22. kola italijanske Serije A. Sasuolo je poveo u 27. minutu golom Domenika Berardija posle jednog dodavanja s desne strane. Samo pet minuta kasnije golman Sasuola Andrea Kosilji oborio je Hermana Denisa u šesnaestercu, pa je arbitar dosudio jedanaesterac za Atalantu. Denis je izveo penal, ali je njegov udarac odbranio Kosilji. Lopta se, medjutim, odbila do 36-godišnjeg napadača Atalante koji je potom lako doneo izjednačenje. Do kraja susreta nije bilo pravih prilika za gol, pa nije bilo ni promene rezultata. Sasuolo posle 22 odigrane utakmice zauzima sedmo mesto sa 33 boda, dok je Atalanta 11. sa 27.

19:48 - Veliki preokret Krke protiv IgokeeKošarkaši Krke savladali su u Novom Mestu Igoeku sa 74:64 u utakmici 22. kola ABA lige i sačuvali nadu u opstanak. Krki je ovo deveta pobeda, dok je Igokea zabeležila 13. poraz. Domaćin je napravio veliki preokret u drugom poluvremenu, pošto je na odmor otišao sa minusom od 14 poena. Miha Lapornik je sa 16 poena bio najbolji strelac Krke, dok je Jure Lalić na to dodao 14 poena. Kod gostiju poslovično najefikasniji bio je Vuk Radivojević sa 19 poena, a Miloš Komatina meč je završio sa 13 poena.

19:21 - Veljković nadomak VerderaVerder iz Bremena se uključio u trku za Miloša Veljkovića i ponudio Totenhemu 500 hiljada evra za člana mlade reprezentacije Srbije koja je bila prvak sveta za igrače do 20 godina. Ponuda je mala, jer Veljković ne želi da produži ugovor sa Totenhemom koji mu ističe na kraju ove sezone, a Verder bi tako mogao da ga dobije po dosta jeftinijoj ceni nego što je realna za njega. Navodno je sve dogovoreno između svih strana, tako da bi transfer uskoro možda mogao i da bude ozvaničen.

18:19 - Fudbaleri Čukaričkog od nedelje na KipruFudbaleri Čukaričkog putuju na Kipar, u Limasol, gde će obaviti glavni deo priprema za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije. Čukarički će se na Kipru pripremati do 14. februara. Na primere će putovati sledeći igrači: Golmani: Nemanja Stevanović, Nikola Petrić, Dušan Čubraković Odbambeni fudbaleri: Filp Stojković, Đorđe Đurić, Erhan Mašović, Nikola Janković, Bojan Ostojić, Sava Radić, Đorđe Bašanović, Lukas Pjasentin, Nemanja Cvetković. Fudbaleri sredine terena: Zehrudin Mehmedović, Saša Jovanović, Stefan Šapić, Dragoljub Srnić, Igor Matić, Petar Bojić, Branislav Janković, Dušan Lagator, Nikola Zvrko, Regan Obeng, Tijago Galvao da Silva, Stefan Dimić. Napadači: Nenad Mirosavljević, Staniša Mandić, Nemanja Radonjić, Andrija Pavlović. Čukarički je prvi deo sezone u Super ligi Srbije završio na drugom mestu na tabeli sa 37 bodova.

17:44 - Pobede Šalkea, Dortmunda i LeverkuzenaFudbaleri Šalkea, Borusije iz Dortmunda i Bajer Leverkuzena ostvarili su pobede u utakmicama 19. kola nemačke Bundeslige. Borusija je nastavila poteru za liderom Bajernom trijumfom nad Vestfalenu protiv Ingolštata, za šta je najzaslužniji bio dvostruki strelac Pjer-Emerik Abumejang. Gabonac je postigao svoj 20. gol ove sezone u šampionatu i povećao prednost na prvom mestu liste strelaca. Još jedni pretendenti za vrh tabele, Šalke i Bajer, bez većih problema savladali su Darmštat (2:0), odnosno Hanover (3:0). Verder je uspeo u finišu meča da nadoknadi dva gola minusa protiv Herte, dok pogodaka nije bilo u duelu Augzburga i Ajntrahta. Rezultati i strelci: Bajer Leverkuzen - Hanover 3:0 (Kisling 44. penal, Ernandez 62. penal, 87) Augzburg - Ajntraht Frankfurt 0:0 Verder - Herta 3:3 (Bartels 67, Pizaro 75. penal, Garsija 77 - Darida 29, Platenhart 41, Kalu 71) Darmštat - Šalke 0:2 (Mejer 43, Sane 53) Borusija Dortmund - Ingolštat 2:0 (Abumejang 77, 86) Juče: Majnc - Borusija Menhengladbah 1:0 (Klemens 21) Večeras: Sstutgart - Hamburg (18.30) Sutra: Volfsburg - Keln (15.30) Bajern - Hofenhajm (17.30) Tabela: Bajern 49 bodova, Borusija Dortmund 44, Herta 34, Bajer 32, Borusija Menhengladbah 29...

17:00 - Remi Karpija i PalermaFudbaleri Karpija i Palerma odigrali su nerešeno 1:1 u prvoj utakmici 22. kola italijanske Serije A. Palermo je poveo golom Alberta Djilardina u 24. minutu, a izjednačenje i bod Karpiju doneo je Mateo Monkosu u 74. minutu iz jedanaesterca. Posle sedme pobede od početka šampionata, Palermo je na 14. mestu na tabeli sa 25 bodova, dok je Karpi na 18. poziciji sa šest bodova manje.

16:43 - Čardžersi ostaju u San DijeguSan Dijego Čardžersi se neće preseliti u Los Anđeles naredne sezone i nadaju se da će postići dogovor oko stadiona na kojem će igrati, kaže vlasnik Din Spanos.Čardžersima je dat rok do januara 2017. godine da li će se preseliti u Los Anđeles ili ostati u San Dijegu.Spanos je pristao da Čardžersi dele stadion sa Sent Luis Ramsima, koji se od naredne sezone vraćaju u LA, a koji će se nalaziti u kalifornijskom gradu Inglvudu.“Fokusiran sam na ostanak u San Dijegu. Ovaj grad je naš dom već 55 godina i želim da tim ostane ovde”, rekao je Spanos. Čardžersi trenutno igraju na Kvalkom stadionu, koji je otvoren 1967. godine, a ima kapacitet od 70.000 mesta. Na njemu su održana tri Superboula, poslednji 2003. godine, ali je NFL liga upozorila Čardžerse da neće odigrati nijednu utakmicu kao domaćini osim ako se ne presele na neki drugi, moderniji stadion.

16:03 - Hajns pojačao PanatinaikosAmerički košarkaš Markiz Hajns novi je igrač atinskog Panatinaikosa, potvrđeno je na sajtu kluba. Američki plejmejker, koji poseduje pasoš Gruzije, tokom karijere nastupao je za Šalon, Gran Kanariju, Artland, Armani, Montepaski i Makabi iz Tel Aviva, dok u Panatinaikos dolazi iz Dinamo Sasarija. Panatinaikos se nalazi u E grupi Evrolige sa skorom 2-3, a u istoj grupi je i Crvena zvezda sa 3-2. Prema pisanju pojedinih evropskih medija Markiza Hajnsa u Sasariju zameniće nekadašnji igrač Partizana Džoš Akojon. (Tanjug)

15:41 - Met Miazga novi fudbaler ČelsijaDosadašnji fudbaler Njujork Red Bula Met Miazga potpisao je danas ugovor sa Čelsijem, saopštio je engleski klub. Miazga je sa Čelsijem potpisao ugovor na četiri i po godine. "Oduševljen sam što ću igrati u Premijer ligi, najboljoj ligi na svetu. Još sam na početku karijere i verujem da je ovo pravo mesto za napredak jer ću učiti od najboljih fudbalera na svetu", rekao je Miazga za sajt kluba. Miazga (20) je za Njujork, klub iz MLS lige, debitovao sa 18 godina i od tada je postao standardan član prve postave. Dobra forma ovog štopera u prethodnom periodu nagradjena je i pozivom Jirgena Klinsmana u reprezentaciju SAD za koju je debitovao novembra prošle godine. (Beta)

15:19 - Ljubiša Stamenković novi trener čačanskog BorcaFudbalski klub Borac saopštio je danas da će čačansku ekipu u nastavku sezone sa klupe predvoditi Ljubiša Stamenković. "Rukovodstvo Borca postiglo je dogovor sa poznatim fudbalskim stručnjakom Ljubišom Stamenkovićem, koji će u narednom periodu predvoditi naš tim", navodi se u saopštenju na sajtu kluba. Stamenković će sutra biti zvanično predstavljen. On će na klupi Borca zameniti Milorada Kosanovića koji je nedavno podneo ostavku na tu funkciju. Kosanović je ostavku podneo, kako je rekao, iz "ličnih razloga" . Čačanski Borac zauzima treće mesto na tabeli Super ligi Srbije sa 37 bodova, koliko ima i drugoplasirani Čukarički. (Beta)

14:44 - Adrijano i zvanično u MajamijuBivši fudbaler Intera, Brazilac fudbaler Adrijano od danas je i zvanično novi igrač Majamija, ekipe koja se takmiči u četvrtom rangu MLS lige. Adrijano je do aprila 2014. godine igrao za Atletiko Paranense i od tada nije odigrao nijedan takmičarski meč. "On je već trenirao, a i ima vremena do 24. aprila i prve utakmice u šampionatu da se vrati u formu. Nadam se da će do tada biti 100 odsto spreman. Bio je jedan od najboljih na svetu i može da uradi velike stvari za Majami", rekao je predsednik Majami junajteda Roberto Saka. Adrijano je u karijeri igrao za Flamengo, Inter, Parmu, Romu, Korintijans i Atletiko Paranense. Najviše uspeha imao je u dresu Intera sa kojim je osvojio četiri titule u Seriji A, i po dva trofeja u Kupu Italije i Superkupu Italije. (Beta)

14:15 - Titula za Mareja i Soaresa u dubluBritanski teniser Džejmi Marej i Brazilac Bruno Soares osvojili su danas titulu u konkurenciji dublova na Otvorenom prvenstvu Asutralije. Marej i Soares su u finalu savladali Kanadjanina Danijela Nestora i Čeha Radeka Štepaneka u tri seta - 2:6, 6:4, 7:5. Nestor i Štepanek su u prvom setu dva puta oduzimali servis protivnicima, što im je bilo više nego dovoljno za prednost od 1:0, ali su Marej i Soares potom uspeli da preokrenu rezultat. U drugom setu su napravili jedan brejk, u trećem dva, i tako stigli do titule na prvom grend slem turniru u sezoni. Džejmi Marej, stariji brat Endija Mareja, na poslednja dva grend slem turnira u paru sa Džonom Pirsom stizao je do finala, ali do danas nije uspevao da osvoji trofej. Na drugoj strani, Soares je postao prvi brazilski teniser koji je stigao do titule na Australijan openu. (Beta)

13:40 - Sandro na pozajmici u VBADoskorašnji fudbaler Kvins Park Rendžersa Sandro, do kraja sezone nastupaće za Vest Bromvič Albion, potvrđeno je na sajtu kluba. Brazilski fudbaler tokom karijere igrao je za Internasional i Totenhem, dok je član Kvins Park Rendžersa od septembra 2014. godine. Sandro će za premijerligaški klub nastupati do kraja sezone uz opciju otkupa kompletnog ugovora, a u novom klubu zadužio je dres sa brojem 30. "Ovo je veliki klub, i ja sam veoma srećan što ću imati priliku da ponovo nastupam u Premijer ligi. Verujem da imam mnogo da ponudim", rekao je 26-godišnji fudbaler za zvanični klupski sajt. Dres reprezentacije Brazila oblačio je u 17 nastupa i postigao je jedan pogodak.

12:30 - Tajris Rajs MVP petog kola Top 16 fazeKošarkaš Himkija Tajris Rajs proglašen je danas za najkorisnijeg igrača petog kola Top 16 faze Evrolige, objavljeno je na sajtu tog takmičenja. Himki je u petom kolu Grupe F pobedio na svom terenu Žalgiris sa 111:80 i tako stigao do četvrte pobede u Top 16 fazi. Rajs je na tom meču postigao 20 poena, uz 11 asistencija i dve ukradene lopte, što mu je donelo indeks korisnosti 35. Odmah iza Rajsa, po korisnosti, nalazi se košarkaš CSKA Nando de Kolo sa 28 indeksnih poena. De Kolo je u pobedi CSKA nad Brose Basketom od 91:70 postigao 19 poena i zabeležio šest skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Najviše poena u petom kolu Top 16 faze Evrolige postigao je igrač Darušafake Džamon Gordon, 26, prvi je po skokovima igrač Olimpijakosa Otelo Hanter sa 16 uhvaćenih lopti, dok je najbolji asistent Rajs sa 11 uspešnih dodavanja.

11:40 - Kinzi: Timska igra i sjajna odbrana ključ pobedeKošarkaš Crvene zvezde Tarens Kinzi rekao je da je njegova ekipa odigrala koncetrisano čitavu utakmicu i zasluženo slavila protiv Lokomotive (80:66) u petom kolu Top16 faze Evrolige. "Veoma važna pobeda. Odigrali smo veoma koncentrisano čitavu utakmicu i to je ono što je recept za svaki meč. Moramo da obraćamo pažnju na svaki detalj u igri i odigramo dobru odbranu. Mislim da smo upravo zbog te agresivne odbrane uspeli da stignemo do važne pobede nad Lokomotivom", rekao je Kinzi Tanjugu. Kinsi je odigrao najbolji meč od dolaska među crvno-bele, ali ipak ističe da je timska igra ključ pobede. "Moram da odam veliko priznanje čitavom timu. Odigrali su sjajno i naravno da moram da pohvalim i navijače koji su zaista neverovatni. Znam da ću neke utakmice odigrati lošije a neke bolje, ali najbitnija stvar od svih je da tim nastavlja da pobeđuje", rekao je američki košarkaš i dodao da je ovo bila veoma bitna utakmica, nakon poraza od Partizana u prošlom kolu ABA lige. "Trebala nam je ova pobeda nakon utakmice sa Partizanom. Naučili smo neke stvari iz tog poraza, i nadam se da ćemo nastaviti ovako da igramo i u nastavku takmičenja", zaključio je Kinzi.

10:50 - Anderson i Lapko osvojili titule u konkurenciji junioraAustralijski teniser Oliver Anderson i Beloruskinja Vera Lapko osvojili su danas titule na Otvorenom prvenstvu Australije u konkurenciji juniora. Anderson je u finalu pobedio Uzbekistanca Jurabeka Karimova u tri seta - 6:2, 1:6 i 6:1. Anderson je ovim trijumfom postao peti Australijanac koji je osvojio titulu na prvom grend slem turniru u poslednjoj decenijim i tako se pridružio igračima poput Nika Kirjosa i Bernanda Tomića koji su bili najbolji 2013, odnosno 2008. godine. U konkurenciji juniorki trofej je osvojila Vera Lapko iz Belorusije. Lapkova je u finalu pobedila braniteljku trofeja Slovakinju Terezu Mihalikovu sa 6:3 i 6:4, i tako postala druga Beloruskinja, nakon Viktorije Azarenke 2008, koja je podigla trofej u Melburnu u konkurenciji juniorki.

09:30 - Klivlend u naletu, Bjelica bez poena u porazu MinesoteKošarkaši Klivlenda zabeležili su treći vezani trijumf pošto su u gostima savladali ekipu Detroita rezultatom 114:106.U pobedi protiv Pistonsa tri velike zvezde Kavsa su završile sa 20 i više poena. Kevin Lav imao je 29 poena i 6 skokova, Irving je uz 28 poena imao 4 skoka, a Lebron Džejms završio je sa 29 poena, 6 skokova i 3 asistencije.Minesota je ubedljivo poražena na gostovanju od Jute 103:90, a Nemanja Bjelica je meč završio bez postignutog koša.Proveo je na parketu samo 10 minuta u porazu svoje Minesote rezultatom 103:90 i za to vreme nije ubacio nijedan poen iz tri šuta.Juta je meč prelomila u trećoj četvrtini, a do pobede su ih predvodili Hud sa 22 poena i Dejvors sa 20 poena i 9 skokova. U ekipi Minesote Karl Entoni Tauns je imao 32 poena i 12 skokova, a Dijeng je ubacio 20.Rezultati: LA Klipers – LA Lejkers 105:93; Portland – Šarlot 109:91; Dalas – Bruklin 91:79; Juta – Minesota 103:90; Njujokr – Finiks 102:84; Detroit – Klivlend 106:114; Milvoki – Majami 103:107; Boston – Orlando 113:94; Oklahoma – Hjuston 116:108.

08:40 - Maler za Juve: Alegri ostao bez dva važna igračaVeliki peh zadesio je torinski Juventus nakon utakmice polufinala Kupa protiv Intera. Uprkos odličnoj igri i trijumfu (3:0) u Juventusu nisu zadovoljni, jer u narednom periodu neće moći da računaju na dva standardna fudbalera.Naime, napadač Mario Mandžukić i nedavno oporavljeni Kvado Asamoa će pauzirati naredne tri-četiri sedmice što je ogroman hendikep pred seriju teških mečeva, među kojima je i duel osmine finala Lige šampiona protiv Bajern Minhena.Juventus je u Serija A vezao 11 pobeda i trenutno je drugoplasirani sa dva boda manje od vodećeg Napolija.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track