BLOG UŽIVO: Volkov neizvestan za večiti derbi
Foto: Dado Đilas

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Volkov neizvestan za večiti derbi

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

21:57 - Odbojkašice Spartaka eliminisale Crvenu zvezduOdbojkašice Spartaka plasirale su se u finale plej-ofa domaćeg prvenstva, pošto su večeras u petom meču u Subotici pobedile Crvenu zvezdu sa 3:1 (25:17, 16:25, 25:19, 25:22). Spartak je napravio preokret u polufinalnoj seriji posle izgubljene prve dve utakmice pred svojim navijačima. Izabranice trenera Slobodana Galeševa vezale su tri trijumfa i zasluženo se našle u finalu. Najefikasnija kod Subotičanki bila je Marta Drpa sa 22 poena, dok je najbolja u Zvezdi bila Adela Helić sa 23 poena. Spartak će u finalu igrati protiv Vizure, koja je ranije eliminisala Jedinsto iz Stare Pazove. Finalna serija počinje 25. aprila i Vizura ima prednost domaćeg terena.

21:01 - Oklahoma otpustila trenera Skota BruksaKošarkaški klub Oklahoma otpustio je danas trenera Skota Bruksa, nakon što nije uspeo da se klub plasira u plej-of NBA lige ove sezone. Bruks je tri puta u četiri godine Oklahomu vodio do finala konferencija. Ove nije uspeo, uglavnom zbog velikog broja povreda bitnih igrača. On je bio trener Tandera sedam sezona. Oklahoma je 2012. igrala veliko finale NBA lige. Bruks je sa tom ekipom ukupno zabeležio 338 pobeda i 207 poraza, a u sezoni 2009/2010. proglašen je za najboljeg trenera NBA lige.

20:35 - UEFA i FIFA uputile poslednje upozorenje GrčkojFudbalski savez Grčke dobio je danas poslednje upozorenje od Fife i Uefe da bi zbog mešanja vlade u rad te organizacije moga da bude suspendovan iz međunarodnog fudbala. Grčka vlada želi da donese zakone koji kažnjavaju nasilje na sportskim događajima, uključujući i otkazivanje utakmica. Evropska fudbalska unija (Uefa) i Svetska fudbalska federacija (Fifa) imaju stroga pravila koja štite nezavisnost nacionalnih saveza. Generalni sekretar Uefe Đani Infantino poslao je pismo Fudbalskom savezu Grčke u ime njegove organizacije i Fife. "Nadamo se da će Grci preispitati svoje postupke i da ćemo nastaviti da radimo zajedno na pitanjima koja utiču na grčki fudbal", naveo je Infantino. Fifa je 2006. godine nakratko suspendovala Grčku zbog istog problema.

20:06 - Sampdorija: Mihajlović se nije dogovorio sa NapolijemFudbalski klub Sampdorija demantovao je danas pisanje italijanskih medija da je trener Siniša Mihajlović postigao dogovorio da od naredne sezone preuzme Napoli. Klub iz Đenove tvrdi da se Mihajlović nije sastajao sa direktorom Napolija prošle nedelje i da se takve vesti plasiraju sa ciljem da se destabilizuje ekipa."Mihajlović je zapanjen pričama koje se pojavljuju uoči važne utakmice. Klub, trener i igrači skoncentrisani su samo na meč i ciljeve, koje treba realizovati u završnici sezone", naodi se u saopštenju Sampdorije.Upravo će se Napoli i Sampdorija u nedelju sastati u Napulju u 32. kolu Serije A. Mihajlović ove sezone beleži odlične rezultate sa Đenovljanima, pošto se nalazi na petom mestu sa 50 bodova. On je pre Sampdorije vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu i reprezentaciju Srbije.

19:28 - Ten Hag od naredne sezone trener UtrehtaTrener rezervnog tima Bajerna iz Minhena Erik ten Hag od naredne sezone vodiće Utreht sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor, saopštio je danas holandski klub. On će na klupi Utrehta zameniti Roba Alflena, koji je najavio odlazak zbog slabih rezultata u prvenstvu. Ten Hag je tokom trenerske karijere bio asistent u Tventeu i PSV-u, a pre nego što je 2013. godine preuzeo drugi tima Bajerna samostalno je vodio Go Ahed Igls. Utreht se nalazi na 12. mestu na tabeli sa 36 osvojenih bodova.

19:19 - Porošenko protiv bojkota sportskih događajaUkrajinski predsednik Petro Porošenko ne podržava bojkot sportskih događaja, saopštio je danas Međunarodni olimpijski komitet (MOK). "Olimpijske vrednosti su od posebnog značaja za Ukrajinu", rekao je Porošenko na sastanku sa prvim čovekom MOK-a Tomasom Bahom. Porošenko je prošlog meseca predložio svojim evropskim saveznicima da razmotre mogućnost bojkota Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine zbog njene umešanosti u zbivanja u Ukrajini. "Ukrajinski predsednik je rekao da je protiv bojkota", saopštio je, međutim, danas MOK. Rusija će, takođe, organizovati svetske šampionate u plivanju dve godine zaredom. Bah je tokom susreta naveo da je bojkot u suprotnosti sa rezolucijom Ujedinjenih nacija, koja podrazumeva autonomiju sporta i podstiče potpuno učešće.

18:56 - Martinez trenirao posle osam meseci pauzeFudbaler minhenskog Bajerna Havi Martinez trenirao je danas prvi put posle pauze od osam meseci zbog teške povrede kolena. Martinez je u avgustu prošle godine pokidao prednje ukrštene ligamente kolena na utakmici nemačkog Superkupa protiv Borusije iz Dortmunda."Osećaj je fantastičan, presrećan sam. Ovo je samo prvi korak, znam da mi predstoji veliki posao. Saigrači su me bodrili i podržavali na treningu, nadam se da ću do kraja sezone moći da se vratim na teren, bar na nekoliko minuta", rekao je 26 - godišnji Martinez za klupski sajt.On je na Alijanc arenu došao 2012. godine i bio deo tima koji je na čelu sa Jupom Hajnkesom osvojio triplu krunu. Martinez je pre Bajerna igrao za Atletik Bilbao, dok je za reprezentaciju Španije zabeležio 18 nastupa.

18:31 - UEFA razmatra da kazni GvardioluEvropska fudbalska federacija (Uefa) bi mogla da kazni trenera fudbalera Bajern Minhena Pepa Gvardiola zbog toga što je podržao kampanju za istragu smrti novinara na Svetskom prvenstvu u Brazilu. Gvardiola je podržao kampanju koja traži istragu o smrti argentinskog sportskog novinara koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Brazilu. Pravila Uefe zabranjuju izjave koje imaju "političke, uvredljive ili provokativne" sadržaje. Gvardiola je spornu majicu nosio na konferenciji za novinare u utorak, nakon utakmice s Portom, posle koje je Bajern obezbedio plasman u polufinale Lige šampiona. Uefa je saopštila da će njena disciplinska komisija 21. maja odlučiti o "incidentu nesportskog karaktera". Komisija Uefe takođe će razmotriti pojačanje kazne treneru Porta Žulenu Lopetegiju, koji je isključen na utakmici sa Bajernom.

18:02 - Benitez: I u revanšu protiv Volfsburga idemo na pobeduTrener fudbalera Napolija Rafael Benitez rekao je danas da njegova ekipa poštuje Volfsburg i da će ići na pobedu u revanš utakmici četvrtfinala Lige Evropa, uprkos ubedljivoj pobedi u prvom meču. Fudbaleri Napolija sutra od 21.05 na svom terenu igraju protiv Volfsburga, revanš utakmicu četvrtfinala Lige Evropa. U prvom meču prošlog četvrtka italijanski klub pobedio je sa 4:1. "Znamo da Volfsburg ima veoma dobru ekipu. Moramo da radimo ono što smo radili u prvoj utakmici - da postižemo golove, da bi nam bilo lakše da kontrolišemo meč. Poštujemo nemački tim, jaki su na svakom delu terena", rekao je Benitez, preneli su italijanski mediji.Benitez je najavio da će promeniti tim u odnosu na prvu utakmicu. "Još ne znam koje igrače ću izabrati. Kristijan Mađio će propustiti duel, a mogao je da bude u prvom timu. Moramo da procenimo situaciju. Uvek idemo na pobedu, sutra nas čeka novi izazov, želimo da prikažemo dobru igru i ostvarimo dobar rezultat bez obzira na prednost iz prve utakmice", rekao je Benitez. Španski trener naveo je da Napoli želi da napreduje, dođe do Lige šampiona i osvaja trofeje. "Predsednik Aurelio De Laurentis je obavio dobar posao, a sledeći korak je da smislimo kako da napredujemo i dovedemo klub na nivo velikih evropskih, kao što su Barselona i Bajern iz Minhena. Navijači žele pobede i moramo da vidimo da li stalno možemo da budemo na nivou potrebnim za borbu za skudeto i trofeje", rekao je Benitez. U ostalim revanš utakmicama četvrtfinala Lige Evropa igraju još Dnjepar - Briž, Fiorentina - Dinamo Kijev i Zenit iz Sankt Peterburga - Sevilja.

17:42 - Agent: Bilo je ponuda za Turea, sve zavisi od SitijaAgent fudbalera Mančeseter sitija Jaje Turea rekao je danas da je njegov klijent imao ponude drugih klubova i da njegov ostanak ili odlazak zavisi isključivo od engleskog kluba. Jedan od klubova koji su zainteresovani za Turea je Inter, čiji je trener Roberto Mančini nedavno pokazao interesovanje za fudbalera Obale Slonovače. Međutim, to nije jedina ponuda. "Imali smo različite ponude za Turea, ali moramo da razgovaramo sa Mančester Sitijem. Ljudi misle da će on ostati zbog novca, ali nas novac ne interesije. Ukoliko ga Mančester Siti ne želi, nema problema", rekao je agent Dimitri Seluk za Skaj sport Italija. "Želim nekoga da mi kaže da želi Jaju u Mančester Sitiju i dalje. Jaja je legenda kluba, navijači ga vole, jer im je pomogao da naprave istoriju", dodao je Seluk.

17:27 - Leverkuzen bez Gonzala Kastra do kraja sezoneFudbaler Bajer Leverkuzena Gonzalo Kastro propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena, saopštio je danas nemački klub. Kastro će morati da bude operisan zbog povrede kolena leve noge, u sredu na treningu. Odsustvo Kastra biće hendikep za Leverkuzen, koji pokušava da dođe do trećeg mesta u Bundesligi koje direktno vodi u Ligu šampiona. Bajer je treći na tabeli zbog bolje gol razlike u odnosu na drugoplasiranu Borusiju Menhengladbah. Do kraja Bundeslige ostalo je još pet kola.

17:04 - Nadal lako sa Almagrom u BarseloniDrugi nosilac na turniru u Barseloni španski teniser Rafael Nadal bez mnogo muke plasirao se u treće kolo pobedom nad zemljakom Nikolasom Almagrom 6:3, 6:1. Bio je to njihov 13. susret i 12. pobeda trenutno četvrtog reketa sveta. Almagro je jedinu pobedu ostvario upravo u Barseloni prošle godine. Današnji meč je trajao sat i 39 minuta. Odužio se jer je poslednji gem trajao čak 21 minut. Almagro je posle pauze zbog povrede tek na 123. mestu na ATP listi.Nadal, koji je bio slobodan u prvom kolu, u trećem će se sastati sa pobednikom meča Fabio Fonjini (13, Italija) - Andrej Rubljev (Rusija).Turnir u Barseloni igra se na šljaci i spada u kategoriju ATP 500. Nagradni fond mu je 1.993.230 evra. Nadal je u Barseloni pobeđivao čak osam puta. U periodu od 2005. do 2013. nije trijumfovao samo 2010. kada je slavio drugi Španac, Fernando Verdasko.

16:45 - Volkov neizvestan za večiti derbiFudbaler Partizana Vladimir Volkov možda preskoči subotnji meč sa Crvenom zvezdom. Levi bek crno-belih se danas požalio na bol.- Osetio je bol u zadnjoj loži. Na polovini treninga je izašao... Čekamo lekarski izveštaj, videćemo šta se dešava", rekao je trener Zoran Milinković.

15:31 - Lajović izgubio od Rosola u BukureštuTeniser Srbije Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Bukureštu, pošto je izgubio od 33. igrača sveta Lukaša Rosola iz Češke sa 1:2 u setovima (6:4, 4:6, 3:6). Meč je trajao dva sata i šest minuta, 82. teniser sveta Lajović je pet puta izgubio svoj servis, a napravio je četiri brejka. Rosol će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Kipranina Markosa Bagdatisa i Španca Giljerma Garsije Lopesa.

15:21 - Škrtel: Ostajem u LiverpuluFudbaler Liverpula Martin Škrtel negirao je danas da će napustiti taj klub. Škrtelov ugovor sa Liverpulom ističe na kraju sezone, a britanski mediji spekulisali su da bi mogao da pređe u Volfsburg ili Napoli, gde bi ponovo sarađivao sa trenerom Rafaelom Benitesom. "Nigde ne idem. Ni u Volfsburg ni u Napulj", rekao je Škrtel za list Liverpul Eho. Škrtelov agent Karol Ksonto rekao je da pregovara sa upravom Liverpula o uslovima novog ugovora. "Jedina ponuda koja je stigla Martinu Škrtelu je ona o nastavku saradnje sa Liverpulom. Dogovaramo se o detaljima i uskoro će to biti završeno", rekao je on. "Priče o nekoj ponudi nemačkog kluba nisu istinite. Ne znam ništa o tome", dodao je Ksonto. Škrtel je 2008. godine iz Zenita iz Sankt Peterburga prešao u Liverpul, za koji je do sada odigrao 287 utakmica i postigao 17 golova. Sa "crvenima" je osvojio Liga kup, u sezoni 2011/2012.

15:07 - Benitez: Nisam pregovarao sa SitijemTrener fudbalera Napolija Rafael Benitez rekao je danas da nije razgovarao ni sa kim iz Mančester sitija o tome da na klupi zameni Manueala Pelegrinija. Mediji su prethodnih dana spekulisali da će Benitez na kraju sezone napustiti Napoli, kao i da već pregovara sa Sitijem. "Nisam rekao "ne" Napoliju kada je reč o novom ugovoru. Nisam razgovarao sa Sitijem, nisam dobio ponudu od njih. Siti je klub u kojem se dobro radi, ali ja sam sada fokusiran samo na Napoli", rekao je Benitez italijanskim medijima. Napoli sutra dočekuje Volfsburg u revanš meču četvrtfinala Lige Evropa. Ekipa Rafaela Benitesa je jednom nogom već u polufinalu tog takmičenja, jer je u prvom meču u Nemačkoj slavila sa 4:1. Meč Napolija i Volfsburga igra se sutra od 21.05.

14:45 - Volfzburg bez De Brujnea i Širlea na Napoli Fudbalski klub Volfzburg biće značajno oslabljen u revanšu sa Napolijem u Ligi Evrope, pošto zbog povreda neće igrati Kevin De Brujne i Andre Širle.Nemačka ekipa je u prvoj utakmici na svom terenu deklasirana sa 4:1, zbog čega ima male šanse da se plasira u polufinale tog takmičenja. De Brujne je povredio stopalo, dok Širle ima problema sa ramenom, te oni neće otputovati za Italiju. Utakmica će se igrati u četvrtak od 21.05 u Napulju. Takođe, Volfzburg je saopštio da će biti neizvestan nastup ta dva fudbalera i za vikend u Bundesligi protiv Borusije Menhengladbah.

14:05 - Mančester junajted čuva Smolinga do 2019. godineFudbaler Mančester junajteda Kris Smoling produžio je ugovor sa tim klubom do 2019. godine. „Oduševljen sam što sam potpisao novi ugovor. Ponosan sam što igram za ovako veliki klub. Razvili smo se kao tim u toku ove sezone sa trenerom Lujom van Galom i sada igramo kao prava ekipa. Veoma je uzbudljivo biti sada u Junajtedu. Svi smo odlučni u nameri da se vratimo tamo gde nam je mesto", rekao je Smoling za sajt kluba. Smoling je u Junajted došao 2010. godine i do sada je sa klubom s Old Traforda osvojio dve titule u Premijer ligi, odigrao je 147 utakmica i postigao devet golova. „Kris je veoma napredovao tokom mog kratkog boravka u klubu i postao je sastavni deo prvog tima. Postigao je nekoliko važnih golova ove sezone. Srećan sam što je potpisao novi ugovor", kazao je Van Gal.

13:15 - Murinjo je krenuo po Ikardija Poznato je da postoji mnogo spekulacija o tome gde će napadač Intera, Mauro Ikardi, nastaviti karijeru, međutim, strateg Čelsija, Žoze Murinjo, ne želi da čeka početak prelaznog roka, tako da su čelnici londonskog tima već uspostavili kontakt sa Interom oko prelaska talentovanog Argentinca na "Stamford Bridž", javljaju engleski mediji.Murinjo želi da pojača konkurenciju u napadu, s obzirom da će Drogba gotovo sigurno da napusti redove "Plavaca" na kraju sezone kada mu i ističe ugovor, tako da smatra da bi Ikardi bio idealno pojačanje.22-godišnji fudbaler je ove sezone jedan od najboljih igrača Intera, za koji je odigrao 29 utakmica u Seriji A, na kojima je postigao 16 pogodaka i zabeležio 3 asistencije.Tržišna vrednost Argentinca se procenjuje na oko 25 miliona evra.Pored Čelsija, najveće interesovanje za ovog igrača su, između ostalih, pokazali Mančester Junajted i Arsenal.

12:30 - Nema besplatnih karata za 148. večiti derbiNa sednici Upravnog odbora fudbalskog kluba Crvena zvezda doneta je odluka da za predstojeći 148. večiti derbi, koji se igra u subotu, 25. aprila od 18 sati, neće biti besplatnih karata.Ova odluka se odnosi na sve tribine, kao i na sve lože odnosno galerije na stadionu "Rajko Mitić".Uz ovo, upravni odbor crveno-belih apelovao je na sve posetioce 148. večitog derbija da u subotu na stadion dođu ranije. Raniji dolazak je potreban kako bi se sprečile velike gužve u saobraćaju koje u poslednje vreme nastaju zbog radova na Autokomandi."Ujedno, FK Crvena zvezda apeluje na sve posetioce da za dolazak ne koriste sopstvene automobile već javni gradski prevoz", navodi se u saopštenju crveno-belih.

11:45 - Vodi Šarić, kolo iznenađenja kod damaIntermajstor Siniša Šarić preuzeo je u Vrbasu vođstvo na tabeli muškog državnog šampionata u šahu, dok je na ženskom prvenstvu bilo kolo iznenađenja. U derbiju kola, prvi favorit, velemajstor Branko Damljanović pobedio je kolegu po tituli Bobana Bogosavljevića. Rezultati 4. kola seniora: Ristić-Inđić remi, Šarić-Milovan Ratković 1:0, Antić-Pavlović remi, Miloje Ratković-Savić remi, Popović-Kovačević remi, Damljanović-Bogosavljević 1:0. Vodi Šarić sa tri poena, ispred Savića, Antića, Damljanovića i Ristića sa po pola poena manje. Po dva poena imaju Popović, Pavlović, Kovačević i branilac titule Inđić, Bogosavljević je osvojio 1,5, Miloje Ratković jedan, a Milovan Ratković pola poena. Na ženskom šampionatu omladinska prvaklinja Srbije, Jovana Milošević iznenadila je reprezentativku Mariju Rakić, Ksenija Tomin pobedila je Adelu Velikić, a Mila Žarković je savladala Ljilju Drljević. Rezultati 4. kola seniorki: Rakić-Milošević 0:1, Tomin-Velikić 1:0, Čeljuškina-Đukić remi, Petrović-Stojanović 0:1, Žarković-Drljević 1:0. Na tabeli prvenstva koje se igra u Vrbasu, vodi Stojanović sa 3,5 poena, ispred Čeljuškine sa pola poena manje. Rakić ima 2,5 po dva poena osvojile su Milošević, Velikić, Đukić i Drljević. Žarković ima 1,5, Tomin jedan, a Petrović pola poena. Peto kolo igra se sutra, sa početkom u 15.30 sati. Igra se 11 na muškom, a devet kola na ženskom šampionatu po Bergerovom sistemu, svako sa svakim. Turniri u Vrbasu se završavaju 26, odnosno 28. aprila.

11:05 - Festa novi trener KaljarijaNekadašnji fudbaler Rome i Intera Đanluka Festa imenovan je za novog trenera Kaljarija, saopšteno je na sajtu tima sa Sardinije.Festa je potpisao ugovor do kraja sezone, nakon što je juče Zdenjek Zeman napustio klupu italijanskog prvoligaša. Zanimljivo da će Festi pomagati bivši napadač Kaljarija i Intera David Suazo i Gustavo Aragolaza.Festa je trenersku karijeru počeo kao pomoćnik u Kaljariju, dve sezone je vodio mladi tim, a od 2013. godine bio je slobodan posle odlaska iz Lumecana.Nekadašnji defanzivac je kao igrač u dva navrata igrao za Kaljari, za koji je u Seriji A odigrao 154 utakmice i postigao dva gola, a bio je član još Mildzbroa i Portsmuta.

10:15 - Rusima ne preti zabrana za dopingPredsedik Međunarodne atletske federacije (IAAF) Lamin Dijak poručio je da Rusija neće biti isključena iz velikih takmičenja zbog optužbi za sistematski doping.Rusija je pod istragom etičke komisije IAAF i Svetske antidoping agencije zbog optužbi da su njeni čelnici podržavli doping program.Samo ove godine, četvoro vrhunskih ruskih atletičara suspendovano je zbog dopinga.Dijak je naglasio da je predlog da se Rusija zbog dopinga isklljuči iz velikih takmičenja po njegovom mišljenju "šala", jer se radi o velikoj atletskoj naciji.

09:32 - Miler: Mislim da Bajern ne može bolje Napadač Bajern Minhena Tomas Miler izjavio je posle pobede nad Portom 6:1 i prolaza u polufinale Lige šampiona da Bavarci teško mogu bolje od prikazanog u revanšu protiv protuglaske ekipe."Veoma je teško naći reči za ovo. Zaista sam umoran, ali ovoga ne može bolje. Nismo mogli ni da zamislimo da odigramo ovako prvo poluvreme gde smo dali pet golova. Sve pohvale za moj tim", rekao je Miler.Robert Levandovski je podelio mišljenje sa kolegom iz ofanzive."Prvi deo igre je bio bukvalno neverovatan, zaista sjajan. Mi smo Bajern i mi možemo da preokrenemo i posle 3:1 u prvom duelu. Znali smo da možemo, ali je bilo potrebno da damo sve od sebe. Pet golova u prvom poluvremenu... Apsolutno lud, zaista", zaključio je Levandovski.

09:10 - Novi brejk VašingtonaU nastavku četvrtfinala plej ofa Istočne konferencije američke profesionalne košarkaške lige (NBA) Vašington je kao gost savladao Toronto sa 117:106 i poveo sa 2:0 u seriji u kojoj se igra do četiri pobede.Naredne dve utakmice igraće se u Vašingtonu, a prva od njih već u noći između petka i subote.Sa 2:0 u seriji u četvrtfinalu Istoka poveo je i Klivlend koji je pobedio Boston sa 99:91.Klivlend je tako maksimalno materijalizovao prednost domaćeg terena.Najzad, stopostotni učinak na domaćen terenu ostvario je i Hjuston koji je pobedio Dalas sa 111:99 i poveo sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji Zapadne konferencije.Naredni meč igraće se u Dalasu u noći između petka i subote.

08:45 - Fiorentina do kraja sezone bez povređenog BabakaraFudbaler Fiorentine, Kuma Babakar propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena, preneli su danas italijanski mediji. Babakar se povredio u ponedeljak na utakmici u Seriji A sa Veronom, koju je njegova ekipa izgubila sa 1:0. Napadač iz Senegala je zbog toga ranije napustio utakmicu, a lekarski pregledi su utvrdili da su mu povređeni ligamenti, te mora da pauzira šest nedelja. Babakar je ove sezone dao sedam golova na 20 utakmica u italijanskom prvenstvu. Trener Fiorentine Vinčenco Montela imaće velikih problema u napadu, s obzirom na to da su od ranije povređeni Đuzepe Rosi i Federiko Bernardeski.

08:20 - Jaja Ture otvoren za nove izazove u karijeriFudbaler Mančester sitija Jaja Ture rekao je danas da bi voleo nov izazov u karijeri i da mu novac neće biti ključan u ostanku u engleskom klubu. "Nema tih para koje bi me naterale da ostanem u klubu ako osećam da više ne pripadam tamo ili ako nema novih izazova za mene", rekao je 31-godišnji Ture francuskim medijima. Britanski mediji su ranije navodili da je Ture blizu odlaska iz Sitija na leto, nakon loše sezone te ekipe. "Bilo bi nepravedno sa moje strane. Dođe trenutak u kom brojke ne mogu da te zaustave", kazao je reprezentativac Obale Slonovače. Ture je u Siti došao 2010. iz Barselone i u međuvremenu je postao jedan od vodećih igrača u klubu. Ranije je nastupao za Beveren, Metalurg, Olimpijakos i Monako.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track