BLOG UŽIVO: Drugi tim Barse remizirao sa Valensijom i postavio rekord
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO: Drugi tim Barse remizirao sa Valensijom i postavio rekord

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.Superligaš sa

23:28 - Čuka dala deset golova, od čega Radonjić petČukarički savladao je kiparskog trećeligaša Amatus rezultatom 10:2 (5:2) u pretposlednjoj proveri odigranoj u sklopu priprema za prolećni deo sezone. Šef stručnog štaba Čukaričkog Zoran Popović pružio je priliku igračima koji do sada nisu imali veću minutažu, a najzapaženiji je bio bivši član Partizana Nemanja Radonjić. Postigao je pet golova, od čega četiri u razmaku od 17 minuta. Dva gola za "brđane" dao je Stefan Dimić, a po jednom su se u listu strelaca upisali Mehmedović, Đurić i Regan.Poslednju utakmicu pre povratka u Beograd Čukarički će odigrati u subotu protiv jermenskog Bananta.

22:49 - Drugi tim Barse remizirao sa Valensijom i postavio rekordFudbaleri Valensije i Barselone igrali su 1:1 (1:0) u revanšu polufinala španskog Kupa kralja. Branilac trofeja je u prvom meču na svom "Nou Kampu" pobedio čak sa 7:0, pa je večerašnji duel na "Mestalji" predstavljao samo formalnost. Zato je trener šampiona Španije, Evrope i sveta Luis Enrike na teren poslao drugi tim, pojačan samo Rakitićem od standarnih prvotimaca. Valensija je povela preko Negreda u 39. minutu, a konačan rezultat postavio je Kaptum u 84. Tim golom Barsa je postavila novi klupski rekord - 29 uzastopnih mečeva bez poraza u svim takmičenjima!Drugi polufinalni par čine Sevilja i Selta. Andalužani su prvi meč kod kuće dobili 4:0, a sutra se igra revanš u Vigu.

22:29 - Herta posle 35 godina u polufinalu nemačkog KupaFudbaleri Herte iz Berlina plasirali su se danas u polufinale nemačkog Kupa, prvi put posle 35 godina. Herta je bila bolja od drugoligaša Hajdenhajma i pobedila sa 3:2 u gostima. U polufinale se plasirao i aktuelni šampion Nemačke Bajern Minhen, koji je kao gost sa 3:0 savladao Bohum. Ranije su u polufinale prošli Verder Bremen i Borusija Dortmund.

22:03 - Peh za Partizan, ostao bez centra na šest nedelja Partizan je ostao bez jednog od dvojice centara u finišu sezone u ABA ligi i uoči završnog turnira "Kupa Radivoja Koraća". Božo Đumić je polomio metatarzalnu kost stopala i čeka ga najmanje šest nedelja pauze, prenosi "Žurnal". Trener Aleksandar Džikić sada od centara na raspolaganju ima samo Amerikanca Darela Vilijamsa, ako se izuzme mladi Miloš Koprivica, koji nije imao značajnu minutažu. Džikić će možda posegnuti za alternativnim rešenjem, jer i Kevin Džons može da igra na poziciji pet.

21:22 - Ne pomaže ni Mekel, Makabi pao na niske graneMakabi iz Tel Aviva je 2014. osvojio Evroligu, a dve godine kasnije nije uspeo da se plasira ni u osminu finala Evrokupa. Bolji od "ponosa Izraela" bio je Nižnji iz Novgoroda i to u gostima posle produžetka sa 95:84. U domaćem timu najbolji je bio bivši košarkaš Crvene zvezde Gal Mekel sa 21 poenom, pet skokova i pet asistencija, a solidan je bio i Trevor Mbakve (13p, 11sk) koji je bio na meti Panatinaikosa.U ekipi Nižnjeg najbolje su se pokazali pomentu Hvostov (19p) i Antonov (18p). Na kraju, Nižnji ide dalje na megdan Zenitu u osmini finala, dok je Makabi, uz zvižduke, završio takmičenje.

20:31 - Vujasinović: Zadovoljan samTrener vaterpolista beogradskog Partizana Vladimir Vujasinović rekao je da je zadovoljan kako se njegova ekipa pokazala u današnjem porazu u Beogradu od hrvatskog Juga u Ligi šampiona."Mislim da smo dobro odigrali, zadovoljan sam sa svim što smo pokazali. Na početku nismo iskoristili neke šanse i možda bi bilo drugačije da smo ih realizovali. Borili smo se do kraja i mislim da smo bili ravnopravni", rekao je trener Partizana VujasinovićPartizan je na Banjici izgubio od Juga sa 10:6 u šestom kolu Grupe B Lige šampiona."Zadovoljan sam, ovo sam i tražio od igrača, bilo je najbitnije da pokažemo borbenost u ovoj utakmici", naveo je Vujasinović.

19:50 - Stoičkov: Nejmar nije JudaBugarin Hristo Stoičkov, nekadašnji as Barselone, osvrnuo se na priče da će Nejmar napustiti "Nou Kamp" i preći u tabor najvećeg rivala, Real Madrida."Mislim da će Nejmar osvojiti Zlatnu loptu sa Barselonom i da neće biti novi Juda (izdajnik). Pametan je to momak, zna da je ovo njegov tim", rekao je 50-godišnji Stoičkov.

18:53 - Ivanović bolja od GasparjanSrpska teniserka Ana Ivanović uspešno je startovala na turniru u Sankt Peterburgu, pošto je večeras u drugom kolu savladala Ruskinju Margaritu Gasparjan 7:5, 6:2. Meč je trajao 81 minut, a Ana je "osvetila" sunarodnicu Bojanu Jovanovski, koja ja juče izgubila od Gasparjan. Ana će u četvrrfinalu igrati protiv pobednice meča između Ruskinje Elene Vesnine i Ukrajinke Katerine Kozlove. Turnir u Sankt Peterburgu igra se za nagradni fond od 753.000 dolara.Ovo je Ani treća pobeda u 2016. godini, obe prethodne zabeležila je na Australijan openu, dok je prethodno u Sidneju i Brizbejnu eliminisana u prvom kolu.

18:01 - Troicki častio sebe pobedom na rođendanSrpski teniser Viktor Troicki plasirao se u osminu finala turnira u Roterdamu pošto je danas pobedio Andreja Kuznjecova iz Rusije. Troicki je bio bolji sa 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 6:3), za dva sata i sedam minuta igre. On će u narednoj rundi igrati protiv Hjeona Čunga iz Južne Koreje, koji je u prvom kolu sa 2:1 savladao Španca Giljerma Garsiju Lopesa.Tako je Troicki častio sebe za 30. rođendan, koji slavi danas.

17:14 - Jagodina pobedila TarazJagodina je odigrala poslednju kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za prolećni deo sezone i ostvarila treću pobedu. Savladala je kazahstanski Taraz 2:1 (1:1). "Ćurani" su do vođstva stigli već u šestom minutu preko Baošića, a u 37. mogli su i do 2:0, ali je Savković promašio penal. Kazna je usledila već u sledećem minutu - 1:1. Mladi Janković oborio je protivničkog igrača u šesnaestercu, pa je Taraz iz penala, golom Zeinkovica stigao do izjednačenja. U nastavku meča Jagodina je dominirala i stvarala šanse a pobedonosni pogodak postigao je Mihailović u 68. minutu.

16:30 - Trener Hofenhajma podneo ostavku iz zdravstvenih razlogaTrener Hofenhajma Hub Stevens podeno je danas ostavku na tu funkciju iz zdravstvenih razloga, saopštio je nemački bundesligaš. "Imam aritmiju... Moguće je da mi je i dalje potreba operacija. Uvek sam govorio da je zdravlje na prvom mestu", rekao je 62-godišnji Stevens. On je krajem oktobra preuzeo Hofenhajm, nakon što je otpušten dotadašnji šef stručnog štaba Markus Gisdola zbog loših rezultata. Ipak, Hofenhajm ni pod vodjstvom Stevensa nije uspeo da zabeželi dobre rezultate i "pobegne" iz zone ispadanja. "Izuzetno mi je žao što moram da ostavim klub u ovakvoj situaciji, ali se nadam i mislim da će svi razumeti da moje zdravlje ima prioritet", rekao je Stevens. Hofenhajm posle 20 odigranih utakmica u Bundesligi zauzima pretposlenje, 17. mesto sa 14 bodova, pet manje od Verdera koji trenutno zauzima poziciju koja vodi u plej-aut. Stevens je na 10 utakmica s Hofenhajmom samo jednom uspeo da trijumfuje. Nemački bundesligaš je u saopštenju naveo da će Stevensovi pomoćnici Alfred Šreder i Armin Rojteršan predvoditi ekipu do daljeg.

15:40 - Bajer Leverkuzen bez Čičarita protiv DarmštataNapadač Bajer Leverkuzena Havijer Ernandes propustiće predstojeću utakmicu svoje ekipe protiv Darmštata u Bundesligi zbog povrede glutealnog mišića, saoptštio je danas nemački klub. Popularni Čičarito je na sinićnoj utakmici Kupa Nemačke protiv Verdera doživeo blažu povredu glutealnog mišića. On je sinoć doveo svoj tim do prednosti protiv Verdera u 22. minutu s jedanaesterca, ali njegov Bajer je ipak poražen s 1:3, a on je igru zbog povrede morao da napusti u 57. minutu. Ovaj 27-godišnji Meksikanac je ove sezone najbolji strelac Bajera sa 22 gola na 26 utakmica u svim takmičenjma. Petoplasirani Bajer će subotu gostovati Darmštatu u utakmici 21. kola nemačke Bundeslige.

14:55 - Lineker: Arsenal je uzeo pogrešnog skauta LesteraSlavni engleski fudbaler Gari Lineker tvrdi da je Arsenal uzeo Lesteru pogrešnog skauta. Arsenal je angažovao glavnog skauta Lestera Bena Vriglsvorta. "Sviđa mi se kako je Arsenal uzeo pogrešnog skauta. Ngolo Kante, Mahrez, Vardi, svi su sjajni, ali njih je našao i doveo Stivi Volš. Kada je našao Mahreza poslat je da gleda nekoga drugog", rekao je Lineker i nastavio: "Volš je napravio briljantan posao, on je veliki ključ Lesterovog uspeha. Kao u svakom klubu, važno je kakve ljude dovodiš, a oni sa relativno malim budžetom pariraju gigantima".

14:30 - Poketino je najbolji menadžer PLLegendarni trener Mančester junajteda Aleks Ferguson veruje da je trenutno najbolji menadžer u Premijer ligi Maurisio Poketino. Ovu informaciju medijima je izneo član engleskog parlamenta Dejvid Lemi. Poketino je od 2014. menadžer Totenhema, koji je trenutno drugoplasirani u Premijer ligi, pet bodova iza Lester Sitija. "Otkriću vam jednu tajnu. Pre oko šest nedelja sam večerao sa Fergusonom, a on mi je rekao da misli da Totenhem ima najboljeg menadžera u Premijer ligi", rekao je Lemi, koji je predstavnik londonske četvrti Totenhem. 14:03 - Tuhel: Rojs će biti čudovište na terenuTrener Borusije iz Dortmunda Tomas Tuhel izjavio je da će se Marko Rojs razviti u "čudovište na terenu". Rojs je postigao već 15 golova ove sezone. "Rekao sam da želimo da ga pretvorimo u 'čudovište' jer on može da bude upravo to na terenu. Marko 'osetljiv', kreativan igrač - igrač koji mora da se oseća slobodno na terenu", rekao je Tuhel i dodao: "Neverovatno je koliko je fokusiran, koliko rezonski razmišlja i koliko je samouveren. Takođe, na terenu predstavlja dodatni udarac za nas, konstantna je opasnost i veoma pametno koristi prostor koji mu se ukaže. Ali, isto tako je važno da od njega ne očekujemo previše - prerano. Želimo da izgura ostatak sezone bez ijedne povrede".13:35 - Lukaku: Van Persi se idealno kreće za centarforaCentarfor Evertona Romelu Lukaku smatra da Robin van Persi poseduje najbolju kretnju od svih napadača koje je on gledao. Sjajni Holanđanin, koji trenutno nastupa za Fenerbahče, igrao je osam godina za Arsenal, pre nego što je prešao u Mančester junajted sa kojim je bio šampion. "Prvo me je oduševio Robert Levandovski, dok se probijao u dortmundskoj Borusiji. Gledao sam i Zlatana Ibrahimovića dosta, kao i Adrijana iz vremena kada je igrao za milanski Inter - bili su zastrašujuće dobri", rekao je Lukaku i dodao: "Ali, od svih njih, najbolju kretnju za napadača imao je Robin van Persi, kada je osvojio 'Zlatnu kopačku' u dresu Arsenala. Čak i u prvoj godini dok je igrao za Junajted, praktično su osvojili titulu zbog njegovih golova".

13:10 - "Serbia open" i otvaranje atletske dvorane 1. martaNovoizgrađena atletska dvorana na Banjici svečano će biti otvorena 1. marta, kada će se u njoj održati premijerni "Serbian open indoor meeting", saopštio je danas Atletski savez Srbije (ASS). Direktor mitinga, nekadašnji atletičar, Dragutin Topić izjavio je da je 1. mart istorijski dan za srpsku atletiku i izrazio nadu da će takmičenje postati tradicionalno. Atletičari iz zemlje i inostranstva nadmetaće se u 11 disciplina, a izvesno je da će među njima biti Ivana Španović, Asmir Kolašinac, Amela Terzić i drugi. "Otvaranjem ove hale Atletski savez Srbije postaviće nove standarde u regionu, a atletski komleks na Banjici postaće baza za razvoj vrhunskih sportista, ne samo iz Srbije, već i sa celog Balkanskog poluostrva i velikog dela jugoistočne Evrope. Samim tim će na takmičenju i biti zastupljeni mahom sportisti iz ove regije, jer želimo da ih upoznamo sa svim onim što ovaj velelepni centar pruža", istakao je Topić.

12:33 - Širokov se vratio u CSKAKapiten fudbalske reprezentacije Rusije Roman Širokov potpisao je ugovor sa moskovskim CSKA, saopštio je danas taj klub. Širokov je potpisao ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka saradnje na još godinu dana. "Veoma sam srećan što sam se vratio, jer je ovo klub u kom sam odrastao. Nisam zabrinut zbog kratkoročnog ugovora, jer ću na terenu dokazati da sam dobar. Ne sumnjam da ću produžiti ugovor. Želim da pomognem CSKA da osvoji titulu i kup", rekao je Širokov za sajt kluba. Širokov je u CSKA stigao iz Spartaka, sa kojim je prošlog meseca sporazumno raskinuo ugovor. On je počeo u CSKA, ali je najveći deo karijere proveo u Zenitu, sa kojim je osvojio dve titule u ruskom šampionatu, ali i Kup Uefa 2008. godine. Širokov je za reprezentaciju Rusije odigrao 52 utakmice i postigao 13 golova.

12:10 - Nikica Jelavić blizu odlaska u KinuHrvatski fudbaler i igrač Vest Hema Nikica Jelavić blizu je prelaska u kineski klub Peking Ženhe. "Transfer je 95 odsto dogovoren", rekao je izvor blizak pregovorima. Hrvatski fudbaler je u Vest Hem došao iz Hala septembra prošle godine i od tada se bori za mesto u prvom timu. On je odigrao 15 utakmica za taj klub, ali je na 13 ušao sa klupe. Prelazni rok u Kini traje do 26. februara, a još jedna meta kineskih klubova iz Vest Hema je Dimitri Paje. Neimenovani kineski klub je, navodno, spreman da za tog igrača plati 38 miliona evra. Kineski klubovi su do sada potrošili više od 100 miliona evra na angažovanje igrača iz Evrope, uključujući dovođenje Ramiresa, Džeksona Martinesa i Aleksa Tešeire.

11:50 - Žoan Kanjelas potpisao za skopski VardarSkopski rukometni klub Vardar objavio je da se pojačao španskim reprezentativcem Žoanom Kanjelasom. Vardar je sa Kanjelasom potpisao ugovor na tri godine, a dvadesetdevetogodišnji Španac će za makedonski klub nastupati od sezone 2016/2017. Igra na poziciji levog srednjeg beka. Žoan Kanjelas će biti peti Španac u skopskim "crveno-crnim", uz golmana Arpada Šterbika, Horhea Makeda, Aleksa Dušabaeva i trenera Raula Gonzalesa. Kanjelas, kako je naveo Vardar, ima iskustvo igranja u najboljim evropskim ligama, u Španiji i Nemačkoj. Od 2013. nastupa u "Bundes ligi", odnosno u ekipama Hamburga i Kila. Osvajao je medalje sa reprezentacijom Španije na svetskim i evropskim prvenstvima, a poslednji uspeh mu je srebro na ovogodišnjem Evropskom prvenstvu u Poljskoj.

11:31 - Arda Turan ne ide u KinuFudbaler Barselone Arda Turan nije dobio ponudu kineskog kluba Peking Guan i ne želi da napusti Kamp Nou, rekao je njegov agent Ahmet Bulut. Španski mediji su prethodnih dana pisali da je Peking spreman da Turanu ponudi petogodišnji ugovor, odnosno 20 miliona evra po sezoni. Bulut je, medjutim, to demantovao. "Nije tačno da je stigla ponuda za Turana iz Kine. Arda ne razmišlja o odlasku iz Barselone, ni sada, ni u letnjem prelaznom roku", rekao je Bulut. Turski fudbaler je u Barselonu stigao 2015. godine iz Atletiko Madrida za 34 miliona evra.

11:09 - Skeloto napustio Palermo jer nije dobio dozvoluArgentinski fudbalski trener Giljermo Baros Skeloto napustio je Palermo posle samo mesec dana jer nije dobio dozvolu da vodi tim zbog potrebne dokumentacije. Skeloto bi na dozvolu morao da sačeka čak godinu dana, zbog čega je obavestio predsednika Mauricija Zamparinija da ne može da radi posao ako tokom utakmice ne sedi na klupi. Dok Zamparini ne pronađe njegovu zamenu, ekipu je privremeno preuzeo trener mladog tima Đovani Bosi. Fudbaleri Palerma nalaze se na 15. mestu na tabeli Serije A sa 26 bodova.10:50 - Niang neće u LesterFudbaler Milana Mbaje Niang rekao je da nije razmišljao o odlasku iz tog italijanskog kluba, uprkos interesovanju Lestera u zimskom prelaznom roku. Niang je u dobroj formi ove sezone, postigao je osam golova na 17 utakmica, a ti njegovi nastupi privukli su pažnju i lidera Premijer lige. "Nikad nisam razmišljao o odlasku iz Milana i pored toga što su me neki ljudi već videli u Lesteru. Želim da završim sezonu u Milanu", rekao je Niang. Niang se povredio na utakmici protiv Udinezea prošle nedelje i njegov nastup u predstojećem meču protiv Djenove je pod znakom pitanja. "Dobro sam, doktori daju sve od sebe... Mi smo dobar tim, sa dosta važnih igrača, pa i ako ja ne budem igrao neko će već da popuni to mesto", naveo je Niang. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici upravo u Djenovi. "Imao sam priliku da se dokažem u Đenovi, trener mi je mnogo pomogao... Hvala im na tome, ali ako budem igrao u nedelju, daću sve od sebe kako bi Milan pobedio", rekao je Niang.

10:30 - Mark Gasol slomio stopaloKošarkaški klub Memfis moraće na neodređeno vreme da igra bez svoje španske zvezde Marka Gasola, koji ima prelom desnog stopala, saopštio je danas taj klub američke profesionalne lige (NBA). Gasol je morao u ponedeljak uveče da se povuče na početku utakmice protiv Portlanda, koju je njegova ekipa izgbubila sa 112:106, jer se tokom proteklog vikenda žalio na bolove u desnom stopalu. Kasnije je utvrđeno da Gasol ima prelom. "Igrač će biti van terena na neodredjeno vreme. Mark je izuzetan košarkaš za nas i želimo mu što brži oporavak", izjavio je menadžer Memfisa Kris Valas. Posle 52 utakmice u sezoni, Gasol prosečno postiže 16,6 bodova, sedam skokova i 3,8 asistencija.10:01 - Alegri demantovao da preuzima ČelsiTrener Juventudsa Masimilijano Alegri demantovao da će na kraju sezone da preuzme Čelsi. Londonski tim je u decembru otpustio Žozea Murinja, a klub će do kraja sezone da vodi Gus Hidink. "Apsolutno nema istine u tim pričama. Ne mogu da potvrdim ili demantujem takve vesti, ne mogu da kontrolišem šta mediji pišu niti uradim nešto u vezi sa tim. Želim da se ovo završi, učio sam engleski još kao trener Kaljarija", rekao je Alegri.09:46 - Klipersi kaznili Grifina sa 860.000 dolaraČelnici NBA ligaša Los Anđeles Klipersa kaznili su Blejka Grifina sa četiri meča bez plate zbog udaranja ekomoma kluba. On će morati da se odrekle plate za još jednu dodatnu utakmicu, jer je prilikom tog udarca slomio šaku. Grifin će tako morati da plati 859.422 dolara. Košarkaš Klipersa će ove sezone da zaradi 18.907.725 dolara. Klipersi će Grifinov novac donitari u humanitarne svrhe koje pomažu mladima u nepovoljnom položaju u Los Anđelesu.

09:25 - Mesi ne igra protiv ValensijeFudbaler Barselone Lionel Mesi izašao je u utorak iz bolnice posle tretmana zbog kamena u bubregu, ali neće igrati u večerašnjem revanš meču polufinala Kupa kralja protiv Valensije. Mesi je bio na jučerašnjem treningu ekipe sa Nou Kampa, koja ne želi da rizikuje komplikacije. Revanš meč za Barselonu biće samo formalnost, jer su Katalonci u prvom duelu slavili sa 7:0. Mesi je zbog problema sa bubrezima već propustio nekoliko mečeva, pre svega polufinale Svetskog klupskog prvenstva sa Gvangžuom u decembru u Japanu. Mesi je ove sezone zbog problema sa povredom propustio više od mesec dana, a na 28 mečeva postigao je 24 gola.

09:01 - NBA: 11 poena Marjanovića u pobedi San AntonijaU noći između utorka i srede u košarkaškoj NBA ligi odigrano je pet utakmica, a pobede su upisali San Antonio, Milvoki, Vašington, Juta i Golden stejt. Košarkaši San Antonija pobedili su ekipu Majamija sa 119:101, uz dobru partiju reprezentativca Srbije Bobana Marjanovića. Marjanović je na parketu proveo nešto više od 13 minuta, a zabeležio je 11 poena, šest skokova i jednu ukradenu loptu. Najefikasniji u pobedničkom timu, koji je upisao petu uzastopnu pobedu, bio je Lamarkus Oldridž sa 28 poena. U poraženom timu najbolji je bio Dvejn Vejd sa 20 postignutih poena, dok je Kris Boš ubacio dva poena manje. Juta je u gostima savladala, posle produžetka, ekipu Dalasa sa 121:119. Košarkaši Vašingtona su u gostima pobedili Njujork sa 111:108 i tako pokvarili debi Kurta Rembisa na klupi Niksa. Milvoki je na svom terenu slavio protiv Bostona sa 112:111. Golden stejt je na svom terenu pobedio Hjuston sa 123:110. Najbolji u pobedničkom timu bio je Stefon Kari sa 35 poena, devet asistencija i šest skokova. U ekipi Hjustona, koja je upisala i osmi uzastopni poraz od Golden stejta, najbolji je bio Džejms Harden sa 37 poena i sa po pet asistencija i skokova.08:41 - PSŽ nije zaboravio svog navijačaNavijač kojeg je grupa pristalica Čelsija sprečila da uđe u pariski metro zato što je crnac, dobio je poziv od PSŽ-a da prisustvuje narednom meču ta dva tima. Advokat napadnutog navijača Sulejmana Sile rekao je da se njegov klijent oporavio nakon traume koju je doživeo i da će prisutvovati meču na "Parku prinčeva" naredne nedelje. Tužilaštvo u Parizu pokrenulo je istragu povodom tog incidenta koji se desio neposredno pre utakmice Čelsija i PSŽ-a u Ligi šampiona prošle godine. "Istraga još traje", kazao je advokat Žim Mišel Gabriel. Nakon što su dva puta odgurnuli tamnoputog navijača, navijači Čelsija su uzvikivali: "Mi smo rasisti, mi smo rasisti, tako nam se sviđa".

08:15 - Ozil: Moramo da poštujemo LesterFudbaler Arsenala Mesut Ozil rekao je da će njegovoj ekipi biti vrlo teško da u predstojećem meču Premijer lige savlada Lester. "Biće teško zaustaviti ih. Vodili su protiv Mančester sitija sa 3:0 posle 60 minuta. Sjajno je ono što su do sada postigli i to mora da se poštuje. To što je Lester prvi na tabeli u februaru i sa tom razlikom jeste jedno od najvećih iznenađenja u najjančim evropskim ligama u poslednjih nekoliko godina", rekao je Ozil. Lester je prvi na tabeli Premijer lige sa 53 boda, dok je Arsenal treći sa 48 bodova, koliko ima i drugoplasirani Totenhem. Utakmica 26. kola Premijer lige između Arsenala i Lestera igra se u nedelju od 13.00.08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track