BLOG UŽIVO: Radovanović doneo bod Kjevu
Foto: AP

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Radovanović doneo bod Kjevu

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

22:30 - Vermalen ponovo povređenFudbaler Barselone Tomas Vermalen ponovo je povređen i njegov povratak na teren je odložen, saopštio je danas taj španski klub. U saopštenju Barselone navodi se da je Vermalen "osetio bol u mišiću desne noge". Vermalen (29) je letos iz Arsenala prešao u Barselonu i još nije debitovao za katalonski klub. On je na Kamp Nou došao povređen, pošto se povredio na Svetskom prvenstvu u Brazilu igrajući za Belgiju. On se u međuvremenu oporavio i njegov povratak na teren se očekivao uskoro, ali je zbog nove povrede odložzen. Vermalen je zbog raznih povreda prošle sezone odigrao samo 14 utakmica za Arsenal.21:56 - Elče i Kordoba odigrali nerešeno 2:2Fudbaleri Elčea odigrali su danas na svom terenu nerešeno 2:2 sa Kordobom, u utakmici 12. kola španske Primere. Kordoba je vodila 2:0 golovima Fidela i Federika Kartabije, ali je domaćin uspeo da osvoji bod pošto su pogotke postigli David Lomban i Žonatas. Elče i Kordoba su pretposlednja i poslednja ekipa na tabeli, sa devet, odnosno šest bodova. Ranije danas, Levante je na svom terenu napravio veliko iznenađenje i u gradskom derbiju savladao Valensiju sa 2:1. Strelci za domaćina bili su Viktor Kasadeus i Hoze Morales, dok je gol za goste postigao Dani Pareho. Levante je tom pobedom izbio na 13. mesto sa 12 bodova, dok je Valensija ostala četvrta sa 24. Rajo Valjekano je kao domaćin pobedio Seltu sa 1:0 golom Alberta Buena i tako došao do 11. mesta na tabeli sa 14 bodova, dok je gost na sedmoj poziciji sa 20.

21:23 - Obradović: Sport treba da spaja ljude, a ne da ih razdvajaTrener košarkaš Fenerbahčea Željko Obradović rekao je danas u Istanbulu da sport treba da spaja ljude, a ne da ih svađa i razdvaja. Trofejni srpski stručnjak je posle prvenstvene pobede protiv gradskog rivala Istanbula BB (95:60) iskoristio priliku da na konferenciji za novinare prokomentariše tragičan događaj u petak, kada je ubijen navijač Crvene zvezde Marko Ivković."Nestao je jedan život i svi imamo jednu veoma važnu dužnost. Moramo da damo pravu poruku, a to je da sport mora biti sredstvo koje spaja ljude, a ne razdvaja. Ovo su stvari o kojima se obično prica dva-tri dana, pa se na njih zaboravi, a ne bi smelo da bude tako. Moramo da udružimo snage i ucinimo sve da se ovako nešto ne ponovi nigde na svetu. Želim da izrazim saučcešće porodici Marka Ivkovića", kazao je Obradović i poručio da "sport uvek mora da ostane samo sport". 20:49 - Štutgart poražen od Augsburga i ostao na dnu tabeleFudbaleri Štutgarta izgubili su večeras na domaćem terenu od ekipe Augsburga sa 1:0, a sedmim porazom ove sezone ostali su na dnu tabele nemačke Bundes lige.Augsburg je, s druge strane, zabeležio šestu pobedu i uključio se u borbu za izlazak na evro-scenu. Pobedonosni pogodak gosti su postigli iz penala, pomogao im je i rani izlazak sa terena protivničkog defanzivca Švaba zbog parnih kartona, a poslednjih pola sata u njihovom timu odigrao je srpski napadač Nikola Đurđić. U ekipi Štutgarta svih 90 minuta odigrao je mladi srpski internacionalac Filip Kostić. 20:12 - Totenhem preokretom do bodova protiv HalaFudbaleri Totenhema savladali su večeras kao gosti ekipu Hala sa 2:1 i petom pobedom približili se gornjem delu tabele Premijer lige. Do važnog uspeha klub iz Londona došao je velikim preokretom u drugom poluvremenu, a pogodak za trijumf postigao je u samoj završnici susreta. Hal je petim porazom dospeo u nezavidnu situaciju pošto beži samo bod timovima iz zone ispadanja. Hal - Totenhem 1:2 (Livermor 8 - Kejn 61, Eriksen 90).

19:38 - Ženska reprezentacija Nemačke pobedila EngleskuŽenska fudbalska reprezentacija Nemačke pobedila je danas u Londonu Englesku sa 3:0, u prijateljskoj utakmici na Vembliju. Evropske šampionke, Nemice povele su autogolom Aleks Skot, a dva gola postigla je Okojino da Mbabi. Engleska tako ni u 19. utakmici nije uspela da pobedi Nemačku. To je prva utakmica ženskih ekipa odigrana na Vembliju, svih 55.000 ulaznica je rasprodato, ali nisu svi navijači došli na stadion zbog lošeg vremena i problema sa saobraćajem. Međutim, to je rekordna posećenost jedne utakmice ženske engleske reprezentacije na domaćem terenu.19:03 - Murinjo: Čelsi će biti veliki kad osvoji trofejEngleski Čelsi produžio je seriju utakmica bez poraza na 18, ali je trener ekipe Žoze Murinjo upozorio svoje fudbalere da moraju da osvoje trofej da bi bili zaista veliki tim. Čelsi je u subotu pobedio Vest Bromvič sa 2:0 i ponovo je igrao odlično. Ekipa iz Londona povisila je tako prednost na čelu tabele na sedam bodova, ali je trener kazao da ni rezultati, ni atraktivna igra nisu cilj. "Samo su Džon Teri i Didije Drogba osvajali trofeje sa Čelsijem. Ovi momci moraju da osvoje nešto da bi bili zaista veliki tim. Moraju da osvoje. Ne radi se ovde samo o igranju lepog fudbala ili osvajanju jesenje titule. Kad osvoje trofej, onda ćemo ih porediti s drugim velikim timovima", rekao Murinjo novinarima. Portugalski stručnjak je izneo i uzdržane pohvale publici na Stamford bridžu, koju je ranije kritikovao zbog nedostatka podrške u meču sa KPR-om. "Atmosfera u publici se mnogo popravila, ne može se porediti sa onom iz prošlog meča. Ali, mene plaćaju da budem trener, a ne da kritikujem publiku. Žao mi je zbog mojih komentara od pre dve nedelje. Razlika je bila ogromna", rekao je Murinjo.18:31 - Nant i dalje neporažen, bez promena na tabeliFudbaleri Nanta produžili su danas seriju bez poraza u svim takmičenjima na 10 utakmica, pošto su na svom terenu odigrali 0:0 sa Sent Etjenom u 14. kolu Francuske Lige 1. Nant je tako zadržao peto mesto tabele, sa 24 boda, jednim više od svog današnjeg rivala. Bordo takođe ima 24 boda, ali on tek kasnije danas igra u gostima derbi protiv Olimpika iz Marselja, koji bi se eventualnom pobedom vratio na prvo mesto tabele. Prvi je trenutno Pari Sen Žermen, koji je u petak pobedio Mec sa 3:2 i sada ima dva boda više od Marselja. Meč Lila i Evijana odložen je za 7. januar, pošto se na stadionu "Pjer Moroa" igralo finale teniskog Dejvis kupa.

17:59 - Radovanović doneo bod KjevuFudbaleri Fiorentine pobedili su danas u Veroni istoimeni klub sa 2:1, dok su Sampdorija i Napoli osvojili po bod u utakmicama 12. kola italijanske Serije A. Fiorentina je povela preko Rodirgeza u 19. minutu, Lopez je izjednačio u finišu prvog poluvremena, a četvrti trijumfa u sezoni "ljubačistima" iz Firence doneo je Kvadrado. Napoli je napravio korak nazad u šampionskoj trci sa Juventusom i Romom, pošto na svom terenu nije uspeo da savlada Kaljari - 3:3. Sampdorija je autogolom Nice izbegla poraz na gostovanju protiv Ćezene (1:1), a istim rezultatom završen je meč između Udinezea i Kjeva. Ekipa Andree Stramaćonija bila je na dobrom putu da posle duže vremena zabeleži pobedu, ali je Ivan Radovanović udarcem sa 20 metara doneo bod Letećim magarcima. Prethodno je legendarni napadač Udinezea Antonio Di Natale postigao jubilarni 200. gol u Seriji A i zabelžio 400. prvenstveni meč za tim iz Udina. On je prošle sezone hteo da se penzioniše, ali se predomislio i sada ima prlliku da na šestom mestu najboljih strelaca Serije A prestigne Roberta Bađa (205 golova).Ubedljivo prvo mesto drži Silvio Piola koji se sa terena povukao 1954. godine sa 274 prvoligaška gola. 17:20 - Hamburger osvojio dragocene bodove protiv VerderaFudbaleri hamburgera savladali su danas na domaćem terenu ekipu Verdera iz Bremena sa 2:0, u utakmici 12. kola nemačke Bundes lige. Hamburger je osvojo dragocene bodove u borbi za opstanak kojima je pobegao iz zone ispadanja, dok je Verder šestim porazom ove sezone ostao među ugroženim klubovima.Hamburger - Verder 2:0 (Rudnevs 84, Volf 90+3 autogol) 16:52 - Kristal Palas ponovo koban za LiverpulFudbaleri Kristal Palasa pobedili su danas na svom terenu Liverpul sa 3:1 (1:1), u 12. kolu engleske Premijer lige. Liverpulu je ovo trći poraz u nizu i već četiri utakmice ne zna za pobedu u domaćem šampionatu. Gosti su poveli u 2. minutu preko Rikija Lamberta, ali je Kristal Palas golovima Gejla, Ledlija i Jedinaka došao do preokreta. Zanimljivo je da je Kristal Palas i prošle sezone bio koban za Liverpul, pošto je nakon remija (3:3) tim Brendana Rodžersa izgubio šampionsku trku.

16:18 - Igokea otpustila JovanovićaSrpski košarkaški trener Vlada Jovanović dobio je otkaz zbog slabih rezultata Igokee ove sezone, saopštio je danas klub iz Aleksandrovca. Igokea je sinoć doživela sedmi poraz u Jadranskoj ligi, pošto je u utakmici 9. kola izgubila na svom terenu od MZT-a iz Skoplja sa 76:61. "Sa trenerom Jovanovićem sporazumno je prekinuta saradnja, zbog loših rezultata i razočaravajuće igre. Do izbora novog trenera ekipu ce voditi Milutin Latinčić. Svi igrači su trenutno ostali na okupu, a već od danas smo u potrazi za nivim trenerom", navodi se u saopštenju kluba. Jovanović je pre Igokee vodio ukrajinski Donjeck i Partizan sa kojim je osvojio je dve titule šampiona Srbije, jednu u Jadranskoj ligi i dva pehara Kupa Radivoja Koraca. Klub iz Republike Srpske poručio je da neće žuriti sa izborom novog trenera, iako u opticaju ima nekoliko imena.

16:08 - Luis Hamilton novi šampion Formule jedanVozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton osvojio je danas, drugi put u karijeri titulu svetskog šampiona Formule jedan, pošto je pobedio u poslednjoj trci u sezoni, za Veliku nagradu Abu Dabija. Hamilton je ostvario 11. pobedu u sezoni, ukupno 33. u karijeri i osvojio drugu šampionsku titulu, posle 2008. godine. On se za titulu borio s klupskim kolegom Nikom Rozbergom, koji je sredinom trke napravio grešku, posle koje je imao problema s motorom i kočnicama, pa je trku završio na 13. mestu. Hamilton je u poslednju trku u sezoni ušao sa 17 bodova prednosti, a u Abu Dabiju, prvi put u istoriji Formule jedan, vozači su dobili duple bodove.

15:44 - Rajo prekinuo seriju porazaFudbaleri Rajo Valjekana pobedili su na svom terenu Seltu sa 1:0, u utakmici 12. kola španskog prvenstva i tako prekinuli niz od tri poraza. Jedini gol postigao je Alberto Bueno u 20. minutu, posle dodavanja Gaela Kakute. To je njegov šesti gol u sezoni.Posle ove, četvrte prvenstvene pobede, Rajo Valjekano se popeo na 11. mesto sa 14 bodova, a Selta, koja je pretrpela prvi poraz na gostovanjima ove sezone, zauzima sedmo mesto sa 20 bodova. Srpski fudbaler Nemanja Radoja odigrao je ceo meč za ekipu iz Viga.

15:34 - Murinjo: Trofeji čine Čelsi velikimMurinjovi izabranici u subotu su ostvarili impresivnu pobedu nad Vest Bromič Albionom sa 2:0, golovima Dijega Koste i Edena Azara, i tako nastavili niz nepobedivosti. Čelsi sada ima sedam bodova više od drugoplasiranog Sautemptona, ali Murinjo insistira da uprkos atraktivnom fudbalu, njegov tim mora da nastavi u istom ritmu i da će samo trofej u Premijer ligi biti potvrda. “Samo Džon Teri i Didije Drogba su osvojili nešto sa Čelsijem i niko drugi u timu. Ostali moraju da osvoje nešto ako žele da budu smatrani velikim timom. Moraju da pobeđuju. Nije sve u lepom fudbalu i jesenjoj titulu. Kada osvoje trofeje, mogu da se porede sa drugim timovima”, rekao je Murinjo. Murinjo je takođe izneo reči hvale na račun navijača na “Stamford Bridžu”, koje je ranije kritikovao zbog loše atmosfere posle utakmice sa Kvins Park Rendžersom.

15:11 - Jagodina ubedljiva na Banovom brduFudbaleri Jagodine pobedili su danas na gostovanju ekipu Čukaričkog sa 3:0 (1:0) u 13. kolu prvenstva Srbije, dok je OFK Beograd bio bolji od Mladosti iz Lučana rezultatom 2:1. Jagodinci su iznenadili Čukarički i timu sa Banovog brda naneli treći poraz u šampionatu, a tek prvi na domaćem terenu. Mrežu domaćina načeo je bivši napadač Partizana Vladimir Jovančić, dok su strelci za ekipu Sime Krunića bili Đorđe Šušnjar u 67. i Milan Đurić u 71. minutu.

14:30 - Klop zainteresovan za prelazak u Premijer liguTrener nemačkog bundesligaša Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop otvoren je za pregovore o eventualnom preuzimanju nekog engleskog premijerligaškog kluba. On je naglaiso da bi prelazak u Premijer ligu bio logičan potez, u slučaju da napusti kormilo nemačkog kluba. Klop je sa Borusijiom dva puta osvojio titulu pvaka Nemačke - 2011. i 2012, a došao je i do finala Lige šampiona 2013. godine.

14:24 - Džikić: Jokić je pokazao sav svoj potencijalTrener košarkaša Krke Aleksandar Džikić pohvalio je Nikolu Jokića za partiju koju je pružio u pobedi Mega Vizure sa 80:72 na gostovanju slovenačkoj ekipi."Naravno da nisam zadovoljan porazom, ali s obzirom na okolnosti, verovatno nije moglo više da se očekuje. Videli smo zašto je Jokić MVP lige, videli smo majstora u svom pravom svetlu. Ostaje nam da rešimo probleme na koje sam ukazivao, ali sve to nema smisla jer me niko ne sluša", rekao je u svom stilu Džikić.Jokić je meč obeležio sa 22 poena, 13 skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Mega Vizura se pobedom izjednačila sa Krkom po učinku as pet pobeda uz četiri poraza.

14:11 - KLS: Prvenac Napretka, OKK siguranKošarkaši Borca, OKK Beograda i Napretka ostvarili su pobede u preostalim mečevima sedmog kola Košarkaške lige Srbije.Borac je savladao Smederevo 83:66 i zabeležio drugu pobedu ove sezone, a Smederevo ima četiri poraza. Cvetković i Micić su bili najefikasniji sa 16 poena u pobedničkoj ekipi.U Smederevu je najbolji bio Radenković sa 24 poena i 14 skokova.OKK Beograd stigao je do četvrtog trijumfa nad Vršcem 95:89 i na četvrtom je mesto na tabeli iza vodećeg trija – Konstantina, Vojvodine i FMP Železnika, koji imaju maksimalan učinak. Igrači beogradskog tima ravnomerno su rasporedili poene, Mitrović je zabeležio 15 poena, po 15 Smiljanić i Radetić, a po tri manje Stanković i Malidžan, koji je uz to dodao i 10 asistencija. U timu iz Vršca istakao se Davidovac sa 23 poena i Tomašević sa 16. Vršac ima skoro od dve pobede i pet poraza. Napredak je zabeležio prvu pobedu u sezonu savladavši Tamiš 80:78 na svom terenu. Najzaslužniji za trijumf bio je Đoković sa 26 poena, Mandić je dodao 15, a Milojević dva manje. Najraspoloženiji u ekipi Tamiša bio je Kruščić sa 32 poena, a dvocifren učinak ostvario je još Kesar sa 10 koševa. Ekipi iz Pančeva ovo je peti poraz u sezoni.

13:24 - Branković: Atletski stadion biće po svetskim standardimaGeneralni sekretar Atletskog saveza Srbije (AS S) Slobodan Branković najavio je da će do kraja godine biti gotov glavni projekat za izgradnju atletske staze u Novom Pazaru. "AS S, uz Ministarstvo omladine i sporta i lokalnu samoupravu, aktivno učestvuje u izgradnji. Neophodan je glavni projekat atletske staze, koji će AS S donirati do kraja godine", rekao je Branković Radiju sto plus. Obilazeći radove u Novom Pazaru, on je naglasio da je impresioniran lokacijom koja je predviđena za izgradnju atletskog stadiona. "Malo se i plašim koliko još zemlje treba da se iskopa, ali verujem da će grad uspešno završiti grube radove. On je najavio da će sportski objekat u Novom Pazaru ispunjavati sve kriterijume za organizaciju najvećih takmičenja. Izgradnja atletskog stadiona u Novom Pazaru počela je pre četiri meseca, a vrednost radova procenjena je na 80 miliona dinara.

12:58 - Miču ide pod nožIzveštaji iz Italije tvrde da je igraču Svonsija, na pozajmici u Napoliju, Mičuu potrebna operacija kako bi se oporavio od povrede članka

12:29 - Conga povređen, Gaske igre protiv FedereraFrancuski teniser Žo-Vilfred Conga neće moći da igra danas protiv Rodžera Federera u finalu Dejvis kupa zbog povrede desne ruke.Njegovo mesto zauzeće Rišar Gaske, trenutno 26. igrač na svetu.Teniska reprezentacija Švajcarske vodi sa 2:1 u finalu Dejvis kupa i nedostaje joj još jedna pobeda da osvoji trofej.Duel između Gaskea i Federea počinje u 13 sati, a ukoliko bude potrebno na teren će posle izaći Stanislas Vavrinka i Gael Monfis.

10:50 - Divac ponovo u IO ANOK

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac, generalni sekretar Đorđe Višacki i izvršni direktor Damir Štajner učestvovali su kao delegati Olimpijskog komiteta Srbije u radu 43. Sednice Generalne skupštine Evropskih olimpijskih komiteta koja se održala 21. i 22. novembra u Bakuu, saopđštio je danas OKS.Divac je ponovo izabran za člana Izvršnog odbora Asocijacije nacionalnih olimpijskih komiteta (ANOK). On će nastaviti da predstavlja Evropu u Izvršnom odboru ANOK do 2017. godine, a prvi put je izabran za tu funkciju 2010. godine."Velika je čast ukazana i meni i Olimpijskom komitetu Srbije što sam izabran da predstavljam Evropu u Izvršnom odboru ANOK i u narednom mandatu. Veoma je važno za Srbiju da ima što više predstavnika u najznačajnijim svetskim sportskim organizacijama",izjavio je Divac.

10:40 - Tevez: Igram u životnoj formiNapadač Juventusa Karlos Tevez rekao je danas da uživa da igra za torinski klub i da se nalazi u životnoj formi.Tevez je u dosadašnjem delu sezone postigao 11 golova, od čega osam u Seriji A."Igram u velikom klubu, srećan sam i dajem sve od sebe na terenu. Mogu da kažem da se nalazim u životnoj formi. Očekivao sam dobru partiju ekipe protiv Lacija, posebno jer je usledila nakon reprezentativne pauze i nismo smeli da dozvolimo novo iznenađenje kao protiv Sasuola", rekao je Tevez za Skaj Sport.On je pre Juventusa nastupao za gradske rivale iz Mančestera, Siti i Junajted, Vest Hem, Korintijans i Boku Juniors.

09:50 - Pakjao odbranio titulu u velter kategoriji

Foto: AP
Foto: AP

Filipinski bokser Mani Pakjao odbranio je danas titulu u velter kategoriji, u verziji WBO, pobedom nad Krisom Algijerijem iz Sjedinjenih Američkih Država na poene Meč je održan u kineskom Makau, a Pakjao je tokom 12 rundi šest puta slao na pod protivnika.Filipinac je do 57. pobede u karijeri, ipak, došao jednoglasnom odlukom sudija: 119-103, 119-103, 120-102."Zadovoljan sam, dao sam sve od sebe. Pokušao sam da meč završim nokautom, ali protivnik je bio brz i dobro se kretao. Doveo je svoj stil do perfekcije, baš kao i ja, uspeo je i da me povredi, ali to je bilo samo jednom", rekao je Pakjao.

09:36 - Poraz Klivlenda, rekord VilijamsaPredvođen Luom Vilijamsom, koji je sa 36 koševa ostvario lični rekord, Toronto je kao gost savladao Klivlend sa 110:93 i zadržao lidersku poziciju u Istočnoj konferenciji NBA lige sa skorom od 11 pobeda i dva poraza.Početak utakmice nije nagoveštavao ovakav epilog s obzirom da je posle osam minute igre Klivlend vodio sa 26:8. Gost je, međutim, vrlo brzo "posložio kockice" i već na poluvremenu imao aktivan rezultat (56:54).Na suprotnoj strani igrači Klivlenda ušli su u kontra ritam iz kojeg nisu izašli do kraja susreta pa su doživeli četvrti uzastopni poraz. Prvi as gostujućeg tima Lebron Džejms nije vezao četiri neuspeha još od prve sezone u Majamiju kada je njegov tim izgubio pet uzastopnih utakmica.Protiv Toronta Džejms je ostvario dvocifren učinak u dve kategorije (15 koševa i deset asistencija), ali to nije bilo dovoljno da bi se pobedio lider Istoka.

09:00 - Sjajan debi Ivane Nešović u KiniSrpska odbojkašica Ivana Nešović imala je sjajan debi u dresu Bohai Banka iz Tjanđina u petom kolu kineskog šampionata sa Pekingom.Tjanđin je slavio protiv Pekinga sa 3:1, po setovima 16:25, 25:22, 25:22, 28:26, a Nešovićeva je bila ubedljivo najbolja igračica utakmice sa 26 poena i to samo dva dana pošto se pridružila novim saigračicama, dok se na drugoj strani istakla Seda Tokatlioglu. Tjanđin je tako došao do druge pobede ove sezone i na tabeli Druge grupe kineskog šampionata drži četvrto mesto sa sedam bodova. Na samom čelu nalazi se Armi Kemen Nudles Industri sa pet pobeda i 14 bodova.

08:40 - Lavileni i Adams najbolji atletičari u 2014. godiniMeđunarodna asocijacija atletskih federacija proglasila je Francuza Renoa Lavilenija i novozelandsku bacačicu kugle Valeri Adams za najbolje u 2014. godini.Lavileni, koji je u februaru u Donjecku oborio 21 godinu star rekord legendarnog Sergeja Bubke, postao je prvi Francuz dobitnik priznanja od 1988. godine."Ne verujem da bolja godina od 2014. može da se zamisli, a sada imam i priznanje atletske porodice", izjavio je 28-godišnji Lavileni, koji je i aktuelni olimpijski šampion.Adams (30), koja je trijumfovala na 56 takmičenja zaredom, kazala je da je neobično da bacačica kugle osvojipriznanje u konkurenciji atraktivnijih disciplina, poput trčanja. "Ovo je za mene, moju porodicu i zemlju, ali i za sve žene kuglašice", rekla je dvostruka olimpijska i četvorostruka svetska šampionka na ceremoniji dodele nagrada u Monaku.08:00 - Partizan dočekuje Cibonu u derbiju ABA lige Košarkaši Partizana od 19 časova u Pioniru dočekuju Cibonu u derbiju devetog kola regionalne ABA lige. Crno-beli imaju polovičan učinak, po četiri pobede i poraza, dok aktuelni šampion ima trijumf manje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track