BLOG UŽIVO, VIDEO: Minimalac Atletika za nastavak šampionske trke
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Minimalac Atletika za nastavak šampionske trke

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:28 - PSŽ osvojio i Liga kupEkipa PSŽ-a stigla je do novog trofeja ove sezone pošto je u finalu Liga kupa uspela da savlada ekipu Lila sa 2:1. Igrao se 40. minut kada smo videli prvi gol, Havijer Pastore je šutirao sa ivice šesnaesterca, a neko od protivničkih igrača je skrenuo loptu ka golu i smestio je iza leđa golmana Enejame. Gosti stižu do izjednačenja u 49. minutu, samo što je počelo drugo poluvreme. Đibril Sidibe je izveo slobodan udarac sa 20-25 metara, lopta je ušla u levi ugao uz samu stativu - 1:1. Ipak, pobedu Parižanima u 74. minutu donosi Anhel Di Marija nakon veoma loše reakcije odbrane gostiju.

23:05 - Olga Danilović u borbi za novi trofejNajbolja juniorka Srbije Olga Danilović se u finale ITF turnira G2 u Bugarskoj. Kao drugi nosilac na Kenana kupu u bugarskom mestu Haskovo naša i velika nada svetkog tenisa,15-godišnja Olga u polufinalu je savladala Ukrajinku Oleksandru Andriejevu 6:2, 6:1.U borbi za novi trofej Danilovićeva koja se nalazi na 43. mestu ITF liste i jedna je od najmlađih juniorki sveta koje se nalaze u 50. na ovoj listi, snage će odmeriti sa prvim nosiocem ovog turnira, Rumunkom Georgijom Craciun.

22:34 - Kecmanović u prvom profesionalnom finaluNajbolji teniski junior Srbije, 16-godišnji Miomir Kecmanović, plasirao se u prvo finale profi turnira u karijeri. Osmi junior sveta, na fjučersu nagradnog fonda 10.000 koji se održava u Americi - Orange Park Florida za plasman u polufinale salvadao je prvog nosioca ovog takmičenja, domaćeg predstavnika Evana Kinga 6:4, 4:6, 6:4, dok je u borbi za finale eliminisao Amerikanca Patrika Dacieka 6:3, 6:2. Za prvi profi trofej u karijeri naš mladi teniski as, velika nada svetskog tenisa Kecmanović boriće se protiv Kanađanina Denisa Šapovalova koji je na ovom takmičenju postavljen za petog nosioca.

21:55 - Mega ubedljiva protiv Tamiša pred start finala ABA ligeKošarkaši Mega Leksa pobedili su u kontrolnom meču Tamiš sa 103:64 (26:22, 22:14, 30:16, 25:12). Meč je odigran u hali FMP u Železniku a izabranici Dejana Milojevića su do ubedljive pobede u poslednjoj proveri pred početak finala plej-ofa, došli najviše zahvaljujući odličnoj odbrani uz čak 25 ukradenih lopti.Finalna serija plej-ofa ABA lige protiv Crvene zvezde Telekom, počinje u četvrtak od 19 časova utakmicom u hali „Aleksandar Nikolić“ u Beogradu. Finale se igra na tri dobijena meča.

21:15 - Radnik pobedio Vojvodinu, Radnički bolji od VoždovcaFudbaleri Radnika pobedili su večeras na svom terenu u Surdulici Vojvodinu sa 1:0, u utakmici drugog kola plej-ofa Super lige Srbije i ostvarili drugu uzastopnu pobedu. Jedini gol postigao je Samjuel Ovusu u 69. minutu posle asistencije Marka Putinčanina. Radnik je ostvario drugu uzastopnu pobedu i zauzima šesto mesto na tabeli sa 25 bodova, dok je Vojvodina prekinula niz od tri pobede i četvrta je na tabeli sa bodom više. Fudbaleri Radničkog pobedili su na svom terenu u Nišu Voždovac sa 2:0 i prekinuli niz od tri poraza. Radnički je poveo u osmom minutu golom Petra Djuričkovića, kome je asistirao Saša Marjanović. Pobedu je obezbedio Radoš Bulatović u 68. minutu, kada se najbolje snašao u gužvi pred golom gostiju i poslao loptu pod prečku. Radnički je peti na tabeli sa 26 bodova, a Voždovac, koji je vezao četiri poraza, zauzima poslednje osmo mesto sa 20 bodova. Danas je trebalo da se odigra utakmica Borac - Crvena zvezda, ali je odložena posle ubistva jednog navijača beogradskog tima u tuči.

20:54 - Minimalac Atletika za nastavak šampionske trkeFudbaleri Atletiko Madrida teškom mukom su savladali Malagu 1:0 i u meču 35. kola Primere. U prvom poluvremenu nisu uspeli da slome otpor gostiju. Pre početka drugog dela domaći trener Dijego Simeone je zbog svađe sa sudijama zaradio crveni karton, pa je u nastavku ekipu sa klupe predvodio njegov pomoćnik Burgos. U 57. minutu, Anhelo Korea je zamenio Karaska i upravo se to ispostavio kao pravi potez. Samo pet minuta kasnije, Korea je sa dvadesetak metara sjajno šutirao u dalji ugao za 1:0.Atletiko Madrid sada ima bod više od Reala i tri od Barselone, koja kasnije večeras dočekuje Sporting iz Hihona.

20:29 - Bajer posle preokreta pobedio ŠalkeFudbaleri Bajera iz Leverkuzena pobedili su večeras posle preokreta na gostujućem terenu u Gelzenkirhenu Šalke sa 3:2, u utakmici 31. kola nemačkog prvenstva i ostvarili šestu uzastopnu pobedu. Fudbaler Šalkea Klas Jan Huntelar je u šestom minutu promašio penal, ali je njegova ekipa u 14. minutu povela golom Maksima Čupo Motinga. Vodjstvo domaćih duplirao je Leroj Sane u 29. minutu. Bajer je smanjio zaostatak u 54. minutu preko Julijana Branda, a dva minuta kasnije izjednačio je Karim Belarabi. Pobedonosni gol za ekipu iz Leverkuzena postigao je Havijer Ernandes u 60. minutu. Bajer je treći na tabeli sa 54 boda, dok je Šalke, koji je bez pobede u poslednje četiri utakmice, sedmi sa 45 bodova.

20:11 - Benites zadovoljan bodom protiv LiverpulaTrener fudbalera Njukasla Rafael Benites rekao je da je zadovoljan osvojenim bodom u današnjoj utakmici sa Liverpulom i zalaganjem igrača koji se bore za opstanak u Premijer ligi. Fudbaleri Njukasla odigrali su danas na Enfildu nerešeno 2:2 protiv Liverpula, iako su na poluvremenu gubili sa 0:2. "Zaista sam zadovoljan borbom i zalaganjem mojih igrača. Promenili smo dve ili tri stvarčice u igri, ali i dalje naporno radimo i verujemo da možemo da ostanemo u ligi. Nerešen rezultat nam odgovara u ovom trenutku", rekao je Benites za Skaj Sports. Njukasl je pretposlednji na tabeli Premijer lige sa 30 bodova i ima bod manje i utakmicu više od Noriča, prve ekipe koja je van zone ispadanja. "Kada si na dnu tabele ali i dalje možeš da vidiš borbeni duh u ekipi, onda moraš da budeš zadovoljan. Ovo je za nas veliki korak jer nastavljamo da verujemo, svaka utakmica za nas je velika", dodao je Benites. Benites je šest godina trenirao Liverpul i predvodio ekipu do trofeja u Ligi šampiona 2005. godine, a zatim i FA kupa godinu dana kasnije. Navijači Liverpula su na kraju utakmice uzvikivali njegovo ime, a Benites je zbog toga zadovoljan. "Moj odnos sa navijačima Liverpula, klubom i gradom je zaista veoma dobar. Zadovoljan sam što na svojoj strani imam džordijevce i skauzere. Početak utakmice je bio emotivan. Nadam se da će Liverpul osvojiti Ligu Evropa. Trener Jirgen Klop dobro radi", rekao je Benites.

19:20 - Benzema se povredio, možda propušta Mančester sitiFudbaler Real Madrida Karim Benzema povredio se na današnjoj utakmici protiv Rajo Valjekana i mogao bi da propusti meč protiv Mančester sitija u polufinalu Lige šampiona. Benzema se povredio u prvom poluvremenu utakmice protiv Rajo Valjekana a zamenioo ga je Lukas Vaskes. Real je pobedio sa 3:2, pošto je nadoknadio zaostatak od dva gola. Real nije naveo o kakoj povredi se radi. Francuski fudbaler je postigao 23 gola u dosadašnjem delu prvenstva, a tokom sezone je imao problema sa povredama. Utakmicu protiv Valjekana propustio je Kristijano Ronaldo i to je prvi prvenstveni ovosezonski meč u kome nije igrao Portugalac. Ronaldo je povredio butni mišić i neizvesno je da li će biti u timu u utorak za utakmicu protiv Mančester sitija.

19:07 - Pobede Rada, Spartaka i Pazara u plej-autuFudbaleri Rada, subotičkog Spartaka i Novog Pazara ostvarili su važne pobede u borbi za opstanak u utakmicama 2. kola plej-auta Superlige Srbije. Rad je minimalnim rezultatom savladao Javor na Banjici golom defanzivca Nikole Maraša već u 2. minutu. Sada su u najtežoj situaciji Jagodina i OFK Beograd, koji je danas poražen na Karaburmi od Novog Pazara 2:1. Pazarci su slavili pogocima iskusnog Voje Ubiparipa i preuzeli čelnu poziciji u delu lige koja se bori za ostanak. Počasan gol na domaći sastav postigao je Vladimir Jovović iz penala u finišu meča. Najubedljiviji je bio Spartak jer je u Subotici bio bolji od Metalca sa 5:1. Trostruki strelac bio je zlatni orlić sa Novog Zelanda Stefan Ilić, za Spartak su još pogodili Vladimir Torbića i Djorđe Ivanović, nakon što je Valberto Kaisedo doveo Metalac u vođstvo. Rezultati, plej-of: Rad - Javor 1:0 (Maraš 2) Spartak - Metalac 5:1 (Ilić 15, 27, 40, Torbica 32. penal, Ivanović 38. - Kaisedo 15) OFK Beograd - Novi Pazar 1:2 (Jovović 88. penal - Ubiparip 15, 48) Juče: Jagodina - Mladost 0:1 (Kitanovski 42) Tabela: Novi Pazar 22 boda, Mladost 20, Metalac 19, Spartak 19, Rad 19, OFK Beograd 15, Jagodina 13. U plej-ofu večeras od 19 sati igraju: Partizan - Čukarički, Radnički Niš - Voždovac, Radnik - Vojvodina. Odložen je duel u Čačku između Borca i Crvene zvezde. Tabela: Crvena zvezda 42 boda, Čukarički 30, Partizan 28, Vojvodina 26, Borac 23, Radnički Niš 23, Radnik 22, Voždovac 20.

18:40 - Teška povreda Ibrahima AfelajaVezni fudbaler Stouka Ibrahim Afelaj (30) nekoliko meseci odsustvovaće sa terena pošto je povredio ligamente kolena na treningu u petak.Kako se navodi, holandski internacionalac propustiće ostatak ove sezone, ali i veliki deo sledeće.“Ibrahim nije imao sreće, iskrenuo je koleno na treningu. Uz našu podršku, vratiće se još jači“, kaže menadžer Stouka Mark Hjuz.Afelaj je u Stouk došao u junu 2015. godine iz Barselone, bio je na pozajmicama u Šalkeu i Olimpijakosu, a od 2004. do 2011. godine igrao je za PSV.

18:00 - Nadal u seriji, sa Nišikorijem za tituluRafael Nadal još jednom je potvrdio da se vratio u staru formu plasmanom u finale ATP turnira u Barseloni.Španski teniser u polufinalu nije imao problema protiv 27. igrača sveta Filipa Kolšrajbera – 6:3, 6:3 za sat i po vremena.Španac protiv Kolšrajbera nijednom nije ispustio servis, napravio je ukupno tri brejka i tako najavio borbu za drugi uzastopni trofej posle slavlja u Monte Karlu. Prethodno je u prvom polufinalu Kei Nišikori takođe rutinski savladao Benou Pera.

17:11 - Ranijeri hvali svoje cezare: Tim pre svegaTrener Lestera Klaudio Ranijeri pohvalio je danas svoje "cezare" za igre u sezoni i rekao je da će njegovi fudbaleri dati i više od maksimuma u meču sa Svonsijem, koji bi ih još više približio tituli. "Lisice" su prve na tabeli sa pet bodova više od Totenhema i potrebno im je osam bodova iz poslednja četiri kola da bi osvojili titulu. Eventualni trijumf nad Svonsijem doneo bi im osam bodova prednosti nad Totenhemom, koji u ponedeljak igra protiv Vest Bromvič Albiona. Lester neće moći da računa na svog prvog strelca Džejmija Vardija, koji je suspendovan za sledeće dve utakmice. On je bio jedan od ključnih igrača tima ove sezone, ali je Ranijeri ubedjen da će ostali igrači nadoknaditi njegovo odsustvo. "Nije lako igrati bez igrača koji daje golove za nas. U svakoj utakmici dajemo svoj maksimum, ali sam siguran da će svi sutra dati još malo više da bi pobedili. Mislim da imam 24 zvezde. Imam 24 'cezara', to je naša snaga. Nije samo jedan Cezar, nego ih ima još 23", rekao je Ranijeri novinarima. Ranijeri je kazao da veruje da Rijad Mahrez može da bude ključ za pobedu protiv Svonsija kod kuće. Reprezentativac Alžira postigao je samo tri gola u poslednjih 17 utakmica, ali je u decembru postigao het-trik u pobedi od 3:0 nad Svonsijem, a nekoliko puta je bio jedini strelac za pobede Lestera od 1:0 u drugom delu sezone. "On je fantastičan. Rijad je naša svetlost. Kada se on uključi, vau, Lester menja boju - i to je istina", bio je slikovit Ranijeri. U odsustvu Vardija, u napadu bi trebalo da igra Leonardo Uljoa, čiji je penal u nadoknadi vremena doneo bod Lesteru protiv Vest Hema prošle nedelje (2:2). "Kada Vardi nije tu, moramo da menjamo strategiju. Leo zaslužuje da igra, ali pre Lea je tim, a ja mislim na ono što je najbolje za tim. Videćete u nedelju. Moramo da menjamo nešto. Kada je Džejmi tu, svi znaju kako se kreće. Mogla bi da izadje drugačija formacija. Ne želim da vam kažem", rekao je Ranijeri.

16:30 - Infantino: SP 2022. po planu u KataruPredsednik FIFA Đani Infantino posetio je Katar i potvrdio da će se Svetsko prvenstvo 2022. održati u toj Zalivskoj zemlji.Već godinama zapadnoevropske zemlje pokušavaju da ospore pravo Katara na Mundijal 2022. zbog kontroverznog izbora domaćinstva pre nekoliko godina, zajedno sa Rusijom, kada je počela korupcijska kriza u FIFA."Naravno da će se SP 2022. igrati u Kataru. Novi nezavisni komitet će nadgledati uslove radnika na stadionima", rekao je Infantino. Naredni Mundijal igraće se u Rusiji 2018, a kvalifikacije počinju u septembru.15:40 - Siti ubedljiv, Ihenačo postaje golgeterFudbaleri Mančester Sitija lako su savladali Stouk 4:0, u drugom meču 35. kola Premijer lige."Građani" su poveli su u 35. minutu pogotkom Fernanda glavom posle kornera, da bi dva minuta pre poluvremena Serhio Kun Aguero realizovao penal koji je napravio Rajan Šokros povlačenjem mladog Kelečija Ihenača. Devetnaestogodišnji Nigerijac je obeležio drugo poluvreme sa dva pogotka, što je uradio prvi put u karijeri.Siti je nastavlja borbu sa Arsenalom za treće mesto koje vodi direktno u Ligu šampiona, te drži odstojanje od gradskog rivala Junajteda koji vreba bar četvru poziciju i kvalifikacije za elitu. Stouk je daleko i od borbe za Evropu i od zone ispadanja, pa Mark Hjuz može na miru da testira igrače i vidi na koga može računati za sledeću sezonu. 15:20 - Nišikori grabi ka tituli, čeka NadalaKei Nišikori plasirao se u finale turnira iz Serije 500 u Barseloni, pošto je savladao Benou Pera sa 6:3, 6:2 za 66 minuta igre.Japanac, koji je u prethodne dve godine slavio u Kataloniji, u novom finalu sastaće se sa boljim iz duela Nadal – Kolšrajber.Nišikori je do sada već dobio De Bakera, Šardija i Dolgopolova, još nije izgubio ni set i nalazi se u dobroj formi.To je pokazao i u meču sa Perom – samo jednom je izgubio svoj servis, a u ostalim gemovima nije dozvolio nijednu brejk loptu. Nišikori će se u nedelju boriti za 12. trofej u karijeri.

15:00 - Roben propušta AtletikoArjen Roben neće igrati za Bajern u prvom meču polufinala Lige šampiona sa Atletiko Madridom.Holanđanin će meč u sredu propustiti zbog povrede primicača mišića leve noge.Pep Gvardiola ima problema sa povredama igrača, osim Robena rovit je i štoper Džerom Boateng, koji neće igrati protiv Herte u subotu u Bundesligi, ali bi trebalo da bude spreman za Visente Kalderon.Bajern bi u subotu mogao da osvoji četvrtu uzastopnu titulu šampiona Nemačke pobedom u Berlinu, te u slučaju poraza Borusije Dortmund u Štutgart.

14:40 - Đentile: Još mi je rano za NBABek Emporio Armanija Alesandro Đentile kaže da će i sledeće sezone igrati u klubu iz Milana.“Neću u ovom trenutku ići u NBA. Ostale su mi još dve godine ugovora i mislim da je prerano da razmišljam o NBA ligi“, kazao je 23-godišnji košarkaš koji igra na pozicijama beka i krila.Đentile je 2011. godine bio 53. pik na draftu, birala ga je Minesota, a sada pravo na njega polaže Hjuston.Ove sezone Alesandro je na šest utakmica Evrolige prosečno beležio 20 poena po meču.

13:42 - Fabregas: U jednom trenutku sam zaboravio kako se igra fudbalVezni igrač Čelsija Sesk Fabregas rekao je da je tokom krize u Čelsiju u jednom trenutku "zaboravio kako se igra fudbal".Fabregas je u intervjuu za specijalizovani sajt "Gol" otkrio tako do koje mere je klub bio poljuljan krajem prošle godine. Aktuelni šampion izgubio je 5. decembra kod kuće od novog prvoligaša Bornmuta 1:0."U jednom trenutku, posle utakmice sa Bornmutom, ležao sam u krevetu i razgovarao sa svojom suprugom. Zaboravio sam kako se igra fudbal. Imao sam loptu i nisam znao šta da radim sa njom. Bilo je teško u ta dva ili tri meseca od novembra, kada nisam imao samopouzdanja", rekao je Fabregas.Tadašnji trener Žoze Morinjo dobio je otkaz dve nedelje posle Bornmuta, a ekipu je tada preuzeo privremeni trener Gus Hidink, što se poklopilo sa Fabregasovim povratkom u formu. Igrač sada želi da se revanšira Bornmutu za poraz."Sve se promenilo u poslednja dva meseca, igram dobro. Nije najvažnije kako ste otišli u nokdaun, važno je kako ustajete. Sada mogu da budem bolji", rekao je 28-godišnji igrač.Čelsi je odavno ostao bez šanse da osvoji titulu, ali Fabregas i dalje ima za koga da navija."Želim da je Lester osvoji. To što oni rade je izuzetno. Za to su potrebni prava strast i hrabrost", rekao je Fabregas.

12:59 - Krah Jorovićeve u kvalifikacijama za PragIvana Jorović zaustavljena je u kvalifikacijama za turnir u Pragu. Ona je u prvoj rundi od Francuskinje Osean Dodin izgubila sa 7:5, 7:5. Jorovićeva je bila postavljena za sedmog nosioca kvalifikacija, ali nije uspela da opravda ulogu favorita. Naredna protivnica Francuskinje biće Mendi Minela, 187. igračica sveta.

12:15 - Tragedija u Čačku, odložen meč Borac - Crvena zvezdaUtakmica FK Borac - FK Crvena zvezda koja je zakazana za 23.04.2016. godine odlaže se nakon tragičnog događaja u Čačku u kome je stradao jedan navijač FK Crvena zvezda. Povodom tragičnog događaja u kome je stradao navijač FK Crvena zvezda, a na osnovu konsultacija sa FK Borac, FK Crvena zvezda, Fudbalskim savezom Srbije i Ministarstvom unutrašnjih poslova, Direktor Super lige doneo je odluku da se utakmica 32. kola Super lige Srrbije između FK Borac i FK Crvena zvezda odloži. Novi termin odigravanja ove utakmice biće naknadno utvrđen.

11:30 - Bufon: Želim da branim na Svetskom prvenstvuGolman Juventusa i kapiten reprezentacije Italije Djanluiđi Bufon rekao je da još uvek ne razmišlja o eventalnoj penziji i istakao da ima veliku želju da brani na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine. Bufonu bi nastup u Rusiji bio šesti Mundijal u karijeri, čime bi izbio na prvo mesto večne liste, ispred legendarnog Nemca Lotara Mateusa i Antonija Karbahala iz Meksika. "U naredne dve godine želim da nastavim da igram i treniram i imam veliku želju da igram za reprezentaciju. Želim da branim na šest Svetskih šampionata. Mislim da bi na taj način ostao zapisan u istoriji", rekao je 38-godišnji čuvar mreže za Korijere delo Sport. Bufon je za reprezentaciju Italije odigrao 156 utakmica i osvojio Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

10:50 - Edin Džeko napušta RomuPrema pusanju italijanskog Tutomerkata, napadač Bosne i Hercegovine Edin Džeko, biće stavljen na transfer listu Rome.U rimskom klubu nisu zadovoljni učinkom ovog napadača, a kao nova destinacija popularnog Dijamanta pominju se Nemačka, Turska i Engleska i Kina.U svakom slučaju, klubu koji bude želeo Džeka moraće da plati romi oko 17 miliona evra.

10:10 - Mihajlović: Baka se na mene nije ljutioDoskorašnji trener Milana Siniša Mihajlović istakao je da u njegovom bivšem timu trenutno vlada velika tenzija.Jedan od najboljih fudbalera Milana, Karlos Baka, zamenjen je na meču protiv Karpija u 70. minutu, pa je u besu izjurio sa terena i napustio stadion. "Nisam srećan zbog Milana i ja sam remizirao sa Karpijem. Nije bilo takve tenzije kada je tamo bio Mihajlović. Nikad nisam video Baku ljutog zbog izmene. Ja sam se dobro slagao sa igračima, voleo sam ih sve", rekao je Mihajlović.

09:20 - Klivlend i San Antonio na 3:0, Boston bolji od AtlanteKošarkaši Klivlenda savladali su u gostima Detorit sa 101:91, i tako stigli to treće pobede u prvoj rundi plej-ofa Istočne Konferencije. Kavse je do nove pobede i skora od 3:0 u seriji, predvodio Kajri Irving sa 26 poena, Lebron DŽejms je dodao 20 uz 13 skokova, dok je Kevin Lav takođe imao 20 poena uz 12 skokova. Kod Detroita najefikasniji je bio Koldvel-Poup sa 18 koševa, Andre Dramond je dodao 17, a Markus Moris 16 poena. San Antonio je takođe stigao do 3:0, pošto je u trećoj utakmici slavio u Memfisu (96:87), a srpski košarkaš Boban Marjanović nije bio u protokolu. “Mamuze” je do pobede vodio sjajni Kavaj Lenard sa 32 poena, 16 je dodao Lamarkus Oldridž uz 10 skokova, Dok su Manu Đinobili I Deni Grin upisali 11. U ekipi Memfisa najbolji je bio Zek Rendolf sa 20 poena i 11 skokova, Met Barns je ubacio 17 uz 11 skokova, dok je Vins Karter dodao 11 poena. Boston je na krilima sjajnog Ajzee Tomasa pobedio Atlantu sa 111:103, i smanjio na 2:1 u seriji. Pomenuti Tomas je meč završio sa 42 poena, Evan Tarner je pobedio doprineo sa 17, dok je Amir DŽonson ubacio 15. U redovima Atlante najefikasniji je bio DŽef Tig sa 23, dok su po 20 dodali Kent Bejzmor I Denis Šroder.

08:30 - Bio sam jako blizu prelaska u Real, ali...Po mnogima najbolji fudbaler svih vremena, Brazilac Pele, otkrio je kako je u zenitu karijere bio blizu prelaska u Real Madrid, ali i da nikada nije zažalio što je ostao u Santosu i nikada nije zaigrao u Evropi."Bio sam jako jako blizu odluke da odem u Real Madrid, ali ostao sam u Santosu i nikada nisam zažalio zbog toga", rekao je Pele.Pele se osvrnuo i na današnji klupski fudbal."U poslednjih 15 godina Barselona je najbolja ekipa" kratko je poručio Pele.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track