BLOG UŽIVO: Omladinci Srbije ponovo bolji od Hrvata
Foto: Fss.rs

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Omladinci Srbije ponovo bolji od Hrvata

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

22:37 - Liverpul eliminisan posle izvođenja penalaFudbaleri Liverpula nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige Evrope pošto su večeras u Istanbulu, u revanš utakmici šesnaestine finala, izgubili od ekipe domaćeg Bešiktaša posle izvođenja penala sa 5:4. Susret je nakon 90 minuta igre i produžetaka završen pobedom Bešiktaša sa 1:0, a pošto je prvi meč Liverpul dobio istim rezultatom, odlučivali su penali.Svi igrači turskog kluba bili su precizni prilikom izvođenja sa "bele tačke", da bi u poslednjoj seriji tragičar Liverpula bio hrvatski internacionalac Dejan Lovren koji je šutirao preko prečke.Bešiktaš - Liverpul 1:0 (Arslan 72), penalima 5:4, prvi meč 0:1, dalje ide Bešiktaš.Žreb parova osmine finala Lige Evrope biće održan sutra od 13 sati u sedištu UEFA u Nionu, a utakmice su na programu 12. i 19. marta.

22:04 - Fiorentina prošla dalje, Inter jedva protiv SeltikaFudbaleri Fiorentine i milanskog Intera plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su kod kuće pobedili Totenhem, odnosno Seltik, u revanš utakmicama šesnaestine finala.Rezultati:Dinamo Kijev - Gengan 3:1 (Teodorčik 31, Bujalski 46, Gusev 75. penal), prvi meč 1:2, dalje ide Dinamo Kijev.Fiorentina - Totenhem 2:0 (Gomez 54, Salah 71), prvi meč 1:1, dalje ide Fiorentina.Inter - Seltik 1:0 (Guarin 88), prvi meč 3:3, dalje ide Inter.Legija - Ajaks 0:3 (Milik 11, 43, Virgever 13), prvi meč 0:1, dalje ide Ajaks.Borusija Menhengladbah - Sevilja 2:3 (Ćaka 19, Azar 29 - Štrancl 8. autogol, Vitolo 26, 79), prvi meč 0:1, dalje ide Sevilja.Salcburg - Viljareal 1:3 (Đuričin 18 - Vijeto 33, 76, Dos santos 79), prvi meč 1:2, dalje ide Viljareal.Dinamo Moskva - Anderleht 3:1 (Kozlov 47, Jusupov 64, Kuranji 90+5 - Mitrović 29), prvi meč 0:0, dalje ide Dinamo Moskva.Zenit - PSV Ajndhoven 3:0 (Rondon 29, 67, Hulk 48), prvi meč 1:0, dalje ide Zenit.Bešiktaš - Liverpul trenutno 1:0 (prvi meč 0:1), igraju se produžeci.Od 21.05 sati igraju Atletik Bilbao - Torino (prvi meč 2:2), Briž - Alborg (3:1), Everton - Jang Bojs (4:1), Fejenord - Roma (1:1), Napoli - Trabzon (4:0), Olimpijakos - Dnjepar (0:2) i Sporting - Volfsburg (0:2).Žreb parova osmine finala Lige Evrope biće održan sutra od 13 sati u sedištu UEFA u Nionu, a utakmice su na programu 12. i 19. marta.21:35 - Odbojkaši Vojvodine savladali Novi PazarOdbojkaši Vojvodine savladali su večeras u Novom Sadu ekipu Novog Pazara sa 3:1 (25:22, 25:18, 21:25, 25:23), u 17. kolu Prve lige Srbije. Domaćina je do trijumfa, posle 103 minuta igre, predvodio Dražen Luburić sa 22 poena, a pratili su ga Milan Katić sa 16 i Mihajlo Stanković sa 15 poena. Irfan Hamzagić je bio najefikasniji u redovima Novopazaraca sa 21 poenom. Srećko Ristić je dodao 12, dok je Luka Marinković utakmicu završio sa devet poena. Kolo pre kraja ligaškog takmičenja, Vojvodina je zadržala treće mesto na tabeli i ima 39 bodova, a Novi Pazar je ostao četvrti sa 25. Novi Pazar će u poslednjem kolu dočekati Đerdap iz Kladova, dok će Vojvodina gostovati Spartaku iz Ljiga.

21:03 - Žalgiris nadigrao Galatasaraj, Armani bolji od NižnjegKošarkaši Žalgirisa pobedili su danas u Kaunasu Galatasaraj sa 72:59, dok je Armani sa 85:76 savladao Nižnji Novgorod, u utakmicama osmog kola Top 16 faze Evrolige. Litvanci su do treće pobede u Grupi E Top 16 faze Evrolige došli najpre zahvaljujući dobroj igri u prvoj i poslednjoj četvrtini. Žalgiris je do trijufma predvodio Paulijus Jankunas sa 12 poena i devet skokova, dok je Edgaras Ulanovas dodao 11. Turski tim je na gostovanju u Kaunasu nastupao bez najboljeg igrača Karlosa Aroja, a u meču protiv Žalgirisa predvodio ga je Sinan Guler sa 16 poena, dok su Kerem Gonlum i Džastin Karter dodali po 13. Srpski dvojac u redovima turske ekipe Zoran Erceg i Vladimir Micov su postigli po šest poena. Žalgirisu je ovo treća pobeda u Grupi E, uz pet poraza, a Galatasaraj ima samo dva trijumfa iz osam mečeva. Italijanski Armani je pobedom nad Nižnjim zantno udaljio rusku ekipu od plasmana u narednu fazu. Najistaknutiji igrač Armanija bio je Samardo Samjuels sa indeksom korisnosti od 47, pošto je postigao 36 poena i uz to imao devet skokova, dok je Maršon Bruks postigao 14 poena. U ekipi Nižnjeg istakao se Tejlor Ročesti sa 21 poenom, a Dimitrij Kvostov ubacio je 13. Obe ekipe u Grupi F imaju po dve pobede i šest poraza, te se nalaze na deobi šestog mesta.

20:48 - Nemac Frojnd svetski prvak u skijaškim skokovimaNemac Zeverin Frojnd osvojio je danas titulu prvaka sveta u skijaškim skokovima na šampionatu u Falunu, u Švedskoj. Skokovima od 134 i 135,5 metara Frojnd je sakupio 268,7 bodova, a daljinom u drugoj seriji postavio je rekord skakaonice. Srebrnu medalju osvojio je Austrijanac Gregor Šlirencauer sa 246,4, dok je bronza pripala Norvežaninu Runeu Velti sa 242,9 bodova. Na svetskom prvenstvu u Falunu u subotu je na programu ekipno takmičenje.

20:11 - Zenit i Dinamo u osmini finala Lige EvropeFudbaleri ruskih klubova Zenita i moskovskog Dinama plasirali su se u osminu finala Lige Evrope pošto su večeras u revanšima šesnaestine finala izborili pobede na domaćem terenu. Zenit je ubedljivo slavio protiv PSV Ajndhovena sa 3:0 i prošao dalje nakon pobede i u prvom meču (1:0), dok je Dinamo, posle 0:0 u prvoj utakmici u Briselu, danas preokretom srušio Anderleht - 3:1. Belgijanci su poveli u Moskvi golom srpskog nadadača Aleksandra Mitrovića i činilo se da mogu do trijumfa, međutim, Dinamo je agresivnom igrom u drugom poluvremenu napravio preokret za slavlje.

19:45 - Ramos hvali AnćelotijaFudbaler madridskog Reala Serhio Ramos smatra da je aktuelni šef stručnog štaba "kraljevskog kluba" Karlo Anćeloti jedan od najboljih trenera sa kojima je radio. Prema njegovim rečima, italijanski stručnjak u stanju je da oseti probleme svojih igrača. "Anćeloti razgovara sa igračima, probleme rešava mirno i dosledno. Osim toga, pričamo i o stručnim i o ličnim pitanjima. Realno, to je ključ ka uspehu i zato je on veliki trener", rekao je Ramos za zvanički sajt FIFA, istakavši da je Anćeloti među njegova tri najbolja trenera.

19:20 - Frojnd šampion sveta u ski skokovimaNemački ski skakač Zeverin Frojnd osvojio je danas zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u švedskom Falunu, dok se na drugom stepeniku pobedničkog postolja našao Austrijanac Gregor Šlirencauer, a bronzanim odličjem okitio se Norvežanin Rune Velta. Nemac je do prve zlatne medalje u karijeri u individualnoj konkurenciji došao skokovima od 134 i 135,5 metara, odnosno sa 268,7 poena.

19:05 - Tim menadžer: Parma je kao TitanikTim menadžer Parme Alesandro Meli rekao je da taj fudbalski klub liči na potonuli brod Titanik. Situacija u Parmi je sve teža, klub je blizu bankrota, igrači dresove peru kod kuće, a klupski inventar se prodaje na aukciji. "Parma je poput Titanika. Na palubi je prva klasa, lepa, sjajna, ali ispod su i druga, treća klasa... Mislio sam da će da potone čim udari u prvu prepreku. Da li se sećate šta je bilo sa Titanikom? Oni koji su u prvoj klasi su spaseni, oni ispod su ostavljeni da umru", rekao je Meli. Meli je naveo da su on, kao i trener i ceo tim poslednju platu primili u julu prošle godine, a da je njegova supruga koja radi u pravnoj službi Parme zarada nije uplaćena od decembra 2013. godine.

18:28 - Omladinci Srbije ponovo bolji od HrvataOmladinska fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u prijateljskoj utakmici u Staroj Pazovi odgovarajuću selekciju Hrvatske sa 2:1 (2:0). To je druga pobeda srpskih omladinaca nad vršnjacima iz Hrvatske, nakon što su pre dva dana, takođe u Staroj Pazovi, slavili rezultatom 4:2. Strelci na današnjem meču bili su Jovanović u 35. i Jović u 36. za Srbiju, a Šunjić u 90. minutu za Hrvatsku. "Zadovoljan sam onim što su momci pokazali u dve utakmice. Danas smo videli napredak u organizaciji napada. Pristup fudbalera i odnos prema igri je ohrabrujući, uoči nastavka kvalifikacija za prvenstvo Evrope", rekao je srpski selektor Ivan Tomić.

18:00 - Vaterpolisti Srbije dočekuju Nemce u KragujevcuVaterpolo reprezentacija Srbije dočekaće selekciju Nemačke u Kragujevcu, u utakmici 5. kola B grupe Svetske lige. Kako je saopštio nacionalni Vaterpolo savez (VSS), gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić obećao je punu podršku u organizaciji susreta, a tehnički deo pripada domaćem VK Radnički. "Dogovorili smo sve sa gradonačelnikom Nikolićem i drago nam je što ćemo ponovo igrati u Kragujevcu. U sećanju je sjajna atmosfera od prošle godine na utakmici sa Rusijom. Pored predstavnika grada, sve detalje smo dogovorili i sa direktorom Radničkog Jugoslavom Vasovićem, tako da mislim da smo uradili sjajnu stvar", rekao je generalni sekretar VSS Nemanja Marijan, istakavši da je želja Saveza da reprezentacija igra širom Srbije. "U ponedeljak odlazimo u Kruševac, gde ćemo sa čelnicima grada i kluba Rasina pokušati da dogovorimo organizaciju utakmice sa Rusijom sredinom aprila", dodao je Marijan.17:45 - Poledica: Sledeći put bi neko mogao da bude ubijenPredsednik Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost Mirko Poledica rekao je danas da se igrači u Srbiji plaše za svoje živote i istakao da Fudbalski savez Srbije ne reaguje na te pretnje. Poledica je za sajt Udruženja profesionalnih fudbalera (FIFPro) kazao da u poslednjih nekoliko godina raste nasilje huligana i istakao da je situacija dostigla tačku ključanja kada su huligani pištoljem pretili igraču Novog Pazara Žarku Udovičiću jer je promašio penal. "U poslednjih nekoliko godina bilo je mnogo incidenata. Ono što me zabrinjava je što nema reakcije Fudbalskog saveza Srbije. Oni i dalje ćute. Moraju da urade nešto kako bi garantovali sigurnost igrača", rekao je Poledica. "Sledeći put igrač bi mogao biti ubijen. Da li moramo da čekamo dok neki huligan ne ubije nekog fudbalera", upitao je Poledica.

17:30 - Klop: Nadam se da nas neće dočekati bombe u ŠalkeuTrener fudbalera Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je da se nada da njegovu ekipu neće dočekati "neeksplodirane bombe" i u subotu na meču protiv Šalkea. Neeksplodirana bomba iz Drugog svetskog rata nađena je u Dortmundu u neposredoj blizini stadiona Borusije, te je policija evakuisala građane iz okoline. Bomba je potom uništena. Evakuisani su i ljudi sa stadiona Signal Iduna Park, zbog čega je konferencija sa štampu trenera Jigrena Klopa uoči duela sa Šalkeom održana na drugoj lokaciji. "Nadam se da neće biti neeksplodiranih bombi i u subotu na stadionu. Šalke je protivnik koji daje malo prostora, tako da moramo da budemo oprezni. Moramo da budemo pametni, moramo da pokažemo stabilnost na terenu", rekao je Klop.

17:02 - Gutijerez u timu protiv Aston VileArgentinski fudbaler Jonas Gutijerez mogao bi ovog vikenda protiv Aston Vile da se vrati na teren posle pauze od skoro godinu dana, rekao je danas menadžer Njukasla Džon Karver. Gutijerez je u septembru prošle godine pušten iz bolnice u Buenos Ajresu nakon operacije i uspešnog oporavka od raka testisa."Vratiću Gutijereza u tim i postoji šansa da ovog vikenda bude na klupi", rekao je Karver.

16:50 - Sindikat fudbalera Nezavisnost: FSS donosi odluke u korist klubovaSindikat profesionalnih fudbalera "Nezavisnost" (SPFN) optužio je Fudbalski savez Srbije (FSS) za višegodišnju korupciju i neravnopravan tretman fudbalera i klubova Superlige. U saopštenju Sindikata ističe se da je FSS od osnivanja Arbitražnog suda odluke donosio u korist određenih klubova, da nisu svi imali isti tretman, a kao primer navodi se slučaj nekadašnjeg fudbalera čačanskog Borca Ivana Babića. "Poslednja u nizu "orkestriranih odluka" je izvršna odluka Komisije za žalbe FŠ koja najblaže rečeno vređa inteligenciju svakog čoveka. Babić je u maju 2014. godine podneo zahtev za raskid ugovora zbog višemesečnih neplaćenih zarada. Iako klub više nije računao na njega, Babić je sve obaveze ispunio u celosti do kraja ugovora. Arbitražna komisija Zajednice Superlige usvojila je zahtev igrača da mu se plate sve zaostale zarade do kraja ugovora nakon čega je Borac uložio žalbu, koja je kasnije prihvaćena", navodi se na sajtu Sindikata.

16:35 - Čukarički: Promeniti sistem takmičenjaFudbalski klub Čukarički saopštio je da je neodrživ sistem takmičenja u Super ligi Srbije, te je neophodno više utakmica u sezoni. "Ključno je vraćanje poverenja publike u regularnost srpskog fudbala. To bi sigurno donelo i bolju posećenost na tribinama, koja je najvažnija kako bi igrači pružili svoj maksimum na utakmicama. Takmičenje u Super ligi Srbije je među najkraćima u Evropi, a duge pauze između jesenjeg i prolećnog dela ne odgovaraju nikom iz sveta fudbala", navodi se u saopštenju Čukaričkog. Početak prvenstva se mora uskladiti sa evropskim takmičenjima zbog tempiranja forme, jer je, kako navodi Čukarički, evidentan napredak u ligama koje su to uradile, poput Belgije i Poljske.

16:20 - Pirlo pauzira 20 danaNajbolji fudbaler Juventusa Andrea Pirlo zbog povrede lista u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Borusije pauziraće 20 dana i propustiće revanš u Dortmundu. Pirlo će prethodno propustiti i derbi meč Serije A protiv Rome koji se igra u ponedeljak. Pirlo je u 37. minutu zbog povrede napustio teren u pobedi Juventusa protiv Dortmunda od 2:1. Revanš utakmica osmine finala igra se u Dortmundu 18. marta. Juventus je prvi na tabeli u italijanskom prvenstvu sa devet bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Romu.

16:00 - Alonso propušta početak sezone?Vozač Meklarena Fernando Alonso nije povređen u udesu u Barseloni, ali je još rano sa izvesnošću reći da li će biti spreman za početak sezone u Melburnu 15. marta, izjavio je predsedavajući Meklarena Ron Denis. "On želi da vozi, ali su lekari rekli da je najbolje za njega, ako želimo da ide u Australiju, da se odmara", rekao je Alonso. Alonso je juče izašao danas iz bolnice, gde je proveo tri dana nakon udesa tokom testiranja vozila na stazi Katalunja u Barseloni. Dvostruki svetski šampion Formule 1 je u nedelju doživeo udes kada je pri brzini od 240 kilometara na sat izgubio kontrolu nad bolidom i udario u zaštitni zid. Alonso se nije ozbiljnije povredio, ali je odmah helikopterom prevezen u bolnicu gde je u tri dana bio podvrgnut detaljnim pregledima.

15:45 - Ruski hokejaši 28. februara u BeograduLegendarni ruski hokejaši Aleksandar Jakušev, Sergej Makarov, Vladimir Miškin, Vječeslav Fetisov, Aleksej Kasatonov i drugi gostovaće 28. februara u Beogradu i odigrati prijateljski meč sa veteranima Srbije. Pravi praznik za sve ljubitelje hokeja na ledu održaće se u sklopu proslave 30. godišnjice od zlatne olimpijske medalje koju je selekcija Sovjetskog saveza osvojila na Igrama u Sarajevu 1984. godine. Dolazak legendarnih asova inicirali su upravo ruski hokejaši, a sve kao posledica odliče saradnje srpskih veterana i ruske lige veterana, koja je pre nekoliko godina osnovana na ličnu incijativu predsednika Rusije Vladimira Putina, a čiji su deo i srpski klubovi hokejaših veterana.

15:28 - Zimonjić i Kureši u polufinaluSrpski teniser Nenad Zimonjić i Pakistanac Aisam Kureši plasirali su se u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pošto su danas u četvrtfinalu pobedili francusko-češki par Žeremi Šardi/Lukaš Rosol sa 6:1, 6:2. Zimonjić i Kureši će u borbi za plasman u finale igrati protiv boljih iz meča Majk/Bob Brajan (SAD) - Dominik Inglot (V. Britanija)/Florin Mergea (Rumunija).Srpski teniser je danas otkrio da će u nastavku sezone igrati sa Poljakom Marćinom Matkovskim, jer nije zadovoljan saradnjom sa Kurešijem.

14:48 - Riberi: Moj sin može da igra za Nemačku

Fudbaler Bajerna iz Minhena Frank Riberi rekao je da ne bi imao ništa protiv da po završetku karijere ostane u Nemačkoj. Francuz je u Bajernu od 2007, a sa tim klubom je osvojio Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo, četiri puta Bundesligu. "Zašto da ne? Mogu da se zamislim sebe da živim u Minhenu i po završetku karijere. U Nemačkoj se odlično osećam. Porodica i ja živimo nemačkim mentalitetom. Moj sin Salif je rođen ovde, može da igra i za Nemačku ako bude želeo", rekao je Riberi za Bild.Francuski fudbaler je istakao da njegov sin ima "odličnu levu nogu"."Podseća me na (Ajrena) Robena. Zato valjda toliko i voli Arjena", naveo je Riberi.

14:17 - Hetafe bez treneraTrener Hetafea Kike Sančes Flores podneo je danas ostavku. Flores je Hetafe preuzeo prve nedelje 2015. godine, ali već posle dva meseca odlazi iz kluba. "Ovo je najbolji izbor i najbolji način kako bih sačuvao samopoštovanje, ali poštovanje prema profesiji. Želim da zahvalim svima u klubu, naročito igračima koji su primer posvećenosti i ljubavi prema svojoj profesiji", rekao je Flores, prenosi AS. Po španskim medijima, Flores nije zadovoljan uslovima u klubu, a okidač za odlazak bila je prodaja Samira.

13:25 - Mihajlović: Izvinio sam se ReđinijuTrener Sampdorije Siniša Mihajlović rekao je danas da se izvinio igraču svog tima Vasku Ređiniju zbog toga što je nasrnuo na njega posle derbija protiv Ðenove (1:1).12:42 - Nobl ostaje u Vest Hemu do 2020. godineFudbaler Vest Hema Mark Nobl produžio je ugovor do leta 2020. godine, saopštio je danas londonski premijerligaš.

12:15 - Smanjen kapacitet Pionira za derbiPrincip koji je važio minulih sezona ostaće na snazi i za nedeljni duel Partizana i Crvene zvezde u okviru 23. kola Jadranske lige. Kako su saopštili crno-beli, koji su domaćini duela, iz bezbednosnih razloga ulaznice za derbi neće moći da se kupe u slobodnoj prodaji.Za naredni susret crno i crveno-beliogh važiće godišnje ulaznice kluba iz Humske, sponzorski paketi, a uprave klubova su po ranijem dogovoru razmenile 500 karata.11:42 - Hese na leto napušta RealFudbaler madridskog Reala Hese Rodrigez nezadovoljan je statusom i na leto će najverovatnije napustiti klub, prenosi danas španski As.10:58 - M'Vila blizu DinamaVezista Rubina iz Kazanja Jan M'Vila nije uspeo da pređe u neki premijerligaški tim i traži novu sredinu, a Dinamo iz Moskve je najrealnija opcija za Francuza, u pitanju bi naravno bila pozajmica. 10:20 - Australija bez Kirjosa na Dejvis kupuNajbolje plasirani australijski teniser Nik Kirjos, senzacija ovogodišnjeg gren slem turnira u Melburnu, odustao je od učešća u Dejvis kup meču protiv Češke, od 6. do 8. marta, zbog povrede leđa.

09:40 - Princ Albert od Monaka: Žao mi je Vengera, ukrali smo im šouPrinc Albert II od Monaka priznao je da ga je iznenadila pobeda njegovog tima od 3:1 u gostima nad Arsenalom, u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a otkrio je i deo razgovora sa Arsenom Vengerom uoči meča."Nisam mogao ni da sanjam ovakav rezultat, ali smo ga zaslužili. Mislio sam da bi i remi bio sjajan po nas. Pre meča sreo sam Vengera i zamolio ga da budu fini prema nama. Malo mi ga je i žao, ukrali smo im šou", rekao je Princ Albert, inače vlasnik 33 odsto kluba iz "kneževine", dok je većinski vlasnik ruski milijarder Dimtri Ribolovljev. Monako je golovima Kondogbije, Berbatova i Fereire-Karaska šokirao Arsenal i napravio veliki korak ka četvrtfinalu elitnog takmičenja. Revanš je 17. marta u Francuskoj.

09:00 - Pobede Majamija, Finiksa i Nju OrleansaU noći između srede i četvrtka u košarkaškoj NBA ligi odigrano je 12 utakmica, a pobede su upisali Majami, Finiks, Boston i Nju Orleans. Košarkaši Majamija su na gostovanju, posle produžetka, pobedili Orlando sa 93:90. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Luol Deng sa 21 poenom, a dobro su ga pratili Dvejn Vejd sa 18 i Hasan Vajtsajd sa 15 postignutih poena. U poraženoj ekipi najbolji je bio Crnogorac Nikola Vučević sa 26 poena. I košarkaši Finksa su upisali trijumf u gostima, pobedivši Denver sa 110:96. Finiks je, do prve pobede posle pet vezanih poraza, predvodio Brendon Najt sa 19 poena. S druge strane, Denver je upisao osmi uzastopni poraz na svom terenu, a najefikasniji u ovom duelu bio je Vil Barton sa 22 poena. Nekadašnji kapiten Partizana Žofri Lovernj na terenu je proveo 26 minuta i imao je učinak od 11 poena i devet skokova. Nju Orlenas je na svom terenu savladao Bruklin sa 102:96 za treću pobedu u nizu. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Kvinsi Pondekster sa 25 poena, dok je u redovima Bruklina bolji od ostalih bio Džo Džonson koji je ubacio 21 poen.

Rezultati:

Orlando - Majami 90:93 Atlanta - Dalas 104:87 Boston - Njujork 115:94 Nju Orleans - Bruklin 102:96 Čikago - Šarlot 86:98 Hjuston - LA Klipers 110:105 Milvoki - Filadelfija 104:88 Minesota - Vašington 97:77 Denver - Finiks 96:110 Juta - LA Lejkers 97:100 Sakramento - Memfis 102:90 Portland - San Antonio 111:95

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN POGLEDAJTE OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track