BLOG UŽIVO: Manćini: Vidić će se vratiti u tim kada popravi formu
Foto: Shutterstock

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Manćini: Vidić će se vratiti u tim kada popravi formu

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:45 - Metalac pao posle produžetkaKošarkaši Zadra pobedili su u Valjevu ekipu Metalca 93:87 (18:20, 27:16, 15:18, 17:23, 16:10) u meču 13. kola regionalne ABA lige. U ekipi iz Valjeva najbolji je bio Kutlešić sa 24 poena. U pobedničkom timu najbolji je bio Florens sa 32 poena. Metalac ima skor 4/9, a Zadar 6/7.23:35 - Remi Rome i MilanaFudbaleri Rome i Milana odigrali su u Rimu nerešeno 0:0 u derbiju 16. kola italijanske Serije A. Roma je u većem delu utakmice imala inicijativu, pogotovo 20 minita pre kraja kada je crveni karton dobio igrač Milana Pablo Armero, ali nije uspela da osvoji tri boda. Srpski internacionalac Adem Ljajić ušao je u igru u 66. minutu, umesto Alesandra Florencija. U drugom meču Sasuolo i Ćezena su takođe remizirali, a "slađi deo kolača" pripada gostima koji su u četvrtom minutu sudijske nadoknade izjednačili rezultat.

23:15 - Pako doneo Valensiji tri boda protiv EibaraFudbaleri Valensije pobedili su na gostovanju Eibar sa 1:0 u 16. kolu španske Primere. Jedini gol na meču postigao je Pako Alkaser u 31. minutu meča. Valensija je posle 16 odigranih kola sakupila 31 bod i nalazi se na četvrtom mestu na tabeli Primere, dok je Eibar deveti sa 11 bodova manje.

22:55 - Enrike: Teško je zaustaviti PedraTrener Barselone Luis Enrike izjavio je da je Pedro bio najbolji igrač katalonskog kluba u pobedi nad Kordobom od 5:0. "On je vrhunski igrač. Nije ga hteo gol na početku sezone, ali ovakvog Pedra je veoma teško zaustaviti", rekao je Enrike. On je istakao i da je prvanac Suaresa važan za njegovo samopouzdanje. "Važan je taj prvi gol zbog samopouzdanja. Svi znate da napadači imaju poseban odnos prema postizanju golova", dodao je on.22:28 - Finiks pobedio NjujorkKošarkaši Finksa pobedili su danas na gostovanju Njujork sa 99:90 i tako naneli Niksima 24. poraz od početka sezone u NBA ligi. Finiks su do 14. pobede u sezoni predvodili Erik Bledso sa 25 i Ajzea Tomas sa 22 poena, dok je slovenački košarkas Goran Dragić postigao 10. U poraženoj ekipi najbolji je bio Karmelo Entoni sa 25 postignutih poena, uz 11 skokova, a dobro ga je pratio Hose Kalderon sa 21 poenom.

22:00 - Barselona se pojačala pred Zvezdu, iz Asvela stigao DžeksonReprezentativac Francuske i doskorašnji košarkaš Asvela Edvin Džekson karijeru će nastaviti u Barseloni, saopštio je večeras francuski tim. Džekson ima 25 godina, igra na poziciji beka, a u dosadašnjem toku francuskog šampionata prosečno je beležio 18,8 poena, 4,3 skoka i 3,3 asistencije. Tokom karijere igrao je za Nanter i Roan, dok je sa nacionalnim timom letos je osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Španiji. Asvel je saopštio da je katalonski klub platio obeštećenje od 300.000 evra za transfer Džeksona. Barselona se nalazi u E grupi TOP16 faze Evrolige sa madridskim Realom, Makabijem, Galatasarajem, Panatinaikosom, Albom, Žalgirisom i Crvenom zvezdom.

21:33 - Pobede Krke i CiboneKošarkaši Krke pobedili su večeras na svom terenu Olimpiju sa 71:54 u 13. kolu Jadranske lige. Krka je upisala šestu pobedu u regionalnom takmičenju, dok je Olimpija zabeležila peti poraz. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Matej Rojc sa 16 poena i Nebojša Joksimović sa 16, dok su u redovima Olimpije bolji od ostalih bili Dino Murić i Alen Omić sa po 11 poena. Košarkaši Cibone pobedili su ranije danas u Sofiji ekipu Levskog sa 74:64. Ekipa Slavena Rimca je vodila tokom cele utakmice, a najzaslužniji za trijumf bili su Marin Rozić koji je ubacio 17 poena, dok su Jure Lalić i Ivan Seriščević dali 13, odnosno 11 poena. U redovima Levskog najbolji je bio Dimitas Dimitrov sa 14 poena. Cibona posle 13. kola ima skor od sedam pobeda i šest poraza, dok je bugarska ekipa na poslednjem mestu na tabeli Jedranske lige sa jednom pobedom i 12 poraza.

21:15 - Ouklend treći na SP!Fudbaleri Ouklend Sitija osvojili su treće mesto na Svetskom klupskom prvenstvu u Marakešu, pošto su večeras pobedili Kruz Azul posle penala sa 4:2 (1:1). Tim sa Novog Zelanda poveo je golom Rajana de Vrajsa u 45, dok je Kruz Azul izjednačio u 57. minutu preko Zoa Rohasa. Utakmica nije obilovala prevelikim uzbeđenjima sve do penal serije, u kojoj su fudbaleri Ouklenda imali više živaca i na kraju osvojili bronzanu medalju. U ekipi Ouklenda ceo meč na klupi presedeo je srpski internacionalac Marko Đorđević.

20:55 - Remi Levantea i SosijedadaFudbaleri Levantea i Real Sosijedada odigrali su danas nerešeno 1:1 u 16. kolu španske Primere. Sosijedad je poveo u 48. minutu golom Serhia Kanalesa, a izjednačenje i bod Levanteu doneo je iz jedanaesterca Andreas Ivanšic u trećem minutu sudijske nadoknade vremena. Real Sosijedad je posle 16 odigranih utakmica na 14. mestu na tabeli Primere sa 15 bodova, koliko ima i Levante na 15. poziciji.

20:40 - Manćini: Vidić će se vratiti u timRrener Intera Roberto Manćini rekao je da je ubeđen da će se Nemanja Vidić vratiti u formu i izboriti mesto u startnoj postavi. "Vidić će se vratiti u tim kada zasluži i popravi formu. On je iskusan i kvalitetan igrač i uveren sam da može mnogo bolje da igra. Znam koliko može, od njega se mnogo očekuje i verujem da će pokazati to", rekao je Manćini. Vidić je povratkom Manćinija na klupu "neroazura" izgubio mesto u najboljih 11 igrača, pošto italijanski stručnjak trenutno više poverenja ima u Andreu Ranokiju i Žuana Žesusa. Italijanski mediji zbog toga su poslednjih sedmica spekulisali da je srpski štoper zbog toga nezadovoljan i da bi već u januaru mogao da napusti klub. Vidić je letos potpisao trogodišnji ugovor sa Interom, nakon što je osam godina igrao u Mančester junajtedu.

20:15 - Suarez: Važno je da pobeđuje timFudbaler Barselone Luis Suarez rekao je da nije opsednut golovima, već da mu je važnije da ekipa pobeđuje. Suarez je u današnjoj pobedi Barselone nad Kordobom od 5:0 postigao jedan gol, svoj prvi u Primeri. "Napokon sam postigao gol, ali najvažnije je da je ekipa odnela tri boda... Napadač sam i treba da postižem golove, ali treba i da pomažem ekipi, zato nisam bio opsednut golovima. Pobeda tima je najvažnija i to smo postigli danas", rekao je Suarez.

19:58 - Jovović: Privilegija je igrati protiv PartizanaTrener košarkaša Budućnosti Igor Jovović rekao je danas da je očekuje veoma težak meč protiv Partizana, ali dodao da se nada da će njegov tim pobedom u Beogradu nastaviti sa dobrim rezultatima u Jadranskoj ligi. "Očekuje nas poslednji meč u prvom delu sezone i svesni smo protiv kakvog protivnika igramo. Partizan je tim koji je osvojio najviše trofeja u Jadranskoj ligi, a dovođenjem igrača u proteklom periodu napravio je tim kadar da se bori za sam vrh i trofej. Očekuje nas izuzetno težak zadatak u Pioniru, ali smo privilegovani što smo rezultatima u poslednje vreme došli u situaciju da igramo derbi. Nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem svetlu i da probamo da napravimo značajnu pobedu”, rekao je Jovović. Podgorički klub je poslednji trijumf u Beogradu ostvario 2010. godine, ali tradicija ne brine previše Jovovića.

19:30 - Klop: Kao da smo gomila idiotaTrener fudbalera Borusije iz Dortmunda Jirgen Klop rekao je posle poraza od Verdera da je jedina dobra vest za njegov tim da je fudbalska 2014. godina završena. "Najbolja vest danas je da nema više fudbala u 2014. Bilo kakva kritika na naš račun je potpuno opravdana. Stojimo ovde kao potpuni idioti... Sada imamo tri nedelje da se pripremimo za nastavak prvenstva, moramo da zasučemo rukave, jer možemo da se izvučemo iz ovoga", rekao je Klop, a prenose nemački mediji. Borusija je izgubila danas od Verdera iz Bremena sa 2:1 u 17. kolu Bundeslige. Ekipa Jirgena Klopa je prvi deo nemačkog šampionata završila u zoni ispadanja, na 17. je mestu na tabeli sa samo 15 osvojenih bodova.

19:05 - Van Gal: Poklonili smo dva bodaTrener fudbalera Mančester junajteda Luj Van Gal rekao je da je razočaran nerešenim rezultatom s Aston Vilom i naveo da je njegova ekipa poklonila dva boda. "Ovo je vrlo frustrirajuće. Mislim da smo poklonili dva boda... Nismo dovoljno dobro počeli utakmicu i zbog toga su nam dali gol. Imali smo loptu u svom posedu, ali ništa nismo uradili sa tom loptom. U drugom poluvremenu smo bili bolji, ali nismo bili efikansi kao obično", rekao je Van Gal. Mančester junajted i Aston Vila odigrali su danas 1:1 u 17. kolu Premijer lige. Aston Vila je povela u 18. minutu golom Kristijana Bentekea, a izjednačio je Radamel Falkao u 53. minutu.

18:50 - Igokea bolja od MegeKošarkaši Igokee pobedili su na svom terenu ekipu Mega Leksa rezultatom 70:63 u meču 13. kola regionalne ABA lige. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Jorović sa 18 poena. Kod gostiju, istakao se Zagorac sa 19 poena. Igokea ima skor 4/9, a Mega 6/7.

18:15 - Ćirić: U pohod na novi trofejVaterpolista Radničkog Aleksandar Ćirić rekao je da njegova ekipa želi i trofej Kupa Srbije u svojim vitrinama. Kragujevčani imaju priliku da se domognu prvog domaćeg trofeja, na finalnom turniru Kupa Srbije, u Bečeju, a prvi rival u reprizi prošlogodišnjeg finala, biće im Crvena zvezda, u nedelju, od 20 sati. U drugom polufinalu, dva sata ranije, sastaju se Vojvodina i Partizan. "Želimo da posle Kupa Evrope donesemo još jedan pehar u klupske vitrine i to moramo pokazati i u bazenu. Sa Zvezdom se nismo sastajali ove sezone, ali koliko će zbog toga biti teško nama, toliko će i njima. Sada razmišljamo samo o tom meču, a o finalu tek ako pobedimo", rekao je Ćirić i dodao: "Očekujem jednu jako neizvesnu utakmicu. Zvezda je pokazala da je tvrd orah za mnoge ekipe, pogotovo protiv Primorja, kada je odigrala jako kvalitetno, dok poslednji poraz od Jadrana iz Herceg Novog ne oslikava realno njihove mogućnosti. Igra se na neutralnom terenu, šanse su podjednake i očekujem jako veliki otpor".

17:40 - Pelegrini: Decembar je ključan mesec u borbi za tituluTrener Mančester sitija Manuel Pelegrini rekao je da su njegovi fudbaleri odigrali dobar meč protiv Kristal Palasa i istakao da je decembar ključan mesec u borbi za titulu. "Ovo je bila veoma važna pobeda, veoma dobra igra. Palas je tim koji zna da se brani, tako da je velika stvar postići tri gola", rekao je Pelegrini za britanske medije. Mančester siti je danas savladao Kristal Palas sa 3:0 u 17. kolu Premijer lige i trenutno je drugi na tabeli sa 39 bodova, koliko ima i prvoplasirani Čelsi. "Mislim da je decembar ključan mesec u borbi za titulu i ako želite da se borite da titulu morate biti blizu vrhu tabele. Nadam se da ćemo nastaviti da igramo ovako", kazao je Pelegrini.

17:00 - Frajtag do prve pobede u sezoniNemački ski skakač Ričard Frajtag pobednik je takmičenja Svetskog kupa u švajcarskom Engelbergu. Drugo mesto zauzeo je Čeh Roman Kudelka, dok su treće mesto podelili Austrijanac Mihael Hajbok i Slovenac Jernej Damjan. Frajtag je do prve pobede u sezoni, a četvrte u karijeri došao pošsto je ostvario skokove od 128,5 i 135,5 metara, odnosno osvojivši 277,7 bodova. Drugoplasirani Kudelka zaostajao je samo 0,6 bodova za pobednikom današnjeg takmičenja. On je ostvario skokove od 128 i 136,5 metara. Hajbok je posle prve serije bio na liderskom mestu, ali je u drugoj seriji prilično loše skočio. Austrijanac je osvojio ukupno 276,2 boda, pošto je ostvario skokove od 133,5 i 131 metar. Takođe, na podijumu se našao i pobednik kvalfikacija, Damjan, koji je posle prve serije bio na petom mestu. On je imao isti bodovni učinak kao i Hajbok. Damjan je u prvoj seriji ostvario skok od 131,5 metar, ali je dobio prilično slabe ocene, jer mu doskok nije bio na najvišem nivou

16:32 - Huntelar produžio ugovor s ŠalkeomHolandski fudbaler Klas Jan Huntelar produžio je ugovor sa nemačkim bundesligašem Šalkeom na još dve godine, do 30. juna 2017. Huntelar je drugi najbolji strelac u istoriji Šalkea, posle Klausa Fišera. Otkako je prešao u Šalke iz Milana 2010, Huntelar je postigao 101 gol na 160 utakmica - 66 u Bundesligi. 25 u evropskim takmičenjima i 10 u Kupu Nemačke. Holandski internacionalac je sa Šalkeom osvojio Kup Nemačke 2011 i sledeće sezone bio je vodeći strelac Bundeslige sa 29 golova. Huntelar je pre Milana igrao za madridski Real, nakon angažmana u Ajaksu i Herevenu.

16:20 - Rekonstrukcija stadiona Lužnjiki povećana za 16 odstoPad vrednosti rublje prouzrokovao je za 16 odsto povećanje troškova rekonstrukcije fudbalskog stadiona Lužnjiki u Moskvi, mesta održavanja finala Mundijala 2018. Riblja je od početka godine izgubila skoro polovinu svoje vrednosti u odnosu na dolar, zbog čega je došlo i do povećanja cena uvoznog građevinskog materijala. Rekonstrukcija stadiona koštaće tako za tri milijarde rubalja više (51 milion dolara) od prvobitno planiranih troškova koji su iznosili 19 milijardi rubalja, rekao je zamenik gradonačelnika Moskve Marat Kusnulin. Uvozni građevinski materijal čini 20 do 30 odsto ukupno potrebnog za potrebe rekonstrukcije. Stadion kapaciteta 81.000 sedišta mogao bi da bude završen šest meseci pre roka, rekao je Kusnulin.

16:05 - Mel preuzeo Vest Bromvič AlbionŠpanski fudbalski trener Pepe Mel, bivši menadžer Vest Bromvič Albiona, izabran je za šefa stručnog štaba španskog drugoligaša Betisa. Mel će na klupi Betisa biti do kraja sezone. "Betis je izabrao Mela za trenera prvog tima. Trener iz Madrida vodiće ekipu s ciljem da se plasira u Primeru", saopšteno je na zvaničnom sajtu Betisa. Betis je trenutno četvrti u Segundi, šest bodova iza vodećeg Las Palmasa. Mel jednom je već vodio Betis - od 2010. do 2013, dovevši ga u Primeru 2011. godine, dok se u sezoni 2012/13 tim kvalifikovao za Ligu Evrope. On je kasnije te godine smenjen, pre nego što je izabran za menadžera VBA.

15:45 - Jansrud pobednik superveleslalomaNorveški skijaš Kjetil Jansrud pobednik je današnje trke superveleslaloma vožene u italijanskoj Val Gardeni. Jansrud je trku završio za minut, 33 sekunde i 87 stotinki i tako došao do četvrte pobede u sezoni. Drugo mesto zauzeo je Italijan Dominik Paris sa 46 stotinki zaostatka, a na trećem mestu našao se Austrijanac Hanes Rajhelt, koji je bio 54 stotinke iza pobednika. Austrijanac Vinsent Krihmajr ostvario je najbolji plasman u karijeri u Svetskom kupu, pošto je zauzeo četvrto mesto, dok je peti bio domaći takmičar Kristof Inerhofer. U poretku superveleslaloma na liderskom mestu je Jansrud sa 280 bodova, drugi je Rajhelt sa 200, dok je treći Paris sa 185. U generalnom plasmanju, takođe na liderskom mestu je Jansrud sa 592 boda, a prati ga Austrijana Marsel Hiršer sa 440 i Paris sa 265.

15:20 - Ostin se vraća u tim Kvins ParkaNajboljem strelcu Kvins Park Rendžersa istekla je suspenzija i biće u timu Policajaca za utakmicu protiv VBA.15:00 - Vonova najbolja u Val d’IzeruAmerička skijašica Lindzi Von trijumfovala je na trećem spustu ovodišnjeg Svetskog kupa, koji je vožen u francuskom Val d’Izeru. Vonova je do druge pobede ove sezone, a 61. u karijeri došla u vremenu od 1:44.47 minuta.Drugo mesto, sa 19 stotinki zaostatka, podelile su Austrijanka Elizabet Gergl i Viktorija Rebensburg iz Nemačke.U generalnom plasmanu Svetskog kupa trenutno vodi Maze sa 596 bodova, ispred Austrijanke Ane Feninger sa 327 i Vonove, koja ima 312. Amerikanka je najbolja u poretku spust asa 232 boda, a sledi je Tina sa 168. Takmičenje u Val d’Izeru se nastavlja u nedelju superveleslalomom.

14:30 - Kerik novi zamenik kapitena Junajteda

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Luj van Gal promovisao je vezistu Mančester junajteda u novog zamenika kapitena tog tima, preneli su britanski mediji.

13:45 - Pinto novi selektor HondurasaDoskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Kostarike Kolumbijac Horhe Luis Pinto preuzeo je kormilo Hondurasa.

13:25 - Burursis MVP 10. kola EvroligeKošarkaš Real Madrida Janis Burusis najkorisniji je igrač 10. kola Evrolige. Njegova ekipa savladala je Anadolu Efes 90:70 u poslednjem meču regularnog dela sezone, a Burusis je meč završio sa 19 poena, 10 skokova, tri assitencije, dve ukradene lope i blokadom, sa ukupnim indeksom 31.Isti indeks imao je i igrač Uniksa Keit Lengford, ali je njegov tim poražen od Nižnjeg Novgoroda sa 78:74. On je predvodio svoju ekipu sa 24 poena, 10 skokova i pet asistencija. Najbolji skakač kola je Patrik Jang iz Galatasaraja sa 13 uhvaćenih lopti, jednom više od Bobana Marjanovića, najkorisnijeg igrača prve faze takmičenja. Linas Kleiza iz Armanija igrač je sa najviše postignutih poena - 29, dok su najbolji asistenti kola Daniel Haket iz Armanija i Marselinjo Uertas iz Barselone, sa po devet dodavanja.

13:10 - Felpsu godinu dana zatvora uslovnoAmerička plivačka zvezda Majkl Felps osuđen je na godinu dana zatvora uslovno, zbog vožnje u pijanom stanju. Felps je prethodno suspendovan sa plivačkih takmičenja na šest meseci.Američki plivač je septembra ove godine uhvaćen kako vozi "lend rover" pod dejstvom alkohola brzinom od 135 kilometar na sat u zoni u kojoj je ograničenje iznosilo 70 kilometra na čas.

12:25 - Rolando sve dalje od JuventusaDefanzivac Porta Rolando odavno je na meti Juventusa, ali Bjankoneri žele da ga dovedu na pozajmicu što Portugalcima u ovom trenutku ne odgovara. Zmajevi bi pre svega želeli da uzmu novac od njegovog transfera i čini se Dinamo Moskva, Bešiktaš i Zenit u ovom trenutku imaju prednost. 11:55 - El Šaravi preskup za LiverpulLiverpul ovih dana snima gomilu napadača, a jedan od njih je i Milanov El Šaravi, za kojeg Galijani kaže da će otići samo u slučaju basnoslovne ponude.11:05 - Đovinko na transfer listiOd naslednika Del Pjera do transfer liste. Gde će Atomski mrav, ne zna se još, ali sigurno će imati neke zanimljive ponude.

10:30 - Stivenson nokautom odbranio titulu

Kanadski bokser Adonis Stivenson odbranio je titulu u lakoteškoj kategoriji u WBC verziji pošto je u petoj rundi nokautirao izazivača Rusa Dmitrija Suhotskog. Tridesetsedmogodišnji Stivenson oborio je Sukotskog snažnim udarcem u bradu pri kraju pete runde i ostvario 21. pobedu nokautom u karijeri."Znam sa kakvom snagom raspolažem i nema potrebe da je mnogo forsiram", rekao je Stivensomn i dodao da je strpljivo čekao trenutak kada će protivnika poslati na pod."Znao sam da će nokaut doći, čekao sam i - tras, bio je uhvaćen", rekao je Stivenson. Kanadski bokser je u petoj rundi čak tri puta naterao sudiju da broji Suhotskom Prvi nokdaun je usledio posle razornog udarca levicom, drugim je praktično okrznuo lice Sukotskog, da bi ga trećim definitivno razoružao. Ruski bokser je bio u nokdaunu ukupno četiri puta u meču koji je trebalo da traje 12 rundi.09:40 - San Antonio pao posle tri poraza

Foto: Beta / AP
Foto: Beta / AP

U noći između petka i subote odigrano je deset mečeva u NBA ligi, šampion San Antonio poražen je posle produžetaka od Portlanda 129:119. Klivlend je savladao ekipu Bruklina 95:91, a Oklahoma je nanela Lejkersima novi poraz rezultatom 104:103. Denver je bio bolji od Klipersa 109:106, Toronto je savladao Detroit 110:100, a Majami je poražen od Vašingtona 105:103. Čikago je pobedio Memfis 103:97, Boston je pobedio Minesotu 114:98, Orlando je izgubio od Jute 101:94, a Filadelfija od Šarlota 109:91. Sparsi su u lošoj seriji, vezali su treći poraz, Portland je bio bolji posle tri produžetka za 21. pobedu u sezoni. U regularnom delu bilo je 97:97, a koš za produžetak Portlandu je doneo Lilard. Isti igrač spasao je svoju ekipu pogodivši trojku za 104:104, dok je treći produžetak izborio San Antonio preko Džozefa. Portland je bio predvođen Lilardom koji je sa 43 koša ostvario lični rekord u NBA karijeri. Uz njega odličnu partiju u redovima Portlanda prikazao je LaMarkus Oldridž sa 32 koša i 16 skokova, dok je kod poraženih Sparsa najjači utisak ostavio Tim Dankan sa 32 poena i deset uhvaćenih lopti. Klivlend je predvođen Lebronom Džejmsom stigao do 15 pobede u sezoni. On je ubacio 22 poena i imao devet asistencija, dok je poen manje zabeležio Miler. Kod Netsa najbolji je bio Džonson sa 26 poena. Kobi Brajant je odigrao lošu utakmicu u porazu Lejkersa od Oklahome. On je na parketu proveo 34 minuta i za to vreme zabeležio devet poena (3/15), ali je imao po osam skokova i asistencija. U ekipi iz Los Anđelesa istakao se Dejvsi sa 18 poena i devet skokova. Za 13. pobedu Oklahome najzaslužniji je bio Vestbruk nsa 31 poenom i 10 asistencija, dok je 25 ubacio Džekson.

NBA liga, rezultati:Orlando – Juta 94:101Filadelfija – Šarlot 91:109Boston – Minesota 114:98Klivlend – Bruklin 95:91Detroit – Toronto 100:110Majami – Vašington 103:105Memfis – Čikago 97:103San Antonio – Portland 119:129Denver – Los Anđeles Klipers 109:106Los Anđeles Klipers – Oklahoma 103:10409:20 - Roben: Slatka pobeda, žao mi MajncaFudbaler Bajerna Arjen Roben rekao je da je pobeda nad Majncom bila slatka i da je zadovoljan sa nova tri boda. Minhenski tim pobedio je sa 2:1 na otvaranju 17. kola Bundeslige, a Holanđanin je doneo trijumf svojoj ekipi golom u samom finišu meča."Zadovoljan sam utakmicom, novom pobedom. Slatko je ovako pobediti, ali nekako mi je žao Majnca, koji je odigrao sjajnu utakmicu", rekao je Roben.

09:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN, MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track