BLOG UŽIVO: Real ima tri dana da odluči šta će s Ćićaritom
Foto: AP

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Real ima tri dana da odluči šta će s Ćićaritom

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

21:15 - Alegri: Želimo u finale Lige šampiona, želimo i trofejTrener Juventusa Masimilijano Alegri izjavio je da želi u finale Lige šampiona iako u polufinalu igra protiv Real Madrida."Mi smo svesni naših kvaliteta i želimo da idemo što dalje u ovom takmičenju. Ukoliko bi se plasirali u finale, to bi bio veliki uspeh, ali ne želimo samo da budemo učesnici finala, želimo i trofej. Mislimo da možemo da pobedimo Real i potrudićemo se da tako i bude", poručio je Alegri i dodao:"Nadamo se da će s Pogba oporaviti do drugog meča polufinala".

20:57 - Vujović produžio ugovor sa ZagrebomVeselin Vujović sjajno je predvodio rukometaše Zagreba u protekloj sezoni, stigao je i do četvrtfinala Lige šampiona, gde ga je zaustavila moćna Barselona, pa je uprava hrvatskog šampiona nekadašnjem asu Metaloplastike ponudila novi ugovor. Iako su Zagrepčani novi ugovor spremili pre nekoliko dana, Vujović je rekao da će razmisliti o produžetku saradnje zbog debakla u Kataloniji. Međutim, iz redova Zagreba su juče obelodanili da je došlo do nastavka saradnje i da će Vujović i naredne sezone sedeti na klupi hrvatskog tima.

20:42 - Kuzmanović: Blizu sam povratka na terenFudbaler Intera Zdravko Kuzmanović rekao je danas da se nalazi blizu povratka na teren posle pauze od više od mesec dana zbog loma ruke. Srpski reprezentativac povredio se 19. marta na revanš meču osmine finala Lige Evrope protiv Volfsburga, koji je ukupnim rezultatom 5:2 eliminisao neroazure iz ovog takmičenja."Neće mi biti potrebno još mnogo. Blizu sam da se vratim u formu. Ruka me i dalje boli, ali blizu sam povratka na teren. Teško mi je palo odsustvo i zato želim da se što pre vratim. Naporno treniram u teretani, nadam se da će sledeći pregledi pokazati da sam spreman za rad la loptom", rekao je Kuzmanović za klupski sajt.On je u Inter došao 2013. godine iz Štutgarta, a prethodno je igrao za Fiorentinu i Bazel. Ove sezone odigrao je 25 mečeva i postigao jedan gol za tim iz Milana. Kuzmanović je za nacionalni tim Srbije odigrao 50 utakmica i postigao šest golova.

20:01 - Real ima tri dana da odluči šta će s ĆićaritomHavijer Ernandez Ćićarito bio je na izlaznim vratima Santjago Bernabeua, ali je iskoristio šansu usled odsustva Benzeme i Bejla. Meksikanac igra za Real kao pozajmljen igrač Mančester junajteda, a španski mediji tvrde da "kraljevi" imaju rok do kraja aprila da se izjasne da li će otkupiti njegov ugovor. Cena Ćićarita je 20 miliona evra. Za Madriđane je odigrao 26 utakmice i postigao psam golova, uključujući i onaj protiv Atletika za plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

19:47 - Jaja Ture se dogovorio sa Interom?Vezni fudbaler Mančester sitija Jaja Ture dogovorio je sa Interom oko svojih uslova pa bi na leto trebalo da se preseli na "Đuzepe Meacu", prenosi "Sportsmediaset". Taj izvor tvrdi da će reprezentativac Obale Slonovače potpisati četvorogodišnji ugovor koji mu garantuje 18 miliona evra. Inter bi za usluge Turea, Sitiju trebao isplatiti osam miliona evra. Ture, koji ugovor sa "građanima" ima do 2017. godine, na "Etihad" je stigao 2010. iz Barselone za 26,5 miliona evra.

19:30 - Uspešan start Krajinovića u PortugaluSrpski teniser Filip Krajinović uspešno je startovao na ATP turniru u Eštorilu, pošto je danas u prvom kolu pobedio Kolumbijca Alehandra Gonzalesa sa 6:3, 6:3. Protivnik Krajinovića u osmini finala biće pobednik meča u kome se sastaju Albert Ramos-Vinolas iz Španije i Australijanac Nik Kirgios, koji je postavljen za sedmog nosioca. Turnir u Eštorilu igra se za nagradni fond od 494.310 evra.

18:20 - Pari Sen Žermen pregovara sa De BrujneomPari Sen Žermen želi Belgijanca iz Volfsburga Kevina De Brujnea."Odražli smo sastanak sa ljudima iz Pari sen Žerman i pričali smo o Kevinu. Oni su klub u usponu koji ima velike ekonomske resurse. Imaju ambiciju da postanu potpuno konkurentni liderima evropskog fudbala i to nam se dopada. Sa Kavanijem i Ibrahimovićem imaju ozbiljan ofanzivan potencijal i Kevin bi se tu savršeno uklopio”,rekao je De Brujneov agent Patrik Foster.

17:40 - Kraj sezone za EderaNapadač Sampdorije i reprezentacije Italije Eder propustiće ostatak sezone zbog povrede kolena, saopštio je danas klub iz Đenove. Eder je ligamente levog kolena povredio na prvenstvenoj utakimici protiv Napolija, koju je njegov tim u nedelju izgubio rezultatom 4:2. On je ove sezone odigrao 30 utakmica i postigao devet golova. Eder je nakon dobrih igara dobio poziv selektora Italije Antonija Kontea i na debiju za nacionalni tim u martu postigao izjednačujući gol protiv Bugarske u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope. Tokom karijere igrao je za Empoli, Frozinone, Brešu i Ćezenu.

17:20 - Troicki izgubio u prvom kolu u MinhenuSrpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u osminu finala ATP turnira u Minhenu, pošto je danas u prvom kolu izgubio od Viktora Estrelje Burgosa iz Dominikanske Republike sa 7:6 (7:4), 6:4. Meč je trajao sat i 39 minuta, a Troicki nije uspeo da opravda ulogu favorita protiv slabije rangiranog tenisera, koji je trenutno 51. na svetu. Protivnik Burgosa u narednom kolu biće pobednik meča Janko Tipsarević (Srbija) - Bernard Tomić (Australija). Turnir u Minhenu igra se za nagradni fond od 494.310 evra.

16:22 - Bekenbauer: Mogu da zamislim Klopa na klupi BajernaLegendarni nemački fudbaler Franc Bekenbauer rekao je danas da bi Jirgen Klop bio pravo rešenje za klupu Bajerna iz Minhena, ukoliko Pep Gvardiola reši da napusti taj klub. "Naravno da mogu da zamislim Klopa kao naslednika Gvardiole. Kada sam bio predsednik Bajerna često smo pričali o Klopu. Klop je definitivno dobra opcija za Bajern. Pitanje je jedino koliko će Gvardiola dugo ostati u Minhenu. Nadam se dugo, ali Klop se, takođe, mora razmatrati kao opcija", rekao je Bekenbauer za nemačke medije. Klop je ranije najavio da na kraju sezone odlazi iz Borusije iz Dortmunda nakon sedam godina. Gvardiola, s druge strane, ističe da će ostati u Bajernu do leta 2016. godine, ali još nije počeo pregovore s upravom o novom ugovoru."Ne mogu da zamislim da će Gvardiola otići već 2016. godine. On voli Minhen. Imao je uspehe sa ovim klubom i svestan je da može sve to da ponovi. Ovde ima sve što želi", kazao je Bekenbauer. Bajern iz Minhena je, četiri kola pre kraja šampionata, osigurao titulu u Bundesligi, treću uzastopnu. Ono što čeka ekipu Pepa Gvardiole je i polufinale Lige šampiona protiv Barselone. "Na Mesiju se zasniva čitava igra Barselone. Ukoliko Bajern uspe da ga zaustavi, onda ima šanse. Ali, ukoliko zaista želite da imate šansu protiv Barselone, onda morate i da imate kompletan tim. Potrebni su nam i Frank Riberi, i David Alba, i Arjen Roben", naveo je Bekenbauer.

15:45 - Rendulić želi sve pobede do krajaFudbaler Čukaričkog Zoran Rendulić rekao je da njegova ekipa želi pobedu u predstojećem meču protiv OFK Beograda i istakao da je njegov lični cilj da tim s Banovog Brda ne doživi nijedan poraz u Super ligi Srbije do kraja sezone. "Možemo poslednjih mesec dana prvenstva da napravimo pravu stvar. Idemo utakmicu po utakmicu, a u naredne dve rešavamo pitanje trećeg mesta. Cilj nam je u sredu da pobedimo OFK Beograd. Oni su mlad tim i zaslužuju svako poštovanje. Nema lake utakmice", rekao je Rendulić. Čukarički u sredu dočekuje OFK Beograd u utakmici 25. kola Super lige Srbije. Ekipa s Banovog Brda je u prethodnom kolu savladala Radnički iz Kragujevca sa 1:0, a upravo je Rendulić bio strelac jedinog pogotka. "Borili su se kao lavovi. Mi smo posle prvog gola tražili još jedan, ali moramo da budemo zadovoljni. Nismo izgubili više od 20 utakmica, a moj lični cilj je da se ne izgubi do kraja", naveo je štoper Čukaričkog.15:20 - Perić najavio pobedu na IslanduSelektor rukometne reprezentacije Srbije Dejan Perić rekao je da će njegova ekipa, u predstojećem meču protiv Islanda u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, "pobedu graditi iz odbrane". "U generacijama osamdesetih i devedesetih, imali smo više negativan nego pozitivan bilans sa njima. Nisu nam ležali. Sada razmišljamo kako postoji samo jedna utakmica, ova u Rejkjaviku. Pobedu ćemo graditi iz odbrane. Zahtevam od igrača da na toj utakmici budu i najbolji golmani, i najbolji odbrambeni igrači, i najbolji napadači", rekao je Perić. Utakmica trećeg kola Grupe četiri kvalifikacija između Islanda i Srbije igra se u sredu od 21.30 u Rejkjaviku, dok će izabranici Dejana Perića ugostiti Island u nedelju 3. maja u Nišu. Perić je kazao da je Island rukometna nacija i da zaslužuje poštovanje. Evropsko prvenstvo u Poljskoj održaće se od 17. do 31. januara 2016. godine.14:55 - Srpski kajakaši spremni za EPSrpski kajakaški reprezentativci rekli su da spremno dočekuju predstojeće EP u kajaku i kanuu na mirnim vodama u češkim Račicama i najavili borbu za medalje. EP u Račicama održaće se od 1. do 3. maja, a Srbiju će predstavljati 15 sportista u 18 disciplina. Reprezentativka Srbije Nikolina Moldovan rekla je da je u odličnoj formi i da očekuje da će se u dvosedu sa sestrom Oliverom boriti za medalju. "Očekivanja su velika, pogotovo posle uspešne prošle godine. U dvojcu će biti standardna konkurencija i očekujem borbu za medalje. Prvi put ću se takmičiti u seniorskoj konkurenciji u jednosedu na 500 metara i to će mi poslužiti samo kao test. Trenizi pokazuju da sam u odličnoj formi", rekla je Moldovan novinarima u Beogradu. Moldovan je navela da ima iskustva na stazi u Račicama. "Tamo sam se takmičila već četiri-pet puta, zna da bude malo vetra i talasa, ali jedva čekam talase, jer svaki put kada su bili talasi i vetar ja sam uzimala zlato", kazala je Moldovan.

14:38 - Aleksandra Krunić startovala pobedom u PraguSrpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Pragu, pošto je savladala Hrvaticu Mirjanu Lucić Baroni sa 3:6, 7:6 (7:4), 6:0. Krunićeva se posle izgubljenog prvog seta nije predavala, podigla je nivo igre, izjednačila u setovima i u odlučujućem trećem delu igre "oduvala" protivnicu. Srpska teniserka će u drugom kolu igrati protiv bolje iz duela između Belgijanke Janine Vikmajer i Italijanke Kamile Đorđi. Turnr u Pragu igra se za nagradni fond od 250.000 dolara.

14:15 - WADA otvorila sajt za prijavljivanje doping slučajeva u RusijiSvetska antidoping agencija (WADA) otvorila je sajt za prijavljivanje eventualnih doping slučajeva u Rusiji. WADA je u decembru oformila tročlanu komisiju kako bi ispitala navode o postojanju sistematskog dopinga u ruskom sportu - naročito atletici, koje je emitovala nemacka televizija. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu WADA, ohrabruju se potencijalni "uzbunjivači" da stupe u kontakt sa tom organizacijom, odnosno da sa njom podele informacije vezane za sumnju u doping. To obavestenje objavljeno je i na ruskom jeziku.

13:44 - Markes propušta Heres zbog hobija?Dvostruki uzastopni šampion sveta u Moto GP Mark Markes mogao bi da propusti predstojeću trku u Heresu zbog povrede. Vozaču Repsol Honde operisana je leva ruka zbog preloma malog prsta na moto-kros treningu, što je veliki hobi mladog Španca. Markes je pao, a vozač koji je bio iza njega prešao je preko njegovog prsta. Ugrađena mu je titanijumska pločica, što bi trebalo da mu ubrza oporavak, ali je još uvek neizvesno da li će moći da nastupi u Andaluziji. On je slomio nogu pred početak prošle sezone, ali se na vreme oporavio i dobio prvih deset trka, te suvereno stigao do titule. Ovu sezonu počeo je znatno slabije, pa zaostaje 30 bodova za veteranom Valentinom Rosijem posle tri trke.13:15 - Inter povlači dres sa brojem četiriPredsednik fudbalskog kluba Inter Erik Tohir rekao je da će naredne nedelje taj klub iz upotrebe povući dres sa brojem četiri, koji je nosio bivši kapiten Havijer Zaneti. Tohir je naveo da će 4. maja na stadionu Đuzepe Meaca biti organizovan humanitarni meč i najavio da će dres sa brojem četiri tada otići u "penziju". "Među igračima, koji će izlaziti na teren nećeš videti nikoga ko nosi broj četiri, tvoj broj četiri. Ti si ikona, legenda kluba, svetska legenda", poručio je Tohir Zanetiju. Zaneti, koji je sada potpredsednik kluba, stigao je u Inter 1995. godine i za 19 godina osvojio pet titula u Seriji A, četiri trofeja u Kupu Italije, četiri Superkupa Italije, Ligu šampiona, Svetsko klupsko prvenstvo i Kup Uefa.

12:44 - Organizatori Vimbldona zabranili selfi štapoveOrganizatori teniskog gren slem turnira u Vimbldonu zabranili su korišćenje selfi štapova na ovogodišnjem takmičenju.Štapovi za telefon koji se koriste kako bi se uhvatio bolji kadar prilikom selfi fotografisanja, već su zabranjeni u nekim muzejima i sportskim objektima u Velikoj Britaniji. Portparol Vimbldona saopštio je da je zabranjeno korišćenje selfi štapova, kako se ne bi remetilo uživanje gledalaca u tenisu. Treći gren slem turnir u Vimbldonu igra se od 29. juna do 12. jula.

12:15 - Anri: Arsenal nikada neće osvojiti titulu sa ŽiruomLegendarni fudbaler Arsenala Francuz Tijeri Anri izjavio je da londonski klub nikad neće osvojiti titulu u Premijer ligi sa Olivijeom Žiruom na mestu prvog špica. Najbolji strelac Arsenala svih vremena, koji je zavrsio igračku karijeru prošle sezone, naglasio je da klub mora da dovede četiri pojačanja, ukoliko žel da dođe do trofeja. "Arsenal mora da angažuje novog golmana, defanzivca, jednog igrača veznog reda i vrhunskog golgetera, ukoliko želi ponovo da osvoji tiutlu", rekao je Anri. Arsenal je u nedelju remizirao protiv Čelsija, koji je ostao na vrhu tabele sa 10 bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala, uz utakmicu manje.11:50 - Inter nudi bonuse IkardijuKontroverzni centarfor Intera Mauro Ikardi još nije potpisao novi ugovor sa Interom, a uprava milanskog kluba čini sve da ga odobrovolji, pa mu je spremila i bonus od 400.000 evra u slučaju da bude najbolji strelac Serije A. Ikardi koji trenutno zarađuje 2,8 miliona evra godišnje ima na stolu ponudu Intera za nastavak saradnje, ali 22-godišnji napadač se još premišlja, pre svega zbog finansijskih boljih ponuda iz Engleske. Ikardi je minulog vikenda postigao pobednosni gol u trijumfu protiv Rome 2:1, što je njegov 17. pogodak ove sezone u Seriji A i ukoliko u preostalih šest kola preskoči Karlosa Teveza (18 golova) na vrhu liste strelaca dobiće neočekivan bonus.11:30 - Staridž zbog povrede završio sezonuNapadač LIverpula i engleski reprezentativac Danijel Staridž zbog povrede neće igrati do kraja sezone, potvrdio je menadžer "crvenih" Brendan Rodžers. Staridž je ove sezone zbog različitih povreda odigrao samo 12 utakmica u Premijer ligi, ukupno 17 u svim takmičenjima, što se svakako odrazilo i na rezultate Liverpula. On će propustiti i utakmice reprezentacije Engleske, prijateljski meč sa Irskom 7. juna i duel sa Slovenijom u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope 14. juna.11:11 - Ćićarito: Igram gde Bog želiNapadač Real Madrida Havijer Ćićarito Ernandes ne opterećuje se svojom budućnošću na Santjago Bernabeuu, već samo želi da igra što više. Meksikanac je vreme u Realu uglavom provodio na klupi za rezerve, do povrede Karima Benzeme, da bi u poslednjih sedam dana postao heroj tima. "Igram za Real Madrid i uživam u tome. Igram gde Bog želi. Živim za danas. Ne znam da li ću biti ovde i sledeće godine, koncentrisan sam da igram što je više minuta moguće za najbolji klub na svetu", rekao je Ernandes. Ćićarito je letos stigao u Real na jednogodišnju pozajmicu iz Mančester junajteda, u sredu je golom protiv Atletiko Madrida odveo svoj tim u polufinale Lige šampiona, a u nedelju je sa dva pogotka učestvovao u teškoj pobedi nad Seltom u Vigu.10:45 - Gordić: Nema predajeKošarkaš Cedevite Nemanja Gordić rekao je da se njegova ekipa nije predala protiv Crvene zvezde i da ima šanse da preokrene rezultat u finalnoj seriji plej-ofa Jadranske lige. "Nećemo se predavati, siguran sam da i dalje imamo šanse. Moraćemo da se resetujemo, pregrupišemo, da zapnemo i dobijemo prvu sledeću utakmicu, a onda vidimo šta dalje", rekao je Gordić. U finalu plej-ofa Zvezda vodi sa 2:0 u pobedama protiv Cedevite, pošto je dobila utakmice u Beogradu. Cedevita je u oba duela na samom početku imala veliki zaostatak za protivnikom, pa se vraćala u igru posle toga, da bi na kraju izgubila oba meča. "Kao da se opustimo tek posle 15-20 minuta. Nadam se da ćemo u Zagrebu biti u stanju da tako igramo od prvog minuta i da ćemo imati dodatnu energiju", kazao je Gordić.

10:21 - Ana Ivanović sedma, a Jelena Janković 18. teniserka svetaNajbolje plasirana srpska tenisrka Ana Ivanović spustila se ove nedelje na WTA listi za jedno mesto i sada je sedma sa 4.000 bodova. Jelena Janković zadržala je 18. poziciju sa 2.140 bodova, dok je Bojana Jovanovski popravila plasman za jedno mesto i ove nedelje je 62. sa 846 bodova. Aleksandra Krunić je i dalje 77. sa 720 bodova, a Jovana Jakšić je napredovala na listi za 15 mesta i zauzima 201. poziciju sa 241 bodom. Amerikanka Serena Vilijams i dalje je prva na listi sa 9.981 bodom, dok je Rumunka Simona Halep sa 7.755 bodova potisnula sa druge na treću poziciju Ruskinju Mariju Šarapovu, koja sada ima 7.525 bodova.

10:00 - Đoković suvereno vlada svetskim tenisomNajbolji teniser sveta Novak Đoković na najnovijoj ATP rang listi ima 13.845 bodova sa rekordnom distancom u odnosu na drugoplasiranog Švajcarca Rodžera Federera od 5.460 bodova. Viktor Troicki je napredovao za jedno mesto i sada je 33. sa 1.155 bodova, dok je Dušan Lajović popravio plasman za tri pozicije i ove nedelje je 79. sa 646 bodova. Četvrti teniser Srbije Filip Krajinovć spustio se na listi za dva mesta i zauzima 104. poziciju sa 514 bodova, a Janko Tipsarević je skočio čak 189 mesta i ove nedelje je 635. sa 40 bodova.

09:44 - Azar igrač sezone Premijer ligeFudbaler Čelsija Belgijanac Eden Azar proglašen je za najboljeg igrača sezone u Premijer ligi. Azara su za najboljeg izglasali njegove kolege iz drugih timova, ispred napadača Totenhema Harija Kejna, koji je proglašen za najboljeg mladog igrača i golmana Mančester Junajteda Davida de Hee. "Veoma sam srećan. Jednog dana želim da budem najbolji, ove sezone sam igrao dobro, i Čelsi je igrao dobro. Ne znam da li sam zaslužio ovu nagradu, ali je ovo veoma dobro za mene. Najbolje je kada te za najboljeg proglase igrači, oni znaju sve o fudbalu", rekao je Azar. U timu sezone u Premijer ligi nalaze se i dvojica srpskih reprezentativaca, Azarovi saigrači Nemanja Matić i Branislav Ivanović.

09:20 - Klivlend i Vašington u polufinalu IstokaKošarkaši Klivlenda plasirali su se u polufinale Istočne konferencije NBA lige pošto su u četvrtfinalnoj seriji savladali Boston sa 4:0. Sa 27 koševa, deset skokova, osam asistencija i tri ukradene lopte Lebron Džejms je predvodio svoj tim do trijumfa protiv "Kelta" 101:93 kojim je Klivlend obezbedio plasman među četiri najbolja tima na Istoku. U poraženom Bostonu istakli su se Ajzea Tomas i Džered Salindžer sa po 21 poenom. Protivnik Klivlendu u polufinalu Istoka biće pobednik četvrtfinalne serije Čikago - Milvoki u kojoj Čikago vodi sa 3:1. Rezultatom 4:0 u četvrtfinalnoj seriji među četiri najbolja tima Istočne konferencije plasirao se i Vašington koji je jutros pobedio Toronto sa 125:94. Protivnik Vašingtonu u polufinalu Konferencije biće pobednik četvrtfinalne serije Atlanta - Bruklin u kojoj Atlanta trenutno vodi sa 2:1. Na Zapadu Klipersi su vratili "brejk" pošto su u San Antoniju savladali aktuelnog prvaka sa 114:105 i izjednačili rezultat na 2:2 u seriji. Dalas je ostvario prvu pobedu u plej ofu savladavši jutros Hjuston sa 121:109 kojom je smanjio vođstvo "raketa" na 3:1.

08:58 - Sančes: Želim trofeje s ArsenalomNapadač Arsenala Aleksis Sančes kaže da se oseća prijatno u londonskom klubu i da sledeće sezone želi sa tim timom da se bori za titulu prvaka. Čileanac je letos došao u klub za 48 miliona evra i dao je 21 gol za sada ove sezone. "Dopada mi se London, brzo sam se prilagodio. Osećam se prijatno u Arsenalu, kao i u svakodnevnom životu, grad je divan i pomaže mi da budem bolji igrač. Veoma sam srećan", kaže 26-godišnji napadač. "Svi moji saigrači žele da osvajaju trofeje. Počeo sam svoju avanturu ovde, sada moram da nastavim da učim od fudbala i svojih saigrača, da bolje upoznam klub i ligu. Volim engleski fudbal", dodao je Sančes.

08:30 - Teri: Veliki korak ka tituliKapiten Čelsija Džon Teri rekao je da je njegova ekipa remijem sa Arsenalom napravila veliki korak ka osvajanju titule u Premijer ligi. Fudbaleri Čelsija i Arsenala odigrali su u nedelju nerešeno 0:0 u meču 34. kola Premijer lige. "Napravili smo veliki korak ka cilju. Matematički, drugi timovi i dalje mogu da nas 'uhvate', ali napravili smo veliki korak ka tituli", rekao je Teri. Tim bodom ekipa Žozea Morinja približila se osvajanju titule i sada su im potrebne još dve pobede da je i matematički osiguraju. Čelsi je prvi na tabeli Premijer lige sa 77 bodova, deset više od Mančester Sitija i Arsenala, ali i sa utakmicom manje.08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track