BLOG UŽIVO: Dileme više nema, Serhio Ramos ostaje u Realu
Foto: AP

Najnovije informacije iz sveta sporta

BLOG UŽIVO: Dileme više nema, Serhio Ramos ostaje u Realu

Fudbal -
Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu

22:09 - Dileme više nema, Serhio Ramos ostaje u RealuSerhio Ramos ostaje u Real Madridu najmanje do 30. juna 2020. godine, prenela je dobro upućena španska Marka. Jedan od najboljih defanzivaca u Evropi ugovor će zvanično potpisati pred sam početak sezone, tačnije 23. avgusta. Na ovaj način razrešene su sve tenzije na relaciji između kluba i odličnog igrača, ali je konačno i stavljena rampa na potencijalni Ramosov odlazak u Mančester junajted. Crveni đavoli su odavno osetili da nešto ne štima u Madridu, pa su uporno vrebali svoju priliku da ugrabe veliki plen na transfer tžištu, ali ipak nisu uspeli. Navodno dogovorena je godišnja plata od 9.000.000 evra.

20:09 - Fudbalski savez Engleske podržao PlatinijaFudbalski savez Engleske (FA) podržao je danas kanadidaturu Mišela Platinija za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (Fifa).Predsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) Mišel Platini objavio je danas da će se kandidovati za predsednika Fife. On je naveo da Fifa mora da okrene novi list, posle optužbi za korupciju i hapšenja visokih funkcionera svetske kuće fudbala."Podržavamo Platinijevu kandidaturu. Imamo dobar odnos sa njim i nadam se da će steći potrebnu podršku za vodećeg čoveka Fife, u najtežem periodu u njenoj istoriji", rekao je predsednik FA Greg Dajk."Znamo da će biti mnogo kandidata, što bi trebalo da rezultira snažnom i zdravom debatom. Međutim, ne smemo da potcenimo koliko će zahtevno biti svakome od njih da vodi organizaciju koja je okaljana. Cela struktura Fife mora biti razmotrena i promenjena iz korena", dodao je on.Dajk je rekao da je 60-godišnji Platini prava osoba koja će uneti reforme u skandalu pogođenu Fifu.Platini želi da zameni Sepa Blatera, koji je na čelu Fife od 1998. godine. Blater je krajem maja dobio peti mandat, ali je 2. juna podneo ostavku zbog hapšenja visokih funkcionera Fife u sklopu istrage američkih i švajcarskih vlasti o korupciji.Platini je predsednik Fife od 2007. godine, a član Izvršnog komiteta Fife od 2002. godine.Izbori za predsednika Fife održaće se 26. februara, a Blater će do tada biti na čelu svetske kuće fudbala.

18:52 - "Stara dama" sad merka NasrijaFrancuski vezista Samir Nasri u sledećoj sezoni neće biti u prvom planu kod trenera Mančester sitija Manuela Pelegrinija, pa bi takvu situaciju mogao da iskoristi torinski Juventus i završi još jedan veliki transfer ovog leta.Kako piše Tutosport, "stara dama" ima prilično dobre šanse da dođe do potpisa odličnog veziste, koji bi u ovom trenutku mogao i da bude neka zamena za Artura Vidala, mada nisu isti tip igrača. Dolaskom Rahima Sterlinga dodatno su umanjene šanse da Nasri bude starter i narednoj sezoni, što se moglo videti i kroz neke prijateljske utakmice ovog leta. Francuz je na Etihad stigao u leto 2011. godine iz Arsenala za 27.500.000 evra.

18:31 - Lajović izgubio od Anduhara u osmini finala turnira u GštaduTeniser Srbije Dušan Lajović nije danas uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Gštadu, pošto je izgubio od 49. tenisera sveta, Španca Pabla Anduhara sa 0:2 u setovima (5:7, 2:6). Tokom meča koji je trajao sat i 48 minuta, 115. teniser sveta Lajović nije napravio nijedan brejk, dok mu je Anduhar tri puta oduzeo servis. Anduhar će u četvrtinalu igrati protiv pobednika duela Brazilca Tomaza Belučija i Francuza Stefana Robera.

17:31 - De Marija: Erera otpušten jer su principi iznad rezultataPredsednik Fudbalske federacije Meksika Desio de Marija rekao je da je selektor Migel Erera otpušten zbog toga što su vrednosti i principi važniji od rezultata koje je postigao. Erera je doveo selekciju Meksika do titule u Gold kupu pošto je u finalu u nedelju savladana Jamajka sa 3:1, ali je samo dva dana kasnije otpušten nakon incidenta na aerodromu u Filadelfiji. Temperamentni stručnjak je prilikom povratka državne selekcije kući fizički napao novinara meksičke Asteka televizije Kristijana Martinolija, nezadovoljan njegovim komentarima tokom turnira. "Niko ne može da bude izuzet od odgovornosti za ono što se dogodilo u Filadelfiji", rekao je De Marija koji je u subotu izabran za predsednika nacionalne federacije Meksika. On je naglasio da su "naše vrednosti i principi iznad rezultata". Erera se u saopštenju izvinio igračima, stručnom štabu, navijačima, federaciji i medijima za ponašanje u "bolnom incidentu sa komentatorom". Najbolje meksičke fudbalere Erera je vodio od 2013. godine, a sa nacionalnom reprezentacijom stigao je do osmine finala prošlogodišnjeg prvenstva sveta u Brazilu.

17:11 - Pocijus treći put u ŽalgirisuDoskorašnji košarkaš Galatasaraja Martinas Pocijus vratio se u ekipu Žalgirisa, potvrđeno je danas na sajtu kluba. Pocijus je profesionalnu karijeru započeo 2009. godine upravo u Žalgirisu potpisao je jednogodišnji ugovor. "Imao sam veliku želju da se vratim u klub i jako sam srećan što sam ponovo ovde. Klub ima sve što je neophodno, sjajne uslove i odlične navijače. Video sam kako je u drugim klubovima, ali kako kažu najbolje je vratiti se kući ", izjavio je Litvanac za sajt kluba. Prošle sezone za ekipu Galatasaraja u Evroligi prosečno je beležio 6,2 poena, 1,7 skokova i 1,4 asistencije po utakmici. Sa reprezentacijom Litvanije ima osvojenu bronzu na Svetskom prvenstvu 2010. godine, kao i srebro na Evropskom prvenstvu u Sloveniji 2013. godine.

16:47 - Nemanja Krstić iz Mega Leksa u IgokeuNemanja Krstić (23), dosadašnji košarkaš Mega Leksa, potpisao je jednogodišnji ugovor sa klubom iz okoline Banjaluke. Krstić može da igra na poziciji beka i krila. Ranije je nosio dres Hemofarma, dok je za reprezentaciju Srbije nastupao na Evropskom prvenstvu 2013. godine u Sloveniji. Bio je član i mladih selekcija Srbije. U dresu "orlova" osvojio je srebra na Svetskom prvenstvu za košarkaše do 19 godina i prvenstvu Evrope do 18 godina, dok je sa EP za košarkaše do 16 godina doneo bronzano odličje.

16:32 - Rojs ostaje u BorusijiFudbaler Borusije iz Dormunda Mark Rojs neće napustiti taj nemački klub ovog leta, saopštila je danas agencija koja ga zastupa, SportsTotal. "Stalno čitamo te glasine koje kruže o navodnom transferu Rojsa. On je polaskan time što se za njega interesuju veliki evropski klubovi, ali nedavno je odlučio da ostaje u Dortmundu", navodi se u saopštenju agencije. Rojs je u Borusiju stigao 2012. godine iz Borusije iz Menhengladbaha. Sa klubom iz Dortmunda osvojio je dve titule nemačkog Superkupa.

16:13 - Princ Ali: Platini nije dobro rešenje za FIFAJordanski princ Ali Bin Al Husein, koji je na prethodnim izborima za predsednika Međunarodne fudbalske federacije (FIFA ) izgubio od Sepa Blatera ocenio je danas da Mišel Platini nije dobro rešenje za FIFA. Platini, dugogodišnji predsednik Evropske fudbalske unije (UEFA) ranije danas potvrdio je da će se kandidovati za mesto prvog čoveka FIFA. "Platini nije dobro rešenje za fudbal i navijači i igrači zaslužuju boljeg predsednika", napisao je Ali u saopštenju koje je prenela agencija AFP. On je naglasio da se "FIFA guši u skandalima" i da ta organizacija više ne sme da posluje kao do sada. "Praktikovanje dogovora u kuloarima i 'dilova' ispod stola mora da prestane", rekao je Ali. On je naglasio da "glasovi pojedinačnih fudbalskih federacija moraju da se čuju". "U narednim nedeljama konsultovaću se sa njima oko toga šta je u najboljem interesu fudbala. Ono što je sigurno jeste da je neophodno novo, nezavisno rukovodstvo", dodao je Ali. Jordanbski princ je ubedljivo izgubio na izborima održanim krajem maja protiv Sepa Blatera, koji je samo nekoliko dana kasnije najavio da podnosi ostavku zbog korupcionaškog skanadal u vrhu FIFA, koji je izbio hapšenjem sedmorice visokih zvaničnika te organioacije. Izbori za predsednika FIFA održavaju se 26. februara i kandidati imaju rok za prijavljivanje do 26. oktobra.

15:26 - FIBA diskvalifikovala Rusiju iz svih takmičenjaSvetska košarkaška federacija (FIBA) diskvalifikovala je danas reprezentaciju Rusije sa Evropskog prvenstva, kao i svih međunarodnih takmičenja. Kako se navodi, Izvršni komitet FIBA-e doneo je odluku da diskvalifikuje Košarkaški savez Rusije jer "nije član FIBA-e" "FIBA je poslala pismo u naš Savez, u kojem piše da se Rusija ne nalazi na listi članova FIBA. Moramo da razmislimo kako ćemo da rešimo ovu situaciju, čak je pod znakom pitanja i učesće na Olimpijskim igrama. Prepustićemo Ministarstvu sporta i Olimpijskom komitetu da se pozabave ovim slučajem", rekao je predstavnik Rusije u FIBA Sergej Černov, a prenosi agencija Itar Tass. Ruski mediji spekulišu da je razlog diskvalifikovanja to što se 2013. godine Sud u Moskvi mešao u rad Saveza kada su u toj organizaciji održani predsednički izbori. Černov je u izjavi za Itar Tass dodao da će FIBA konačnu odluku o diskvalfikaciji doneti na sednici ;Tokiju, koja će se održati od 7. do 9. avgusta. Rusija je prvobitno trebalo da igra u Grupi A na Evropskom prvenstvu, koje je na programu od 5. do 20. septembra, sa selekcijama Francuske, Bosne i Hercegovine, Finske, Poljske i Izraela.

15:02 - Lazme prešao u GalatasarajBivši košarkaš Partizana Stefon Lazme novi je igrač Galatasaraja, objavio je danas turski klub. Lazme u Galatasaraj dolazi iz gradskog rivala Efesa, gde je igrao prethodnih godinu dana. Krilni centar iz Gabona prošle sezone u Evroligi prosečno je beležio 6,8 poena, 3,8 skokova i jednu asistenciju. Pre kluba iz Istanbula nosio je dres Panatinaikosa, Obradoira, Spartaka iz Sankt Peterburga, Makabija iz Tel Aviva, Majamija i Golden Stejta. Lazme je član Partizana bio u sezoni 2008/2009 kada je osvojio titule u Jadranskoj ligi, prvenstvu Srbije i Kupu Radivoja Koraća.

14:39 - Jankovićeva sigurna u prvom kolu čelindžera u NančanguSrpska teniserka Jelena Janković uspešno je startovala na čelindžeru u kineskom Nančangu, pošto je danas u prvom kolu pobedila Riko Savajanagi iz Japana sa 6:2, 6:1. Jankovićeva, koja je postavljena za prvog nosioca, u narednom kolu igraće protiv 245. teniserke na svetu Kineskinje Čang Liju. Čelindžer u Kini igra se za nagradni fond od 125.000 dolara.

14:19 - Kraj sage: Milinković - Savić konačno prelazi u LacioMladi reprezentativac Srbije, Sergej Milinković - Savić potpisaće petogodišnji ugovor sa ekipom Lacija, prenosi ugledni Korijere Delo Sport.Genk je prihvatio ponudu rimskog kluba od 9 miliona evra (plus bonusi), a Sergej će zarađivati osnovnu platu od 700.000 evra plus bonusi, a primanja će rasti iz godine u godinu.Tako su konačno okončani dugi i mukotrpni pregovori Italijana i Belgijanaca. Naš fudbaler biće predstaviljen u narednih 48 časova, a trener Pioli planira da ga vodi u Kinu, gde će Lacio protiv Juventusa igrati prvi zvaničan meč ove sezone - Superkup Italije.

14:02 - Platini potvrdio kandidaturu za predsednika FIFA-ePredsednik Evropske fudbalske unije (Uefa) Mišel Platini potvrdio je danas da će se kandidovati za funkciju predsednika Svetske fudbalske federacije (Fifa). Platini je danas članicama Uefe poslao pismo, u kom je naveo da očekuje njihovu podršku. "Postoje trenuci u životu, kada morate uzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Ja sam trenutno u jednom od tih trenutaka, a i trenutak je u kom bi trebalo da se oblikuje budućnost Fife. U poslednjih pola veka Fifom su upravljala samo dva čoveka. Ta ekstremna stabilnost je nešto kao paradoks u svetu koji je doživeo radikalne potrese i u sportu koji je prolazi kroz značajne ekonomske promene", navodi se u pismu Platinija. "Međutim, nedavni nemili događaji su svetsku kuću fudbala naterali da okrene novi list i preispita svoju upravu", dodaje se u pismu. Platini, koji je i potpredsednik Fife, je prvi ozbiljni kandidat za prvog čoveka svetske kuće fudbala, a moguće je da će se kandidovati i pojedini bivši potpredsednici svetske kuće fudbala iz Azije.

13:41 - Enrike: Najbitnije je da smo promovisali klub u SADTrener Barselone Luis Enrike rekao je danas da je zadovoljan partijama ekipe na turneji u SAD, uprkos dva poraza od Mančester Junajteda i Čelsija. Šampion Evrope je u samo četiri dana doživeo dva poraza u pripremnim mečevima od Junajteda (3:1) i Čelsija posle penala (2:2), ali Enrikea to ne brine previše. "Igrali smo protiv vrhunskih timova i najbitnije je da smo osetili podršku mnogobrojnih navijača. Pored toga, promovisali smo klub i idemo srećni kući", rekao je Enrike novinarima u SAD. Katalonci će početka sezone i duela protiv Sevilje u Superkupu Evrope, odigrati prijateljske utakmice protiv Fiorentine i Rome.

13:20 - Adebajor blizu prelaska u Aston ViluFudbaler Totenhema Emanuel Adebajor na korak je od prelaska u Aston Vilu, preneli su britanski mediji. Kako se navodi, Adebajor je proveo dan u trening centru Aston Vile, gde je razgovarao o ličnim uslovima transfera i trebalo bi da obavi lekarske preglede. Očekuje se da će on otići na pozajmicu u Aston Vilu do kraja sezone i tako ponovo sarađivati sa trenerom Timom Šervudom. Oni su zajedno bili u Totenhemu, u sezoni 2011/2012, tokom koje je napadač Togoa postigao 14 golova na 25 utakmica. Aston Vili je potreban napadač, pošto je ovog leta prodala Liverpulu Kristijana Bentekea.

12:43 - Menez: Milan bi sa Ibrahimovićem bio glavni favoritFudbaler Milana Džeremi Menez izjavio je danas da bi prva zvezda Pari Sen Žermena Zlatan Ibrahimović bio ogromno pojačanje za klub i da bi ga automatski učinio glavnim kandidatom za osvajanje Skudeta. "Sigurno da bismo sa njim bili kandidati za titulu. Ibrahimović je fudbaler koji postiže mnogo golova, uvek ima ogromnu želju za pobedom i ohrabruje vas da uvek odigrate najbolje. On je jedan od najboljih fudbalera na svetu, a Milan uvek mora da postavi najviše ciljeve", izjavio je Menez za Korijere delo Sport. Tokom karijere Ibrahimović je nastupao za Malme, Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, dok je od 2012. godine član Pari Sen Žermena. Za Parižane je na 126 nastupa postigao 106 golova, dok je za reprezentaciju Švedske upisao 105 nastupa i 56 puta se upisao u listu strelaca. Milan je ovog leta već pojačao napad pošto je doveo Karlosa Baku iz Sevilje i Luisa Adrijana iz Šahtjora.

12:12 - Fiorentina želi da vrati LjajićaSrpski fudbalski reprezentativac i vezista Rome Adem Ljajić mogao bi da se vrati u Fiorentinu, tvrdi današnji italijanski list Tutosport. Klubu iz Firence neophodan je vezista i nakon što su propali pregovori sa Sergejom Milinković-Savićem okrenuo se dovođenju još jednog srpskog fudbalera, ali i bivšeg člana "ljubičastih". Fiorentina pored Ljajića želi i Matiju Destra iz Rome, a novac neće biti problem jer je u završnim pregovorima oko odlaska Marija Gomeza u Bešiktaš. Ljajić je upravo iz Fiorentine prešao u Romu 2013. godine, a za četiri sezone na Artemio Frankiju odigrao je 88 utakmica i postigao 16 golova. On je ponikao u Partizanu, dok je za selekciju Srbije zabeležio 12 mečeva i jedan gol.

11:47 - Fabregas: Barselona ponovo favorit za trofej u LŠFudbaler Čelsija Sesk Fabregas rekao je danas da je njegov bivši klub Barselona najbolji na svetu i poručio da je opet glavni kandidat za trofej Lige šampiona. "Proveo sam tri lepe godine u prvom timu Barselone, koje su možda najlepše u životu. Barselona je najbolja ekipa na svetu, a snaga tima ogleda se u odličnom napadačkom triju Mesi-Suarez-Suarez. Opet su glavni favoriti za osvajanje Lige šampiona", rekao je Fabregas, a prenosi Gardijan. Fabregas je prošle godine prešao iz Barselone u Čelsi posle teških reči igrača i čelnika kluba, nakon što je španski reprezentativac istakao da nije imao adekvatan tretman u timu. On je prošao čuvenu omladinsku školu La Masiju, ali je sa 16 godina prešao u Arsenal, gde se afirmisao. U Barselonu se vratio 2011. godine i za tri sezone osvojio sve osim Lige šampiona, jedinog trofeja koji mu nedostaje u karijeri. U dresu katalonskog kluba odigrao je 152 utakmice i postigao 42 gola.

11:23 - Arsenal doveo tinejdžera iz AjaksaMladi holandski napadač Donijel Malen novi je fudbaler londonskog Arsenala, saopštio je danas njegov bivši klub - Ajaks. Tehnički direkotr Ajaksa Vim Jong rekao je da žali što je 16-godišnji napadač napustio holandsku ekipu. "Velika je šteta što je Malen napustio Ajaks. Donijel je veliki talent. Za njega smo napravili odličnu ponudu i predstavili mu jasan plan razvoja, ali je on napravio svoj izbor... To je razočaravajuće za nas. Potencijal je veliki, a prilika bi mu se ukazala u Ajaksu... Nastavljamo da radimo sa momcima koji veruju u našu školu", kazao je Jong. Kako ocenjuju engleski mediji, Malen neće odmah dobiti priliku da zaigra za prvi tim Arsenala. Malen je u dosadašnjem toku karijer zabeležio nekoliko nastupa za mlađe selekcije reprezentacije Holandije.

10:54 - Vojvodina otputovala u Torino jača za PekarićaFudbaleri Vojvodine otputovali su danas za Torino, gde će se sastati sa Sampdorijom u kvalifikacijama za Ligu Evropa.Trener Zlatomir Zagorčić je u Italiju poveo 20 igrača, a među njima je i oporavljeni kapiten Nino Pekarić, koji je početak sezone propustio zbog povrede. Pekarić je poslednjih nekoliko dana trenirao sa ekipom i još ne zna da li će igrati. "Tek ćemo proceniti sa li ću biti u kombinaciji za tim. Krenuo sam kao kapiten da pružim podršku saigračima i odigram nešto ako je moguće", rekao je Pekarić novinarima na beogradskom aerodromu uoči poletanja. On je kazao da su njegovi saigrači spremni da se suprostave favorizovanom italijanskom klubu. "Ne bi trebalo da se opterećujemo protivnikom, već da uživamo, pružimo maksimum i klub predstavimo u najboljem mogućem svetlu", kazao je štoper Vojvodine. Prema njegovim rečima, bilo bi dobro da novosadska ekipa ne izgubi u prvoj utakmici. "Gol u gostima je uvek dobar, još i ako se ne izgubi bilo bi fenomenalno. Samo da odigramo dobro i uživamo u fudbalu", rekao je Pekarić. Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa između Sampdorije i Vojvodine igraće se sutra od 21.00 na Olimpijskom stadionu u Torinu.

10:17 - Meksikanci otpustili "ludaka" EreruSelektor fudbalske reprezentacije Meksika Migel Erera dobio je otkaz, samo dva dana nakon što je s nacionalnim timom osvojio trofej na Gold kupu.Erera je predvodio Meksiko do rekordne sedme titule prvenstvu Severne i Srednje Amerike i Kariba.Na neočekivani prekid saradnje Meksički fudbalski savez odlučio se zbog incidenta na aerodromu u Filadelfiji, gde je Erera udario komentatora TV Asteka Kristijana Martinolija nezadovoljan kritikama na njegov račun tokom turnira.Martinoli je u ponedeljak izjavio da mu je temperamentni 47. godišnji selektor pretio i udario ga u predelu vrata. Meksiko je u finalu Gold kupa pobedio Jamajku sa 3:1 i osvojio rekordnu sedmu titulu.

09:48 - Nejmar: Ne pokušavam da prestignem MesijaFudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da ne pokušava da bude bolji od saigrača Lionela Mesija. Mesi je do sada osvojio četiri Zlatne lopte, koje se dodeljuju najboljem fudbaleru sveta i poslednjih godina je jedan od najboljih igrača Barselone. Argentinac je prošle sezone, u kojoj je Barselona osvojila šampionsku titulu u Španiji, Kup kralja i Ligu šampiona, postigao 58 golova, a Nejmar 39. "Nije mi cilj da prestignem Mesija, samo pokušavam da sledim svoj put. Ne pokušavam da budem bolji od ostalih, cilj je da napredujem", rekao je Nejmar, preneli su španski mediji. Zbog crvenog kartona na Kupu Amerike Nejmar je suspendovan na dve utakmice reprezentacije Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine, protiv Čilea i Venecuele, ali će se vratiti za duel sa Argentinom i Mesijem. "Mesi je velika zvezda. Nije dobro kada igrate protiv njega, ali to nije uvek ni tako loše. Učiniću sve što mogu da pobedimo. To će biti teška utakmica, ali sve utakmice u kvalifikacijama će biti teške", rekao je Nejmar.09:13 - Filipe Luis napustio Čelsi i vratio se u Atletiko MadridDosadašnji fudbaler Čelsija Filipe Luis vratio se u Atletiko Madrid, saopštio je londonski klub.Uprava Čelsija postigla je dogovor sa kolegama iz Atletika o transferu 29-godišnjeg Luisa, koji će se posle samo godinu dana na Stamford Bridžu vratiti u španski klub. „Luisu želimo sve najbolje u budućnosti", navodi se u saopštenju na sajtu šampiona Engleske. Luis je prošle godine za 20 miliona funti iz Atletika prešao u Čelsi, za koji je odigrao 26 utakmica i postigao jedan gol, ali i osvojio Premijer ligu i Liga kup. Britanski mediji preneli su da je Atletiko platio transfer 16 miliona funti, a da će Čelsi kao zamenu za Luisa dovesti beka Augzburga Abdula Babu Rahmana.08:30 - Tomu Brejdiju potvrđena suspenzijaNFL liga potvrdila je Tomu Brejdiju suspenziju od četiri utakmice zbog učešća u aferi sa izduvanim loptama. Istraga NFL-a je utvrdila da su Nju Ingland Petriotsi izduvali lopte na meču sa Indijanapolis Koltsima (45:7), u finalu konferencije prošle sezone, te da je Brejdi bio bar upoznat sa tom "aktivnošću".NFL je tokom istrage u vezi sa ovim slučajem utvrdio da je Brejdi naredio da se uništi njegov mobilni telefon i SIM karticu, čime je pokušao da sakrije dokaze o saznanju o izduvanim loptama. Prema izveštaju NFL lige, 11 od 12 lopti za utakmicu koja je igrana po kiši u Bostonu nije bilo dovoljno napumpano. Bez obzira da li je to pomoglo Petsima ili ne, savladali su Koltse ubedljivo, a potom u Superboulu nadigrali Sijetl Sihokse 28:24, za svoju i Brejdijevu četvrtu titulu.

08.00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE POGLEDATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track