BLOG UŽIVO, VIDEO: Klop završava karijeru u Liverpulu?
Foto: AP

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Klop završava karijeru u Liverpulu?

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:10 - Atletiko u polufinalu Lige šampionaFudbaleri Atletiko Madrida plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su odigrali 1:1 u gostima sa Lesterom.Atletiko je u prvom meču slavio 1:0 i to mu je bilo dovoljno za plasman. Madriđani su poveli u 26. minutu, kada je posle jedne akcije Filipe Luis sa leve strane uputio dugačak centaršut na drugu stranu šesnaesterca, gde se našao Saul Niges, koji je glavom savladao Kaspera Šmajhela sa oko 12 metara. Nadu Lesteru vratio je Džejmi Vardi u 61. minutu, kada je posle gužve u šesnaestercu jedna odbijena lopta do njega, a on je sa oko pet metara zakucao pod prečku. Lester je nastavio da napada i redjao je šanse, a najbolju je propustio Rijad Marez iz slobodnog udarca u 76. minutu, kada je njegov šut završio malo iznad prečke.

22:42 - Pobede Fenerbahčea i CSKAKošarkaši Fenerbahčea i CSKA poveli su sa 1:0 u četvrfinalnim serijama Evrolige pošto su pobedili Panatinaikos, odnosno Baskoniju. Fenerbahče je slavio protiv Panatinaikosa u gostima sa 71:58. Ovo je prvi put da je gost slavio u okršajima ovih timova posle 11 susreta, odnosno posle više od pet godina. Najbolji u ekipi Željka Obradovića bili su srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović i Nikola Kalinić. Bogdanović je meč završio sa 23 poena, pet skokova, četiri asistencije i dve ukradene lopte. Kalinić je dodao 16 poena uz po jednu asistenciju i ukradenu loptu.Njih dvojicu je pratio Bobi Dikson sa 13 poena. U ekipi Panatinaikosa najefikasniji je bio Kej Si Rivers sa 16 poena, dok je Majk Džejms ubacio dva poena manje. Druga utakmica četvrtfinala izmedju Fenerbahčea i Panatinaikosa je za dva dana u Grčkoj. Moskovski CSKA je kod kuće pobedio Baskoniju sa 98:90. CSKA je do pobede predvodio Miloš Teodosić sa 22 poena, a najbolje ga je pratio Nando de Kolo sa 17. U poraženom timu najbolji je bio Šejn Larkin sa 17 poena. Druga utakmica ove serije igra se za dva dana, takodje, u Moskvi. Na fajnal-for plasiraće se ekipe koje prve stignu do tri pobede.

22:00 - KMF Novi Pazar u finalu Futsal kupa SrbijeKlub malog fudbala Novi Pazar plasirao se večeras u finale Futsal kupa Srbije, jer je u polufinalnoj utakmici u Beogradu pobedio ekipu FON-a rezultatom 8:1.Novi Pazar, koji je trenutno petoplasirani u elitnoj Prvoj futsal ligi, na taj način ostvario je najveći uspeh u klupskoj istoriji. Po dva gola za Pazarce postigli su Jovan Cvetanović (šesti i 40. minut), Eldin Redžović (12. i 21. minut) i Milan Mutavdžić (32. i 33. minut), a u strelce su se još upisali Elvedin Sadović (26. minut) i Ilhan Karišik (26. minut). Mreža gostiju zatresla se jedino u 17. minutu, posle autogola Mutavdžića. U drugom polufinalnu Futsal kupa Srbije u Kragujevcu će snage odmeriti Ekonomac i Nova Pazova, a utakmica će se igrati sutra od 19 časova.

21:21 - Čukarički izgubio kod kuće od Radnika na početku plej-ofaFudbaleri Čukaričkog poraženi su na svom terenu od Radnika sa 1:2 u 31. kolu Superlige Srbije, prvoj utakmici plej-auta domaćeg šampionata. Čukarički je poveo golom Ognjena Ožegovića u 14. minutu, da bi Radnik do izjednačenja stigao u 31. pogotkom Miloša Trifunovića iz jedanaesterca, a preokret Surduličana kompletirao je Nemanja Arsenijević u 66. Čukarički je sada drugi na tabeli sa 20 bodova, dva manje od Spartaka, koji je ranije danas pobedio Metalac 3:1.

20:39 - Remi Voždovca i Javora, pobeda Čačana na BanjiciFudbaleri Voždovca i Javora remizirali su na startu plej-ofa Superlige 1:1 (1:1), dok je u plej-autu prijatno iznenadio Borac iz Čačka sa novim-starim trenerom Miloradom Kosanovićem, koji je prekinuo seriju od devet uzastopnih poraza i slavio protiv Rada na Banjici 2:1 (0:0).

Plej-of: Voždovac - Javor 1:1 (Marković 31 - Tripković 22), Crvena zvezda - Partizan 1:3 (Boaći 48 - Leonardo 21, 79, Tavamba 68), Mladost - Radnicki Nis, Vojvodina - Napredak (19 sati).

Tabela: Crvena zvezda 40 bodova, Partizan 40, Vojvodina 30, Napredak 26, Mladost 24, Radnički Niš 22, Voždovac 23, Javor 22.

Plej-aut: Spartak - Metalac 3:1 (Stojković 37, Mudrinski 57, Ivanović 72 - Rovčanin 7), Rad - Borac 1:2 (Milošev 78 - Jovanović 49, Mihajlović 72), Bačka - Novi Pazar 4:0 (Čeković 18, 41, Luković 59, Bajić 77). Čukaricki - Radnik (19 sati).

Tabela: Spartak 22 boda, Čukarički 20, Rad 18, Bačka 17, Metalac 14, Radnik 13, Borac 12, Novi

19:40 - Leonardo i Tavamba rešili derbi za neizvesnu trkuFudbaleri Partizana pobedili su Crvenu zvezdu 3:1 (1:0) na 154. večitom derbiju i dodatno zakomplikovali trku za šampionsku titulu. Crno-beli su pred 26.112 gledalaca na stadionu Rajko Mitić golovima Leonarda u 21. i 80. i Tavambe u 68, dok je jedini strelac za domaći tim bio Ričmond Boaći u 47. minutu. Posle prvog kola plej-ofa Superlige Crvena zvezda i Partizan bodovno su izjednačeni na prvom mestu, s tim da crveno-beli imaju prednost zbog bolje pozicije u regularnom delu sezone.

CEO IZVEŠTAJ MOŽETE POGLEDATI OVDE

18:54 - Borac pobedio i pomerio se sa dna tabeleFudbaleri Bačke, Borca i Spartaka zabeležili su pobede u prvom kolu plej-auta Superlige Srbije. Borac je posle osam uzastopnih poraza uspeo danas u gostima da pobedi Rad sa 2:1, i tako uspeo da se pomeri sa dna tabele. Na poslednjem mestu sada je Novi Pazar, koji je izgubio 4:0 od Bačke u gostima. Pazarci su od petog minuta igrali bez Aleksandra Tasića, koji je dobio direktni crveni karton. Novi Pazar je ostao na 10 bodova, dok Borac ima 12, odnosno jedan manje od Radnika, koji kasnije igra protiv Čukaričkog. Spartak je kod kuće pobedio Metalac sa 3:1 i tako se bar privremeno popeo na prvo mesto, sa 22 boda, dva više od Čukaričkog. Rad je treći sa 18 bodova, a Bačka četvrta sa 17.

17:57 - Đoković posle dva i po sata igre u osmini finala Monte KarlaSrpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Monte Karlu, pošto je pobedio Francuza Žila Simona u tri seta, 6:3, 3:6, 7:5. Đoković je drugi nosilac i bio je slobodan u prvom kolu, a danas mu je trebalo dva i po sata da pobedi 32. igrača na ATP listi. Protivnik Đokovića u osmini finala biće pobednik duela 13. nosioca Pabla Karenjo-Buste i Karena Hačanova.

Više o ovoj vesti možete pročitati OVDE

16:22 - Volf: Mercedes ne voli da favorizuje vozačaDirektor Mercedesa Toto Volf rekao je danas da ta ekipa ne voli da favorizuje nijednog svog vozača, ali da ta situacija mora pravilno da se analizira kako se šampionat Formule 1 bude odvijao. Volf je rekao da ne bi bilo pošteno da Mercedes za prvog vozača proglasi Luisa Hamiltona, posebno što je Valteri Botas tek došao u ekipu, na početku godine. U ovogodišnjem šampionatu Formule 1 dve pobede ostvario je vozač Ferarija Sebastijan Fetel, a jednu Hamilton. Fetel je pobedio u nedelju u Bahreinu, a tokom trke je iz boksa Mercedesa naređeno Botasu da pusti Hamiltona da ga pretekne kako bi trostruki svetski prvak pokušao da ugrozi Fetela na prvom mestu. "Mi to ne volimo. Uopšte. To nismo radili u prethodnih nekoliko godina. Ali, sada je drugačija situacija i potrebno je pravilno analizirati šta to znači i gde smo u svemu tome. To je teška odluka i ne želim o njoj da pričam pošto to nije pošteno prema Valteriju", rekao je Volf. Volf je oduvek govorio da Mercedes ne voli podele i da želi da obojica vozača imaju isti tretman kakav imaju prvi vozači. Prvi put posle četiri godine Mercedes je dobio žestoke konkurente u Ferariju i Red Bulu. Britanski mediji spekulišu da je dodatni pritisak počeo da se vidi u Mercedesu, kada ga je Ferari nadmudrio prilikom prvog zaustavljanja u boksu u Bahreinu, kao i posle naredbe iz ekipe da Botas propusti Hamiltona. "Pokušali smo da očuvamo red u ekipi i da se ne mešamo, pošto je to užasna odluka. Ali, u određenom trenutku morate da odlučite da li ćete da izgubite trku ili ćete da donesete odluku koja i nije toliko lepa. Želimo da pružimo obojici istu priliku na početku svake trke, to im dugujemo. Dva puta smo doneli odluku tokom trke pošto smo mislili da je to potrebno za pobedu", rekao je Volf.

14:50 - Valverde preuzima Barselonu na kraju sezone?Trener Atletik Bilbaa Ernesto Valverde najverovatnije biće novi trener Barselone od leta. Kako se navodi, Valverde je već obavestio čelnike baskijskog kluba da odlazi po završetku ugovora na kraju sezone, a sve kako bi zamenio odlazećeg Luisa Enrikea. Valverde je otvorio sebi put ka Nou Kampu, a jedini konkrent za upražnjenu klupu Katalonaca mu je pomoćnik Luisa Enrikea - Huan Karlos Unzue. Valverde, koji se već nekoliko puta dovodio u vezu sa prelaskom u Barselonu, četvrtu godinu vodi Bilbao, a bio je i trener Espanjola, Viljareala, Valensije i Olimpijakosa.

14:29 - Nejmar: Možemo da nadoknadimo tri gola minusaFudbaler Barselone Nejmar rekao je danas da njegova ekipa može da nadoknadi tri gola zaostatka u revanšu protiv Juventusa i plasira se u polufinale Lige šampiona. Fudbaleri Barselone u sredu od 20.45 igraju na svom terenu protiv Juventusa, revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. U prvoj utakmici prošle srede u Torinu crno-beli su pobedili sa 3:0. Barselona se plasirala u četvrtfinale spektakularnom pobedom od 6:1 u revanšu osmine finala protiv Pari Sen Žermena, nakon što je u prvoj utakmici izgubila sa 0:4. Španski tim je izmedju dve utakmice sa Pari Sen Žermenom ostvario četiri uzastopne pobede uz gol razliku 15:3. Sada je Barselona u težoj situaciji, pošto je od pobede protiv Pari Sen Žermena pretrpela tri poraza u sedam utakmica i druga je na tabeli španskog prvenstva sa tri boda manje, ali i utakmicom više od Real Madrida. "Svaka utakmica u Ligi šampiona je teška. Ali, mi smo isti tim i možemo to da ponovimo. Moraćemo da damo sve od sebe. Verujemo da ponovo možemo da napravimo preokret", rekao je Nejmar, koji je u revanšu protiv Pari Sen Žermena postigao dva gola uz dve asistencije. Fudbaler Barselone Lionel Mesi je u tri od poslednjih pet utakmica postigao po dva gola, ali nije uspeo da se upiše medju strelce u porazima od Malage i Juventusa.

14:05 - Barsa sanja novo čudo: PSŽ ili Juventus, da li je svejedno?Pitanje svih pitanja revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona je da li Barselona sutra može da priredi novi čudesni preokret i na Nou Kampu protiv Juventusa nadoknadi tri gola minusa. Prvak Italije slavio je u Torinu 3:0, u sjajnoj noći Paula Dibale, ali Katalonci se uzdaju u sličan poduhvati kao u prethodnoj rundi kada su protiv Pari Sen Žermena na Nou Kampu pobedili 6:1, posle 0:4 u Parizu. Međutim, bedem PSŽ-a nije ni blizu Juventusu, čija je odbrana primila ove sezone samo dva gola u Ligi šampiona, a pravu potvrdu kvaliteta mogla bi da dobije na ogromnom terenu Barselone. Jedan od stubova čvrste odbrane Đorđo Kjelini, strelac gola u prvom meču, veruje u pozitivan rasplet za Juventus."Moramo da budemo kompaktni i bez straha. Igramo protiv ajkula koje su gladne naše krvi, moramo da ih držimo što dalje od našeg gola", slikovito je objasnio Kjelini. Katalonci najavljuju totalnu ofanzivu na golmana Đanluiđija Bufona, sa najisturenijim triom Lionelom Mesijem, Luisom Suarezom i oporavljenim Nejmarom. "Verujemo da možemo da napravimo preokret. Pre nekoliko dana otac mi je rekao nešto što sam zapamtio, pred nama je drugačiji tim u odnosu na PSŽ, ali je Barselona isti. Možemo drugi put da stignemo veliku prednost", rekao je Nejmar.

13:40 - Vacke: Imamo male šanse da se plasiramo u polufinale LŠIzvršni direktor Borusije iz Dortmunda Hans Joahim Vacke ocenio je da njegova ekipa ima male šanse da se plasira u polufinale fudbalske Lige šampiona. Fudbaleri Borusije Dortmund igraju u sredu od 20.45 na gostujućem terenu protiv Monaka, revanš utakmicu četvrtfinala Lige šampiona. Prošle srede Monako je u Dortmundu pobedio sa 3:2, ali je utakmica bila u senci bombaškog napada na klupski autobus nemačke ekipe. "Ekipa je bila izuzetna prethodne nedelje. Nismo sanjari. Znamo da su šanse male, ali postoje", rekao je Vacke. Borusija Dortmund će u sredu igrati 100. utakmicu u Ligi šampiona. Osim ranije povredjenih Marija Gecea, Andrea Širlea i Sebastijana Rodea, kao i Marka Bartre, koji je povredjen u napadu na autobus, trener Tomas Tuhel može da računa na sve igrače. Borusija u utakmicu ulazi posle pobede u prvenstvu od 3:1 protiv Ajntrahta iz Frankfurta. Monako je za vikend pobedio Dižon sa 2:1. U ekipi zbog suspenzije neće biti Fabijana, što je problem za trenera Leonarda Žardima. Monako je sa Fabijanom u timu u 2017. godini izgubio samo jednom, a pobedio je u 75 odsto utakmica u svim takmičenjima ove sezone.

13:23 - Klop završava karijeru u Liverpulu?Trener Liverpula Jirgen Klop nagovestio je danas da bi mogao da završi karijeru u tom fudbalskom klubu. Klop (49) je trenersku karijeru počeo 2001. godine u Majncu, odakle je posle sedam godina prešao u Borusiju iz Dortmunda. On je za sedam sezona u Dortmundu osvojio dve šampionske titule, a u oktobru 2015. godine preuzeo je Liverpul. Klop nije mnogo zainteresovan da kratkoročno predvodi brojne klubove. "Neću predvoditi 10 različitih klubova. Postoji šansa da ću do kraja karijere raditi u samo tri kluba. Malo je verovatno da ću iznenada početi da menjam klubove, a lakše mi je da se potpuno posvetim poslu u klubu pošto se radi o dugoročnim projektima", rekao je Klop. Klop je u prvoj godini u Liverpulu propustio dve prilike za osvajanje trofeja, pošto su "crveni" izgubili u finalu Liga kupa i Lige Evropa. On je rekao da se nada da će osvojiti najmanje jedan trofej dok mu ne istekne ugovor 2022. godine.12:50 - Navijač u Argentini umro od povreda glave pošto je gurnut sa tribine Jedan argentinski fudbalski navijač umro je od teških povreda glave, pošto su ga navijači gurnuli sa tribine jer su mislili da je pristalica protivničkog kluba. Kako je preneo BBC, 22-godišnji Emauel Balbo se posvađao sa jednim muškarcem tokom subotnjeg derbija između Belgrana i gostujućeg Taljeresa u Kordobi. Svedoci su naveli da je muškarac viknuo da je Balbo prerušeni navijač Taljeresa, a grupa navijača ga je tada gurnula sa tribine. Balbo je pao na betonske stepenice sa oko pet metara visine i zadobio teške povrede glave. On je odveden u bolnicu, gde su lekari konstatovali da je pao u komu, a dva dana kasnije je umro. Kako se navodi, četiri osobe su uhapšene zbog napada, a Fudbalski savez Argentine pozvao je da "odgovorni za nezamislivi napad budu privedeni pravdi". Argentinske organizacije saopštile su da je od 2013. godine u Argentini više od 40 ljudi umrlo u nasilju povezanim sa fudbalom.12:25 - Partizan najgledaniji u Jadranskoj ligiKošarkaški klub Partizan najgledanija je ekipa u tek završenoj sezoni u Jadranskoj ligi.Kako je danas saopšteno na sajtu Jadranske lige, 191 utakmicu u regionalnom takmičenju ove sezone gledalo je 390.818 navijača, odnosno 2.046 po meču. Partizan je u proseku najgledaniji ukupno, ali i na domaćem terenu sa prosekom od 4.707,1 navijača po utakmici. Po pitanju gledanosti na domaćem terenu druga je Zvezda sa 4.338,4 navijača, a zatim Zadar sa 3.323,1 navijačem.Ukupno najviše navijača na domaćem terenu privukla je Zvezda 73.752, zahvaljujući većem broju odigranih utakmica u odnosu na Partizan, 17. Partizan je na 14 mečeva gledalo 65.900 ljudi, a Zadar na 13 mečeva 43.200. Zvezda je najgledanija na gostujućim terenima sa prosekom od 3.383,3 navijača, a slede je Partizan sa 3.237,7 i Cedevita sa 2.982,4 navijača.Na gostujućim terenima Zvezdu je gledalo 50.750 ljudi, Partizan 48.565, a Cedevitu 47.71911:45 - Pobede Tipsarevića i Milojevića u KiniSrpski teniser Janko Tipsarević plasirao se u drugo kolo čelendžera u kineskom Ćingdau. Tipsarević je pobedio Španca Danijela Munjosa de la Navara 2:0, po setovima 6:3, 7:6. Janko će u narednom kolu igrati protiv Ilja Ivaška iz Belorusije. Plasman u drugo kolo izborio je i Nikola Milojević, koji je pobedio Marka Tepavca 2:0, po setovima 6:3, 6:2. Milojević će u drugom kolu igrati sa Australijancem Džordanom Tompsonom. Turnir u Ćingdau igra se za nagradni fond od 125.000 dolara.11:20 - Trener Memfisa ljut na sudijeTrener Memfisa Dejvid Fizdejl oštro je kritikovao sudije u porazu njegovih košarkaša od San Antonija, u drugoj utakmici prvog kola plej-ofa Zapadne konferencije u NBA ligi. Memfis je noćas izgubio na gostujućem terenu od San Antonija sa 82:96, pa sada gubi sa 0:2 u prvom kolu plej-ofa. Fizdejl je rekao da sudije Deni Kroford, Rodni Mot i Bil Spuner njegovoj ekipi "nisu dali šansu" da izjednači u seriji na 1:1. On je na konferenciji za novinare prvo rekao da će "popiti čašu vina u avionu" i analizirati utakmicu, ali se ipak predomislio i uz povišeni ton u dvominutnoj izjavi kritikovao sudije, udario šakom u sto i napustio konferenciju. "Bilo je loše suđenje. Zek Rendolf nije imao nijedno slobodno bacanje, ali je Kavaj Leonard neko imao 19", rekao je Fizdejl. Leonard je bio nepogrešiv sa linije za slobodna bacanja, a utakmicu je završio sa 37 poena. Memfis je tokom utakmice imao 15 slobodnih bacanja a San Antonio 32, iako su Grizlisi imali 35 pokušaja iz reketa, 17 više od Spursa. "Ja nisam čovek brojki, ali to mi se ne čini u redu", dodao je trener Memfisa. Memfis je u četvrtoj četvrtini stigao na četiri poena zaostatka, 71:75, ali je San Antonio "trojkama " Tonija Parkera i Pau Gasola uspeo da se "odlepi". Serija se seli u Memfis, gde će biti odigrane treća i četvrta utakmica. Naredni duel na programu je u četvrtak.

11:00 - Partizan u petak igra protiv VršcaKošarkaši Partizana igraće u petak protiv Vršca u Beogradu, umesto u subotu kako je ranije najavljeno iz Super lige Srbije. Kako se navodi u današnjem saopštenju na sajtu Partizana, utakmica je pomerena i biće odigrana dan ranije, u petak 21. aprila od 20 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić". Utakmicom Partizana i Vršca u petak počinje takmičenje u domaćoj Super ligi Srbije. U subotu igraju Spartak - Crvena zvezda i Dinamik - Borac, a u nedelju FMP - Mega Leks.

10:46 - Rednap preuzeo BirmingemUprava fudbalskog kluba Birmingem imenovala je danas Harija Rednapa za novog trenera, posle odlaska Đanfranka Zole. Zola je juče podneo ostavku posle poraza od 0:2 od Bartona i samo četiri meseca u engleskom drugoligašu. On je ekipu vodio u 24 utakmice i ostvario samo dve pobede. Tri kola pre kraja sezone Birmingem je 20. na tabeli Čempionšipa sa 47 bodova i ima tri boda više od Blekburna koji je prvi u zoni ispadanja. Uprava Birmingema navela je u saopštenju da veruje da će ekipa sa Rednapom ostvariti dobre rezultate. "Iskusni Rednap je pristao da zameni Djanfranka Zolu, koji je u ponedeljak podneo ostavku. Rednap je imao uspehe kao trener Bornmuta, Vest Hema, Portsmuta, Totenhema i Kvins Park Rendžersa. Pored mnogih ostvarenja, on je uspešno predvodio Portsmut i Kvins Park Rendžers do plasmana u Premijer ligu i osvojio FA Kup sa Portsmutom. Kada je predvodio Totenhem dobio je nagradu za najboljeg trenera u Premijer ligi, a sa tim klubom se i plasirao u Ligu šampiona", navodi se u saopštenju Birmingema.

10:25 - Siti seli Ihenača u Hofenhajm?Mladi napadač Mančester sitija Nigerijac Keleči Ihenačo karijeru bi mogao da nastavi u Bundesligi. Nigerijac je posle solidne minutaže u prvom delu sezone pao u drugi plan kod menadžera Pepa Gvardiole. Interesovanje za 20-godišnjeg napadača pokazao je Hofenhajm, ali je spreman da uđe u pregovore sa Sitijem samo ako izbori plasman u Ligu šampiona. Hofenhajm je trenutno treći u Bundesligi, na poziciji koja donosi direktan plasman u elitno takmičenje. Ihenačo je u Siti stigao 2014, debitovao je prošle sezone i postigao 14 golova na 35 utakmica, dok u tekućoj ima sedam na 23 meča.10:11 - Obradović: Navikao sam na priče o budžetima mojih timovaTrener Fenerbahčea Željko Obradović izjavio da ga ne zanima šta ljudi pričaju o budžetima njegovih timova. "To je stara priča koju slušam već godinama, ali mi to zaista nije važno - ne zanima me šta ljudi pričaju o budžetima mojih timova. Javnost i navijači imaju pravo da misle o meni šta hoće i da donese svoj sud, ali ja imam drugačije kriterijume - klupska administracija, navijači, igrači", objasnio je Obradović. Fenerbahče će u četvrtfinalu Evrolige igrati protiv Panatinaikosa. "Moj cilj jeste da svi u klubu prepoznaju želju da se borimo za najbolji rezultat... Daću vam primer zašto su mi nevažne priče drugih o bužetima, u petak - gubili smo 24 poena od Gazijantepa na poluvremenu, a navijači su nas na povratku iz svlačionice dočekalui ovacijama. Da li znate šta to znači? Da veruju u nas, da znaju da dajemo maksimum. Sve u svemu, kako biste nekome sudili potrebno je da znate priču od početka do kraja", dodao je srpski trener.09:44 - Dibala: Spreman sam za Nou KampNapadač Juventusa Paulo Dibala rekao je da je spreman za revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Barselone. Dibala se povredio na utakmici protiv Peskare prošlog vikenda u Seriji A i postajala je bojazan da bi mogao da propusti duel protiv Barselone u sredu. "Na sreću, danas sam ponovo trenirao sa ekipom. Najverovatnije ću biti 100 odsto spreman za Barselonu", rekao je Dibala. Juventus je u prvom meču četvrtfinala pobedio Barselonu u Torinu sa 3:0, a Revanš je na programu u sredu od 20.45 na Nou Kampu.

09:13 - Nove pobede Klivlenda i San AntonijaKošarkaši aktuelnog šampiona Klivlenda i San Antonija poveli su 2:0 u plej-ofu NBA lige, pošto su rano jutros ponovo bili bolji od Indijane i Memfisa. Klivlend je nadigrao Indijanu 117:111, a nije bilo drame kao u prvom meču. Kajri Irving ubacio je 37, Kevin Lav 27, a Lebron Džejms 25 poeba. San Antonio je bio bolji od Memfisa 96:82, uz 37 poena Kavaija Lenarda i 15 Tonija Parkera. Naredne dve utakmice odigraće se u Indijanapolisu i Memfisu.

08:43 - Kvitova: Prijavila sam se, ali ne znam da li igram na RG
08:10 - Zola napustio Birmingem posle 4 meseca 07:45 - Bruklin Netsi zainteresovani za Tea: Teodosić je strašan igrač, ali... OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track