BLOG UŽIVO, VIDEO: Ibrahimović pošten: Neće ugovor od Junajteda zbog povrede
Foto: Reuters

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Ibrahimović pošten: Neće ugovor od Junajteda zbog povrede

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

Bez golova u Vitoriji, Katai ušao pred krajFudbaleri Alavesa i Eibara igrali su nerešeno bez golova u Vitoriji, u 34. kolu Primere. Alaves nije uspeo da pobedi, iako je Eibar od 26. minuta i isključenja Asijera Rijesga imao igrača manje. Srpski fudbaler Aleksandar Katai igrao je od 80. minuta za Alaves, dok Nenad Krstičić nije bio u timu. Alaves je 11. na tabeli španskog prvenstva sa 45 bodova, šest manje od osmoplasiranog Eibara.

21:38 - Vučelić: Svi u Partizanu dišu kao jedanPredsednik Partizana Milorad Vučelić rekao je danas da svi u tom fudbalskom klubu "dišu kao jedan" i da se nada da će se uspešno nastaviti serija crno-belih od 30 utakmica bez poraza. "Drago mi je što Partizan ponovo diše kao jedan, od igrača, stručnog štaba, do uprave kluba. Partizan je 30 utakmica neporažen, a u tri derbija ima dve pobede i remi. Želimo da nastavimo sa ovim rezultatima, svesni da će biti teškoća, da će biti poraza, ali neka to bude posle novih 30 utakmica", rekao je Vučelić pred delegatima Skupštine Partizana. Vučelić je govorio i o odluci Evropske fudbalske unije (UEFA) da Partizan ne igra evropska takmičenja, koja je posle poništena. "To je bio veliki udarac za Partizan, našli smo se pred žestokom paljbom ljudi koje vole Partizan, ali dobrim delom i neprijatelja Partizana i medija, koji su tražili da izvršimo kolektivno samoubistvo", kazao je Vučelić.Vučelić je naveo da je mladi štoper Nikola Milenković prodat Fiorentini za 5.100.000 evra, bez učešća menadžera u pregovorima. Takođe, rekao je da je "došlo do poravnanja" kada je reč o transferu Andrije Živkovića i da je Partizan "na dobrom putu da izadje iz svega toga". Skuština je usvojila novi Statut tog fudbalskog kluba, u kom je usaglasila odredbe sa zakonom o sportu. Potpredsednik kluba Vladimir Vuletić rekao je za TV Partizan da je "živeti u dosadnoj državi i raditi u dosadnom klubu ono čemu svi težimo", govoreći o tome što je Skupština trajala kratko, bez podela poput onih na prethodnim.

18:14 - FIFA kaznila Albaniju sa 100.000 švajcarskih franaka zbog navijačaFudbalski savez Albanije kažnjen je danas sa 100.000 švajcarskih franaka zbog neprimerenog ponašanja navijača na utakmici sa Italijom. Utakmica u Palermu bila je prekinuta na devet minuta prošlog meseca kada su navijači Albanije bacali baklje na teren. Svetska fudbalska federacija (FIFA) je tako kažnjavala Albaniju za incidente na četiri od dosadašnjih pet utakmica u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo. Italija, koja je pobedila u toj utakmici sa 2:0, kažnjena je sa 15.000 švajcarskih franaka.

17:34 - Gradonačelnik Pazara: Brdski auto šampionat, još jedan spektakl u graduGradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac rekao je da je predstojeći Brdski šampionat Srbije u automobilizmu još jedan vrhunski sportski dogadjaj u tom gradu, koji će uticati i na razvoj sportskog turizma. "Drago mi je što Velikim nagradom Novog Pazara počinje sezona i što nam je Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS) ukazao povrenje. Imali smo finale kupa u odbojci, a sredinom jula ugostićemo i najbolje atletičare Balkana. Sve to doprinosi popularizaciji i razvoju sportskog turizma, imaće veliki uticaj i na povećanje saobraćajne bezbednosti, kao i na razvoj auto-moto sporta", rekao je Biševac na konferenciji za novinare. Brdski šampionat Srbije u Novom Pazaru biće održan 29. i 30. aprila, a takmičenje će startovati subotnjim treningom, čiji je početak zakazan za 11 časova. Predsednik SAKSS-a Staniša Lazarac naveo je da staza u Novom Pazaru, koja je duga 2.670 metara i ima visinsku razliku od 150 metara, omogućava izuzetno velike brzine."Čim je brza, staza je i opasna. Ovde odlučuje preciznost, a ne snaga automobila. Ko bude precizan, taj sigurno pobedjuje. Imaćemo 10 klasa, plus generalni plasman, uz oko 40 učesnika. Konfiguracija je perfektna, što znači da u budućnosti ovde mogu biti organizovana velika evropska takmičenja", ocenio je Lazarac. Direktor trke Dragoslav Petrović naglasio je da će mnogo pažnje biti posvećeno bezbednosti, posebno jer je Novi Pazar prvi put domaćin ovakve manifestacije. ; "Na svim našim takmičenjima stalno poboljšavamo taj bezbednosni aspekt, iz trke u trku, iz godine u godinu. Svoje umeće i veštine pokazaće veliki majstori, a zamolio bih gledaoce da poštuju zone koje će biti obeležene za njih i uputstva redara i sportskih funkcionera", kazao je Petrović. Predsednik Auto-moto kluba Novi Pazar Elmir Habibović izrazio je zadovoljstvo zbog činjenice da Novi Pazar postaje važno mesto na auto-mapi Srbije i regiona. "Zaista sledi velika trka, sa mnogo ljudi, takmičara i njihovih timova. Moram da pomenem našeg i evropskog rekordera u disciplini 'drag' Esada Došljaka, koji je već toliko poznat i uticao je da automobilizam u Novom Pazaru toliko napreduje. Ovo će biti prava promocija auto-sporta", konstatovao je Habibović.

16:50 - Mojes pod istragom zbog pretnji novinarkiFudbalski savez Engleske (FA) pokrenuo je istragu protiv Dejvida Mojesa zbog neprimerenog komentara koji je upitio novinarki Bi-Bi-Sija (BBC).Incident se dogodio nakon utakmice Sanderlenda i Barnlija u martu.Mojes je posle tog meča dao intervju za BBC, a nakon date izjave je, misleći da su kamere isključene, novinarki Viki Sparks rekao:"Postala si nevaljala na kraju, pripazi se. Mogla bi da dobiješ šamar, iako si žensko. Pazi šta radiš sledeći put". U saopštrnju FA se navodi da je taj komentar "neprimeren i preteći", kao i da je "ugrozio reputaciju igre".

15:40 - Zvezda kažnjena sa 216.000 dinara zbog ponašanja publike na derbijuKošarkaški klub Crvena zvezda kažnjen je sa 216.000 dinara zbog nesportskog ponašanja publike na utakmici sa Partizanom, dok su novčano kažnjeni i ostali učesnici derbija zbog tehničke greške. Direktor takmičenja Leon Deleon kaznio je Zvezdu zbog "nesportskog i nekulturnog ponašanja gledalaca, paljenja velikog broja baklji u gledalištu, bacanja rakete prema gostujućim navijačima, bacanja jake petarde ('topovskog udara') na klupu gostujuće ekipe i bacanja na teren mekih i čvrstih predmeta", prema odgovarajućim članovima propozicija takmičenja.Standardne novčane kazne za tehničke greške u iznosu od 12.000 dinara dobili su trener Zvezde Dejan Radonjić, košarkaš iste ekipe Branko Lazić, kao i igrač Partizana Uroš Luković.Istim kaznama su zbog tehničkih grešaka kažnjeni i trener Borca Raško Bojić, kao i šef stručnog štaba Mega Leksa Dejan Milojević. Borac iz Čačka kažnjen je i sa 48.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih i čvrstih predmeta u teren.Vršac je kažnjen sa 60.000 dinara zbog nesportskog navijanja gledalaca i bacanja mekih predmeta na sudije.

15:00 - Mirović, Vučević i Udovičić: Novi Sad spreman za EPPredsednik pokrajincke Vlade Igor Mirović, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vucević i ministar omladine i sporta Vanja Udovicih obišli su danas dvoranu SPENS i na licu mesta se uverili da je sve spremno za start šampionata Evrope u rvanju."Svi aspekti rada u pripremi ovako velikih sportskih menifestacija su realizovani na vreme, od tehničkih do bezbednosnih. Ulaz je slobodan i s pravom možemo da budemo optimisti“, izjavio je Mirović, koji je na čelu Organizacionog odbora šampionata.Mirović, Vučević i Udovicić u pratnji uprave SPENS-a obišli su Veliku salu, gde je u toku parterno uređenje za postavljanje strunjača i ringova, Ledenu dvoranu, koja će tokom prvenstva služiti kao prostor za zagrevanje sportista, merenje i lekarske preglede, potpuno obnovljene svlačionice i saune, kao i radove na spoljašnjem uređenju fasade, stepeništa i dela platoa."Očekujemo veliki broj gostiju i pokazaćemo još jednom koliko smo dobri domaćini. To je sve rezultat dobre saradnje svih nivoa vlasti i nadležnih organizacija", rekao je Vučević.Ministar Udovičić istakao je da se dobijanje ovako velikih takmičenja više ne smatra uspehom, već njihova dobra organizacija."Novi Sad će naredne nedelje biti centar rvanja, imaćemo prilike da gledamo naše sportiste i ne postoji lepši osećaj nego da bodrimo Davora Štefaneka, našeg olimpijskog šampiona iz Rija. Ulaz će biti besplatan i time želimo da pozovemo što veći broj gledalaca da podrže naše rvače. Želimo da promovišemo rvanje i privučemo što veći broj mladih ovom sportu koji će krenuti stopamaŠtefaneka, Nemeša, Frisa, Maksimovića i ostalih proslavljenih rvača", rekao je Udovičić.Prvenstvo Evrope, na kojem će učestvovati više od 1.000 sportista i delegata, iz 40 zemalja, najveće je sportsko takmicenje koje će se održati u SPENS-u posle Svetskog prvenstva u stonom tenisu 1981. godine, za koji je ovaj objekat i sagrađen.Šampionat Evrope u rvanju održaće se od 2. do 7. maja.

14:10 - Fjuri se vraća boksu: Biću ponovo prvak svetaNekadašnji prvak sveta u teškoj kategoriji Tajson Fjuri najavio je povratak iz penzije i poručio da će ponovo biti najbolji bokser planete. "Moj život je moj izbor. Bez obzira na prepreke vratiću se boksu i ponovo biti svetski prvak. Prvi put posle 16 meseci znam kakva će mi biti budućnost, smršaću 7,5 kilograma i okrenuti stvari. Prošao sam kroz pakao i ne postoji ništa kroz što ne mogu da uradim", napisao je Fjuri na svom Instagram profilu. Fjuri je u novembru 2015. godine prekinuo dominaciju Vladimira Klička dugu 11 godina, ali se potom okrenuo raskalašnom načinu života i korišćenju droge.On je pre revanša sa Kličkom objavio da pati od depresije, otkriveno je i da je koristio kokain, a Britanski bord za kontrolu boksa oduzeo mu je licencu i titule u WBO, WBA i IBO.Za upraženjene titule boriće se Kličko i Britanac Entoni Džošua na londonskom Vembliju u subotu.

13:31 - Trener Voždovca želi dobar rezultat u LučanimaTrener fudbalera Voždovca Ilija Stolica rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da ostvari dobar rezultat u predstojećoj prvenstvenoj utakmici protiv Mladosti kako bi ostala u trci za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa."U skladu sa ambicijama i idejom s kojom smo ušli u plej-of, rezultat nas trenutno ne prati. Očekuje nas protivnik koji je u izuzetno dobroj formi i koji ima seriju dobrih rezultata. Svakako su klub za svaki respekt. Nas interesuje da na njihovom terenu napravimo dobar rezultat, imamo ambiciju da u plej-ofu napravimo rezultat koji može da nam garantuje izlazak u Evropu", rekao je Stolica, navodi se na klupskom sajtu.Fudbaleri Voždovca igraju u subotu od 19 časova u Lučanima protiv Mladosti utakmicu 33. kola Super lige Srbije. U prošlom kolu Voždovac je izgubio od Radničkog sa 0:3."Do sada smo znali posle poraza da izadjemo u narednom kolu i da ostvarimo pobedu, nadamo se da ćemo to uraditi i ovog puta", dodao je Stolica.Fudbaler Voždovca Marko Putinčanin rekao je da ekipa ima snage da izadje iz rezultatske krize."To je protivnik koji igra dobro i vezao je nekoliko pobeda. Imamo i mi svoje šanse, kao i u svakoj utakmici. Naše ambicije su jasne i smatram da imamo snage da u Lučanima izadjemo iz rezultatske krize", naveo je Putinčanin.

13:04 - Besplatan ulaz na utakmicu Partizana i NapretkaFudbalski klub Partizan saopštio je danas da će ulaz na predstojeću prvenstvenu utakmicu protiv Napretka u Beogradu biti besplatan.Partizan će u nedelju od 16 časova na svom terenu igrati protiv Napretka, utakmicu 33. kola Super lige Srbije.Kako se navodi, besplatnim ulazom na stadion u Humskoj, Partizan želi da nagradi verne navijače koji prate crno-beli tim."Tvoj tim je zabeležio 30. utakmica bez poraza, zato budi deo atmosfere za pamćenje, poguraj 'parni valjak' do novih pobeda u šampionatu", navodi se u saopštenju.Partizan je pozvao navijače da na društvenu mrežu Instagram postave svoje slike sa utakmice uz haštag #fkpartizannemapredaje. Partizan se bori za šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom. Obe ekipe imaju po 43 boda, ali su crveno-beli u prednosti pošto su bili prvi na tabeli pre podele bodova.Crno-beli imaju šanse i za trofej u Kupu, pošto su stigli do polufinala. U prvoj utakmici u Novom Sadu Partizan i Vojvodina sinoć su odigrali bez golova, a revanš je 10. juna u Beogradu. Partizan brani trofej.

12:30 - Postupak protiv Gvangdžoua zbog uvredljivih parolaAzijska fudbalska konfederacija pokrenula je danas disciplinski postupak protiv kineskog kluba Gvangdžou Evegrande, pošto su njegovi navijači istakli uvredljive parole tokom utakmice protiv honkonškog kluba Istern, u azijskoj Ligi šampiona.Dvostruki šampion azijske Lige šampiona Gvangdžou je juče pobedio Istern sa 6:0, a njegovi navijači su na zastavama istakli antibritanske parole i poruke protiv nezavisnosti Hong Konga. Hong Kong je bio britanska kolonija, koja se pre 20 godina vratila pod upravu Kine.Na zastavama je pisalo: "Uništiti britanske pse, ugasiti otrov nezavisnosti Hong Konga".Postupak je pokrenut zbog kršenja etičkih pravila i nedoličnog ponašanja navijača.Na tribini na kojoj su bili smešteni navijači Isterna mogla se videti zastava iz vremena kada je Hong Kong bio britanska kolonija."Bio sam koncentrisan na utakmicu, nisam video šta se dogodilo na tribinama", rekao je trener Evergrandea Luiz Felipe Skolari.

11:52 - Ibrahimović pošten: Neće ugovor od Junajteda zbog povrede

Najbolji strelac Mančester Junajteda Zlatan Ibrahimović odbio je novi jednogodišnji ugovor vredan 15,3 miliona evra jer ne želi da ga klub plaća dok je povređen.Menadžer Žoze Murinjo insistirao je na ostanku Šveđanina, iako će pauzirati najmanje sedam meseci zbog povrede kolena, ali Ibrahimović smatra da nije pošteno da dobija novac dok ne igre, piše San. Ibrahimović kada se skroz oporavi potražiće novi klub, početkom 2018. godine, najverovatnije u MLS ligi posle velikog interesovanja Los Anđeles Galaksija.Murinjo je pozvao 35-godišnjeg fudbalera da još jednog pokaže snagu i ne odustane od aktivnog igranja. "Očekuje ga dug period rehabilitacije, Ibrahimović je snažan momak, posebno mentalno. Siguran sam da neće odustati, boriće se i to me raduje. On je rođeni borac, ne vidim razlog zašto bi završio sa fudbalom", istakao je Portugalac. Ibrahimović je ove sezone postigao 28 golova, računajući sva takmičenja, što ga čini ubedljivo najefikasnijim igračem kluba sa Old Traforda.

11:14 - Zvezda otvara kapije stadiona do kraja sezone u SuperligiFudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da do kraja sezone Superlige na svim svojim utakmicama kao domaćin bude besplatan ulaz.Navijači crveno-belih na stadionu Rajko Mitić moći će besplatno da gledaju mečeve Zvezde protiv Vojvodine 30. aprila, dve nedelje kasnije protiv lučanske Mladosti i 21. maja protiv niškog Radničkog u poslednjem kolu srpskog prvenstva.Slobodan ulaz neće biti omogućen za revanš utakmicu polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog 10. maja.Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na prvom mestu na tabeli plej-ofa Superlige sa 43 boda, koliko ima i Partizan, ali i prednost zbog bolje pozicije u regularnom delu.

10:47 - Bušar: Šarapova je varalica i nije joj mesto u sportuTeniserka iz Kanade Judžin Bušar smatra da Ruskinja Marija Šaraova ne bi smela da se bavi sportom jer je, kako je naglasila, varalica nakon što je koristila nedozvoljene supstance.Šarapova se juče vratila na teren posle 15 meseci suspenzije zbog uzimanja dopinga pobedom nad Italijankom Robertom Vinči na turniru u Štutgartu."Ona je varalica i mislim da takvima nije mesto u bilo kom sportu. WTA salje pogrešnu poruku mladima da varaju i posle toga će svi biti dočekani raširenih ruku. To nije ispravno i ne mogu da kažem da je Šarapova ličnost na koju bi trebalo da se ugledaju. Pritom, nije pošteno ni prema ostalim igračicama", rekla je Bušar za "TRC Wolrd".Petostruka gren slem šampiona u martu prošle godine prvobitno je suspendovana na dve godine jer je bila pozitivna na meldonijum, ali joj je Sud za arbitražu za sport (CAS) umanjio kaznu za devet meseci.Šarapovoj su organizatori turnira u Štutgartu, Madridu i Rimu izašli u susret sa specijalnim pozivnicama, a isti zahtev podnela je i za učešće na Rolan Garosu.Zbog takvog statusa igračice poput Vinči, Karoline Voznijacki i Agnješke Radvanske izrazile su nezadovoljstvo...

10:12 - Poketino zadovoljan igrom i pobedom protiv Kristal PalasaTrener fudbalera Totenhema Maurisio Poketino rekao je da je zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi protiv Kristal Palasa od 1:0, kojom je smanjila zaostatak u Premijer ligi za vodećim Čelsijem na četiri boda.Totenhem je sinoć na gostujućem terenu u londonskom derbiju pobedio Kristal Palas sa 1:0 golom Kristijana Eriksena u 78. minutu. To je bila osma uzastopna pobeda Totenhema, prvi put od 1960. godine, kada je nanizao 13 trijumfa."Bilo je neverovatno. Odigrali smo veoma dobro. Mislim da smo u drugom poluvremenu odigrali mnogo bolje nego u prvom. U prvom delu igre smo imali malih problema sa dodavanjem lopte, ali smo u nastavku promenili stvari, igra je bila tečnija, pronalazili smo prazan prostor i pritiskali Palas", rekao je Poketino, preneli su britanski mediji.Totenhem na drugom mestu na tabeli ima 74 boda, četiri manje od Čelsija."Dobro je što smo osvojili tri boda i ostali u trci za titulu. Moramo da nastavimo. Uvek je dobro pobedjivati, ali čeka nas važan veliki derbi protiv Arsenala, možda i poslednji na Vajt Hart Lejnu. Biće uzbudljiva utakmica", dodao je trener Totenhema.Totenhem je ove sezone do sada osvojio 74 boda, što je klupski rekord u Premijer ligi.Kristal Palas je pretrpeo 18. prvenstveni poraz, a četvrti uzastopni od Totenhema u Premijer ligi."Izuzetna timska igra moje ekipe, koja je imala manje vremena da se oporavi za utakmicu protiv izuzetno dobrog Totenhma. U prvom poluvremenu smo namučili Totenhem, ali imali smo manje vremena od njih da se oporavimo", rekao je trener Kristal Palasa Sem Alardajs.Midlsbro je sinoć u 34. kolu Premijer lige pobedio Sanderlend golom Martina De Rona u devetom minutu. Sanderlend je u veoma teškoj situaciji, nalazi se na korak od ispadanja iz lige, na poslednjem je mestu sa 21 bodom. Midlsbro je pretposlednji sa šest bodova više.Arsenal je pobedio Lester sa 1:0. Pobedu "tobdžijama" doneo je Robert Hut autogolom u 86. minutu. Ekipa Arsena Vengera je šesta na tabeli sa 60 bodova, ali je odigrala 32 utakmice. Aktuelni šampion Lester zauzima 15. mesto na tabeli sa 37 bodova i bez pobede je u poslednje tri utakmice.

09:25 - Beker: Đokoviću pukao balon, ali može da okrene situacijuNekadašnji trener Novaka Djokovića, Boris Beker, izjavio je da se srpski teniser prošle godine mentalno promenio posle osvajanja Rolan Garosa, ali da i dalje ima vremena da se vrati starim navikama i uspesima."Forhend i servis ne mogu da se izgube za jednu noć, mislim da je sve do glave. Mislim da se mnogo stvari promenilo posle osvajanja Rolan Garos, njegovog životnog sna, i tada je balon pukao, vazduh mu je otišao i još ga nije povratio", rekao je Beker za Skaj Sport.Legendarni Nemac, koji je od 2013. do 2016. godine trenirao Djokovića, smatra da ostali igrači vide da se Novak muči i da žele to da iskoriste."Svlačionica nikad ne spava, kada svi vide slabost kod vrhunskog tenisera hoće njegov skalp. Čitaju mu govor tela i pametnije igraju protiv Novaka. Bio je dominantan dugo, ali sada se situacija okrenula. Ipak, tek ima 29 godina i vreme da okrene situaciju", rekao je Beker.On je prokomentarisao i Rodžera Federera, istakavši da ga ne iznenađuje dobre igre Švajcarca ove sezone."Osvojio je Australijan open, Majami i Indijan Vels, nisam iznenađen jer je Rodžer jedan od najvećih sportista svih vremena", zaključio je Beker.

08:47 - Boston od 0:2 do 3:2, slavio i VašingtonKošarkaši Vašingtona i Bostona nalaze se blizu plasmana u polufinale Istočne konferencije NBA lige, pošto vode sa 3:2 u seriji protiv Atlante i Čikaga.Boston je posle dva poraza preokrenuo rezultat na 3:2 pobedom na domaćem terenu 108:97.Seltikse su do trijumfa vodili Ajzea Tomas i Ejveri Bredli sa po 27 pogodaka, šest manje imao je Al Horford, a 26 Dvejn Vejd iz Bulsa.Na svom parketu slavio je i Vašington protiv Atlante 103:99.Ponovo je glavni oslonac Vizardsa Džon Vol - Bredli Bil bio na visokom nivou sa kombinovanih 47 poena, od kojih je 27 Bilovih, koliko je i na drugoj strani imao Denis Šreder.Sada se serija seli u Čikago i Atlantu, gde gosti imaju prvu šansu da prođu dalje.

08:10 - Efes i Real na korak od F4 EvroligeKošarkaši Efesa i Real Madrida pobedili su Olimpijakos, odnosno Darušafaku, i poveli sa 2:1 u seriji plej-fa Evrolige.Efes je juče slavio protiv Olimpijakosa 64:60 u Istanbulu posle neizvensne završnice, iako je skoro ceo meč vodio dvocifren broj poena, ali je Vasilis Spanulis trojkama vratio svoj tim.Ipak, upravo je vođa Pirejaca iz teške pozicije promašio šut za produžetak.Junak je bio bivši centar Olimpijakosa, a sada Efesa Brajant Danston sa 16 poena, Tomas Ertel imao je tri manje, dok je Spanulis ubacio 15.Real je vratio brejk Darušafaki u Istanbulu 88:81 zahvaljujući Džejsiju Kerolu sa 21 i Gustavu Ajonu sa 18 poena.Četvrti mečevi dva tima na programu su u petak.

08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Svi skandali Marije Šarapove

10 najčudnijih rituala svetskih sportista, među njima je čak troje Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track