BLOG UŽIVO, VIDEO: Vojvodina pobedila Napredak i nastavila da prati Zvezdu
Foto: FK Spartak

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO: Vojvodina pobedila Napredak i nastavila da prati Zvezdu

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:08 - Fiorentina u nadoknadi vremena pobedila PalermoFudbaleri Fiorentine pobedili su večeras "fenjeraša" Palermo sa 2:1, u 15. kolu Serije A, a do trijumfa su došli golom u nadoknadi vremena.Fiorentina je povela u 33. minutu iz penala, koji je dosudjen zbog igranja rukom u šesnaestercu. Jedanaesterac je izveo Federiko Bernandeski. "Viola" je samo pet minuta kasnije ponovo zatresla mrežu, ali gol nije priznat zbog prethodnog faula.Fiorentina je do poluvremena imala još dve dobre šanse, ali ih nije iskoristila. Početkom drugog poluvremena Mato Jajalo je doneo Palermu izjednačenje sjajnim golom iz slobodnog udarca.Fiorentina je posle toga imala kontrolu, ali nije uspela da stvori nijednu izglednu šansu sve do 93. minuta, kada je Kuma Babakar ispratio korner i glavom iz blizine postigao pobednički gol.Fiorentina je sada na osmom mestu i ima 23 boda, pet manje od timova koji se bore za Evropu.Palermu je ovo bio osmi uzastopni poraz i ostao je na poslednjem mestu sa šest bodova.

22:45 - Valensija u četvrtom minutu nadoknade ostala bez pobedeFudbaleri Valensije i Malage odigrali su večeras 2:2 u 14. kolu Primere.Valensija ja bila blizu pobede i prekida serije od pet mečeva bez trijumfa, ali je Malaga izjednačila u nadoknadi vremena.Malaga je povela već u trećem minutu golom Pabla Fornalsa iz daljine, a Valensija je izjednačila samo četiri minuta kasnije, pogotkom Danijela Pareha iz slobodnog udarca.Valensija je posle toga imala dve dobre šanse, a u 34. minutu je Alvaro Medran doneo preokret svom timu.Delovalo je da će Valensija da pobedi, ali je Fornals u četvrtom minutu nadoknade sjajno iskoristio centaršut i doneo bod Malagi.Valensija je 16. na tabeli sa 12 bodova, dok je Malaga 11. sa 20.

22:31 - Murinjo: Igramo izuzetno dobroTrener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je da njegovi fudbaleri igraju "izuzetno dobro", uprkos tome što su danas protiv Evertona vezali treći uzastopni remi od 1:1."Bili smo daleko bolji tim, ali nismo pobedili. Imali smo šanse za 2:0, pogodili smo stativu, a onda smo primili gol u poslednjem minutu. Igramo izuzetno dobro, čak i u teškim mečevima kao što je ovaj, a ne dobijamo rezultat koji zaslužujemo", rekao je Murinjo posle meča za Skaj sports.Mančester junajted je do sada u sezoni ostvario šest remija i sada ima devet bodova manje od od četvrtoplasiranog Mančester sitija i 13 manje od lidera Čelsija. "Đavoli" su danas vodili, ali je Maruan Felaini napravio penal, tako da je Everton izjednačio u 89. minutu.Murinjo je rekao da nije zabrinut brojem nerešenih utakmica, već time što ekipa nema rezultate kakve zaslužuje, uputivši usput kritiku medijima."Zabrinut sam zato što ne dobijamo rezultate kakve zaslužujemo. Kada moj tim pobeđuje igrajući drugim fudbalskim stilom, onda je stil važan, a ne rezultati. U Premijer ligi ima timova koji igraju defanzivno i na kontre i ostvaruju rezultate. Vi kažete da je to fenomenalno. Kada moj tim igra izuzetno dobro, onda kažete da su rezultati važniji", rekao je Murinjo."Raduje me što moj tim igra stvarno dobro čak i u teškim utakmicama. Jeste problem što ne dobijamo ono što zaslužujemo i što smo na mestu na tabeli koje nema veze sa kvalitetom koji pokazujemo", dodao je trener Mančester junajteda.

21:33 - Mega izgubila od Cibone kod kućeKošarkaši Mega Leksa izgubili su večeras u Sremskoj Mitrovici od Cibone 82:71 (20:16, 18:20, 31:17, 13:18), u 12. kolu Jadranske lige, što joj je bio osmi poraz u sezoni.Mega je osma na tabeli, dok je Cibona večeras zabeležila osmi trijumf, koliko ima i četvrta Cedevita. Partizan je treći sa dve pobede više.Mega se večeras držala u prvom poluvremenu, ali su gosti prelomili u trećoj deonici. Najefikasniji u domaćem timu bio je Alfa Kaba sa 18 poena.Cibonu je predvodio Ante Žižić sa 35 poena i 12 skokova.

20:33 - Augsburg zaustavio Ajntraht, prva pobeda HamburgaFudbaleri Augsburga i Ajntrahta odigrali su večeras 1:1 u poslednjoj utakmici 13. kola Bundeslige.Ajntraht je poveo u 11. minutu golom Branimira Hrgote, ali je Augsburg izjednačio u 34. preko Dji Dong-Vona.Ajntraht je tako prekinuo seriju od tri uzastopne pobede i posle ovog remija je pao na peto mesto, pošto ga je prestigao Hofenhajm. Augsburg je ostao na 12 mestu.Ranije danas, Hamburg je došao do prve pobede u sezoni, pošto je u gostima pobedio Darmštat sa 2:0 u derbiju začelja.Gosti su slavili golovima Mihaela Gregoriča i Matijasa Ostžoleka i tako se pomerili sa dna tabele, pošto imaju sedam bodova, jedan više od Ingolštata. Darmštat je ostao u zoni ispadanja sa osam bodova.

19:28 - MZT pobedio Budućnost u SkopljuKošarkaši MZT-a napravili su veliko iznenadjenje, pošto su večeras u Skoplju pobedili podgoričku Budućnost sa 96:90, u 12. kolu Jadranske lige.Ovo je Budućnosti bio tek drugi poraz u sezoni, ali je ostala na drugom mestu, sa dve pobede manje od Crvene zvezde, koja sutra treba da odigra svoj meč 12. kola. MZT je ovako došao do četvrte pobede i sada je deveti na tabeli.MZT je utakmicu odigrao sa ukupno devet igrača, od čega su sedmorica imala dvocifreni učinak. Najefikasniji je bio Džoš Skot sa 15 poena, dok je Klof dao 14, a Drenovac 13.Sjajnu partiju za Budućnost pružio je Markus Vilijams sa 21 poenom, devet asistencija i pet skokova.

19:15 - Vojvodina pobedila Napredak i nastavila da prati ZvezduFudbaleri Vojvodine pobedili su večeras u Novom Sadu Napredak sa 2:0 u 19. kolu Super lige Srbije i tako zadržali korak za Crvenom zvezdom na vrhu tabele.Golove za Vojvodinu postigli su Vladimir Kovačević u 39. i Lazar Zličić u 54. minutu meča. "Lale" sada imaju 42 boda, šest manje od Crvene zvezde i tri više od Partizana, koji trenutno igra protiv Javora.Napredak je četvrti na tabeli sa 34 boda.Vojvodina u sledećem kolu ide u goste Javoru u Ivanjicu.

18:55 - Mančester junajted opet ispustio pobedu u finišuFudbaleri Evertona i Mančester junajteda odigrali su danas 1:1 u 14. kolu Premijer lige, pošto je domaćin izjednačio u samom finišu meča.Mančester junajted je poveo u 42. minutu čudnim golom Zlatana Ibrahimovića, koji je iz daljine šutirao, lobovao istrčalog golmana, a lopta je pala u gol i odbijala se o prečku i zemlju, ali nije zatresla mrežu, iako je prešla gol liniju.Junajted je u drugom poluvremenu pogodio stativu i imao još nekoliko dobrih šansi, ali je jedini gol postigao Everton i to iz penala. Maruan Felaini je nepotrebno napravio prekršaj u svom šesnaestercu, a Lejton Bejns je bio siguran iz jedanaesterca u 89. minutu.Ovo je Junajtedu treća uzastopna utakmica u kojoj je igrao 1:1 i sada je šesti na tabeli, sa šest bodova manje od Totenhema. Evertonu je ovo bila četvrta utakmica bez pobede i sada je osmi sa 20 bodova.

17:42 - Černišov: Dobro smo koristili kontreTrener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je posle današnje pobede u Novom Pazaru da je njegova ekipa loše otvorila utakmicu, a da je kasnije dobro koristila kontranapade. "Kako smo počeli, dobro je da smo na poluvremenu imali samo minimalan zaostatak. Na poluvremenu smo se dogovorili da igramo mirnije, napravili smo određene korekcije i dobro koristili naše brze napade", rekao je Černišov. Spartak je pobedio Novi Pazar sa 4:2 u utakmici 19. kola Super lige Srbije, iako je domaćin golovima Anesa Ruševića u 17. i 37. minutu vodio sa 2:0. Trostruki strelac za Spartak bio je Ognjen Mudrinski u 41, 50. i 82. minutu, a mrežu Pazaraca pogodio je i Djordje Ivanović u 54. minutu.Trener Novog Pazara Izet Ljajić rekao je da preuzima odgovornost za neuspehe, iako nije selektirao tim koji vodi. "Utakmice gubimo na identičan način. Ne bih mnogo kritikovao i tražio opravdanja. Propustili smo zicer za 3:0 i stigla je kazna. Ukazivao sam na slabosti sa ranijih utakmica i padove u igri. Mogi koji ne žele dobro klubu, ovo su jedva dočekali", naveo je Ljajić.17:05 - Liverpul ispustio prednost, veliki preokret BornmutaFudbaleri Bornmuta pobedili su na svom terenu Liverpul sa 4:3 u utakmici 14. kola Premijer lige. Klub s Enfilda je posle prvog poluvremena imao prednost od 2:0, u nastavku je vodio i sa 3:1, ali je Bornmut na kraju uspeo da preokrene rezultat i osvoji sva tri boda. Golove za domaću ekipu postigli Kalum Vilson u 56. minutu iz jedanaesterca, Rajan Frejzer u 76. i Stiv Kuk dva minuta kasnije, a pobedu Bornmutu doneo je Natan Ake u 93. minutu. Strelci za Liverpul bili su Sadio Mane u 20, Divok Origi u 22. i Emre Džan u 64. minutu. Liverpul je treći na tabeli Premijer lige sa 30 bodova, ima bod manje od Arsenala, odnosno odnosno tri manje od Čelsija. Bornmut je, na drugoj strani, deseti sa 18 osvojenih bodova. "Crveni" u narednom kolu dočekuju Vest Hem, dok Bornmut gostuje Barnliju.

16:58 - Saviću uručena nagrada za najboljeg treneraSelektoru vaterpolo reprezentacije Srbije Dejanu Saviću danas je u San Francisku uručena nagrada za najboljeg trenera sveta u 2016. godini. Savić je za najboljeg vaterpolo stručnjaka, drugi put uzastopno, proglašen u izboru Svetske asocijacije vaterpolo trenera. Pored Savića, nagradjen je i selektor ženske reprezentacije SAD Adam Krikorian. Kako je objavljeno na sajtu Vaterpolo saveza Srbije, Savić je prisustvovao finalnom turniru koledža i održao predavanje američkim trenerima. Vaterpolo reprezentacija u utorak igra protiv Nemačke u Berlinu meč u Svetskoj ligi, a Savić će se nacionalnom timu pridružiti dan ranije.

15:20 - Milan pobedio KrotoneFudbaleri Milana pobedili su na svom terenu Krotone sa 2:1 u utakmici 15. kola italijanske Serije A. Krotone je na San Siru poveo golom Dijega Falčinelija u 26. minutu, ali je krajem prvog poluvremena u 41. minutu izjednačenje Milanu doneo Mario Pašalić. Milan je već na početku drugog poluvremena mogao do preokreta, ali Mbaje Nijang nije iskoristio jedanaesterac. Pobedu Milanu doneo je Djanluka Lapadula četiri minuta pre kraja meča. Milan je drugi na tabeli Serije A sa 32 boda, odnosno ima četiri boda manje od Juventusa, dok je Krotone poslednji sa samo šest osvojenih bodova. Ekipa Milana u narednom kolu gostuje Romi, a Krotone dočekuje Peskaru.

15:00 - Spartak moćan u Novom PazaruFudbaleri Spartaka iz Subotice pobedili su danas u gostima ekipu Novog Pazara sa 4:2 u utakmici 19. kola Super lige Srbije. Spartak je do osme pobede stigao posle preokreta pošto je Novi Pazar golovima Anesa Ruševića u 16. i 36. minutu poveo sa 2:0. Ognjen Mudrinski je u 40. minutu smanjio na 2:1, da bi Spartak u nastavku meča potpuno preokrenuo rezultat i stigao do pobede. Mudrinski je mrežu Novog Pazara pogodio i u 50. i 81. minutu, a strelac još jednog gola bio je Djordje Ivanović. Spartak je šesti na tabeli sa 29 bodova, dok je Novi Pazar na pretposlednjem, 15. mestu sa 12 bodova. Fudbaleri Radničkog i Borca odigrali su u Nišu nerešeno 3:3. Borac je bolje počeo meč pa je golovima Uroša Delića u 21. i Stefana Mihajlovića u 36. minutu poveo sa 2:0, ali je Radnički do kraja prvog poluvremena upeo da izjednači pogotcima Miloša Petrovića i Lazara Arsića. Marko Mrkić je golom u 60. minutu potpuno preokrenuo rezultat, ali je Mihajlović još jednom zatresao mrežu domaće ekipe, u 74. minutu, i tako joj doneo izjednačenje i bod. Radnički je sedmi na tabeli sa 29 bodova, dok je Borac i poslednji sa samo devet osvojenih bodova. Fudbaleri Bačke su na svom terenu slavili protiv Čukaričkog sa 3:1, dok je Radnik pobedio Rad minimalnim rezultatom.

14:30 - Prva pobeda Fevra u Svetskom kupu Francuski skijaš Matje Fevr ostvario je danas prvu pobedu u Svetskom kupu pošto je trijumfovao u veleslalomu u Val D'Izeru. Fevr, drugi nakon prve vožnje, bio je najbrži u drugoj vožnji s vremenom 2:25,01, dok je vodeći u generalnom plasmanu Austrijanac Marsel Hišer završio kao drugi sa zaostatkom od 49 stotinki (2:25,50). Treće mesto osvojio je Francuz Aleksis Pinturo koji je za pobednikom zaostao 1,11 sekundi. I četvrto i peto mesto pripalo je Francuzima - Tomasu Fanaru i Viktoru Mutaf-Žandeu. Hiršer je prvi u generalnom plasmanu sa 280 bodova, drugi je Norvežanin Kjetil Jansrud sa 200 bodova, dok je Aleksis Pinturoa iz Francuske treći sa 184 boda.

13:30 - Kukolj osvojio zlato u TokijuNajbolji srpski džudista Aleksandar Kukolj osvojio je danas zlatnu medalju na najvećem i najstarijem svetskom Gren slem turniru Tokiju, na kojem je učestvovalo 286 takmičara iz 41 zemlje. Jedini srpski džudo olimpijac u Riju prvi je Srbin u istoriji, koji je osvojio prvo mesto na ovom turniru. Kukolj je u finalu iponom pobedio šestog na svetu Francuza Klergata Aksela.

13:00 - Radonjić: U seriju teških mečeva da uđemo pobedom protiv FMP-aTrener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegovi košarkaši moraju imati dovoljno dobar pristup protiv FMP-a da bi pobedili, kao i da bi taj trijumf mnogo značio njegovom timu pred seriju teških utakmica. "FMP je sastavljen od velikog broja mladih igrača, sa dva iskusna i dobra plejmejkera. Posle mečeva u Evroligi gotovo uvek nismo na maksimumu u ABA ligi, tako da moramo imati dovoljno dobar pristup da ostvarimo ono što želimo u ovom mesecu, u kome će svaka pobeda biti značajna. Želimo da u seriju koja nas očekuje uđemo sa pobedom. U ovom trenutku je neizvesno u kakvom sastavu ćemo nastupiti, ali, naravno, ko god bude bio na terenu, ko god bude bio u sastavu, mora dati svoj doprinos osvajanju novih bodova", rekao je Radonjić. Zvezda ima svih 11 pobeda do sada, dok je FMP ostvario tri trijumfa. Radonjić nije želeo da odgovori na pitanje na koga navijači crveno-belih treba da obrate pažnju u redovima rivala i od koga preti najveća opasnost. Zvezda će u decembru igrati seriju teških utakmica. U Evroligi se, između ostalih, sastaje sa prošlosezonskim finalistima Fenerbahčeom i CSKA, dok u Jadranskoj ligi igra u gostima protiv Budućnosti i Cedevite."Raspored je takav kakav je. Pričali smo o rasporedu i u prošloj fazi, pa smo rekli da ne može teže, a ovaj sada raspored je ipak nešto što zahteva dodatnu analizu. Lako je pričati o težini rasporeda što se tiče decembra, ali ima i kasnije teških rasporeda, nije samo sad. Ovo je jedan od perioda kada su povezani teški mečevi u ABA i Evroligi i to dodatno otežava situaciju. Ja bih voleo da u tu seriju uđemo pobedom i dobrom igrom protiv FMP-a, pa ćemo se posle boriti protiv svih naših rivala za koje znamo da su jako kvalitetni i teški i da nas čeka borba za svaki bod", rekao je Radonjić.12:25 - Murinjo: Ovde sam da izgradim budućnostMenadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo izjavio je da sa ovim klubom "gradi osnove za svoju filozofiju igre". Portugalac je letos preuzeo "Crvene đavole", a na 22 utakmice u sezoni ima 12 pobeda uz po pet poraza i remija. "Ovde sam da izgradim budućnost, budućnost sa određenom DNK, sa određenim stilom. To je jedan od ciljeva posla, ali su nam potrebni i objektivni ciljevi, rezultati. Zbog toga zahtevam mnogo od igrača, a volim klubove koji zahtevaju mnogo od mene", rekao je Murinjo i dodao: "Igramo između protivničkih linija, gledamo ka napadu, a odbrana stoji vrlo visoko. Naši štoperu ne prate igrače, bran zonu. Postoji različiti stilovi igra u fudbalu, mi pokušavamo da pratimo svoj. Nikad nisam imao tim sa tolikim posedom lopte. Nikad nisam imao tim sa tolikom kontrolom igre. Nikad nisam imao tim koji stvara toliko šansi. Ako uspemo da sve to iskoristimo u praksi, ispred gola i u odbrani, onda ćemo biti veoma, veoma dobri".

11:55 - Bane Ivanović prelazi u Bešiktaš?Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović neće ove zime napustiti Čelsi, nego će u Londonu ostati do leta i potom kao slobodan igrač pojačati Bešiktaš. Kako se navodi, uprkos ponudama Barselone i Juventusa, Ivanović je već postigao dogovor sa turskim šampionom i posle 1. januara kada stiče pravo da pregovara sa drugim klubovima potpisaće predugovor. On će se u Istanbulu pridružiti saigraču iz reprezentacije Dušku Tošiću, sa kojim je već bio klupski kolega na početku njihovih karijera u OFK Beogradu.

11:30 - Dirk Novicki i dalje van terenaKošarkaš Dalasa Dirk Novicki pauziraće još nekoliko nedelja zbog povrede Ahilove tetive. On je zbog povrede propustio 14 od 19 utakmica ove sezone. "Ne pokučavamo ništa da sakrijemo ovde. Ali je naporno odgovarati na dnevnom nivou na pitanja o njemu. Neće se dogoditi ništa skoro. Napredak je ostvaren, ali nije još gotov", rekao je trener Dalasa Rik Karlajl. Novicki ima 38 godina, a ove sezone prosečno beleži 12,2 poena uz 6,4 skokova po utakmici.

10:40 - Bjelica postigao 12 poena u pobedi MinesoteSrpski košarkaš Nemanja Bjelica postigao je prethodne noći 12 poena u pobedi njegove Minesote protiv Šarlota 125:100 posle produžetka. Bjelica je na parketu proveo 19 minuta, pogodio pet od sedam šuteva iz igre (dve trojke) i imao još tri asistencije, dva skoka i blokadu. Nikola Jokić zbog povrede ručnog zgloba propustio je duel protiv Jute, u kojem je Denver poražen 105:98, a prema informacijama iz SAD pauziraće još bar tri meča. Rezultati: Šarlot - Minesota 120:125, Juta - Denver 105:98, Filadelfija - Boston 106:107, Toronto - Altanta 128:83, Memfis - LA Lejkersi 103:100, Dalas - Čikago 107:82, Portland - Majami 99:92, Golden Stejt - Finiks 138:109.

10:16 - Počinje EP za rukometašiceU Švedskoj danas počinje šampionat Evrope za rukometašice. Šesnaest ekipa podeljene u četiri grupe boriće se za titulu prvaka. Takmičenje počinje mečevima u grupi A gde se nalazi i selekcija Srbije. Za ekipu Srbije prvenstvo startuje utakmicom protiv Slovenije. Igra se u Stokholmu u nedelju od 15 časova i 15 minuta. Dva dana kasnije, od 18 sati i 30 minuta Srbija će igrati protiv Španije, a u poslednjem meču u grupi 8. decembra, protivnik će biti reprezentacija zemlje domaćina, Švedska. U nastavak takmičenja iz četiri grupe plasiraće se prve tri selekcije koje prenose bodove a potom se prave nove grupe.09:45 - Grin i Tompson brane KeraKošarkaši Golden Stejta Drejmond Grin i Klej Tompson stali su u zaštitu trenera Stiva Kera koji je priznao da je koristio marihuanu. Ker je pre nekoliko dana izjavio da je u dva navrata probao marihuanu u poslednjih godinu i po dana, kako bi pokušao da prevaziđe bolove u leđima. On je imao dve operacije leđa zbog čega se odlučio na medicinsko korišćenje marihuane, a potom i započeo kampanju da čelnici NBA lige dozvole košarkašima kada osećaju snažne bolove, čime bi zamenili lekove poput vikodina. "Nikada nisam probao i tačka. Ne mogu da kažem da mnogo znam o tome, ali sam čuo od igrača američkog fudbala jer mislim da mnogo njih koristi zbog bola koji osećaju. Kada čujete komentare Stiva, sve ima smisla. Kada znate da nešto dolazi iz zemlje, kao što povrće dolazi iz zemlje, ohrabruju vas da to jedete. Ima smisla koristiti nešto tako umesto veštačke pilule. Ako ublažava bolove poput lekova, onda može biti dobro za vaše zdravlje", rekao je Grin. Tompson ima slično mišljenje. "Ne treba koristiti iz zadovoljstva, to nikada ne bi smelo da se radi. Ali ako se marihuana koristi u medicinske svrhe, ljudi mogu da imaju koristi, posebno ako se suočavaju sa velikim bolovima", zaključio je Tompson.09:13 - Meloun: Moramo biti oprezni, Jokić je vrlo bitanTrener Denver Nagetsa Majkl Meloun najavio je da će Nikola Jokić pauzirati još najmanje tri utakmice zbog povrede. Srpski košarkaš ima problema sa zglobom ruke, zbog čega je već propustio dva meča u nizu koji su Nagetsi izgubili. "Pričao sam s njim, želi da igra kada bude mogao da uhvati loptu. Moramo biti oprezni na ovom putovanju, pratiti njegov otok i videti kako će da se to razvija", rekao je Meloun. Jokić ove sezone prosečno postiže 9,4 poena uz 6,7 skokova po meču, a pre povrede imao je dva uzastopna dabl-dabla, protiv Finiksa i Majamija. "Nikola je važan deo naše igre, posebno druge postave. Njegova upotrebljivost sa klupe je velika, koliko ga često koristimo i guramo mu loptu, igramo preko njega. Nemamo drugog takvog momka u postavi, posebno na visokim pozicijama", rekao je Meloun.

08:45 - Venger: Sančes je klasaMenadžer Arsenala Arsen Venger s oduševljenjem je govorio o Aleksisu Sančesu posle ubedljive pobede nad Vest Hemom (5:1). Čileanac je briljirao na Olimpijskom stadionu ostvarivši het-trik uz asistenciju protiv gradskog rivala. "Trebalo mu je vremena da uđe mentalno u utakmicu, ali uvek možete očekivati da će dati nešto posebno. On je borac, klasa od igrača. Nema mnogo takvih fudbalera. Uvek može da vas iznenadi", rekao je Venger. Sančes je het-trik postigao za manje od 15 minuta, direktno je uključen u šest od poslednjih osam golova Arsenala u Premijer ligi (pet dao), a u sezoni ima 13 uz devet asistencija na 19 mečeva u svim takmičenjima.08:20 - Enrike: Zaslužili smo pobeduTrener Barselone Luis Enrike rekao je da je njegova ekipa zaslužila da pobedi Real Madrid u velikom derbiju. Barsa i Real odigrali su nerešeno 1:1. Domaći su poveli golom Luisa Suaresa u 53. minutu, a Real je izjednačio golom Serhija Ramosa u poslednjem minutu. "Bili smo bolji u drugom poluvremenu, ali nismo uspeli da postignemo drugi gol, pa su oni na kraju izjednačili. To je tužno, jer smo mi zaslužili da pobedimo. Ovo nije najbolji rezultat za nas. U prvom poluvremenu smo bili izjednačeni, a mi smo bili bolji u drugom, stvarali smo šanse. Pokušavali smo da postignemo gol i izbegnemo remi, ali nismo uspeli", rekao je Enrike. Posle 14 kola u Primeri Real na prvom mestu na tabeli ima 34 boda, šest više od Barselone. 08:00 - VESTI KOJE SU OBELEŽILE PRETHODNI DAN MOŽETE PROČITATI OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track