BLOG UŽIVO, VIDEO Orlandić propušta duel sa Javorom
Foto: Crvena Zvezda

NAJNOVIJE INFORMACIJE IZ SVETA SPORTA

BLOG UŽIVO, VIDEO Orlandić propušta duel sa Javorom

Fudbal -

Sve o sportskim dešavanjima na jednom mestu, najnovije informacije, rezultati, najave predstojećih događaja.

BEOGRAD - Dobrodošli na Kurir sport! Pratite najnovije vesti iz sveta sporta na jednom mestu.

23:20 - Lajpcig bez poraza u BundesligiU prvom meču šestog kola Bundeslige fudbaleri Lajpciga pobedili su Augsburg 2:1 i tako ostali neporaženi u ligi.Klub koji je ove sezone debitant u ligi, nalazi se na trećem mestu sa 12 bodova, a Augsburg je na 11. pozicija sa sedam.’Bikovi’ su poveli u 11. minutu golom Emila Forsberga, ali je Dong- Won Đi izjednačio tri minuta kasnije. Pobedu na ’Red Bul Areni’ doneo je Jusuf Pulsen u 52. minutu i to sjajnim golom u šesnaestercu, koji je bio neodbranjiv za golmana Marvina Hica. Srpski fudbaler Gojko Kačar bio je u ekipi Auzburga do 85. minuta, kada ga je zamenio turski fudbaler Halil Altintop. Lajpcig je sjajno započeo sezonu i sada ima tri pobede i tri nerešene utakmice, a u narednom kolu gostovaće ekipi iz Volsurga, dok će Auzburg pokušati da ostvari pobedu na domaćem terenu, gde će ugostiti Šalke.

23:05 - Minimalac Sosijedada, Vela herojFudbaleri Real Sosijedada savladali su Betis kod kuće sa minimalnih 1:0, u prvom meču 7. runde španske La lige.Tim iz San Sebastijana dominirao je tokom cele utakmice, imao je veliku inicijativu i mnogo više prilika, ali je na kraju teškom mukom stigao do tri boda.Gol vredan tri boda postigao je Meksikanac Karlos Vela u 63. minutu posle asistencije Ojarzabala. Sosijedad je sada 9. na tabeli sa 10 bodova, a Betis je ostao na 11. poziciji sa dva boda manje.

22:45 - FMP ispustio pobedu u Zadru

22:03 - Hokejaši Partizana od 2:4 do pobede Hokejaški klub Partizan zabeležio je pobedu na početku Kontinental kupa u Sofiji, pošto je u meču prvog kola savladao izraelski Bar-Ja rezultatom 5:4 (2:2, 0:1, 3:1), golom Pavla Ogrizovića 33 sekunde pre kraja susreta.Golove za srpski tim postigli su Dragan Komazec (dve asistencije), Nenad Raković, Aleksandar Vuković, Lazar Novaković i pomenuti Pavle Ogrizović za trijumf Partizana i prva tri boda na turniru. U redovima izraelskog prvaka sjajnu partiju pružio je Artem Verni koji je postigao prva tri pogotka svog tima i upisao asistenciju za poslednji gol koji je postigao Gil Kremer.

21:10 - Ćićarito igrač meseca za septembar u BundesligiFudbaler Bajer Leverkuzena Havijer Ernandes izabran je danas za najboljeg igrača Bundeslige u septembru.Najboljeg igrača Bundeslige za mesec biraju navijači, na predlog stručnjaka. Popularni "Ćićarito" je u septembru postigao četiri gola u prvenstvu Nemačke, kao i jedan u Ligi šampiona.Ernandes je u pobedi nad Majncom u petom kolu postigao het-tri za pobedu svog tima.U konkurenciji su bili još i Robert Levandovski iz Bajern Minhena, kao i Kristijan Pulišić i Rafael Gereiro iz Borusije Dortmund.

19:58 - Orlandić propušta duel sa Javorom Fudbaler Crvene zvezde Petar Orlandić u nedelju u Ivanjici po treći put uzastopno neće biti u timu. Duel sa Partizanom propustio je odlukom trenera zbog prekobrojnih stranaca u timu, protiv Vojvodine je presedeo na klupi za rezerve, a protiv Javora će pauzirati zbog povrede zgloba.U pitanju je, ipak, lakša povreda, tako da će crnogorski napadač moći da trenira sa saigračima tokom pauze zbog termina za reprezentacije.

19:05 - Rozberg najbrži na prvom treningu u MalezijiVozač Mercedesa Niko Rozberg ostvario je najbolje vreme na prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Malezije.Rozberg je jedan krug prevezao za 1:35,227 minuta i za 0,494 sekundi je bio brži od klupskog kolege Luisa Hamiltona.Vozač Ferarija Kimi Raikonen bio je treći sa 1,088 sekundi zaostatka, a njegov klupski kolega četvorostruki svetski prvak Sebastijan Fetel bio je sporiji od prvoplasiranog za 1,104 sekunde.Peti je bio Fernando Alonso iz Meklarena, a iza njega dvojac Red Bula Danijel Rikardo i Maks Ferštapen.Pet minuta posle početka trening je prekinut na oko 15 minuta zbog požara na bolidu Kevina Magnusena iz Renoa.Drugi trening voziće se kasnije u petak, kvalifikacije su na programu u subotu od 11 časova, a trka za Veliku nagradu Malezije počinje u nedelju u 9 časova.Rozberg je pobedio u poslednje tri trke i ima osam bodova više od aktuelnog svetskog šampiona Hamiltona.18:35 - Govedarica: Skockaćemo se za meč sa Radničkim, oni su i prošle sezone bili u vrhu

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog u 11. kolu Superlige Srbije i dodao da će njegova ekipa pokušati da pruži najbolju moguću partiju."Dolaze nam u teškom trenutku, ali nismo mogli da biramo rivala. Protiv svakoga se mora igrati, pa i protiv Radničkog. Polako se uhodavamo, nismo imali mnogo vremena, ali mislim da ćemo se skockati za nedelju. Kasnije će biti lakše", ocenio je Govedarica.On je preuzeo Novopazarce početkom sedmice, nasledivši na klupi Zorana Marića.Radnički je treći u Superligi Srbije sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na 13. mestu i ima osam bodova."Njihov plasman nije iznenađenje, rade planski i doveli su dosta iskusnih igrača. Radi se o dobro sastavljenoj ekipi, tu su Miloš Radivojević, Lazar Arsić, Miloš Stanojević, Nikola Stanković, mladi Milan Pavkov. I prošle sezone bili su u samom vrhu", naveo je Govedarica.Na pitanje da li se odlučio za tim koji će početi utakmicu protiv Nišlija, trener Pazaraca odgovorio je da to zavisi od igrača."Ekipa sama sebe odredi", zaključio je Zoran Govedarica.Utakmica između Novog Pazara i Radničkog igraće se u nedelju od 19.00 na Gradskom stadionu.17:45 - Cibulkova i Kvitova u finalu turnira u VuhanuSlovačka teniserka Dominika Cibulkova i Petra Kvitova iz Češke plasirale su se danas u finale turnira u kineskom gradu Vuhanu.Cibulkova je pobedila Ruskinju Svetlanu Kuznjecovu 3:6, 6:3 i 6:4 , dok je Kvitova bila bolja od Rumunke Simone Halep sa 6:1 i 6:2.Slovakinja će se sutra u petom finalu u sezoni boriti za svoj treći trofej, posle trijumfa u Istbornu i Katovicama, dok će Kvitova igrati za prvu titulu u 2016. godini.Plasmanom u finale Ciblulkova je osigurala povratak u Top 10 teniserki na WTA rang listi i zadržala šanse da se plasira na Završni turnir sezone u Singapuru.

17:02 - Otvoren Sajam sporta u Novom SaduSajam sporta u Novom Sadu svečano je otvorila osvajačica zlatne i srebrne medalje na Paraolimpijskim igrama u Riju, stonoteniserka Branislava Perić - Ranković.Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je zajedno je sa članom Gradskog veća za sport i omladinu Ognjenom Cvjetićaninom prisustvovao otvaranju Sajma sporta.Vučević je tom prilikom rekao da je Novi Sad odavno prepoznatljiv kao grad sporta, kao svojevrsni rasadnik najuspešnijih sportista i kao dobar organizator najznačajnijih medjunardnih sportskih takmičenja. "Sportisti pored toga što na najbolji način predstavljaju svoj grad i svoju zemlju, šalju uvek i važnu poruku mladim generacijama da borbenost, naporan rad i fer plej daju rezultate. Ova sajamska manifestacija pretenduje da u narednim godinama bude samostalna i da joj se ukaže više pažnje, kako bi mlade generacije bile bliže svim mogućnostima za treniranje koje im se nude u gradu", rekao je Vučević. On je istakao da će Grad Novi Sad nastaviti aktivno da radi na unapređivanju uslova za treniranje kao i da će i dalje pružati podršku svima koji se zalažu za prave vrednosti. Otvarajući Sajam sporta Branislava Perić - Ranković je poručila svima koji budu u mogućnosti da dodju i obidju Sajam, da se oprobaju u nekim sportskim disciplinama i tako steknu interesovanje za neku novu fizičku aktivnost. "Zahvaljujući sportu izgradila sam mnogobrojna prijateljstva, išla na mnoga putovanja i predivne trenutke dugujem sportu, a veliki broj važnih lekcija naučila sam upravo na sportskom terenu. Postoje sportovi koji su veoma popularni i oni koji nisu toliko zastupljeni. Zato je velik značaj ovog Sajma, jer promoviše i one sportove koji nisu popularni, a deci i omladini omogućava da se oprobaju u raznim disciplinama", rekla je Perić - Ranković. Generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković naglasio je da je Sajam sporta prvi put posle dugog niza godina vraćen na Novosadski sajam. "Smatramo da je sport veoma značajan segment života, a svedoci smo toga da su mladje generacije veoma sklone tome da provode mnogo vremena za kompjuterom i da se sve manje bave sportom. Tokom ova tri dana ćemo se truditi da prezentujemo različite sportske aktivnosti i da tu mladu generaciju zainteresujemo za neke od njih", rekao je Cvetković. Osim Sajma sporta danas je na Novosadskom sajmu otvoren i sajam konjarstva i sarsana, a obe manifestacije traju do 2. oktobra.

16:35 - Zagorac: Od starta pobednički mentalitetKapiten Mega Leksa Rade Zagorac smatra da je ekipa već u meču protiv Olimpije pokazala pobednički mentalitet."Prave ekipe pobeđuju i kada ne igraju sjajno"Ekipa iz Sremske Mitrovice započela je novu sezonu ABA lige preokretom i uzbudljivom pobedom nad Olimpijom pred svojim navijačima. "Prezadovoljan sam otvaranjem sezone i pobedom protiv Olimpije. Meč je bio jako težak. Gubili smo praktično sve vreme, a krajnji rezultat nam je prvo vođstvo, posle otvaranja utakmice. Ekipa već sada pokazuje pobednički mentalitet i to me najviše raduje. Čestitam Olimpiji na stvarno dobroj partiji, na velikom otporu i želim joj mnogo sreće u nastavku sezone", rekao je Zagorac

16:05 - Dmitrović: Veći pritisak je na ČukaričkomTrener fudbalera Borca Ljubiša Dmitrović rekao je da je Čukarički pod većim pritiskom i dodao da veruje da njegova ekipa može to da iskoristi u predstojećoj utakmici u Super ligi Srbije. "Sam pogled na tabelu jasno govori da predstojeća utakmica ima veliku rezultatsku važnost za oba tima. Od Čukaričkog se pre početka sezone očekivalo da bude u samom vrhu, ali je dosadašnji tok prvenstva pokazao drugačiju sliku. Bez obzira na trenutni plasman, naš rival ima kvalitetan i iskusan tim i mislim da je pitanje dana kada će doći i bolji rezultati. Ja se iskreno nadam da to neće biti u nedelju i verujem da možemo ostvariti pozitivan rezultat", rekao je Dmitrović. Fudbaleri Borca u nedelju od 19.00 gostuju Čukaričkom u utakmici 11. kola Super lige Srbije. Borac je trenutno poslednji na tabeli sa šest osvojenih bodova, koliko ima i Čukarički na pretposlednjem, 15. mestu.

15:20 - Petrić: Da dogovor sprovedemo u delo i uzmemo tri bodaTrener fudbalera Čukaričkog Gordan Petrić rekao je da je Borac iskusna ekipa, ali da veruje da će njegov tim osvojiti tri boda u predstojećem meču Super lige Srbije. "To je zahtevna utakmica, jer se i Borac i mi nalazimo na mestima na kojima se nalazimo. Borac je iskusna ekipa koja ima neke svoje probleme, a što se nas tiče nadam se da ćemo u nedelju sve što se budemo dogovorili sprovesti u delo i uzeti tri boda", rekao je Petrić. Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 19.00 dočekuju Borac u utakmici 11. kola Super lige Srbije. Čukarički je na pretposlednjem, 15. mestu na tabeli sa šest bodova, dok je Borac poslednji sa istim brojem bodova. Petrić je naveo da Čukarički treba da ide ka tome da bude prepoznatljiva ekipa i da ni u jednom trenutku ne opterećuje igrače da se nešto mora, sem da se koliko-toliko ispuni dogovor iz svlačionice.

15:00 - Zvezdina budućnost na jednom mestu

14:00 - Spremo: Neće biti presudan kvalitet, već želja

13:30 - Govedarica: Radnički stiže u nezgodno vremeTrener fudbalera Novog Pazara Zoran Govedarica rekao je da očekuje tešku utakmicu protiv Radničkog u 11. kolu Super lige Srbije i dodao da će njegova ekipa pokušati da pruži najbolju moguću partiju. "Dolaze nam u najnezgodnijem trenutku, ali nismo mogli da biramo rivala. Protiv svakoga se mora igrati, pa i protiv Radničkog. Polako se uhodavamo, nismo imali mnogo vremena, ali mislim da ćemo se skockati za nedelju. Kasnije će biti lakše", ocenio je Govedarica. On je preuzeo Novopazarce početkom sedmice, nasledivši na klupi Zorana Marića. Radnički je treći u Super ligi Srbije sa 20 bodova, dok je Novi Pazar na 13. mestu i ima osam bodova. "Njihov plasman nije iznenađenje, rade planski i doveli su dosta iskusnih igrača. Radi se o dobro sastavljenoj ekipi, tu su Miloš Radivojević, Lazar Arsić, Miloš Stanojević, Nikola Stanković, mladi Milan Pavkov. I prošle sezone bili su u samom vrhu", naveo je Govedarica.

12:00 - Trofej LŠ stigao u BeogradNajvažniji trofej u klupskom fudbalu, trofej Lige šampiona, predstavljen je danas u Beogradu, u Barutani na Kalemegdanu, u sklopu "Ture Lige šampiona" koju predstavlja "UniKredit banka". Gradonačelnik Beograda Siniša Mali, legendarni brazilski fudbaler Kafu, kapiten Zvezdinog šampionskog tima iz Barija Stevan Stojanović, nekadašnji fudbaler Partizana Mustafa Hasanagić, član tima koji je 1966. godine igrao finale Kupa šampiona i predsednica IO Unikredit banke Čila Ihas, uz himnu Lige šampiona, otkrili su okupljenjma "ušati trofej" koji treću godinu zaredom dolazi u Beograd. Najvredniji pehar u prestonicu Srbije došao je na 25.godišnjicu otkad je Crvena zvezda postala prvak Evrope, odnosno kada je upravo Stojanović u Bariju digao trofej posle pobede nad Marseljom posle penala 5:3 (0:0), kao i pola veka od finala između Partizana i madridskog Reala (1:2) u Briselu. "Beograd je tri godine imao ovu čast, preko 25.000 ljudi slikalo se pored pehara, od ukupno 600.000 posetilaca iz samo 14 zemalja. Ovo je lepa promocija za naš turizam, promociju grada, ali i još jedan dokaz koliko se Beograd vezuje za sport. Zahvalio bih se "UniKredit banci" što je donela trofej u Beograd, kao i našem gostu Kafuu. Nadam se da ćemo imati više ovakvih događaja", rekao je Siniša Mali.

11:45 - Aleksandra Krunić bez glavnog žreba turnira u PekinguSrpska teniserka Aleksandra Krunić nije uspela da se plasira u glavni žreb turnira u Pekingu, pošto je danas izgubila u pretposlednjem kolu kvalifikacija od 80. teniserke sveta Kurumi Nare iz Japana u tri seta 6:4, 5:7, 4:6. Meč je trajao dva sata i 30 minuta. Krunić, 133. teniserka sveta, je devet puta izgubila svoj servis, a osam puta je napravila brejk. Nara će u poslednjem kolu kvalifikacija igrati protiv Amerikanke Alison Riske.

11:20 - Klop: Završiću karijeru pre 60. godineTrener Liverpula Jirgen Klop rekao je da namerava da se povuče iz fudbala pre nego što napuni 60 godina. "Doći će dan kada ću reći da je dosta. Rekao bih da je veoma, veoma malo verovatno da ću biti trener u 60. godini. Sigurno ću se vratiti u Nemačku da tamo živim, ali ne znam da li ću se u Nemačku vratiti kao trener. Ne planiram da na kraju trenerske karijere svojim prisustvom nerviram nekoga ko ne želi da budem tamo", rekao je Klop. Klop (49) je počeo trenersku krijeru u Majncu 2001. godine, trenirao je Borusiju iz Dortmunda, odakle je prošle godine prešao u Liverpul. "Ako Majnc, Dortmund i Liverpul ispadnu moja jedina tri kluba u karijeri, bar sam radio u sjajnim klubovima", dodao je nemački trener. On je naveo da je potpuno koncentrisan na posao u Liverpulu, sa kojim želi da osvaja trofeje.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

10:48 - Venger: Engleska? Ako budem slobodan, zašto da ne?Menadžer Arsenala Arsen Venger izjavio je da je rad u londonskom klubu, koji predvodi sa klupe već dve decenije, ali da, ukoliko jednog dana bude slobodan, ne bi imao ništa protiv da postane selektor Engleske. "Arsenal je moj klub i prioritet, ali ako jednog dana budem slobodan, zašto da ne? Ništa ne isključujem , želim samo da radim dobnro i napredujem", izjavio je Francuz, ciji ugovor sa Arsenalom istice na kraju sezone. Engleska je trenutno bez selektora, pošto je Sem Olerdajs podneo ostavku, nakon samo 67 dana na funkciji, pošto se našao u središtu korupcijskog skandala zbog optužbi da je menadžerima nudio savete oko transfera fudbalera i zauzvrat dobio 400.000 funti, kako bi oni izbegli "pravilo treće strane".10:22 - Zvezda gostuje u Ivanjici, Partizan čeka MladostUtakmicama 11. kola u nedelju se nastavlja takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, vodeća Crvena zvezda igra u Ivanjici protiv Javora, dok će Partizan biti domaćin Mladosti iz Lučana. Sve utakmice 11. kola igraju se u nedelju, pošto je reprezentacija Srbije sastavljena od igrača iz Super lige juče igrala prijateljsku utakmicu u Dohi, gde je izgubila od domaće selekcije sa 0:3. Fudbaleri Crvene zvezde od 17 časova igraju u Ivanjici protiv Javora i pokušaće da pobede kako bi zadržali prvo mesto. Fudbaleri Partizana igraju u Humskoj od 19 časova protiv Mladosti i žele da ostvare petu uzastopnu pobedu kojom bi ostali u igri za najviši plasman. Drugoplasirana Vojvodina igra na svom terenu od 19 časova protiv Metlaca i pokušaće da pobedi kako bi iskoristila eventualni kiks Zvezde i vrati se na prvo mesto. Radnički iz Niša igra od 19 časova u Novom Pazaru želi da nastavi niz od pet utakmica bez pobede kako bi se zadržao na trećem mestu na tabeli. Beogradski Rad igra od 15 časova u Subotici protiv Spartaka i pokušaće da prekine niz od četiri utakmice bez pobede, Bačka će u isto vreme biti domaćin Voždovcu, Radnik će od 19 časova igrati na svom terenu protiv Napretka, dok Čukarički od 19 časova dočekuje Borac i pokušaće da prekine niz od šest utakmica bez pobede.

10:10 - Rozberg najbrži na prvom slobodnom treninguVozač Mercedesa Niko Rozberg ostvario je najbolje vreme na današnjem prvom treningu uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Rozberg je jedan krug prevezao za 1:35,227 minuta i za 0,494 sekundi je bio brži od klupskog kolege Luisa Hamiltona. Vozač Ferarija Kimi Raikonen bio je treći sa 1,088 sekundi zaostatka, a njegov klupski kolega četvorostruki svetski prvak Sebastijan Fetel bio je sporiji od prvoplasiranog za 1,104 sekunde. Peti je bio Fernando Alonso iz Meklarena, a iza njega dvojac Red Bula Danijel Rikardo i Maks Verstapen. Pet minuta posle početka trening je prekinut na oko 15 minuta zbog požara na bolidu Kevina Magnusena iz Renoa. Drugi trening voziće se kasnije danas, kvalifikacije su na programu u subotu od 11 časova, a trka za Veliku nagradu Malezije počinje u nedelju u 9 časova. Rozberg je pobedio u poslednje tri trke i ima osam bodova više od aktuelnog svetskog šampiona Hamiltona.

10:00 - Murinjo: Ibra? Kvalitet, ne godineMenadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo kaže da nije egzaltiran posle tri pobede u nedelju dana, ali da je pobeda protiv Zorje važna. "Jedna nedelja – tri poraza, druga nedelja – tri pobede. Nisam bio depresivan zbog tri poraza, a nisam ni egzaltiran posle tri trijumfa. Bilo je teško, ali smo na kraju uspeli da zabeležimo važan trijumf. Sada nam sledi utakmica protiv Stouka i sada je ona najvažnija", rekao je Murinjo. Junajted je slavio na Old Trafordu golom Zlatana ibrahimovima u drugoj rundi Lige Evrope, koji je tako postao tek treći igrač u istoriji sa sedam golova za isto toliko klubova u evropskim takmičenjima. "On je spektakularan igrač, čak i kada ne postiže golove. Dinamičnost koju daje timu, kretanje, vođstvo u organizaciji napada... Niko ne može da poveruje koliko godina ima. Opet, jedino što je važno je kvalitet, a njegov je neverovatan", dodao je Murinjo.09:50 - Neispravan ventil kriv za požar na bolidu MagnusenaNeispravan ventil najverovatniji je uzrok vatre koja je zahvatila bolid vozača Renoa Kevina Magnusena tokom današnjeg prvog treninga uoči trke Formule 1 za Veliku nagradu Malezije. Magnusen se tokom treninga zaustavio u boksu, a mehaničari su gurali bolid ka garaži kada se pojavio plamen na vrhu rezervoara. Danskom vozaču je rečeno da odmah izadje, a on je iskočio iz vozila pre nego što je plamen zahvatio kabinu. Magnusen nije povredjen. Mehaničari i redari su pokušali da ugase požar penom, ali se vatra u više navrata raspirila, pošto je gorivo curilo iz pumpe. Njima je trebalo nekoliko minuta da ugase požar, nakon što su mehaničari uspeli da prikače crevo u rezervoar i isprazne ga. Zbog tog incidenta trening je bio prekinut na 15 minuta. Tehnički direktor Renoa Nik Čester rekao je da je najverovatniji uzrok požara neispravan ventil za ulazak vazduha u rezervoar, te je kroz njega izlazilo gorivo.

09:30 - I pomoćni trener Erik Blek umešan u korupcijuPomoćni trener Sautemptona Erik Blek nalazi se pod optužbom da je umešan u korupciju u engleskom fudbalu i malverzacije sa menadžerima i klubovima. Engleski Telegraf nastavio je sa otkrivanjem malverzacija na Ostrvu, a sada piše da je Blek, prerušenim novinarima tog lista, nudio savete kako da podmite čelnike drugih klubova. Blek je snimljen kako pregovara sa novinarima i pominje imena funkcionera drugih klubova sa kojima bi mogla da se uspostavi saradnja, u zamenu za novac. On je demantovao takve navode, iako se na snimku čije da traži cifru od nekoliko hiljada funti. Prethodno su za primanje mita optuženi menadžer KPR-a Džimi Flojd Haselbajnk, pomoćni trener Barnslija Tomi Rajta, vlasnik Lidsa Masimo Čelino, dok je Sem Olerdajs podneo ostavku na mesto selektora Engleske jer je nelegalno zaradio 400.000 funti za savetodavne usluge.

09:01 - Ibrahimović u društvu Mutua i KarevaFudbaler Mančester junajteda Zlatan Ibrahimović postao je tek treći igrač u istorji koji je postizao golove u Evropi za sedam različitih klubova. Junajted je pobedio Zorju 1:0 golom Ibrahimovića u 2. kolu Lige Evrope. Šveđanin je posle Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Milana i Pari Sen Žermena upisao prvi pogodak u evropskim takmičenjima za klub sa Old Traforda. Osim njega, samo su još Adrijan Mutu i Džon Karev bili strelci u međunarodnim takmičenjima za sedam različitih ekipa. Rumun je pogađao činio u dresovima Dinama iz Bukurešta, Intera, Parme, Čelsija, Juventusa, Fiorentine i Petrolula, a Norvežanin za Valerengu, Rozenborg, Valensiju, Romu, Bešiktaš, Olimpik iz Liona i Aston Vilu.

08:45 - Milojević: Prave ekipe pobeđuju i kada ne igraju sjajno

08:20 - Fudbaler Apoela imitirao Pogbu i iznervirao navijače OlimpijakosaFudbaleri Apoela pobedili su u gostima ekipu Olimpijakosa 1:0 golom Sotirua. On je proslavio gol u stilu Pola Pogbe, što je iznerviralo navijače domaćeg tima.

OVDE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track